HomeViestejäValerie Donner2.2.2022 - Suoraan sydämestä

2.2.2022 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 2.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta 20.1.2022:

"Pelisäännöt ovat muuttuneet. Vanhat hallitsijat ovat poissa, joten uuden planeetan luominen riippuu teistä. Heidän käskyläisiään paljastetaan ja poistetaan pahojen tapojensa vuoksi. Heille on varastossa yllätyksiä. Maajoukko on siirtymässä suurempaan palveluun. Vaaditte tämän hyvin pian. Teidät aktivoidaan ja teitä muistutetaan työstänne, kun valoa virtaa teihin. Näitä jännittäviä energioita on ilmassa. Se millainen olette tänään, on erilaista huomenna ja joka päivä sen jälkeen. Olette osa niitä tähtiä, joista tulee jälleen yhtä valon kanssa. Avatkaa sydämenne ihmisille, koska sitä tarvitaan. Näette, että kaikki tarvitsevat jonkinlaista apua ja ihmiskosketusta. Antakaa alkemian ja taikuuden alkaa. Olemme kanssanne ja tiedämme, että yhdessä olemme iso osa muutosta."

Millainen tammikuu on ollut teillä, maajoukko? Muutama viime viikko ovat olleet erittäin haastavia monille meistä. Lee Harris joka tekee kuukausittain Energiaraporttia, mainitsi tammikuun puolivälissä, että olisi hyvä, jos voisimme pitää lomaa tammikuun kaksi viimeistä viikkoa. Halusimme sitä tai emme, meidät pakotettiin lepäämään ja nukkumaan paljon, pitääksemme huolta itsestämme kaikkien näiden valoaaltojen kanssa.

Tässä muutama asia joita sinulla on ehkä ollut: väsymys, huimaus, poissa kehosta, mielenterveytesi kyseenalaistaminen, ihmettely missä olet, fyysiset vaivat, huonovointisuus, kaiken ja kaikkien kyseenalaistaminen, totuudesta järkyttyminen, enemmän herkkyyttä ja tunteellisuutta, nukkumisvaikeuksia, halua nukkua enemmän koska et pidä energioista, pettymys, hämmennys, kyllästyminen valheisiin ja valehtelijoihin, ajan katoaminen, maadoittumattomuus, ahdistus, innostus, optimismi, suuri määrä prosessointia, sydämen avautuminen, kurkkuaan myöten täynnä 3D:tä ja valmius uuteen Maahan. Jotkut tuntevat myös, että tämä on sielun pimeä yö. Olen varma, että jollain tavoin ja monille se on.

Tämä tuli juuri eräältä ystävältä Facebookissa, ja olen pahoillani, etten tiedä, kuka sen kirjoitti:

"Valotsunami – Tervehdys. Valotsunami lähestyy. Monet ihmiset ovat nähneet unta tsunamista, mutta se mitä tulee, on valotsunami. Tässä kohtaa monet ihmiset ovat uupuneita eikä heillä ole energiaa. Tätä tapahtuu, kun valotsunami on tulossa. Energia vetäytyy, kun tsunami lähestyy. Valmistaudumme saamaan planeetalle universumin voimakkaimpia ja intensiivisimpiä valokoodiaaltoja. Tulee suuria muutoksia, kun nämä valoaallot tulevat. Aaltotaajuudet laukaisevat heräämisen seuraavalle puolelle vuodelle. Siitä tulee uskomatonta. Oletko valmis?"

Valo vaikuttaa meihin, ja se vaatii joitain meistä olemaan enemmän yksin. Eräs parantajaystäväni sanoi, että umpieritysjärjestelmämme (chakrajärjestelmä) toimii 100 % enemmän kuin tavallisesti. Nappaamme paljon erilaisia energioita, ja olemme herkempi. Minulla oli hiljattain enemmän herkkyyttä vihanneksille ja hedelmille viljelijämarkkinoilla ja ruokakaupassa. Tunnen, että kasvitkin tuntevat valon, kuten koko luonto.

Valo johtaa tietä. Tämä on Suuri herääminen. Valo saavuttaa jokaisen tällä planeetalla. Se saa aikaan myös sydämien avautumista globaalisti. Voidaksemme elää viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla, meillä täytyy olla sydän auki. Tämä on osa prosessia.

Kun yksi sydän avautuu, muita alkaa avautua. Katsele tämä lyhyt YouTube-video, jonka on kirjoittanut Jack Sturgeon 2016 ja lukenut Sophia Love. Jack on insinööri (kemia/biolääketiede). Hän sanoo: "Teen työtä korkeampaa tutkintoani varten "ihmisyydessä" ja odotan saavani sen Tapahtumassa." Siinä on kyse morfisesta (resonanssi)kentästä, Rupert Sheldraken ja Carl G. Jungin tulkitsemana. Se selitetään ja kuvataan kauniisti tässä videossa. Selostus kestää noin 15 minuuttia. Tässä on linkki: https://youtu.be/EyBNXXXwBNU

Tällä hetkellä tapahtuu paljon, mikä tulee morfisen (resonanssi)kentän teoriaan. Se on uskomatonta. Meillä on Kanadassa rekkakaravaani, jossa 100.000 rekkakuskia kokoontui pääkaupunkiin pyytäen Trudeauta eromaan tai poistamaan kaikki covidiin liittyvät määräykset. Nämä urheat sielut inspiroivat osallistumaan tähän liikkeeseen monissa muissa maissa. Ihmiset ottavat voimansa takaisin, ja se meidän tarvitsee tehdä, ettemme koskaan enää salli jonkin tällaisen tapahtua tällä planeetalla.

Tätä informaatiota ei mainita valtavirtamediassa. Riippumatta siitä, mitä tuntee tästä aiheesta, vapaassa yhteiskunnassa pitäisi olla valintamahdollisuus. Muissa maissa, kuten Iso-Britanniassa, tehdään yhteisöissä töitä rokotusten poistamiseksi täysin.

*****

Thrive Movementin Foster Gamble ja Robert Kennedy Jr. pitivät 29.1.2022 kaksituntisen esityksen Law and Liberation: Ripping the Veail off big Pharma's Agenda (= laki ja vapautus, verhon repiminen ison lääketeollisuuden agendalta). Tässä on linkki tuohon Freedom Portal -puheeseen: fp-prod.thriveon.com/sectors/22

Vaikka tärkeä March to Defeat the Mandates (= marssi määräysten kukistamiseksi) 23.1. Washingtonissa ei näkynyt valtavirtamediassa, tuhansia ihmisiä osallistui siihen. Tässä on linkki.

Maajoukko on ollut pimeiden voimien hyökkäyksen kohteena. Saamme Galaktiselta liitolta informaatiota, että aivojamme on näpelöity "Maan henkisen ilmapiirin häiritsemiseksi". Näin kertoo Aurora Galaktisesta liitosta, www.thegalacticfederation.com.

"Maa-planeetta on nyt vakavassa kriisitilassa. Teidän kaltaistenne suuri vastuu nyt on, että teidän täytyy ryhtyä toimeen kumotaksenne sen, mitä on tehty Maan henkisen ilmapiirin häiritsemiseksi.

He haluavat teidän unohtavan kaiken, mitä menneisyydessä on tapahtunut. He haluavat teidän sulkevan korvanne. He haluavat teidän estävän meidän henkiset viestimme. Tämän tekemiseksi he käyttävät radioviestejään, televisioviestejään, nettiviestejään ja kännykkäviestejään. He haluavat ottaa energiaanne ja käyttää sitä itsensä ruokkimisen lisäksi Maan tuhoamiseen.

Pimeät voimat jotka ovat näkymättömiä, ovat kaapanneet vapaan, muokkaamattoman energiavirran. Tämän energiavirran olisi pitänyt antaa ilmainen terveydenhuolto, kauniita koteja, perusravintoa, onnellisuutta ja hyvinvointia planeetalle. Mutta tätä energiavirtaa manipuloitiin taloudellisten investointien tekemiseen, mikä on johtanut tiettyjen yksilöjen äärettömään rikastumiseen.

Olette kaikki voimakkaita luojia. On tullut aika riisua naamiot ja kääriä hihat kultaisen ajan synnyttämiseksi tälle planeetalle. On aika saada voimanne takaisin. Emme voi sallia enää näiden pimeiden voimien kontrolloida ihmiskuntaa, ja mikä tärkeämpää, kollektiivitietoisuutta tällä planeetalla."

*****

Viesti Miralta 1.2.2022

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen kokoaikaisesti Maa-neuvostoa. Löydätte itsenne tällä hetkellä epämukavasta tilasta Maa-planeetalla. Kyse ei ole tällä kertaa vain Merkuriuksen perääntymisestä, vaan niiden energioiden yhdistelmästä joita pimeät voimat ovat käyttäneet yrittäessään estää teitä tekemästä tehtäviänne. Olen tässä todistamassa, että heidän juonensa ei toimi. Heidän narratiivinsa epäonnistuvat jo. Yli puolet kansasta on herännyt tarpeeksi kyseenalaistaakseen kaiken. Pikku hiljaa heidän epäonnistumisensa kasaantuvat. He vaikuttavat meistä roskakasalta, jossa haluaisimme käyttää tulitikkua!

He ovat aliarvioineet teidät, meidät ja koko luomakunnan, joka on täällä nyt katselemassa heidän kaatumistaan. Heidän vanhat sääntönsä eivät enää päde. Heillä ei ole enää valtaa. He käyttävät resursseja, joita heillä vielä on, ja yrittävät tehdä elämästä haastavaa ja saada teidät antamaan periksi. Teitä on huijattu joka käänteessä, mutta olette heidän jäljillään, ja muut ihmiset alkavat nähdä.

Huomaatte, että joillain alkaa elämässänne olla vaikeuksia hyväksyä totuus, koska heidät on aivopesty. Kerron teille, että valo on hyvin voimakasta, ja se tulee vielä voimakkaammaksi. Se purkaa monet esteet, joita on ohjelmoitu aivoihin. Jotkut teistä ajattelivat, etteivät nämä ihmiset heräisi koskaan. Voitte yllättyä, kun joku alkaa kysyä teiltä, mitä tiedätte. He saattavat jopa pyytää anteeksi sitä, miten he ovat kohdelleet teitä, vakka se voi olla vaikeaa heille.

Maa-neuvostossa tarkkailemme jatkuvasti ihmiskuntaa ja kaikkea elämää. Maa on valmis tulemaan täysin uudeksi Maaksi. Se on teidän Äiti Maanne, ja se haluaa pitää teitä kädestä, kun teistä tulee korkeamman ulottuvuuden itsenne. Kaikki ohjelmoinnista johtuva pahuus ja pimeys kitketään. Seisotte Äiti Maan kanssa juhlien jumalaisesti vapauttanne.

Jumalainen feminiinisyysenergianne kukoistaa kuin kukka. Se on voimakas ja pyhä, ei mitään sellaista, minkä yli pitää hypätä, ja se puolustaa kaikkia maalapsiaan. Kärsimysajat ovat lopussa. Vääryydet oikaistaan, ja resurssit jaetaan täysin uudelleen, kaikille.

Teitä ei enää mustamaalta mistään syystä, vaan teidät kohotetaan "minä olen" -olemuksenne, todellisen itsenne valoon. Silloin olette äärimmäisen voimakas. Äiti Maa alkaa näyttää todellisen voimansa. Ne jotka ovat kajonneet siihen oman taloudellisen hyötynsä vuoksi, vapisevat ja tärisevät valon voimasta. He häviävät pimeytensä varjoon, ollessaan kyvyttömiä sietämään valoa.

Olkaa valppaita. Kiinnittäkää huomiota, jos jokin ei tunnu oikealta. Nämä ovat myrskyisiä aikoja. Seiskää vahvana. Luottakaa opastukseen. Tietäkää, että huijarit yrittävät hämmentää teitä ja saada teidät epäilemään itseänne. Sillä ei ole merkitystä, koska teillä on viimeinen sana. Te, kansa, otatte planeettanne takaisin. Sillä ei ole merkitystä, mitä he haluavat, koska heitä ei jatkossa enää ole maan päällä. Heillä ei ole valtaa teihin. Tämä kaikki on valhetta ja vääryys.

Kun tämä on ohi, sytytämme tulitikun roskiin ja sanomme "hyvästi". Sitten alkakoot juhlat. Rakkaus johtaa aina tietä.

Lähetän teille kaiken rakkauteni Maa-neuvostosta ja Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme kanssanne!

Mira

*****

Muuta informaatiota

Kiinalainen uusi vuosi alkoi 1.2., ja se on tiikerin vuosi. Tiikerit ovat vahvoja ja voimakkaita elämiä. Ihmiset jotka ovat syntyneet tiikerin vuotena, ovat www.chinesenewyear.net-sivuston mukaan tarmokkaita, kunnianhimoisia, uskaliaita, rohkeita, innostuneita, anteliaita, itsevarmoja, ja heillä on oikeudenmukaisuuden tunnetta sitoutuessaan auttamaan muita suuremmaksi hyväksi.

Tässä on pieni tervehdys käsinukeltani, jonka kanssa leikin lapsen. Ajattelin, että saattaisit pitää siitä. Kutsuin sitä Bagger-tiikeriksi. Taisin olla runoilija silloin!

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2022/02/IMG_20220202_184107-225x300.jpg

Luonto on varmaan kertonut meille jotain, koska 15.1. muodostui suuri hurrikaani USA:n kaakkoisosaan, ja jos katsoo kuvan oikeaan laitaan, näkee tiikerin kasvot.

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2022/02/IMG_20220202_163200-300x225.jpg

*****

Päivitys Eskosta

Jotkut teistä saattavat tietää, että 3-vuotis veljeni/sisareni poika, Esko, vammautui vakavasti 22.10.2021, kun punapuun oksa putosi 60 metristä ja murskasi hänen kallonsa oikean puolen, hänen istuessaan puistonpenkillä. Jumalan armosta hän selviytyi pitkästä lennosta ambulanssihelikopterilla Pohjois-Kaliforniasta San Franciscon lahdelle, jossa kirurgit pelastivat hänen henkensä. Rukoilkaa hänen ja hänen vanhempiensa; Mattin ja Monican, puolesta, kun hän saa uuden kallonlaen 9.2.

Hänen tilansa on parantunut, mutta hän tarvitsee edelleen paljon terapioita. Kiitos teille, jotka tuitte Eskoa GoFundMe:ssä. He ovat saavuttaneet tavoitteensa, joten heillä on rahavaroja Eskon tarpeisiin. Katsotaan, miten homma etenee.

*****

Työni ja lahjoitukset

Olen henkinen neuvonantaja, energiaparantaja, intuitiivinen tulkitsija ja kanava. Työskentelen syvällä sydän- ja sielutasolla, missä täytyy tapahtua parantumista. Koska nämä valoenergiat vaikuttavat kovasti chakrajärjestelmäämme, sinua saattaisi kiinnostaa saada tekemäni chakrapuhdistus ja -parannus.

Minut saavuttaa puhelimitse: 925-287-8976 tai sähköpostilla: vdonner99@gmail.com. Olen pitänyt hintani alhaalla covidin vuoksi, joten 30 minuutin sessio maksaa 60 dollaria ja tunti 120 dollaria.

Tarvitsen edelleen tukea nettisivuille. Sen suunnittelemattoman loman vuoksi jota joillakin meistä oli viime kuussa, minulla olisi käyttöä taloudelliselle tuellenne. Kiitos paljon, jos voitte auttaa. Voitte käyttää PayPalia: vdonner99@gmail.com.

*****

Lopuksi

Olemme matkalla uuteen Maahan. Olemme keskellä suurta heräämistä ja sydänten avautumista globaalisti. Vaikka pimeät voimat kamppailevat edelleen asemastaan, heillä ei ole enää kontrollia. Meidän täytyy muistaa, että vaikka he hyökkäävät aivojemme kimppuun, sydäntämme he eivät voi saavuttaa. Sydän on tuhat kertaa voimakkaampi kuin aivot. Heillä ei ole sydäntä, he eivät ole ihmisiä. Vaikka he näyttäisivät ihmisiltä, he ovat vain muodonmuuttajia. Ihmiset eivät voisi tehdä sitä, mitä he ovat tehneet elämälle ja Maalle. Meillä on sydän ja sielu.

Olen varma, että kaikki nämä muutokset johtavat Tapahtumaan. Meidän täytyy vaan mennä tästä läpi, maajoukko, ja olemme voitokkaita.

Siunausta, rakkautta ja valoa, minun sydämestäni teidän sydämiinne,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >