HomeViestejäValerie Donner1.3.2022 - Suoraan sydämestä

1.3.2022 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 1.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas Maajoukko.

Tämä Apollolla oli sanottavana 28.2.2022: "Valtaosa ihmisistä on heräämässä hengen kutsuun sisällä. Ikään kuin he olisivat olleet kotelossa ja odottaneet perhoseksi tulemista. He valmistautuvat vapautumaan ulkoisesta suojasta, joka on pitänyt heidät lukittuna kolmannen ulottuvuuden maailmaan. Jotkut ovat valmiita elämään perhosina, kun taas toiset pelkäävät tulla ulos. Riippumatta siitä, onko heidän oma jumalainen halunsa avata sydämensä ja elää korkeammassa tietoisuudessa, vai ei, jokainen muuttuu ja laskeutuu elämän sopivimpaan osaan. Ymmärtäkää, että jokainen valinta on jumalainen ja osa transformaatiota, joka nyt tapahtuu maan päällä. Valo säteilee kaikkialle. Pimeys ei pääse mistään, kuin koira veräjästä. Näette mahtavan kohdevalon siellä, missä sitä eniten tarvitaan ja missä hätkähdyttävä totuus vapauttaa planeetan. Julistan tämän kaikkivaltiaan "minä olen" -olemuksen nimissä."

Voitteko tuntea sen, Maajoukko? Voitteko tuntea jännityksen sydämessänne, kun otatte tuon perhoslähestymistavan? On kevyempää ja hauskempaa yhdistää tietoisuutensa korkeampaan sydämeen, joka on jo viidennessä ulottuvuudessa. Maajoukko, kaikki odottavat teidän lentävän perhosten kanssa ja transformoivan Maan. Polkunne ja lentokuvionne on jo luotu.

Sydämelläsi on suuri määrä opetettavana sinulle. Sinne on tallennettuna informaatiota aktivointiasi varten, tässä tämän ylösnousevan planeetan ja sinun nyt-hetkessä. Se valaistaan ja koodataan maagisella valolla, jota tulee auringosta, maasta, galaktisilta, Luojalta ja kaikkialta. Fokus/tarkennus on sinussa, meissä, ja sitä lisätään eksponentiaalisesti suurimpaan tehoon.

Sydämesi johtaa tietä tässä transformaatiossa. Se saattaa naamioitua epävarmuudeksi, vastarinnaksi, peloksi, hämmennykseksi tai yleiseksi suunnattomuudeksi. On täydellistä, että tunnet kaiken, mitä tunnet tällä hetkellä. Se on osa ylösnousemusprosessiasi. Se vaatii irtipäästämään vanhasta ja avautumaan uudelle. Nämä energiat panevat jokaisen koetukselle. Meidän ei ole koskaan ollut yhtä epämukavaa ja mahdotonta pakolla puskea tavoitteisiimme. Melkein kuin tavoitteemme olisivat merkityksettömiä, mutta vakuutan sinulle, että unelmasi ovat kuin kultaa. Tavoitteiden ja kullan välillä on ero. Tavoitteet tulevat aineellisen maailman vasemmasta aivopuoliskosta, mihin olemme pitkään tottuneet. Kulta tulee alkemiasta, kun tapahtuu hengen suuri herääminen sisällä, kaikkien ilmaistavaksi kaikkialla.

Kenties voit hengittää sydämeesi ja nähdä ja tuntea sen ällistyttävän valon, jota kuvaamme. Se on itsensä luomisen partaalla. Se on odottanut ollakseen vapaa viimeaikaisista globaaleista tapahtumista. Valo osoittaa pimeyteen, joka tarvitsee raivata ja siivota planeetalta. Jos yrität selvittää tämän vanhalla ajattelutavalla, hämmennyt. Sinusta tuntuu ehkä, että olet osunut tiiliseinään. Kun menet sydämeesi, voitko tuntea tuon valon ja nousta pintapuolisten sanojen yläpuolelle, jotka ovat merkityksettömiä tämän suuren ylösnousemusprosessin ilmaisemisessa, jota käymme nyt läpi.

Kun heijastat syvälle sydämeesi, tunnet jumalaisen feminiinienergian syvän rakkauden ja hoivan. Tämä energia nousee nyt pintaan maaäitimme ja tämän jumalaisen feminiinienergian kautta. Jumalainen feminiinisyys nousee kuin tulivaunut selvästi huomattavaksi ja kunnioitettavaksi. Kaikki on erilaista, ja se jatkuu.

Tässä on lyhyt kanavointi Äiti Marialta (minun kauttani), mitä hän haluaa sinun tietävän:

"Tervehdys, olen Mariassa.

Edustan jumalaista feminiinienergiaa.

Olen täällä herättämässä jumalaisen feminiinienergian kaikissa. Tämä energia on ollut tukahdutettuna maan päällä. Se on tapahtunut laiminlyönnin, hyväksikäytön, epäkunnioituksen, sivuuttamisen, ahneuden, itsen palvelemisen, itsekkyyden, suljettujen sydänten ja yhteydettömyyden myötä Lähteeseen/luomakuntaan. Näitä energioita ilmaisee itserakkauden puute ja nukkuva kansa, joka on ollut tietämätön luonnon ja koko elämän kauneudesta ja luovuudesta.

Tämän suuren heräämisen myötä, jumalaista feminiinisyyttä ilmaistaan monissa esimerkeissä kauneudesta ja ihmeistä, jotka koskettavat ja avaavat sydämiä enemmän, kuin olette koskaan ennen nähneet tällä planeetalla. Jumalainen feminiinienergia täytyy palauttaa, jotta tasapainoton maskuliinienergia voidaan tuoda suotuisaan tasapainoon feminiinienergian kanssa. Sillä aivan liian kauan ihmisten sydämiä ovat polkeneet ne, jotka olivat liian kovia tuntemaan oman herkkyytensä ja ihmisyytensä. Tämä toi kärsimystä, ja sen on aika loppua.

Haluan teidän tietävän, että syleilen teitä kaikkia sydämessäni. Olette minun lapsiani ja Äiti Maan lapsia. Rakastamme teitä syvästi, ja olemme kanssanne nyt ja tulevina aikoina. Pian juhlimme yhdessä, valotanssissa kauniissa uudessa Maassamme."

*****

Viesti Miralta 28.2.2022

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Työskentelen edelleen kokoaikaisesti Maaneuvostossa. Tämä on erittäin tärkeää työtä, kuten tiedätte.

Tervehdimme teitä lempeästi ja rakastavasti välittäen. Tiedämme, että on niitä, jotka yrittävät kaapata henkisen ylösnousemusprosessin, joka on parhaillaan käynnissä. Muistutamme teille, ettei ole paluuta. Valo on uskollinen itselleen ja voimakkainta. He eivät voi tehdä mitään estämään, mitä on tulossa. He voivat kuitenkin saada teidät vähän sivuraiteille pelkoilluusiolla. Jos kuitenkin olette virittyneet valoon ja sydämeenne, se on tuloksetonta.

Ymmärrämme sen henkisen väsymyksen, jota monet teistä kokevat tällä hetkellä. Tunnemme sen teidän kanssanne. Nämä intensiiviset energiat ovat hämmentäneet esiin kaiken. Ne kiihdyttävät ylösnousemusprosessia melkoisesti. Yksi tapa oivaltaa tämä on arvioida kummankin puolen informaatiota. Kun kuuntelette sydäntänne, tiedätte, mikä on totta teille ja mikä ei. Voi olla, että informaatiolähteiltänne on puhti poissa. Tietoisuutenne on voinut nousta niin, että osa tästä informaatiosta ei ole enää relevanttia.

Tulee aika, jolloin teidän ei tarvitse jatkuvasti kerätä yhtä paljon informaatiota, kuin keräsitte aiemmin. Henki opastaa teitä siihen, mitä teidän tarvitsee tietää. Voitte olla vakuuttunut tästä. Älkää hairahtuko kummankaan puolen epäolennaisesta informaatiosta. Alatte erottaa, että jotkut näistä lähteistä eivät tiedä, mistä puhuvat. Jotkut salaliittoteoreetikot tarjoavat valeuutisia, aivan kuten valtavirta. Kuitenkin loistavan valon myötä alatte hoksata sen ja nähdä sen läpi. Juuri näin tapahtuu.

Olette pelastamassa itsenne, pelastamassa sielunne ja toisenne, olemalla urhean vahva ja rohkea omassa voimassanne. Menkää vain syvälle sydämeen nähdäksenne, mikä tuntuu oikealta ja mikä ei. Olette pahoillanne nähdessänne, että kenties jotkut suosikkilähteenne eivät pysyneet aivan totuudessa. Tässä on hiuksenhieno ero, ja on tärkeää, että oivallatte sen.

Ymmärrämme, että teihin vaikuttaa sen ajattomuus, miten kaikki nopeutuu. Tämä on valmistelua korkeammissa ulottuvuuksissa elämiseen. Lineaarinen aika jossa teitä on kontrolloitu ja jossa olette eläneet hyvin pitkän aikaa, on ollut yksi suurimmista stressitekijöistänne. Kuvitelkaa, millaista teillä on, kun kaikki on vain virrassa. Siis voitte harjoitella nyt sallimalla itsenne olla vain virrassa. Teidän ei tarvitse olla kellon armoilla. Kello oli tarkoitettu koneellistamaan teidät ja pitämään teidät kontrollissa. Jos teette tämän, koulutatte itseänne seuraamaan enemmän luonnollista virtaa. Luulen, että pidätte siitä.

Yleisesti ottaen teette erinomaista työtä valoon ankkuroitumisessa, Maaryhmä. Teillä on paljon enemmän pääsy korkeampiin energioihin, kuten galaktiset, "minä olen" -olemus, maa, toisenne, mestarit, arkkienkelit ja kaikki, jotka valvovat teitä. Kun yhdistätte nämä tekijät siihen, mitä teette, näette, miten avaudutte enemmän taikuudelle ja ihmeille. Katsokaa, miten odottamatonta tapahtuu päivittäin, ja nähkää, miten hauskaa on tutkia synkronismia ja kauneutta tässä prosessissa.

Meillä on upeita odotuksia siitä, miten teemme yhteistyötä kanssanne ja miten paljon enemmän teemme sitä uuden Maan energioissa. Tämä on jatkuva kutsu toimintaan. Tämä on suuri herääminen. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette, ja olette onnellisia.

Rakastamme teitä kovasti. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.

Seisomme yhdessä totuudessa ja valossa. Ja niin se on!

*****

Lisäinformaatiota Mirasta

Viime kuussa tein erikoiskanavoinnin Miran kanssa 9.2. Tässä on linkki YouTubeen: The Magdelena Chronicles – With Special Guest Valerie Donner.

Paljon kiitoksia Marianna Leahille meidän kutsumisesta nettisivustolleen. Jos pidät Miran energioista, pidän Zoomissa sarjan "Merging with Mira Classes", jotta voit tuntea hänen läsnäolonsa. Kerro, jos olet kiinnostunut yhdistymään enemmän galaktisesti. Kurssini ovat kokemusperäisiä, joten laajennat kenttääsi ja nostat värähtelyäsi. Olen innossani, kun hän haluaa pitää nämä kurssit. Hän on galaktinen johtaja ja hänellä on paljon opetettavaa meille. Lähetä sähköpostia vdonner99@gmail.com, jos olet kiinnostunut.

*****

Pikku Esko

Veljeni/sisareni lapsenlapsi Esko, jonka päälle punapuun oksa putosi viime vuoden lokakuussa murskaten hänen kallonsa, jatkaa parantumistaan. Hän oli 2-vuotias tuolloin ja täytti Halloweenina 3 vuotta. Hänelle oli tarkoitus tehdä kallonlaen korvausleikkaus 9.2., mutta sitä täytyi lykätä, koska hän vilustui. Hyvä uutinen on, että hänen kallonsa on kasvanut 15 %. Korvausleikkaus on odottamassa, ja arvostan kaikkea rakkauttanne ja rukouksianne tämän pienen kaverin ja hänen perheensä puolesta. Pidän teidät informoituna.

*****

Lopuksi

Elämän taikuus ja ihmeet jatkuvat. Henki turvaa selustamme, etuosamme, sivumme, sydämemme ja sielumme. Rakkaus ja valo ovat avaimia uuteen Maahamme. Kun fokusoidumme kauneuteen, rakkauteen ja totuuteen, olemme vapaita planeettana ja ihmiskuntana. Pian meillä on paljon juhlittavaa. Siis joka päivä, kun jokin yllättävä asia tapahtuu, ole kiitollinen tuosta ihmeestä. Salli itsesi nauttia tämän planeetan kauneudesta ja keskity siihen. Tällä tavalla luomme uutta maailmaa ja uutta Maatamme. Ruoki vain ajatuksia siitä, mitä haluat maailmaasi. Tarkkaile vain, äläkä jää kiinni draamoihin, kun ne esittävät loppuroolejaan maan päällä.

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >