HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 12.9.2010

Mestari Hilarion 12.9.2010

Mestari Hilarion 12.-19.9.2010
http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Rakkaat,

Monet teistä alkavat nyt tuntea taas iloa päivittäisessä elämässänne. Tämä on merkki siitä että olette kulkeneet läpi 'Sielun pimeän yön', minkä muodon se ottikaan kun karma hyväksyttiin, vapautettiin, muutettiin ja puhdistettiin ja olette nyt tulossa tämän ylösnousemusprosessin loppuun. Se tarkoittaa että läpäisitte onnistuneesti uskonne testin ja Vihkimys korkeampaan tietoisuuteen on nyt tapahtumassa.

Te olette niitä, jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi olla täällä tässä nykyisessä ajassa, suunnistamassa pitkin Kosmisia virtoja, säteillen niitä Maan ytimeen käytettäväksi Korkeimmaksi ja Suurimmaksi Parhaaksi kaikille. Kun säteilette Kosmista Valoa, sen vaikutukset heijastuvat ulospäin Olemuksestanne ja tekevät syvän vaikutuksen muiden energiakenttiin, ja nuo muut sitten Heräävät moniin totuuksiin ja paljastuksiin jotka olivat saatavilla heille aikaisemmin, mutta joita he eivät ymmärtäneet tai käsittäneet tai edes ymmärtäneet tärkeiksi heille. Tämä on nyt muuttumassa, Rakkaat, sillä Heränneiden tai Heräävien Sielujen lukumäärä on nyt saavuttanut kriittisen massan.

Asiat Maailmassanne alkavat nyt liikkua paljon nopeammin, kun ennen teistä tuntui kuin olisitte kävelleet siirapissa ja tunsitte pysähtyneisyyttä, niin nyt huomaatte että tapahtumat alkavat edetä sellaisella vauhdilla että henkenne ajoittain salpautuu. Olette nyt kaikki valmiita seuraavaan askeleeseen ja tämä selviää teille henkilökohtaisessa elämässänne ja alatte toimia kun seuraatte sydämenne ja sisäisen ohjauksenne ohjeita. Alatte ilmentää paljon helpommin sitä mitä olette rukoilleet ja se saattaa tulla niin nopeasti että ette tunnista sitä että se on ilmentynyt teille, joten pyydämme teitä kaikkia olemaan tietoisia tulevina päivinä, että jokaisella ajatuksellanne, sanallanne ja teollanne on vaikutus Maailmaanne.

Tämän vuoksi olemme neuvoneet teitä luomaan enemmän rauhaa, harmoniaa ja iloa päivittäin ja kytkeytymään Luonnon elementteihin, sillä tästä on suunnattomasti apua energioittenne puhdistamisessa ja Valonne pitämisessä vakaana. Kun istutte hiljaa ja kuulette vain veden loiskeen järvenrantaan ja kuuntelette lokkeja tai katselette niiden temppuja kun tulee ruoka-aika, kytkeydytte Kaikkeen Mitä On, vain viisi minuuttia riittää palauttamaan energiakenttänne optimaaliselle tasolle. Tästä tulee teille yhä tärkeämpi tapa käytettäväksi ja muistettavaksi. Älkää koskaan unohtako että Luoja ilmentää Luonnossa ja Luonnon kautta, eikä se ole vääristynyttä vaan yhtä puhdasta kuin Lähde.

Riippumatta siitä mitä tapahtuu henkilökohtaisessa elämässänne, ymmärtäkää että teillä on aina ollut sisällänne kaikki mitä tarvitsette ja haluatte, ja kaikki vastaukset tulevat helpommin kun harjoittelette 'olla virrassa'. Alkakaa miettiä kuvioitanne ja kuinka ne kiertävät toimissanne toisten kanssa ja kuinka tämä vaikuttaa kokonaisuuteen ja alkakaa tehdä niitä muutoksia jotka tekevät teistä enemmän Mestarin elämässänne. Olette nyt luomassa uusia Olemisen kuvioita joka tasolla ja me Korkeammissa piireissä lähennymme teitä päivittäin.

Teitä kaikkia rakastetaan syvästi ja ehdottomasti ja pyydämme että laajennatte tätä välittämällä sitä eteenpäin.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä.

< Prev