HomeViestejäMarlene SwetlishoffMestari Hilarion 19.9.2010

Mestari Hilarion 19.9.2010

Mestari Hilarion 19.-26.9.2010

http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm

Hei taas, Rakkaat Valotyöläiset

Useimmat teistä ovat edistyneet suuresti viime viikolla puhdistamisessa, selvittämisessä ja vapauttamisessa sellaista mikä ei enää palvele teitä. Joitakin jälkivaikutuksia on vielä, jotka tulevat nousemaan pintaan ajoittain, mutta kaiken kaikkiaan olette selviytyneet tästä ajanjaksosta aimo harppauksin, kun puhutaan Sielun kasvusta ja eteenpäin menemisestä. Kaikki on hyvin ja Siskojenne ja Veljienne Herättämisessä tulee olemaan paljon aktiviteettia kaikkialla ympärillänne. Työnne ja rukouksenne sen puolesta, että heidän Ylösnousemisprosessissaan olisi enemmän suloutta ja helppoutta kuin mitä itse olette kokeneet, on kuultu.

Tämä tarkoittaa että heidän Heräämisensä tulee pienemmällä järkytyksellä ja raadannalla kuin mitä Rakkaat Valotyöläisemme kokivat, mutta on vielä niitä jotka haluavat kokea Maan muutoksia kehittyäkseen enemmän ja tämä tapahtuu Universaalin Lain mukaisesti. Jokaisella teistä on ollut mielenkiintoinen matka ja osa mitä on tapahtunut on vielä jättänyt joillekin isoja kysymysmerkkejä roikkumaan päänne päällä ja nämä kysymykset saavat vastauksensa kun olette valmiit kuulemaan ne. Kaikki on Pyhässä Ajoituksessa ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. On paljon 'solmittavaa' kun saatte tehtävänne valmiiksi ja nousette Mestaruuteenne.

Mestaruus sisältää kyvyn sopeutua mihin tahansa tilanteeseen joka tulee vastaan päivittäisessä elämässänne, sillä siellä olette tärkeimmillänne. Elämä on tarkoitus elää ja kokea omakätisesti, että voi muuttaa ja muuntaa sen mikä vielä pitää hoitaa, sillä teidän kauttanne Luoja liikkuu ja teidän käsiänne, jalkojanne ja fyysisiä olemuksianne Luoja käyttää toteuttamaan Pyhää Suunnitelmaa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, joten on välttämätöntä että ymmärrätte että kaikki mitä on tapahtunut tai tapahtuu teille ei johdu siitä että olisitte tehneet jotain 'väärin'. Ei suinkaan, Rakkaat! Olette Pyhän työvälineitä suuressa Maan Pyhän Suunnitelman toteutuksessa, ja teitä tarvitaan suuresti tuomaan tasapainoa tähän aikaan. Toisinaan sanotte tai teette jotain joka jättää teidät ymmälleen ja epäilemään itseänne, ja Valonne määrää ja me haluamme teidän ymmärtävän että olette peilejä toisillenne, autatte toisianne näkemään ne osat jotka tarvitsevat huomiota ja tiedostusta helpottamaan tarvittavien muutosten tekemistä, niin että pääsette eteenpäin.

Tämä on ihmeellistä aikaa olla tällä Planeetalla. Jokainen teistä vastaanottaa enemmän Valoa kun vapautatte kaiken mikä ei palvele Valoa ja näin tapahtuu suurempia muutoksia fyysisissä, mentaalisissa, emotionaalisissa ja eteerisissä kehoissanne. Olette virittäymässä paremmin Maan energioihin ja värähtelyihin ja monet teistä voivat kuulla tämän nyt jatkuvasti. On olemassa matala bassoääni joka täyttää elämän Maan päällä, humina joka on aina läsnä niille jotka ovat läheisesti virittyneet Maan kanssa, kuten te, jotka olette palvelleet Kosmisten Energioiden Muuttajien ominaisuudessa. Tästä tulee tärkeämpää tulevina aikoina ja siitä tulee tapa tietää ja ymmärtää mitä ympärillänne tapahtuu, joten jos olette ihmetelleet miksi kuulette 'huminaa', tässä on syy siihen, ja olette siunattuja sillä tässä 'huminassa' virtaa paljon tietoa Maan uuden kristalliverkon läpi, joka saa uuden lisäpotkun 10-10-10 suurista kristalleista jotka ovat olleet levossa ikuisuuksia ja jotka aktivoidaan uudelleen ja kytketään käyttöön yhdistetyllä ja integroidulla tavalla. Monet näistä kristalleista ja niiden toiminnoista suljettiin siksi että niiden energioita ei enää voitaisi käyttää uudelleen tuhoaviin tarkoituksiin ja kaikki on paikallaan varmistamaan että näin ei koskaan enää käy.

Ajat muuttuvat tunneittain, päivittäin, viikoittain ja ajan taju on suuresti kiihtymässä joten teistä tuntuu että ette saa tehtyä sitä mitä olette päivälle suunnitelleet, joka nyt tuntuu paljon lyhyemmältä, tai ainakin siltä vaikuttaa. Maa on kiiruhtamassa uuteen paikkaansa Universumissa joten kaikki näyttää liikkuvan vastaavasti. On tärkeää olla vireessä Luonnon kanssa, katsoa eläimiä ja kuinka ne käyttäytyvät, sillä nämä ovat tapoja jotka nyt täytyy oppia että voi olla 'virrassa' Maan kanssa ja kaiken sen kanssa mitä on tapahtumassa. Yrittäkää tulla paremmin Tietoisiksi puuperheestä, lintuperheestä, eläinperheestä ja jos tarkkailette niitä huolella, alatte aistia lähestyviä muutoksia joita on tapahtumassa ja kun harjoittelette katsomista ja tarkkailua alatte intuitiivisesti poimia johtolankoja ja vihjeitä tapahtumista ympärillänne, kuten sään ja jopa Maan muutoksista.

Tietäkää että olette kaikki kulkemassa omaa matkaanne Taivaallisen Seurueen saattamana. Ette koskaan kulje yksin, sillä olemme aina mukananne. Olkaa rauhassa ja olkaa oma ihmeellinen, ystävällinen, rakastava ja antelias Itsenne, sillä se todella olette. Kaikki elämä saattaa näyttää olevan vaarassa mutta valitsemalla Rakkauden kaikissa tapahtumissa ja tilanteissa hoitaa teidät läpi.

Ensi viikkoon...

MINÄ OLEN Hilarion

(C)2010 Marlene Swetlishoff

Annetaan lupa jakaa tätä viestiä jos viesti postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite liitetään mukaan.

http://www.therainbowscribe.com

Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen postittaessanne tätä viestiä. 

< PrevNext >