HomeViestejäLisa Renee9.3.2012 - Miten paljon olet halukas tietämään?

9.3.2012 - Miten paljon olet halukas tietämään?

MITEN PALJON OLET HALUKAS TIETÄMÄÄN?
 
Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Uutiskirjeestä 9.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas perhe,
 
Me jotka olemme selkeyttäneet uutta identiteettiämme, kun siirrymme seuraavaan vaiheeseen ilmaantumisessamme maailmaan, alamme aistia, että meitä työnnetään rajojemme läpi singottavaksi jollekin stratosfäärin tasolle. Missä tahansa olemme, mitä tahansa teemme, saamme suuren työnnön. Jotkut meistä työnnetään "pääsemään vauhtiin", muuttamaan uskomusjärjestelmäämme, pääsemään itsepetoksestamme yli, saamaan sisäinen tai ulkoinen työmme tehtyä tai ilmestymään joksikin uudeksi "isosti". Joillakin meistä on fyysisiä onnettomuuksia, bisnestapaamisia, henkilökohtaista kaaosta ja tunnetragedioita. Joitakin meistä työnnetään kovasti sillä itsemestaruuden tasolla, mille olemme ilmoittautuneet. Monet meistä tuntevat, ettemme ole saaneet nukuttua kunnolla viikkoihin kaiken tämän energeettisen paineen ja työntämisen keskellä.
 
Kaikessa tässä toiminnassa - minkä tahansa muodon se ottaakin elämässäsi, henkisessä tarkoituksessasi - on kyse yhdestä asiasta: KIINNITÄ HUOMIOTA. Ympäristössä uskomaton voimamäärä työntää energeettistä kaaosta ja häiriöitä. Älä nukahda rattiin ja anna automaattiohjauksen ohjata autoa. Tämä merkitsee, että olet ajajan paikalla, kädet tiukasti ratissa ja kiinnität huomiota edessäsi olevaan tiehen. Älä katso GPS-paikanninta tai tekstaa puhelimella! Kiinnitä huomiota siihen, mitä on edessäsi.
 
Jotkut meistä ovat ihmetelleet, mikä hemmetti meiltä menee oikein ohi. Mikä välttelee selkeydessä omasta itsestä, tehtävästä ja tarkoituksesta? Selkeydessä ajankohtaisesta energia-alueesta - mitä ympäristössä ja yhteisössäsi tapahtuu? Mitä oikeasti tapahtuu ihmiskunnalle ja planeetalle? Menemmekö taas sotaan Lähi-idän kanssa? Miksi? Missä on se tausta, jotka sallii ihmismielen olla vapaa keinotekoisesta kontrolloinnista ja pimeästä manipuloinnista?
 
Pyydämme sinua miettimään tätä. Miten paljon olet halukas tietämään?
 
Ratkaisu kaikkiin planeetan ongelmiin
 
Mitä jos olisi selvää, että ratkaisu jokaiseen tämän planeetan ongelmaan - taloudelliseen, poliittiseen tai sosiaaliseen - olisi ulottuvilla sitoutumalla henkiseen identiteettiisi ja ottamalla sen takaisin? Että kaikki tuska, kärsimys, sairaus, julmuus ja mullistukset perustuvat henkiseen yhteydettömyyteen, on sen muoto sitten inhimillinen tai ei-inhimillinen? Että suuressa kuvassa sillä ei ole oikeastaan merkitystä, kuka on presidentti, mikä järjestö suihkuttaa kemikaalivanoja, pyörittää salaseuroja tai rahoittaa muukalaisten negatiivisia "mustia operaatioita"? Ne symboloivat sitä, että mielenhallintasätkynuket esittävät rooliaan, kun näkymätön voima manipuloi heidän egokäyttäytymistään pitääkseen saman 3D-rakenteen syöttämässä samoja vampyyrejä. Se vain poimii yhden hallitsevan egopersoonan massasta esittämään samaa pelkomanipulointiohjelmaa, kunnes ihmiskunta ottaa kantaa ja sanoo, että he ovat saaneet riittävästi verenluovutusta.
 
Kaikki tämä draama on kollektiivinen varjoaspekti, mikä riehuu ja piiloutuu vääristyneiden savujen ja pelien taakse pelottelemaan meitä kaikkia niin, että tulee paskat housuun. Tällä yhteydettömällä varjoaspektilla ei ole mitään todellista voimaa sinuun - silloinkaan kun se asuu negatiivisessa muukalaismuodossa, demonimuodossa - kun lopulta ymmärrät, mikä se on, miten se on olemassa ja miksi se ilmentyy tuolla tavalla tällä planeetalla. Se on olemassa sekä voimana että olentoina - sekä sielullisina että sieluttomina - joita tämä riivaa. Se voi olla olemassa vain vampyyrinä, mikä ruokkii itseään muilla "elävillä" ihmisorganismeilla. Se elää halunsa välitöntä tyydytystä varten - sen nälkää ei koskaan tyydytetä ja se on tuskallisen addiktoitunut. Se elää, koska pelkojemme kautta sallimme tämän voiman ruokkia itseään meillä, mikä antaa sille muodon lajikollektiivina. Yhtenäisenä ihmiskuntana ja rohkeudella kohdata syvimmät pelkomme, joista monia ei koskaan tapahdu, tämä varjovoima ja sen möröt kukistettaisiin yhdessä yössä.
 
Suuren kuvan näkeminen ja tämän tason informaation kohtaaminen jättää meille kaikille valintatilanteen. Miten paljon olemme halukas tietämään totuutta? Miten paljon olemme halukas päästämään irti uskomusjärjestelmistämme ja näkemään valheet, joita syötetään pitämään meidät omahyväisenä, tietämättömänä ja pelokkaana? Olemmeko lopultakin halukas kohtaamaan yhteydettömän varjon (mörön) ja kieltäytymään siitä, että se kontrolloi meitä auktoriteettina?
 
Olemmeko halukas tietämään, että ihmismassan mieltä kontrolloi täysin henkisesti yhteydettömät negatiiviset muukalaiset, joilla on patriarkaalinen verirituaalin ja sodanlietsonnan hallintakompleksi ja jotka ovat saatanan, paholaisen ja Luciferin symbolinen vertauskuva. Ok ihmiset, se oli siinä - minä sanoin sen!
 
Täytyykö meidän jotka elämme tällä planeetalla, kauhistua tästä tosiasiasta? Ehdottomasti ei! Täytyykö meidän jotka elämme tällä planeetalla, olla informoituja ja tietoisia tästä tosiasiasta? Ehdottomasti kyllä! Tämä suora tieto mikä on ollut kätkettynä ihmiskunnalta, laajenee jatkuvasti niiden ulottuville, jotka haluavat kasvaa ja ruumiillistaa henkisen identiteettinsä. Suuren kuvan näkemisvalinta on pelkojesi kohtaaminen ja se avaa nopean henkisen kasvun ja suojan. Se vaatii kykyä päästää irti kaikesta (pienessä kuvassa), mistä luulit todellisuudessa olevan kyse. Ja tässä irtipäästämiskokemuksessa meitä haastetaan ja työnnetään erittäin voimakkaasti tänä vuonna, kunnes meillä on lopulta suora henkinen kokemus sisäisestä itsestämme.
 
Tietääkseen suoran henkisen kokemuksen (tietoisuuden) totuudeksi on koettava se suoraan erottaakseen, mikä on todellista (luonnonmukaista) ja mikä ei. (Negatiivinen keinotekoinen muukalaiskoneisto joka levittää pelko- ja orjuutusagendoja, ei ole luonnonmukainen.) Olemme valmiita suorempiin kokemuksiin positiivisesta henkisestä kontaktista ja sillä on joitain vaatimuksia kyetäksemme huolellisesti erottamaan manipulointiagendat. Manipulointiagendat tuputtavat aina pelkoa, uhkaa ja kauhua (ja joskus lumousta ja imartelua) myöntymisen ja tyytyväisyyden keinona. Niin kauan kun pelkäämme niitä, ne tietävät tarkkaan, miten meitä manipuloidaan.
 
Mielen lukkojen ja mielen liukujen poistaminen
 
Siksi tämä on aikaa poistaa mielen lukot ja mielen liu'ut, jotka ilmentävät rajoittuneita havaintoja todellisuudesta ja estävät niitä luonnonmukaisia henkisiä kokemuksia, joita tapahtuu positiivisen henkisen kontaktin kautta. Jos haluamme ehdottomasti mielen jäykkyyttä, egon ylimielisyyttä tai pelkopohjaisia uskomuksia tai meidän tarvitsee kontrolloida lopputuloksia, estämme luonnonmukaista henkistä kokemusta (kontaktia) tapahtumasta. Jäykkä mieli estää pääsyn korkeampaan mieleen, mikä on henkis-energeettisissä kerroksissa, ja pitää 3D-linssit tuon ihmisen todellisuushavainnossa.
 
Mitä älyllisesti kehittyneemmät tai akateemisesti koulutetummat aivot ovat pelkän vasemman aivopuoliskon kehittämisen myötä, sitä enemmän ihminen toistaa robottimaisesti lineaarisia käsityksiä toistamis- ja muistamisdatavirtansa kautta. Keskittynyt vasemman aivopuoliskon kehittäminen (lineaarinen) ilman oikean aivopuoliskon tunneaistikehitystä (ympyrämäinen) on eräänlaista aivopesua. Se estää intuition tai korkeampien aistien kehittymisen, mikä on luontainen kyky kaikissa ihmisissä. Tämä lukitsee tuon ihmisen mieleltään lineaarisen havaintotavan äärimmäisen pieneen ikkunaan, mikä muistuttaa hyvin paljon 3D-televisiota. 3D-television toimiessa tietoisuus on lukittuna äärimmäisen pieneen todellisuuskuplaan eikä kykene näkemään suurempaa kuvaa, mikä on 3D:n ulkopuolella.
 
Silloin kun mielemme on joustamaton, olemme hyvin altis näiden negatiivisten voimien fyysiselle sekä mielen ja tunteiden manipuloinnille, joista meitä ei informoida tai tehdä tietoiseksi. Näillä negatiivisilla muukalaisvoimilla on henkisen tukahdutuksen agendoja ja ne käyttävät aggressiivisia mielenkontrollointi-implantteja (aivopesu) ja mielenliukuteknologiaa. Keinotekoinen teknologia mitä käytetään tällä tavalla ihmisiä vastaan, on tuhoisaa. Tämä luo lisää pelkoa, ahdistusta, hämmennystä, sairautta ja tuskaa ihmiselle. Tietämättömyys ei ole autuasta.
 
Jos kieltäydymme oppimasta (mielen avaaminen) pelon, laiskuuden tai egon vuoksi sitä suurempaa kuvaa, mitä maan päällä tapahtuu, estämme myös korkeampien aistien havainnot päästäksemme henkisiin kokemuksiin. Silloin kun olet yhtä sisäisen hengen kanssa ja olet ylevöittänyt persoonasi korkeampaan voimaasi, olet peloton, kun tiedät olevasi suojassa. Ei ole mitään voimakkaampaa kuin sisäinen henki, joka opastaa sinua ja johtaa turvaan. Meidän ei kannata estää tätä positiivista kontaktia tapahtumasta meille nyt. Mielen lukot ja liu'ut (aivopesu) estävät positiivisen kontaktin luonnonmukaiseen henkilähteeseemme sekä tietoisuusperheeseemme, mikä on täällä tukemassa meitä ylösnousemustehtävässämme.
 
Mielenkontrollointi-implantit, sellaiset kuin mielen liu'ut, on suunniteltu rajoittamaan tiedostamistamme ja havaintotapaamme sekä luomaan esteitä korkeampaan aistihavaintoomme ja henkiseen kehitykseemme. Monet näistä mielenkontrollointi-implanteista aiheuttavat ongelmia ihmisen hermojärjestelmään ja ihminen voi kehittää päänsärkyä ja neurologisia ongelmia, silloin kun uudet planeettataajuudet yrittävät aktivoida aivojen hermoverkostoa hahmottamaan korkeampaa älykkyyttä. Voimme voimaantua tietämällä ensin, että tätä on, ja sitten käyttämällä tietoisesti henkiteknologioita tunnistamaan, paikallistamaan, poistamaan ja korjaamaan mielen implantin, jottei sitä käytetä tukahduttamaan henkistä kehitystä.
 
Korkeampi aistihavainto sallii meidän nähdä, tuntea ja kokea moniulotteisuuden ja henkivoimien ja -älykkyyden läsnäolon. Monta kertaa silloin kun meillä on tausta sille, mitä näemme, kehitymme nopeammin, koska faktojen ymmärtäminen poistaa pelon ja sen aiheuttaman hämmennyksen. Meidät on aivopesty pelkäämään kovasti sitä, mitä emme ymmärrä, tai että vihainen jumala rankaisee meitä, ja tämä estää positiiviset henkikokemuksemme.
 
Suojelijaryhmät tuovat lisää vaihtoehtoja tänä vuonna, kuitenkin meidän tehtävämme on hankkiutua eroon mielenkontrolloinnista (vapauttaa mielemme) ja niiden muukalaisimplanteista. ES-yhteisössä on monia työkaluja, kuten "Muukalaisimplanttien muististapoistamismoduuli" sekä monia mentaalikehomeditaatioita poistamaan mielenkontrolleja. Kuitenkin taustan saaminen sille, miten egoa/mieltä manipuloidaan, on tärkeää. Ei voi parantaa tai puhdistaa sellaista, mistä ei tiedä.
 
Ohjenuoria positiiviseen henkiseen kontaktiin
 
1. Olet tietoinen suuremmasta kuvasta ymmärtääksesi, että muukalaisagenda vaikuttaa ihmistapahtumiin, joita näemme joka päivä aineellisessa maailmassa. Jokaisen vaikutusvaltaisen ihmishahmon takana on jokin muukalaisagenda. Ihmismaailmassa ei ole tänä päivänä mitään, mihin muukalaisagenda ei vaikuta, koska ihmiskunta on kehittynyt maanulkopuolisista lähteistä, ei apinoista. Tämän faktan tiedostamattomuus ei palvele ketään ihmistä. Ihmiskunta ei voi vapautua, ennen kuin se tehdään tietoiseksi tästä faktasta: muukalaisagenda ei ole koskaan lähtenyt maaplaneetalta ja se on aina ollut olemassa konflikteissa täällä. Tämä muukalaisagenda on salattu ihmiskunnalta mielenkontrolloinnin, taajuusaitojen ja niiden puolitotuuksien kautta, joita on annettu mysteerikoulujen avulla (uskonnot). Muukalaisedustajat ovat väärinkäyttäneet ja vääristäneet tätä tietoa kontrolloidakseen ja aiheuttaakseen pelkoa ihmismassoihin ja tehdäkseen orjia.
 
2. Opetellessaan perimään kosmisen kansalaisuuden vapauden, yksilö voi voimaantua oppimaan, miten turvataan henkilökohtainen henki-identiteetti ja sitten valitaan, miten osallistutaan niihin suurempiin maailmanlaajuisiin vaikutuksiin, joita muukalaisagendat tuovat pöytään. Yksilö voimantuu ymmärtäessään, että vapaus on Jumala ja pelko on kahle, ja valitessaan omat prioriteettinsa.
 
3. Jos yksilö on halukas olemaan avomielinen kouluttautuakseen uudelleen kätketystä ihmisen ja planeetan historiasta, mikä on lähtöisin maan ulkopuolisesta genetiikasta ja muukalaisagendoista, henkisen tietoisuuden kehittymisen kautta ihmiskunnalle annetaan pääsy parantamaan vahingoittunut genetiikka ja olemaan immuuni näiden negatiivisten muukalaisagendojen riivaamiselle ja mielenkontrolloinnille. Kun ollaan avoin kuulemaan tätä informaatiota pelotta, käyttäen energeettisiä erottelukykytekniikkoja ja halliten omaa henkilökohtaista tilaansa Jumalan auktoriteetilla, sallitaan positiivisen kontaktin tapahtua. Positiivinen kontakti on aina vuorovaikutusta ihmisen kanssa ykseydenlain tai rakkaudenlain ydinperiaatteilla - "Olen Jumala, olen täysivaltainen, olen vapaa". Manipulointiagendat torjuvat tuon toteamuksen totuuden.
 
4. Ihmiset joihin on otettu kontakti (tai jotka on siepattu), on valittu, koska heillä on geneettinen suhde (hybridi) tuohon maan ulkopuoliseen perheeseen. Selkeys siinä, kuka on kontaktissa kanssasi, ja tuon valinnan tekeminen - joko eläminen vapaudessa tai pelkopohjaisessa manipuloinnissa - on yksilön vastuulla. Kaikki hybridigenetiikan vahingot voidaan parantaa henkisen ja tietoisuuskehittymisen avulla. Suojelijat tai Kristallijoukot auttavat ja tukevat kaikkia sydämeen perustuvia henkisen parantumisen pyyntöjä, vaikka 12D-kilven rakentaminen valmisteluna positiiviseen henkiseen kontaktiin on pakollista. (Taajuusaitojen ja mielenkontrolloinnin vuoksi Suojelijatietoisuudella on vaikeuksia yhdistyä tähän tiheyteen, ellei yksilö rakenna taajuusalustaa ja pyydä sen kontaktia ja suojelua. Joidenkin tähtisiementen kenttään tämä rakennetaan automaattisesti heidän parantuneesta genetiikastaan, toisien täytyy rakentaa se tietoisesti osallistumalla. Jokaisella olennolla on pääsy tähän 12D-kenttään vapaasti.)
 
5. Mitä enemmän ihminen omistaa energiansa ja huomionsa sisäiseen henkiseen kehitykseen (ja on halukas voittamaan pelon siitä, mitä hän ehkä löytää), sitä enemmän tietoa ja informaatiota annetaan jatkuvasti laajentamaan ja tukemaan tuota yksilöä. Vaatii rohkeutta jättää ihmisjärjestys ja kuunnella jumalaista järjestystä. Tämä ei merkitse informaation sokeaa hyväksymistä ehdottomaksi totuudeksi kuuntelemalla jotain gurua. Tämä merkitsee niiden informaatiotasojen tutkimista ja keräämistä, joihin yksilö yhdistyy ja joiden kanssa hän tuntee resonoivansa energeettisesti. Testaa ja todenna henkisiä lähteitäsi jatkuvasti. Jumalvoimien ei tarvitse käyttää egoa kontrolloimaan tai manipuloimaan ketään ihmistä. Vain yksilön sisäinen henki tietää todellisen polun Jumalan luo ja hänen tarvitsee seurata tuota sisäistä opastusta. Joskus tämä vaatii kohtaamaan pimeyden "pää edellä" tietääkseen, miten tullaan pelottomaksi. Sen vaatima rohkeus on henkisesti äärettömän palkitsevaa, koska panostus tehdään pysyvyyteen ja ikuiseen tietoisuuteen, tulevaan suuntaan. Mielenkontrollointi edistää arvojen antamista tilapäisiin ja valheellisiin rakenteisiin niiden pysyvien tietoisuusrakenteiden sijasta, jotka sisältävät sisäisen hengen rehellisyyden.
 
6. Tule taitavaksi sisäisen henki-identiteettisi kehittämisessä, vaatimalla takaisin henkilökohtainen voimasi ja löytämällä moniulotteinen henkianatomiasi. Kun sinusta tulee taitava mielesi keskittämisessä, voimasi ohjaamisessa ja pelkopohjaisen mielenkontrolloinnin puhdistamisessa, voimaannut parantamaan DNA:si ja saamaan positiivisen Suojelija-kontaktin sekä suojelun ja tietoisuuslaajentumisen uskomattomat hyödyt.
 
Kun on tietoinen siitä suuremmasta kuvasta, mitä nyt tapahtuu (planeetan ylösnousemusjakson aikana), ja on tausta ja selkeys sille, mikä vaikuttaa hyvin häiritsevältä maailman tasolla, saadaan mielenrauhaa ja tietoisuutta päätöksen tekemiseksi niistä energioista, joiden kanssa ollaan vuorovaikutuksessa. Voimaantuneena informaatiosta ja avoimesta mielestä voidaan sitten muuttaa tietoisuutta sen erottamiseksi, mikä agenda pyörii, ja sisäisen auktoriteettipaikan muuttamiseksi tietoisesti - mihin laitetaan energiat, huomio ja arvo.
 
Jos laitat sisäisen auktoriteetin tilapäisiin tai järjettömiin rakenteisiin, tietoisuusenergia ohjaa voimansa arvostamaan niiden tilapäisyyttä ja järjettömyyttä.
 
Juuri tässä kohtaa muukalaiskonflikti huijaa meidät uskomaan, että meidän täytyy elää peläten fyysisen turvallisuutemme puolesta tässä järjettömässä maailmassa. Jos annamme näille sosiopaateille voimamme, sillä on suuret seuraamukset siihen, voimmeko ruumiillistaa sisäisen henkemme (ylösnousemusväline) vai emme. Ilman yhdistynyttä ydinhenkeämme muoto ja DNA rappeutuu ja toteuttaa samoja elämänmalleja loputtomasti kuin murmelipäivään perustuvassa kauhuelokuvassa.
 
Tätä tapahtuu nyt monin tavoin makrokosmoksessa - ihmiset jatkavat sotaa Lähi-idässä samojen konfliktien ja eri johtajien kera, kaikkien toistaessa samoja historiassa tehtyjä virheitä ja tappaen tuhansia viattomia ihmisiä, uudestaan ja uudestaan. Minkä vuoksi? Negatiivista muukalaista ruokkivan kiihkon vuoksi, mikä on suunniteltu lietsomaan kauhua ja kollektiivista omahyväisyyttä niille suuruudenhulluille, joille ihmiset ovat antaneet voimansa ja resurssinsa. Negatiiviset muukalaiset ovat valinneet itse nämä suuruudenhullut ihmisten johtajat - jotkut ovat tietoisia siitä, toiset eivät.
 
Muukalaishuijaus
 
Muinaiset maan ulkopuoliset konfliktit ilmentyvät fyysiselle maatasolle jokapäiväisissä maailman draamoissa, kuten Lähi-idässä, niiden monien sotasyklien viimeistelemiseksi ja lopettamiseksi, jotka perustuivat geneettiseen syrjintään ja aluehallintaan. Elämme nyt vuodessa 2012, näiden kuumentuneiden konfliktien huipussa, kun ihmiskunta on evoluutiomuutoksen risteyksessä. Planeetalle palaava kristallitietoisuus toimii Suojelijajoukon kautta välittäjänä kaikkien geneettisten mutaatioiden yhdistämisessä, rauhan tuomiseksi takaisin ihmisille.
 
Sen tietäminen, että planeetalla toimii muukalaisagendoja, antaa yksilölle takaisin voiman osallistua tietoisesti henkilökohtaiseen heräämiseensä. Ilman tämän tiedostamista olet nappula näiden manipuloivien voimien shakkilaudalla, jota käytetään näiden jakautumista aiheuttavien ryhmien välillä, kun ne nyrkkeilevät aggressiivisesti omia valtakonfliktejaan. Heidän valtakonfliktinsa liittyvät siihen, mikä ryhmä hallitsee ihmiskuntaa ja jatkaa sen resurssien käyttämistä sekä kuka hallitsee tulevaisuudessa planeettaa.
 
Tässä asemassa elämänvoima ei ole omaasi ja sitä ohjaavat voimat, jotka ovat kontrolloineet ihmiskehoa tukahduttamalla tietoisuutta pelkoaivopesulla. Ihmiset ovat sallineet tämän, koska emme tienneet sitä olevan ja meille on kerrottu, että ihmisellä on vapaa tahto. Ihmisillä on vapaa tahto, jos he pysyvät täällä orjina ja esittävät 3D-ohjelmaa - melkoinen paradoksi. Se on uskomatonta huijausta ja se on tuskallista kohdata. Useimmat meistä eivät halua herätä ja kohdata sitä, että elämme tässä todellisuudessa. Olemme täällä muuttaaksemme tämän muukalaishuijauksen ja kehittyäksemme tämän tuskallisen ajan kautta. Kuitenkin vapautuakseen ja tunteakseen oman sisäisen henkensä on estettävä salakavalaa valhetta kontrolloimasta ja huijaamasta itseään. Ihmiset ovat vapaita Jumalan ikuisen rakkauden määräysvallassa. Voimme vapauttaa toiset siitä elämällä esimerkkinä maan päällä.
 
Massiivinen konflikti Kyyhkysverkossa
 
Kuten Enokin profetiat toteavat syklin lopusta, Kyyhkysen paluusta, planeetta astuu suureen konfliktiin tietoisuusverkossa, mitkä kutsutaan Kyyhkysverkoksi. Tämä verkko liittyy Harmagedon-ohjelmistoon, mukaan luettuna Valkea hevonen ja Jehova/Annunaki ristiinnaulitsemisaikajanat ja niiden implantit. Silloin kun ulottuvuuksien välisiä konflikti- ja sotamuistoja tulee planeettakehoon tietoisuusverkkojen kautta (romahtavat aikajanat), se ilmentyy sotadraamana tai -uhkana, kuten havaitaan fyysisessä maailmassamme. (Tällä hetkellä on paljon asioita lietsomassa sotaa tai invaasiota Lähi-idässä.)
 
Tämä tietoisuusverkosto planeetan kehossa risteää 4D- ja 7D-leylinjojen välillä ja vaikuttaa moniin tapoihin, joilla negatiivinen muukalaisagenda on imenyt ja käyttänyt planeetan elämänvoimaa 4D- (vihreä) ja 7D- (violetti) leylinjoista. Kun ihminen on planeetan yksittäinen hermosolu, monilla meillä on ylösnousemusoireita, jotka heijastavat näitä muutoksia astraalikehossamme (2D/4D/5D/6D) ja kruunussa (7D). Suojelijat mainitsevat, että tämä Kyyhkyskonflikti ja sen aktivoinnit ovat muuttaneet planeettakehon "doradista" virtausta, mikä vaikuttaa samannimiseen auratoimintaan henkilökohtaisessa valokehossamme.
 
Planeetan "doradisen" virtauksen sydänsoinnut muuttuvat tämän hetken monista tapahtumista. Planeettakeho käy läpi muutosta "doradisessa" sydänkehossaan, mikä on horisontaali suoja/kilpikeho, mikä on olemassa 4D-, 5D- ja 6D-tasojen yhdistämiseksi. Koska kehomme on suoraan vuorovaikutuksessa planeettakehon kanssa, monet kokevat muutoksia valokehossa ja sen taajuuskasvussa, erityisesti 4D- ja 7D-risteyksissä. Doradiset taajuussäikeet kulkevat sydänchakrasta kämmeniin ja ne voivat aktivoitua ja herkistyä kovasti. Tämä kerää parantavan virtauksen kämmeniin ja käsiin ja antaa joillekin meistä sellaisen kämmen/käsitaajuuden, mikä voi aktivoida toisia kosketettaessa heitä (sielun jälleenyhdistyminen).
 
Jotkut meistä jotka ovat uusia ylösnousemuspolulla, kokevat aktivoitumisen alemmissa Dan Tien -pisteissä sikiösoluissa, jotka sijaitsevat häntäluussa. Tämä on 1-3. tason kundaliini-aktivointi, mikä on perusta fyysisen ainevirtauksen rakentumiseksi doradista sydänvirtausta varten. (Doradisia sydänkilpiä ei voi aktivoida ilman väliliha-alueen 1D-2D-3D- horisontaalikilpiä. Olemme oppineet, että tästä syystä viime aikoina on vaadittu hyvin paljon 2D-oranssihengen puhdistusta sydänsointujen aktivoimiseksi. Ks. viime kuun uutiset.) Silloin kun sielumatriisi ruumiillistuu, se alkaa rakentaa kolminaisuuttaan horisontaalikilpeen, mikä tunnetaan doradisena kilpenä ja millä on oma valovirtauksensa. Doradisella sydänkilvellä on elämänvoimavirtaus, mikä on 4D-vihreä, 7D-violetti ja 11/12D-hopea ja mikä ilmentyy sydänchakratasolla.
 
Meissä on joitain, jotka ovat ruumiillistaneet jo tämän henkilökohtaisen doradisen kilven. Tässä on kuitenkin erona, että tämä on planeettatapahtuma ja planeettaliittymä muuttaa näiden taajuuksien vahvuutta ja lisää intensiivisyyttä ihmisten kollektiivikentissä. Niille jotka ovat valmistautumattomia ja kuitenkin näiden taajuuksien vaikutuksenalaisia, kaaos, häiriöt ja energiapaine on äärimmäisen suurta.
 
Maan ulkopuolisten ihannointi
 
Tänä vuonna on lisääntyvä muukalaisagenda erilaisten maan ulkopuolisryhmien ihannoimiseksi, jotta ihmisiä saadaan ansaan ja värvättyä esittämään niiden agendoja. Korkein ilmaisumuoto on olla asettumatta minkään puolelle, koska jokaisella maan ulkopuolisryhmällä on omat tarkoituksensa. Kollektiivinen ihmistarkoituksemme on edistää kaikkien ihmisten vapautumista jumalaisiksi ja täysivaltaisiksi. Tässä ajankohtaisessa Kyyhkysverkkokonfliktissa on merkittävänä tekijänä, että eri tunkeutujaryhmät sotivat tosiaan vastaan alueesta. Meidän korkein tarkoituksemme ei ole olla kenenkään puolella toista vastaan, vaan vahvistaa jokaisessa yksilössä jumalaista, täysivaltaista ja vapaata luonnetta. Ole tiukkana ja tiedä, että sinä olet ohjaksissa komentamalla omaa tilaasi henkilökohtaisen kilpesi sisällä.
 
Neurologiset oireet
 
Pinnalla tämä tapahtuma vaikuttaa sekä planeetan että ihmisten aivoihin ja hermostoon. Kallo tai pää, niska, hartiat, lapaluut ja kyljet voivat tuntua ruhjotulta tai aralta. Joillakin meistä on paljon naksumista ja särkyä kehossa. Kuten tavallista, tiedostaminen suojautumiseksi ja keskittymiseksi hermostoon on hedelmällistä.
 
Tämä tilanne - verkkokonflikti - aiheuttaa heikkoutta kollektiivikenttiin ja se ilmenee henkilökohtaisena kokemuksena kehomme hermostossa. Aistimuksena voi olla kemiallisen palamisen tunne, kylmät tai kuumat aallot, hermojen "hehkuminen" ja kihelmöinti, paine sydämessä ja päässä ja kaoottinen ajatushäirintä.
 
Tekniikkaehdotus
 
Tässä on tekniikka, mikä auttaa, jos huomaat itsessäsi vaikutuksia. Vaikutukset ovat suurelta osin niskassa ja sydämen takana, koska nämä ovat hermoston ja sen kontrollien lähdealueita.
 
* Ensimmäinen askel on kiinnittää tarkkaa huomiota, miltä nuo kehosi osat tuntuvat, ja ilmaista aikomus, että henkilökohtainen 12D-kilpesi keskittyy sinne torjumaan tunkeutumisen.
 
* Toinen askel on puhua kehollesi erillisenä älykkyytenä. Se ole sinä, mutta se ei ole sinä. Se on kuin älykäs avaruuspuku. Kerro kehollesi, että rakastat sitä ja arvostat kaikkea, mitä se tekee hyväksesi, ja että sinä olet ohjaksissa.
 
* Kolmas askel on ohjelmoida aivosi ja hermojärjestelmäsi hyväksymään vain viestejä, jotka ovat luonnonmukaisia ja harmoniassa korkeamman hyväsi ja jumalaisen olemuksesi kanssa. Puhu kehollesi (ja erityisesti aivoille ja hermostolle) ja käsittele niitä itsestäsi erillisenä älykkyytenä. Kouluta aivosi ja hermostosi olemaan hyväksymättä mitään viestejä tai impulsseja, jotka ovat epäluonnonmukaisia tai keinotekoisia.
 
* Neljäs askel on pysyä niin tyynenä ja rentona, kuin pystyt. Älä anna mielen kierron ja adrenaliinin saada valtaa, vaan pysy niin tyynenä kuin mahdollista. Irrottaudu stressaavista ärsykkeistä, ota kylpyjä, hengitä syvään ja muista yleisesti pysyä mahdollisimman rentona. Tämän selkeyden saavuttamiseksi on lakattava sallimasta ulkoisten ohjelmien ja muiden ihmisten energioiden pyörittää omaa elämäänsä. Silloin kun opitaan luomaan sisäinen tila kommunikoimiseksi selkeästi henkisen ytimensä kanssa, voidaan aloittaa tie henkilökohtaiseen vapauteen ja pysyvään vapautumiseen kärsimyksestä.
 
Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämeltänne ja toisillenne.
 
Rakkautta aina, Lisa
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >