HomeViestejäPepper Lewis28.11.2020 - Rakkauden valitseminen pelon yli

28.11.2020 - Rakkauden valitseminen pelon yli

RAKKAUDEN VALITSEMINEN PELON YLI

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
28.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Miten voimme tietää, olemmeko oikeasti ja lopultakin päästäneet jostain irti? Kaikki sanovat: "Sen vain tietää", mutta mietin, onko mitään erityisaskelia, jotka johtavat tietämiseen.

Vastaus:

Henkilökohtainen tietäminen tulee eletyistä kokemuksista, hankitun tiedon sijasta. Jotkut tapahtumat tarvitsevat vain yhden tunnekokemuksen, jotta tietää varmuudella, että tuota asiaa ei tarvitse tapahtua enää, kuten että kuuman lieden koskettaminen taatusti polttaa. Tavanomaiset tapahtumat ja kaavamaiset (karmalliset) kokemukset vaativat tavallisesti useampia kertoja. Se miten monta ja miten usein, on henkilökohtainen asia.

Henkilön rakenteesta riippuen on mahdollista osoittaa mieltymys siihen, miten tietäminen ilmenee. Opettajallani oli tapana sanoa, että opimme määräämällä tai asteittain. Esimerkiksi, määräyksesi voisi olla: "Jos jatkan terveyteni vaarantamista tällä tavalla, saan varmasti uuden sydänkohtauksen. Siksi vannon, etten koskaan enää vaaranna kehoani samalla tavalla!" Sen sijaan saatat päättää parantaa asteittain sanomalla: "Teen joka päivä parempia valintoja, jotka ovat hyödyllisiä hyvinvoinnilleni. Lopulta saan terveyteni takaisin." Minkä tahansa valinnan teet, voit olla varma, että sinua testataan!

Testit ovat vain merkille pantavia kokemuksia – ne erottuvat. Ne saattavat haastaa sinut, mutta niitä ei ole suunniteltu saamaan sinua epäonnistumaan. Testejä voi ilmestyä sattumanvaraisesti tai kuin tilauksesta, ikään kuin oman alitajuntasi suunnittelemana. Eletty kokemus osoittaa sinulle, missä kohtaa olet tietyn ongelman, ihmisen, tavan jne. osalta. Tunnettu kokemus kehottaa meitä muuttamaan lupauksiamme ja sitoumuksiamme ja tunnistamaan parantamisenvaran.

Omaa elettyä elämääni taaksepäin katsoessa, voin nähdä todellista parantumista joillain tärkeillä alueilla. Voin myös nähdä, että erilaisen määräyksen (raiteen) tai mittaustavan valitseminen saattaa olla hyödyllistä tänä aikana. Irtipäästäminen ei ole aina käytetyn materiaalin hylkäämistä tienposkeen, kuin se olisi pois heitettyä avaruusromua. Voimme kierrättää sen, mitä meille annetaan, ja tehdä siitä jotain, mikä on käyttökelpoisempaa sille, kuka ja missä olemme tänä päivänä.

Askeleet, kuten näen ne, voisivat olla yksinkertaisesti tutkiminen/tarkistus tai eletty/tunnettu kokemus. Ei ole mitään tarvetta mutkistaa asioita lisää. Tutkimisen voisi summata kysymykseen: "Mitä tämä kokemus näyttää minulle?" Tarkistus voisi sanoa: "Näen, että valintani ovat suotuisia."

Käyttäen taas omaa elämääni esimerkkinä, tietyt olosuhteet ilmaantuvat joka vuosi tiettyinä aikoina – nimittäin juhlapyhät! Nämä "kasvutilaisuudet" eivät ole enää ainutlaatuisia, ja toistuminen on myös näyttänyt minulle, milloin voin odottaa seuraavan testini tulevan. Mutta vain eletty ja tunnettu kokemus voi antaa minulle vapauden valita rakkauden ja viisauden, pelon ja karmamallien sijasta. Samat vaihtoehdot ovat sinun käytössäsi.

Siis miten voimme tietää, että olemme oikeasti ja lopultakin päästäneet jostain irti? Löydämme sen joka kerta uudelleen, kun huomaamme valinneemme rakkauden ja viisauden pelon sijasta – kaikki kerralla (määräys) tai vähitellen. Tämä ei merkitse, ettei päinvastaisia esimerkkejä enää ilmesty tai ettei meitä koskaan saada toimimaan vastoin sitä, minkä tiedämme olevan parasta. Voimme odottaa, että elämä antaa meille näitä tilaisuuksia. Ajan kuluessa testit näyttävät vähemmän testeiltä ja enemmän äkäisiltä tunkeutujilta – vitsiltä jonka huipentuman on kuullut liian monta kertaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >