HomeViestejäRakas MestariToukokuu 2023 - Rakas mestari, onko keahak minua varten?

Toukokuu 2023 - Rakas mestari, onko keahak minua varten?

RAKAS MESTARI, ONKO KEAHAK MINUA VARTEN?

Koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. tämä artikkeli kirjoitettiin yhteistyössä Luz Gaetan kanssa, joka keksi useimmat kysymykset.

Rakas mestari, olen miettinyt vähän aikaa Keahak-ohjelmaan osallistumista, mutta minulla on edelleen monia kysymyksiä. Haluan olla varma, että teen oikean valinnan, mutta olen edelleen epävarma, mitä odottaa tuolta ohjelmalta. Mitä tapahtuu, jos päätän osallistua?

On hyvin, hyvin intensiivistä. Voi olla turhauttavia aikoja. Se on ehdottomasti evoluution, muutoksen vuosi. Sinut otetaan ehdottomasti pois aikajanapohjaisesta todellisuudestasi.

Jos olet kiintynyt historiaasi – ja historia merkitsee joskus perhettä, työpaikkaa, asioita joista joskus pidät kovasti kiinni – tämä ei ehkä ole projekti sinua varten, koska se saa sinut pois menneisyydestäsi.

Jos olet kiinnostunut prosessoinnista tai parantamisesta, jos olet edelleen haavoittunut soturi – mennään jo yli siitä – sinun ei pitäisi olla osa tätä ryhmää.

Jos olet edelleen kiinnostunut aikaansaannoksista ja menestyksestä ja jos olet henkinen etsijä, tämä ei ole sinun paikkasi, koska se piiskataan pois sinusta välittömästi. Ja sitten et ole onnellinen.

Keahak on paikka tietoisuuden tutkimusmatkaajille – ymmärtäen uuden valon metafysiikkaa, miten sitä käytetään jokapäiväisessä elämässäsi ja sen perimmäinen vaikutus massatietoisuuteen. Keahak auttaa sinua menemään siihen armollisemmin ja helpommin ja paljon suuremman ymmärryksen kera siitä, mitä käyt läpi ja miksi käyt läpi sitä.

Mutta on muutama vaatimus: jos ilmoittaudut, et voi palata taaksepäin. Haluat palata, muttet voi. Jos ilmoittaudut, se merkitsee, että asioita tapahtuu.

Informaatio antaa ymmärtää, että tämä on syvempi ja toistuvampi yhteys Adamuksen kanssa, joten merkitseekö se, että hän vastaa kysymyksiimme suoraan?

Vuoden aikana yhdistymme kaksi kertaa kuussa kokemuksia ja keskusteluja varten – no, ei keskusteluja, se on enemmän luento – ja sukellamme syvemmälle. Viestit ja energia Keahakissa menevät syvemmälle ja nopeammin, kuin missään muussa pilvikurssissa tai shoudissa, ja ne ovat usein intensiivisiä, kun murtaudumme uusien tietoisuustasojen läpi.

Kerran tai pari vuodessa keskustelemme yleisön kysymyksistä (tiettyyn aiheeseen liittyen). Kuitenkin useimmiten se on puhdasta Adamus Saint-Germainia "professorimoodissa". Viesti on aina suoraviivainen ja voimakas. Keahakissa on selkeyttä, koska kuuntelijat ovat hyvin sitoutuneita ohjelmaan.

Viestit voivat olla tukevia tai provosoivia, aina hyvin näkemyksellisiä ja toisinaan hyvin intensiivisiä. Ne menevät kuukausittaisten shoud-viestien keskustelujen ja kokemusten yli, vieden keahakerit uudelle tietoisuus- ja energiatasolle elämässään, tutkien, miten uusi valo vaikuttaa kaikkeen – aika, paikka, gravitaatio ja energiavirta.

Keahakissa jokainen tuntee henkilökohtaisen yhteytensä. Se ei ole ryhmäjuttu. Se on todella yksilökokemus.

Kun osallistut tähän, periaatteessa sanot, että olet halukas sitoutumaan matkaasi päivittäin. Sitoutuminen tapahtuu pohjimmiltaan itseesi ja ruumiillistuneeseen Oivaltamiseesi tässä elämässä.

Kaupassa on paljon muita kursseja, niin vaikka kaikki on arvokasta yleisesti, miten Keahak oikeasti eroaa kaikista muista kursseista ja videoista?

Tuomme täysin uusia tasoja energiasta ja avautuvasta tietoisuudesta ja nauhoitamme sen, jotta on ymmärrys siitä, mitä tapahtuu.

Keahak on väylä tuoda uutta informaatiota shaumbroille. Lopulta suuri osa Keahak-materiaalista tulee esiin shoudeissa, mutta tavallisesti ei yhtä syvästi kuin Keahak-session aikana.

Keahak on luokkahuone tutkia kehittynyttä metafysiikkaa ja miten se pätee jokapäiväiseen elämäänne.

Jos kysyisin joltain keahakerilta, mitkä ovat suurimmat hyödyt osallistumisesta Keahakiin, mitä hän sanoisi?

Hän sanoisi, että se on vaikuttanut hänen tietoisuuteensa, ja tietysti hänen elämäänsä ja siihen, miten hän näkyy elämässä. Kyeten pääsemään paikkaan, jossa hän voi tuntea intuition – se ei ole oikeastaan intuitiota – tietämisen, joka tulee läpi, ja sallien sen olla. Sallien sen olla, mitä ei voi sanoa, mitä ei voi ilmaista sanoin.

Haluan vain varmistaa, etten hukuta itseäni paljoon opiskeluun. Mieluummin vain "sallisin" ja antaisin kaiken virrata, tarvitsematta osallistua taas uuteen projektiin. Mitä ajattelet? Pitäisikö minun osallistua?

Päätös lähteä Keahakiin on melko henkilökohtainen, ja se riippuu henkilökohtaisista olosuhteistasi ja niistä valinnoista, joita haluat (tai tarvitset) elämääsi (ja sisäiseen matkaasi).

Keahak on yleisesti ottaen niille, jotka haluavat sukeltaa pää edellä kokemukseen, vaikka energioista tulee hulluja toisinaan. Se on niille, jotka haluavat tutkia uusia tietoisuusrajoja nyt, eikä vain kuulla niistä myöhemmin.

Siis ennen päätöksesi tekemistä, kysy itseltäsi:

* Voitko sitoutua yhdeksi vuodeksi, vai lisäisikö se vain nykyistä kaaosta?
* Oletko halukas sukeltamaan syvälle itseesi, vaikka mikä olisi?
* Oletko valmis johonkin uuteen, vai tarvitsetko aikaa ja tilaa integroida shoudien, pilvikurssien ja ilmaisten tuotteiden informaatiota?
* Oletko valmis siihen, että Adamus on kanssasi vuoden, vai tarvitsetko aikaa olla vain yksin?
* Haluatko mieluummin edetä nopeasti vai rennompaa tahtia?
* Haluatko olla kärkijoukkoa, vai tulisitko mieluummin seuraavassa aallossa, kun energiat ovat asettuneempia?

Keahak ei ole lineaarinen oppijakso, se on laajentumista. Siis jos et ole vielä aivan siinä, älä ole huolissasi. Äläkä mene siihen, että "haluan olla paras, haluan olla ihan kärkeä", koska se on ihmisen mentaalinen halu.

Tiedät, miten paljon pystyt käsittelemään nyt. Tiedät, mitkä rajasi ovat. Riippumatta siitä, mitä valitset, luota, että se on paras valinta sinulle.

Ilmoittautumisaika loppuu 15.6.2023. Lisäinfoa Keahakista.

Otettu tai muokattu näistä:
(SEURAAVA)-sarja – shoud 9, 10
Geoffrey Hoppe: To Keahak or not to Keahak
Linda Benyo: Keahak from Linda's Perspective
Alain Bolea: Keahak – Into the Unknown

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >