HomeViestejäRakas MestariHuhtikuu 2023 - Rakas mestari - teenkö tämän oikein?

Huhtikuu 2023 - Rakas mestari - teenkö tämän oikein?

RAKAS MESTARI – TEENKÖ TÄMÄN OIKEIN?

Viisautta shoudeista, koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Huhtikuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, mietin jatkuvasti, tajuanko kaiken oikein. Pitäisikö minun tehdä jotain muuta parantamaan mahdollisuuksiani? Mieleni ja kehoni eivät tee yhteistyötä, ja pelkään, että se estää minua avautumasta totuudelleni, jumaluudelleni. Miten voin tehdä sen armollisesti ja olla hermostumatta?

Ei ole mitään oikeaa. Ei ole enää, ei sinulle.

Ihmisille tuolla on ehkä oikea ja väärä, mutta kun pääset tähän kohtaan, ei ole enää oikeaa tai väärää. Se on erittäin vaikea asia, koska mielesi huutaa. Mielesi melkein vaatii sitä, koska se on tottunut tuomitsemiseen perustuvaan elämään, oikeaan ja väärään.

Pääset tähän kohtaan, ja se on hyvin turhauttavaa. Haluat tehdä sen oikein. Haluat tehdä hyvin monia asioita oikein. Haluat tämän jutun, jota kutsutaan valaistumiseksi tai ruumiillistuneeksi oivaltamiseksi, koska tiedät, että se on siinä. Mutta et tiedä, teetkö sen oikein vai et.

Ja sitten on tuo ihmisen epätoivoinen yritys tehdä se oikein. Se ei voi tehdä, ja haluan sinun muistavan tämän, kunnes se on täysin oivallettu sisälläsi. Se ei voi. Ihminen ei lainkaan voi, on kyse sitten henkisyydestä, työstäsi, terveydestäsi, ikääntymisestä tai mistä tahansa muusta.

Elämästä ja ihmisistä on tullut säälittäviä. On kaikkea tätä puhetta: "Voi, meidän pitäisi rakastaa elämää. Meidän pitäisi rakastaa muita ihmisiä." Vitut sille. Tarkoitan oikeasti, että vitut sille, koska näen jatkuvasti, että ihmiset yrittävät kovemmin ja kovemmin ja epätoivoisemmin tehdä pienestä, itsekkäästä ihmiselämästä paremman. Ja tiedät, ettei se toimi.

Olet mennyt sen kohdan ohi, että sanot: "Siivoan vain sen pienen laatikon, jossa elän. Yritän tehdä siitä siistimmän. Teen itsestäni onnellisemman. Käyn jatkuvasti onnellisuuskursseja ja otan onnellisuuspillereitä." Se ei toimi.

Hyvin monta vuotta olet elänyt sisäisessä konfliktissa, suuressa taistelussa itsesi kanssa, yrittäen tehdä oikein, yrittäen olla henkinen, ja samaan aikaan – oivallat sen tai et – yrittäen pelkästään kaunistella vanhaa identiteettiäsi. Eikä se toimi.

Sanot aina, etten voi mennä Oivaltamiseen painolastini kanssa, terveysongelmieni kanssa. Eikö ihmisen tarvitse korjata ne?

Terveysongelmat, fokusoituminen terveyteen, on itsessään psykoottista – ja neuroottista – eikä tässä ole mitään syyttelyä. Sinä et korjaa niitä. Tilanne vain pahenee. Se pahenee, ja tämä pätee kaikkiin muihinkin asioihin, koska uppoudut aina vain syvemmälle ja syvemmälle. Gravitaatio on ottanut sinua jaloista kiinni, ja se vetää sinua sisään.

Et pääse siihen ihmisyytesi kautta.

Sitten kun oivallat sen, sitten kun olet valmis päästämään irti, kun oivallat, että tämä on yksi iso, hullu maailma etkä sovi siihen, että sinä et lopeta ikääntymistä tai terveysongelmiasi tai mitään muita asioita, tuon eläintarhan häkin sisältä – et vain tee sitä.

Sitten kun oivallat sen, kaikki no asiat selviävät yhtäkkiä itsestään. Ei siksi, että työstät terveyttäsi tai koska työstät ikääntymistäsi tai raha-asioitasi tai mitään muuta, vaan koska olet mennyt sen yli/ulkopuolelle. Olet kävellyt sen kaiken ulkopuolelle.

Mutta mestari, sattuu jatkuvasti. Miten voin päästä tämän epämukavuuden yli kehossani? En voi sivuuttaa sitä.

Se on melko helppoa. Vedät syvään henkeä ja oivallat vain. että tällä fyysisellä olemuksella, joka on ollut tavallaan monien pahojen tunteiden, pahojen ajatusten lähde – ajattelet jopa, että se on jonkinlainen huono aspekti ja teillä on kummallinen suhde – on vähän kipuja integroitaessa, koska se yrittää karistaa kaikkia juttuja, joita siihen on laitettu. Siis kehossa on kipuja. Mielesi on kaaoksessa.

Mutta mitä enemmän vastustat, mitä enemmän yrität selvittää sitä ja tehdä kaikenlaisia kummallisia seremonioita ja muita asioita siihen liittyen, sitä enemmän siihen sattuu.

Tunne myötätuntoa kehoasi kohtaan, koska kehosi ei olisi pystynyt käsittelemään tuota nopeaa siirtymää, transformaatiota, kun se oli vanhassa esi-isiltä perityssä DNA:ssa.

Pyydän sinua kutsumaan nuo muutokset ja sallimaan nuo muutokset. Käyt läpi jaksoa, vaihetta, jossa irrottaudut vanhasta polttoainelähteestä, sanotaan vanhasta hiilivoimalaitoksesta, ja nyt yhdistyt hyvin uuteen ja energiatehokkaaseen, puhtaaseen energialähteeseen.

Jokainen solu kehossasi – ja niitä on miljardeja – ja jokainen neuroni aivoissasi – ja niitäkin on miljardeja - reagoi tällä hetkellä, joten tietenkin on vähän kipua ja hämmennystä. Omista se nyt, koska se on todellista. Se on tärkeää. Ennen kaikkea se kertoo sinulle, että kyllä, käyt läpi tätä muutosta tavallisesta biologisesta ihmisestä ruumiillistuneeksi mestariksi.

Salli itsellesi tuo kokemus.

Lähteet:
Löytäminen-sarja – shoud 7
Kharisma-sarja ­– shoud 2, 7
Kulje eteenpäin -sarja – shoud 3
Intohimo 2020 -sarja – shoud 12

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >