HomeViestejäAilia Mira15.6.2024 - Päivänseisausviesti

15.6.2024 - Päivänseisausviesti

PÄIVÄNSEISAUSVIESTI

AE Mikaelia kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
15.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalaiset sielut,

tervehdimme teitä, rakkaudessa.

Meille on ilo yhdistyä kanssanne nyt tällä tavalla, ja esitämme teille tänään kutsun liittyä seuraamme Päivänseisausjuhlaan – globaali livetapahtuma, jossa annamme lähetyksiä ja aktivoimme kanssanne energioita, jotka tukevat teitä …

Jotta voitte – helppouden, ilon ja itsevarmuuden kera, sekä syvän sisäisen tietämisen ja yhteyden tunteen kera – kokea olemuksenne vääjäämättömän laajentumisen ja alkaa ymmärtää ja päästä uuteen kanssaluomismoodiin, joka on nyt ulottuvillanne.

Se oli painavaa sanaa/sanahirviö! (Hymyilyä)

Tiedämme, että tunnette isoja, syviä ja hienovaraisia, syvällisiä ja selittämättömiä muutoksia tapahtuvan sisällänne. Olette oikeassa havaitessanne näin. Fyysinen muotonne kehittyy syvältä salliakseen oman ”minä olen” -olemuksenne ruumiillistumisen ja ruumiillistaakseen ne kyvyt, jotka ovat teidän, ja se parantaa tätä elämänilmaisua nyt, kun siirrytte elämään korkeammassa valoilmaisussa ja tulette todelliseksi itseksenne täällä.

Tämä evoluutio lisää valomääräänne, ja voidaksenne saavuttaa sen, huomaatte lisääntyvässä määrin itsellenne esitettävän tilaisuuksia olla ehdoton rakastamisessanne.

Tämä pyyntö valita pelkästään rakkaus, on erilainen kuin mikään evoluutiokokemus, jonka teillä on koskaan ennen ollut. Se on erilainen, koska tietoisuus jota tarvitaan tällä tavalla elämiseen, on jo sisällänne.

Pyyntöjä ei esitetä haastamaan teitä, vaan että voitte löytää uudet kykynne, jotka ovat läsnä oman harmonisen eheytenne jatkuvasti laajentuvan ruumiillistamisen myötä. 

Valo sisällänne on jo läsnä tavoilla, jotka tekevät hyvin paljon helpommaksi tuntea ja generoida rakkautta ja rakastavia olotiloja. Kokeilkaa sitä ja nähkää se.

Saatatte yllättyä, että asiat joita piditte aiemmin poikkeuksellisen ärsyttävinä, tuntuvat nyt paljon kevyemmiltä teille. On helpompi hymyillä niille, jopa rakastaa niitä.

Jos olette halukas yhdistymään näihin tietoisuutenne uusiin aspekteihin, niin tällä valinnalla, tällä tahtonne ja tietoisuutenne harkitulla käytöllä, ollaksenne ehdoton ja rakastava, on syvällinen vaikutus olemistiloihinne ja siihen, kuka olette. Se kiihdyttää merkittävästi ylösnousemustanne ja lisää massiivisesti hyvinvoinnin ja ilon tunnettanne.

Valo sisällänne on te. Se on vain versionne, joka tulee siitä lisääntyvässä määrin korkeamman ulottuvuuden ilmaisusta, jossa tietoinen yhteys ja ykseys ovat normi. Jossa sen tietäminen, että ykseys – joka on kaikki – on olemisen tapa, ja tämän myötä ehdoton rakkaus on se, kuka olette. Tietäkää tämä. Ja tietäkää, että tästä valosta tulee hyvin vakiintunut sisällänne, ja se muuttaa kaiken.

Olette täysin uusien elämistapojen ja poikkeuksellisen hauskojen kanssaluomistapojen partaalla.

Saatatte oivaltaa, että te ette enää usko, että te yksin luotte todellisuutenne, sillä tiedätte syvällä, ettei ole koskaan ”te yksin”. Olette aina kanssakäymisessä kaiken sen kanssa, mitä olette, ja yhteydessä kaikkeen olevaiseen ja sen tukema ja informoiva. Tämä on totuus olemuksestanne. Ja näin on koko elämällä – ja kaikki on kanssaluomista.

Ja tässä kanssaluomisessa olette täysivaltainen. Saatte valita. Voitte luoda, mitä haluatte kokemukseksenne, mutta ne tavat joilla teette tämän, ovat nyt erilaisia kuin ne, joilla olette ehkä lähestyneet menneisyydessä tällaista luojatyötä.

Olemme innoissamme puolestanne, kun löydätte läsnäolonne nopeutuvan voiman.

Tässä läsnäolonne voimassa kanssaluominen tapahtuu nyt mitä suurimman helppouden ja mitä suurimman ilon kera. Ja sen aktivoi tietty valitseminen, päätösten tekeminen ja sitten näiden päätösten ruumiillistaminen. Olette aina olleet vapaa valitsemaan, mutta ykseyden/yhtenäisyyden energiatodellisuudesta tulee tunnettu kokemus, ja se vapauttaa teidät ja tekee helpommaksi kuin koskaan ennen ruumiillistaa sen, mitä haluatte olla, tietäen, että se säteilee sitten teistä ja heijastaa takaisin teille sen, mitä olette, moninkertaisena.

Rakkaat, tämä on valtavan jännittävää aikaa teille, jotka tunnette ja tiedätte, mitä tapahtuu, ja meille jotka olemme liittolaisianne, ystäviänne ja valoperhettänne ei-fyysisyydessä ja jotka ovat kanssanne aina.

Kesäkuun päivänseisausenergiat tuntuvat jo, ja voitte aistia, että on valtava tilaisuus valonlisäyksiin, joita tulee tänä aikana.

Kutsumme teidät liittymään kollektiiviseen luomiseen kanssamme ja toistenne kanssa. Haluaisimme jakaa lisää siitä, miten voisitte käyttää läsnäolonne voimaa, luodaksenne ja yhdessä kokeaksenne energiaa ja valotyötä, joka on fokusoitunut generoimaan ehdotonta rakkautta, Kristustietoisuusportaaleja, sekä suotuisia lopputuloksia ihmisperheenne jäsenille ja teille.

Riippumatta siitä, mitä päätätte tehdä tässä tulevassa päivänseisauksessa, kannustamme teitä voimakkaasti ottamaan aikaa avautua vastaanottamaan. Antautua omalle suuremmalle viisaudellenne ja ”minä olen” -olemuksenne äärettömille energioille ja harmonisoitua sisäisesti, tuntien harmoniaa ja kehottaen itseänne tuntemaan myös autuutta. Ja sitten pyytämään jumalaista itseänne ja henkistä tukitiimiänne auttamaan teitä sallimaan, vastaanottamaan ja integroimaan suotuisimmat energiat ja tietoisuuden teille, nyt.

Rakas ystävä, olet aistiva olento, joka on suunniteltu valtavaan luovuuteen, laajentumiseen, riemuun ja loistavaan ehdottomaan rakkauteen.

Sisäinen tietäminen ja sisäinen rauha, jonka voit löytää moniulotteisesta sydämestäsi, voi tehdä tästä totta sinulle.

Nyt enemmän kuin koskaan, tähän todellisuuteen voidaan keskittyä ja elää siitä käsin.

Uskalla elää ikuisena, äärettömänä olentona, jotka todella olet, tässä.

Uskalla samaistua kaikkeen, mitä olet, ja nauttia ainutlaatuisesta ja kauniista ihmisyydestäsi ymmärtäen, että se on säteilyä kaikesta siitä, mitä olet, mille antaa polttoainetta ääretön sinä, ja se on aina, aina, aina yhdistynyt ja opastettu, hyvin suurella rakkaudella. Ja hyvin taitavalla ja auliilla tuella.

Rakastamme sinua hyvin paljon.

Ja tällä hetkellä juhlimme sinua ja loputonta kehittymistäsi. Sitä tapaa jolla olet ruumiillistunut tänne ja muistanut, kuka todella olet.

Olemme enkeleitä.

Olen arkkienkeli Mikael, sekä Ailia, Ashira, Serapis Bey, universaali enkeli Maria, Andromedalainen korkea neuvosto, Arcturuslaiset, Galaktiset lohikäärmeet ja Säteilevän valon neuvosto.

Toivotamme sinulle hyvää päivää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >