HomeViestejäAilia Mira13.6.2024 - Ylösnousemuspäivitys - avaimia kehittymiseen helppouden ja ilon kera

13.6.2024 - Ylösnousemuspäivitys - avaimia kehittymiseen helppouden ja ilon kera

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – AVAIMIA KEHITTYMISEEN HELPPOUDEN JA ILON KERA

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
13.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun Maa jatkaa laajentumista korkeampiin taajuuksiin, se voi vetää meitä ylöspäin mukanaan, jos sallimme sen.

Tämä tehdään hyvin helposti, jos vaalimme iloa ja positiivista odotusta.

Tiennäyttäjinä ja taajuudenpitäjinä roolimme on ruumiillistaa korkeampi valo. Antaa sen muuttaa ja transformoida koko ihmisenergiajärjestelmämme – henkinen, mentaali, tunne ja fyysinen. Fyysiset muutokset ovat nyt käynnissä syvällä, ja vaaditaan hyvin paljon itserakkautta ja sisäistä kuuntelua, jotta ne voidaan toteuttaa.

Minua opastettiin hiljattain tekemään valtava muutos ruokavaliooni. Olen tehnyt monia tarkistuksia, kun tunnen tuota sisäistä tietoa siitä, mikä palvelee energiajärjestelmääni nyt. Kun olen kuunnellut ja sopeutunut, asiat tulevat yhteen uudella tavalla.

Tunnen tätä tapahtuvan myös elämäni muissa osissa, mutta ruuansulatuspuoli on ollut huomattavin. Oli hyvin paljon kipua ja vaikeutta, ennen kuin sain oivalluksen uudesta olemisen tavasta, joka kutsui minua, ja päästin irti vanhoista kaavoista.

Monet asiat elämässä palvelevat meitä jonkin aikaa, mutta eivät kestä pitkään. Kehomme voi käydä läpi eri vaiheita, kun se kehittyy energiakentäksi, joka on selkeä ja kykenevä olemaan täysin avoin korkeamman valon kanava.

Tähän sisältyy muutokset ajatuksissamme ja uskomuksissamme. Siihen sisältyy oppiminen olemaan ehdottomasti rakastava, antaen muiden todella olla sellaisia, kuin he ovat, vastustamatta tai yrittämättä pelastaa tai muuttaa heitä. Vasta sitten oikeasti näemme, että jokainen ihminen, kaikki elämä, on myös jumalaista ja saa impulsseja ja johdatusta sisältä. Ja kun uskallamme luottaa, että jokaisella ihmisellä on oma täydellinen kokemuksensa, voimme vapaasti antaa valon virrata meihin ja säteillä meistä.

Loppujen lopuksi on vain rakkaus ja kykymme nähdä rakkauden kera, rakastaa itseämme ehdottomasti, rakastaa muita ja kunnioittaa heidän ainutlaatuista ja täydellistä matkaansa ja nähdä kaikki elämä yhtenä.

Nämä ymmärrykset olisivat tuntuneet ennen minusta ihanteilta. Mutta eivät tunnu enää. Ne tuntuvat luonnollisilta tavoilta olla. Voin tuntea, miten paljon suhteeni jumalaiseen itseen ja korkeampaan valoon on muuttanut minua. Muuttanut tietoisuuttani. Kohottanut sitä. Kehittänyt minut niiden ”minä vastaan he” -ajatusten ohi, jotka olivat huomattavia menneisyydessämme.

Kehitymme nyt nopeammin kuin koskaan ennen. Maa laajenee korkeamman taajuuden ilmaisumuodoksi, ja jos vaalimme näitä positiivisia luottamuksen ja hyvinvoinnin tiloja, voimme ratsastaa tuolla ylösnousevalla energia- ja valoaallolla ja kokea jatkuvan laajentumisen helpommin ja syvän yhteydentunteen kera.

Olen hyvin kiitollinen kaiken tämän tietämisestä ja olemisesta tässä nyt, luoden jatkuvasti äärettömän ykseyden kanssa ja tuntien itseni (niin kuin ajattelen sitä) sekä aaltona että vetenä.

Olkoon matkasi siunattu.

Lähettäen sinulle paljon rakkautta,

Ailia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >