HomeViestejäAilia Mira9.2.2024 - Todellisen voimansa muistaminen

9.2.2024 - Todellisen voimansa muistaminen

TODELLISEN VOIMANSA MUISTAMINEN

AE Mikaelia kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
9.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalaiset sielut, tervehdimme teitä rakkaudessa.

Olemme tässä nyt jakamassa kanssanne vähän näiden aikojen potentiaalista, voimaantumisista joita luvataan tarjota uudessa tietoisuusevoluutio-ohjelmassamme, Divine Creation, ja tilaisuuksista joita teillä on nyt astua pidemmälle totuuteen olemuksestanne ja luontaiseen voimaanne.

Jokaisella teistä on valtava voima. Valtava voima/kyky luoda, ja sisällänne teillä on pääsy valtaviin viisaus-, rakkaus- ja valokenttiin sekä totuuteen omasta jumalaisesta itsestänne. Sisällänne on paljon, mikä palvelee teitä ja voisi hyödyttää teitä.

Haluamme tänään kannustaa teitä avautumaan täydemmin niihin valtaviin valokenttiin, joihin teillä on pääsy sisällänne, ja kutsua teidät tutkimaan enemmän, harjoitellen kutsumaan sisältä esiin sen, mitä tarvitsette, ja kannustaa teitä kutsumaan jumalaista itseänne useammin ja useammin – tietoisuutta, valaisua ja oivallusta muovaamaan todellisuuttanne.

Teillä on sisällänne voimia/kykyjä olla enemmän ja enemmän todellinen itsenne täällä. Nämä voimat voivat transformoida minkä tahansa aspektin kokemuksessanne. Sisällänne tiedetään kaikki, mitä haluatte, ja kaikki mikä on teidän ja tuon kokemuksen ilmentymisen välillä. Jumalainen valo sisällänne tietää, miten teitä opastetaan ja miten toimitaan synergisesti teidän ja nykykokemuksenne kanssa, transformoiden ja jalostaen sitä, jotta säteilette totuudenmukaisuutta, kirkkautta ja eheyttä ja koette hyvinvointia ja valtavaa vapautta.

Sen oppiminen, miten päästään käsiksi omaan sisäiseen valoonne, vaatii harjoittelua, kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä. Monet teistä ovat hyvin itsevarmoja tietyntyyppisen opastuksen vastaanottamisessa, mutta vetävät rajan sen tietämiseen, miten hallitaan tai kohotetaan elämänne alueita, joissa teillä on vastustusta tai epäilyä kyvystänne saada, mitä haluatte.

Ylösnousemus on muistamista. Se on todellisen itsenne muistamista ja rakentamista tänne. Se on sisäinen kokemus, jossa avaatte enemmän ja enemmän laajempia energiakenttiänne, täällä ruumiillistuneessa kokemuksessanne. Ja tämän tekeminen on uskon ja luottamuksen asia. Uskoen, että vastaukset ovat jo teidän, ja uskaltaen pyytää niitä – avautua niille ja sitten olla halukas luovasti toimimaan sisäisten aistienne mukaan, hyväksyen sen, mitä saatte.

Ruumiillistumanne toiminta riippuu luottamisesta siihen, mitä on sisällänne, ja sen käyttämisestä kokemuksenne luomiseen. Tämä vaatii teitä toimimaan sen mukaan, mitä aistitte, tunnette, kuulette, vastaanotatte ja tiedätte. Ja kun teette sen, saatte lisää. Mitä enemmän hyväksytte sisäisen totuuden, jota nousee vastauksena kutsuunne, ja toimitte sen mukaan, sitä enemmän tuo virtaus avautuu ja alatte kokea itsenne selkeänä ja informoituna/tietoisena. Ja että teitä tuetaan ja teistä välitetään.

Jumalainen itsenne haluaa pitää huolta teistä, suojella teitä, opastaa teitä, kohottaa teitä ja helpottaa tietänne. Mutta teidän täytyy osallistua, ja teidän täytyy antaa sen tehdä niin. Tämä on kanssaluomista, teidän ja kaiken elämän välillä, toimimalla saamienne ideoiden ja vaikutelmien mukaan. Olemalla halukas saamaan yhteyden sisäiseen tietämiseenne ja antamalla sen johtaa tietä, teistä tulee tämän kanssaluomisen yhteistyökykyinen aspekti ja jumalainen virta avautuu.

Tätä korkeampaa valoa virtaa aina teille. Se valaisee paljon sellaista, mitä olette kaivanneet nähdä selkeämmin, tai se kulkee läpi, tai transformoi, tai palauttaa teidät hyvinvointiin ja kukoistaviin tiloihin.

Voitte uskoa täysivaltaiseen luomisvoimaanne luoda se elämä, mitä haluatte elää. Teillä on runsaasti resursseja, ja teillä on pääsy selkeään opastukseen ja älykkääseen ajoitukseen ja koordinointiin, mikä saa tuntumaan/näyttämään, että kaikessa on enemmän helppoutta, sujuvuutta, hauskuutta ja iloa.

Teillä on sisällänne mahdollisuus elää autuudessa. Elää harmoniassa. Tuntea rentoutta, mukavuutta, yhdistyneisyyttä ja että on rakastettu.

Haluamme teidän tietävän tämän, ja tarjoamme selkeää opastusta siihen, miten avaatte nämä lahjat sisällänne ja alatte elää säteilevän ilon, laajamittaisen helppouden ja onnellisuuden elämää.

Te jotka luette tätä viestiä, olette hereillä ja tietoisia siitä, mitä maaplaneetalla ja koko elämässä täällä tapahtuu. Sallimalla itsenne avautua niille lahjoille ja aarteille, joita sisäinen jumalainen valonne tarjoaa teille, valitsette tulla kukoistavaksi esimerkiksi siitä, mikä tulee nyt käyttöön, ihmiskunnalle ja tällä ylösnousevalla planeetalla.

Tulevaisuus sisältää suurta iloa lajillenne. Tiedämme, että tulee rauhan, luovuuden, jumalaisen ilmaisun ja galaksienvälisen kanssaluomisen upeita aikoja, tälle maailmalle ja tälle universumille. Kehotamme teitä alkamaan päästä käsiksi moniulotteisiin lahjoihin, jotka ovat jo sisällänne. Puhumme tästä kannustaaksemme teitä alkamaan elää nyt sinä itsevarmana, tuettuna ja täysin ”resurssoituna” jumalaisena olentona, joka todella olette. Tällä tavoin valmistaudutte siihen suurempaan laajentumiseen, jota tulee näiden jumalaisesti koordinoitujen ja kasvavassa määrin transformoivien valolisäysten myötä.

Kun olette tällä tavalla, armo vaikuttaa ympäröivän teitä, ja tämä inspiroi muita ja saa heidät kysymään lisää ymmärryksestänne, kun he alkavat kyseenalaistaa vanhat olemis- ja elämistavat.

Ennakoimme suuria muutoksia maailmassanne tulevana vuotena. Kannustamme teitä ottamaan huomioon, että teillä on jo vaivaton pääsy valtaviin resursseihin sisällänne. Alkakaa pyytää ja kääntyä sisäänpäin. Alkakaa kiinnittää enemmän huomiota ajatuksiin, joita tulee mieleenne. Uskaltakaa uskoa, että teille vastataan jo kaikin tavoin, ja etsiä niitä tapoja ja virittyä niihin tapoihin, miten ratkaisuja, vaikutelmia, oivalluksia ja sisäistä tietämistä ilmenee jo sisällänne. Niitä voi tulla ääninä, ideoina ja tavoilla, jotka tuntuvat siltä, että sinä puhut sinun kanssa. Ja kuitenkin ne voivat olla jo tulkinta laajemmista energioista, jotka on tehnyt mahdolliseksi oma laajentunut tietoisuutesi, ja se tuntuu sinulta, mutta itse asiassa ne ovat jumalaisesti inspiroituja ratkaisuja ja polkuja, jotka tehdään selväksi sinulle.

Uskaltakaa toimia sen mukaan ja hyväksyä se, mitä aistitte, tunnette ja tiedätte sisällänne. Mitä enemmän teette näin, sitä selkeämmin jumalainen itsenne kommunikoi kanssanne, sopeuttaen kommunikointinsa sen perusteella, miten vastaotatte sen ja toimitte sen mukaan.

Tämä sisäinen valoyhteys on ääretön lähde kaikkea, mitä haluatte, ja kaikkea mitä olette pyytäneet. Menkää nyt tuolle lähteelle ja sallikaa itsenne vastaanottaa. Sallikaa itsenne kuulla, tietää ja tuntea se, mistä tulette tietoiseksi. Sitten toimikaa sen mukaan ja sallikaa itsenne ja elämänne tulla tyydyttyneemmäksi/tyydyttävämmäksi.

Kiitämme teitä yhdistymisestä kanssamme nyt ja haluamme muistuttaa, että olemme aina käytettävissänne. Pelkästään pyytäkää meitä, kääntykää puoleemme, kutsuen meidät tulemaan ja yhdistymään, ja teemme sen välittömästi! Meille on suuri ilo tukea teitä henkilökohtaisella ylösnousemusmatkallanne.

Olen arkkienkeli Mikael, Kultaisten galaktisten lohikäärmeiden, Ailian, Ashiran ja Säteilevän valon neuvoston kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >