HomeViestejäKate Spreckley17.2.2022 - Muotoile muutos uudelleen

17.2.2022 - Muotoile muutos uudelleen

MUOTOILE MUUTOS UUDELLEEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
17.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täysikuun myötä navigoimme tapahtumia, jotka ovat keskeisiä niille muutoksille, joita meidän täytyy nyt tehdä. Sen tuloksena kaikki muutosvastarinta tulee pintaan ja antaa meille tilaisuuden muuttaa perspektiiviämme ja muotoilla muutos uudelleen, joksikin jännittäväksi ja inspiroivaksi, sen sijaan että meidän tarvitsee pelätä sitä.

Täysikuut tuovat usein valoon sen, mikä täytyy nähdä, tunnustaa ja/tai selkeyttää. Huomaat ehkä, että se mitä paljastuu nyt, antaa sinulle syvempää oivallusta ja ymmärrystä niin sisäisistä kuin ulkoisistakin haasteista, joita kohtaat. Tiedosta, että seisot hajareisin kahdessa maailmassa – toinen jalka vanhassa ja toinen jalka uudessa määrittelet ja muotoilet uudelleen elämääsi. Sen myötä tämä on aikaa, jolloin sinun täytyy olla tyyni, keskittynyt, kärsivällinen ja itsepintainen, kun uusia paljastuksia ilmestyy antamaan suuntaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >