HomeViestejäKate Spreckley16.2.2022 - Helmikuun täysikuu

16.2.2022 - Helmikuun täysikuu

HELMIKUUN TÄYSIKUU

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
16.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Helmikuu tarjoaa meille harvinaisen tilaisuuden työskennellä tietoisesti tulevien energioiden kanssa, ilmentää positiivisesti muutosta ja transformaatiota sekä itsessämme että elämässämme. 2222-portaalin joka aktivoitumisen myötä energiat voimistuvat, suurentaen olemuksemme eri aspektia ja tarjoten meille syvällisen tilaisuuden transformaatioon ja muutokseen. Tällä hetkellä energioita tulvii fyysisen kehomme läpi, mikä korostaa tasapainottomuuksia ja tuo tietoisuuteemme sen, mikä täytyy parantaa ja vapauttaa.

Tämän päivän täysikuun myötä transformaatioenergiat syttyvät uudelleen, ja sinua kutsutaan astumaan taas kerran muutosvirtaan. Tämä täysikuu antaa sinulle tilaisuuden päästää taas irti kaikesta, mikä ei enää palvele sinua. Mistä tahansa pidätkin kiinni – tunteet, ajatukset, uskomukset ja odotukset – se voidaan karkottaa, kun päästät vain irti. Kun teet sen, huomaat olevasi energisempi ja inspiroituneempi jatkamaan polkuasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >