HomeViestejäKate Spreckley29.12.2021 - Päästä irti vanhoista tarinoista

29.12.2021 - Päästä irti vanhoista tarinoista

PÄÄSTÄ IRTI VANHOISTA TARINOISTA

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
29.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun päätämme tämän vuoden, olemme käyneet läpi voimallisen uudestisyntymän, joka tuo täydellisen transformaation kaikille olemuksemme tasoille. Monille tämä on ollut hyvin vaikea ja usein tuskallinen prosessi, koska tämä transformaatio on vaatinut kasvua ja muutosta, jollaista emme ole koskaan ennen kokeneet. Ne haasteet ja esteet joita olemme kohdanneet, ovat transformoineet meidät kirjaimellisesti sisältä ulospäin. Kun nyt siirrymme uutta vuotta kohti, meitä kannustetaan ottamaan vastaan se, kuka meistä on tullut, ja päästämään irti vanhoista versioistamme.

Käytyäsi läpi erilaisia kasvu- ja transformaatiovaiheita, riudut uudestisyntymän viime kärsimyksissä. Tämä voi olla hyvin epämukavaa aikaa, kun jatkuvasti pääset eroon vanhoista tuntemuksista ja tunteista/emootioista. Ole tietoinen, että olet matkalla uuteen elämänkokemukseen ja se mitä tulee pintaan nyt, on vanhoja tarinoita, jotka täytyy jättää taakse. Toivota tervetulleeksi kaikki, mitä tapahtuu, ja tunnista, että uuden tietoisuuden valo herää/nousee sisälläsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >