HomeViestejäKate Spreckley28.12.2021 - Ovi menneisyyteen sulkeutuu

28.12.2021 - Ovi menneisyyteen sulkeutuu

OVI MENNEISYYTEEN SULKEUTUU

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
28.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun valmistaudumme astumaan uuteen vuoteen, tulevat energiat kehottavat meitä katkaisemaan kaikki jäljellä olevat siteet ja vanhat tavat, jotka pitävät meidät jumissa ja/tai kiinni menneisyydessä. Samaan aikaan integroimme edelleen sitä intensiivistä energiamuutosta, joka tapahtui päivänseisauksessa. Sen vuoksi monista tuntuu, kuin he heiluisivat heilurilla – heilahdellen innostuksen- ja ilontunteiden ja vanhojen pelko-, huoli- ja ahdistustunteiden välillä.

Tiedosta, että näinä vuoden 2021 viimeisinä päivinä sinua hienoviritetään ja valmistellaan tulevaan vuoteen. Näin ollen voit varautua siihen, että voimakkaita tunteita/emootioita ja tuntemuksia tulee pintaan. Ole valmis sallimaan näiden syvien tunteiden tulla pintaan ja virrata. Kunnioita prosessiasi ja hyväksy, että jokin loppuu ja ovi menneisyyteen sulkeutuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >