HomeViestejäKate Spreckley10.12.2021 - 12-12-portaali

10.12.2021 - 12-12-portaali

12-12-PORTAALI

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
10.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän vuoden aikana jokainen kokemus, haaste, siirtymä ja transformaatio on työntänyt meitä tyhjentämään ja puhdistamaan itsestämme vanhaa, samalla valmistautuen syvälliseen uudestisyntymään, joka on nyt käsillä. Tämän viikonlopun myötä meillä avautuu 12-12-portaali, joka on uskomattoman voimakas ja tehokas portti, jolloin nähdään Maan asettuminen linjaan galaksin keskuksen kanssa. Tämän asetelman myötä meitä ohjataan olemuksemme keskukseen, tilaan jossa elämänsyke on voimakkain ja sielumme valo kirkkain. Tässä tilassa koemme äärimmäisen korkealla värähtelevän energian sisäänvirtauksen, joka aktivoi ja kohottaa tietoisuutemme, valmisteluna päivänseisaukseen 21.12.

12-12-portaalin avautumisen myötä tapahtuu sydänkeskuksesi laajentuminen, mikä aloittaa syvemmän tietoisuuden sielustasi ja yhteydestä, joka sinulla on Maahan ja jumaluuteen. Se on tapahtuma, joka merkitsee dramaattista muutosta transformaatio- ja uudestisyntymäprosessissasi. Tämän muutoksen myötä lisääntyy mielihalu evoluutiokasvua kohtaan, mikä antaa sinulle vahvuutta, rohkeutta ja draivia, jota tarvitaan tämän kehityssyklisi loppuunsaattamiseen. Ole tietoinen, että ylität kynnyksen ja astut taikuuden ja mysteerin aikaan, missä sielusi ääretön voima nousee.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >