HomeViestejäKate Spreckley3.7.2016 - Kosminen myrsky - heinäkuun 2016 energiaraportti

3.7.2016 - Kosminen myrsky - heinäkuun 2016 energiaraportti

KOSMINEN MYRSKY – HEINÄKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Kate Spreckley (www.spiritpathways.co.za)
3.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jumalainen perusta
 
Muutamana kuluneena kuukautena tulevista kosmisista energioista on tullut uskomattoman voimakkaita. Maaliskuun päiväntasaus laukaisi energioiden uudelleenasettamisen, mikä aiheutti mittasuhteiltaan eeppisen kosmisen myrskyn. Tämä myrsky on puhdistanut ja selvittänyt kaiken, mitä ei enää vaadita meiltä kollektiivisesti ja yksilöinä. Sitä on seurannut intensiivinen ja rehellinen itsetutkiskelujakso, joka on pakottanut menemään sisälle katsomaan, miten elät tai et elä sielusi totuutta.
 
Tänä aikana sinua on puhdistettu ja tyhjennetty, koko energiakenttäsi on suodatettu ja jalostettu, kun koko olemassaolohistoriasi (tämä elämä ja aiemmat elämät) on selvitetty. Elämäsi perusta on muuttunut. Sitä on testattu, miten ja millä tavalla olet rakentanut elämäsi. Sinua on kutsuttu seuraamaan sisäisen maailmasi polkuja ja kuorimaan pois kärsimys- ja pimeysverhot, jotta voit tuoda valoa unelmiin, rukouksiin, toiveisiin ja visioihin, jotka olet kieltänyt, torjunut ja tukahduttanut. Olet matkannut suureen mysteeriin ja kutsunut sielusi jälleenyhdistymistä ja jumalaisen perustasi täyttä aktiovointia.
 
Ne voimakkaat kosmiset energia-aallot joita virtaa galaksimme läpi ja tulvii planeetallemme, ovat lisänneet merkittävästi Maan värähtelytaajuutta. Tämä lisääntyminen on muuttanut energiarakenteita Maan sisällä ja ympärillä, mikä on vaikuttanut kaikkeen elämään planeetalla. Ihmistietoisuus laajenee nopeasti yksilötasolla ja kollektiivisesti. Ihmispersoonallisuutesi kehittyy nyt harmoniaan sielusi kanssa, ja sielusi kehittyy ja kokoontuu taas yhteen aktivoimaan jumalaisen perustasi ihmismuodossa.
 
Tähän saakka on ollut lähes mahdotonta koota yhteen sielun kaikkia aspekteja ja aktivoida täysin jumalainen perusta. Yhteydettömyyden, pelon, trauman, tuskan ja kärsimyksen jäljet joita on energiarakenteissa Maan sisällä ja ulkopuolella, ovat olleet liian suuria. Tulevat kosmiset energiat ovat puhdistaneet ja selvittäneet näitä energiajälkiä. Samaan aikaan fyysinen kehosi ja energiakenttäsi on puhdistettu ja transformoitu luomaan tilaa sielusi kokoamiselle yhteen ja uudistumiselle. Sitten kun tämä prosessi on valmis, jumalainen perustasi aktivoituu, mikä mahdollistaa sielusi valon ilmentämisen täysin tähän maailmaan.
 
Sielusi, yhdessä Jumalaisen Luojan kanssa, päätti, miten se ilmentäisi kokemuksia, joita tarvitaan parantumiseen, kasvamiseen ja kehittymiseen ihmismuodossa. Matkallaan Maahan sielusi synnytti itsensä luomakunnan sydämestä ja kulki galaktisen ytimen sekä Maan energeettisen ilmakehän läpi saapuakseen planeetalle. Kun sielusi kulki energeettisen ilmakehän läpi, se kohtasi maanpäällisen elämän energiajäljet. Nämä jäljet sisälsivät kaiken energian ja muistot erillisyydestä, yhteydettömyydestä, tasapainottomuudesta, traumasta, pelosta, kärsimyksestä ja tuskasta. Tämän myrkyllisen energian läpi kulkeminen laukaisi sieluenergiasi pirstoutumisen ja yhteydettömyyden jumalaiseen perustaasi.
 
Jumalainen perusta joka on sielussasi, sisältää luomiskartan, joka paljastaa koko elämän äärettömän ja laajentuvan kentän ja sielusi korkeimman potentiaalin. Siinä on parantumisen, uudelleenyhdistymisen, tasapainon, ykseyden, myötätunnon ja jumalaisen rakkauden energiajäljet. Se sisältää alkuperäisen olemuksesi, joka on punoutunut yhteen sielusi kanssa heijastamaan jumaluutta sisälläsi. Se aktivoidaan sydämen kautta ja se ohjaa sitä, miten synnytetään ääretön ja laajentuva luomiskenttä itsessäsi ja tässä maailmassa. Kun se on aktivoitu, sen voima ja energia heijastuu koko luomakunnan läpi ja sulautuu yhteen jumalaisen Luojavalon kanssa muodostamaan yhtenäisen ykseyskentän. Kun tämä kenttä laajenee ja kasvaa, se täyttää koko luomakunnan ja muistuttaa meille siitä alkuperäisestä rakkauskipinästä, joka on kaikissa elävissä asioissa.
 
Vuosisatoja ihmiskunta on tutkinut, mitä merkitsee olla kaksinaisuudessa ja erillisyydessä. Uskomuksia, tunteita ja tuntemuksia on tukahdutettu ja kielletty, mikä on jakanut koko luomakunnan. Nyt on aika tietoisesti keskittää huomionsa sielun jälleenyhdistymiseen ja jumalaisen perustan aktivointiin. Sisälläsi avautuu energiakäytäviä tukemaan tätä prosessia. Monet sydämen, aivojen ja energiajärjestelmän suljetut osat avautuvat auttamaan sieluasi uudistumaan ja jumalaista perustaasi aktivoitumaan fyysisessä kehossa.
 
Kuitenkin ennen kuin voit päästä yhdistymistilaan ja ruumiillistaa jumalaisen perustasi, käyt läpi syvällisen puhdistumisjakson. Fyysisen kehon ja energiakehon solurakenteesta täytyy puhdistaa elämien aikana tallennettu tuska, trauma, kärsimys, yhteydettömyys ja epätasapaino. Nämä vääristyneet energiat jotka luotiin monien, monien elämien kuluessa, eivät häviä yhdessä yössä. Fyysinen ihmisitsesi lisää energiavärähtelyään tukemaan sielua yhdistymisprosessissa. On fyysisiä merkkejä ja oireita siitä, että tätä tapahtuu. Esimerkiksi, selittämättömiä kipuja ja särkyjä erityisesti nivelissä, sydämentykytystä, unettomuutta, uupumusta, syvää epätoivoa, pelkoa ja ahdistusta. Jos sinulla on vakavia oireita tai haluaisit kiihdyttää energiapuhdistustasi, sinun kannattaa ottaa yhteys energiaparantajaan, joka voi auttaa kaikkien itsepäisten tukosten vapauttamisessa. Muista, että vaaditaan sisäistä työtä, ennen kuin ulkoinen ympäristösi muuttuu.
 
Sitten kun tämä puhdistamis- ja selvittämisprosessi on valmis, sielusi ottaa ihmisaspektisi hallintaan. Kaikki valintasi, tekosi ja toimesi tulevat sitten jumalaisen itsesi rakastavalla opastuksella. Näin parannat maailmaa.
 
Heinäkuu 2016
 
Tässä kuussa tulevat energiat antavat vahvistusta, että sielusi etsintää inspiroidaan jumalaisesti ja olet heräämässä uuden päivän ja uuden ajan valoon. Sisäinen matkasi on hitaasti tulossa loppuun, ja kuitenkin sinusta saattaa edelleen olla vaikeaa ohjata elämääsi tai ymmärtää tarkoitusta tai syytä elämäsi taustalla tähän mennessä. Saatat tietää, että muutos on välttämätön, mutta sinulta puuttuu energia, halu tai kyky yrittää sitä.
 
Tämän kuukauden energioiden tuella sisäinen fokuksesi siirtyy ulkoiseen maailmaan. Kaikki muutokset ja liikkeet joita olet kokenut sisällä, alkavat yhtäkkiä ilmentyä ulkopuolelle. Nykyhetkessä oleminen mahdollistaa harmonisoitumisesi tämän prosessin kanssa. Virran mukana meneminen ja intuitioon luottaminen on avain. Selkeyttä tulee, mutta kärsivällisyyttä ja antautumista vaaditaan.
 
Viisauden ja opastuksen siemenet itävät sisälläsi ja ne syntyvät uudeksi oivallukseksi pian. Antautuminen universumin energialle on paras tapa käsitellä tämän ajan energioita. Vältä ryhtymistä mihinkään toimeen, ennen kun tunnet siihen voimakkaan kutsun. Asiat saattavat tuntua olevan edelleen sekaisin – voit vain lepuuttaa mielesi ja seurata sielusi viisautta.
 
Itsesi juurruttaminen sydämeen mahdollistaa sinulle pääsyn sielusi viisauteen ja totuuteen. Sielusi sisältämä opastus mahdollistaa sinulle vakaan perustan rakentamisen tässä vääjäämättömien muutosten ja epävarmuuden maailmassa. On aika saada vahvuutta sisältä ja valmistautua uuteen matkaan, uuteen elämään. Kun jatkat sielusi yhdistämistä ja jumalaisen perustasi aktivoimista enemmän, erilaisia tilanteita ja haasteita nousee. Tämän tarkoituksena on, että arvioit uudelleen elämäsi suuntaa, tarkastelet valintojasi ja muutat todellisuuttasi. Kaikki mikä on epäharmoniassa sielusi kanssa, tuodaan huomiosi piiriin muutettavaksi tai transformoitavaksi. Joillakin tämä voi merkitä elämäntyylimuutosta, toisilla suhdemuutoksia ja monilla elämän peruskorjausta.
 
Olemassaolosi jokainen kerros, taso ja aspekti on tyhjennetty ja valmisteltu mahdollistamaan sieluvalosi syntyminen maailmaan. Tästä syystä olet päättänyt inkarnoitua tänä aikana. Niin vaikeaa, tuskallista ja suorastaan kamalaa kuin suuri osa tästä matkasta on ollutkin, mikään vähempi ei kelpaa kuin sielusi jumalaisen perustan täysi aktivointi. Rauha ja hiljaisuus koittaa tämän raivoavan myrskyn jälkeen, ja uusi elämä syntyy syvimmistä ja synkimmistä peloistasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >