HomeViestejäShaumbra-lehtiMarraskuu 2021 - Eun Jung Kim - Rohkeus tulla Merliniksi

Marraskuu 2021 - Eun Jung Kim - Rohkeus tulla Merliniksi

ROHKEUS TULLA MERLINIKSI

Kirjoittanut Eun Jung Kim (www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Opin, että kaksinaisuus ja ristiriita voivat kätkeä matalan aidan upean taikuuden.

Tilanne oli hyvin jännittynyt naapurini ja minun välillä vuosien ristiriidan vuoksi. Mutta hiljattain kävin hänen kanssaan ensimmäistä kertaa todellisen keskustelun. Se oli sellainen keskustelu, joka ratkaisee ristiriitoja eikä pahenna niitä.

Muutin ensimmäisenä tähän naapurustoon ja nautin hiljaisesta elämästä, ja sitten naapurini, hänen miehensä ja lapsensa muuttivat taloon, joka on viiden metrin päässä omastani. Ensitöikseen he ilmoittivat minulle, että taloni oli heille epämukava, joten kuuntelin heidän huolensa ja yritin olla mukava. Tuossa talossa oli kuitenkin paljon lapsia, mikä merkitsi paljon melua. Valitin melusta useita kertoja vuosien saatossa, mutta naapurit kieltäytyivät kuuntelemasta pyyntöjäni rauhasta ja hiljaisuudesta. Konflikti lisääntyi ja aiheutti monia väittelyjä ja riitoja välillemme.

Lopulta tiesin, ettei minun pitäisi tehdä tätä enää, koska sairastuin henkisesti ja fyysisesti joka kerta, kun olin tapellut naapurini kanssa. Sydämeni oli hyvin loukkaantunut, ja konflikti siirtyi kehooni. Ja vuosien jännitteen ja vihanpidon jälkeen, koko naapurusto oli epäluuloinen ja varuillaan.

Niinpä vedin yhtenä päivänä syvään henkeä ja rukoilin. "Jumala, en voi hyvin, enkä halua enää olla tässä ristiriidassa. Avaa minulle tie keskustella naapurini kanssa." Hengiteltyäni syvään ja rukoiltuani tuntitolkulla, keräsin lopulta rohkeuden koputtaa naapurini oveen, odottamatta oikeastaan vastausta. Yllätyksekseni ja helpotuksekseni nainen avasi oven ja tuli ulos. Silloin tuo keskustelu alkoi.

Ennen tämän tekemistä olin päättänyt olla loukkaamatta tai satuttamatta muita millään tavalla. Vedin syvään henkeä muistuttaen tästä itselleni ja aloin puhua, ja selitin oman kantani tyynellä äänellä tehdäkseni selväsi, etten ollut tässä tappelemassa. Naapurini kuunteli tarinani, ja selitti sitten oman kantansa ja omat huolensa, ja minä kuuntelin häntä – emme olleet koskaan ennen tehneet sellaista. Vaikkemme voineet saavuttaa yksimielisyyttä joka kohdassa, lopultakin kuuntelimme ja ymmärsimme toisiamme ensimmäistä kertaa. Puhuimme jopa siitä, miten huomioisimme toistemme huolet tulevaisuudessa siinä määrin, kuin voimme.

Kun aikaa kului tämän merkittävän keskustelun jälkeen, pystyin saamaan oivalluksia perspektiivistäni, joka koski naapuria ja hänen taloaan. Ilmiselvintä oli tarve tehdä keskusteluista naapurien kanssa läpinäkyviä. Mutta lopulta lohikäärme ilmestyi näyttämään minulle, mitä oikeasti tapahtui, ja paljastamaan totuuden, jota halusin hyvin epätoivoisesti.

Lohikäärme näytti minulle rehellisesti ja selkeästi, että olin sekä uhri että hyökkääjä. Vasta sitten kun laskin miekan ja lakkasin taistelemasta, saatoimme tulla ulos luolistamme ja todella kuunnella toisiamme. Se oli ollut mahdotonta tähän saakka. Ensinnäkin, koska minulla oli itsekäs ajatus paremmasta asemastani ainoastaan siksi, että olin muuttanut naapurustoon ensin. Siksi ajattelin, että naapurini pitäisi olla huomaavaisempi minua kohtaan.

Toiseksi, olin tarkoituksella valinnut hiljaisen ja yksinäisen ympäristön, enkä siksi tunnistanut tai myöntänyt naapurini olemassaoloa todellisena naapurinani. Tämän vuoksi hänkään ei – tietoisesti tai tiedostamatta – tunnustanut minun olemassaoloani naapurinaan.

Kolmanneksi, kykenin lopultakin oivaltamaan sen matalan aidan opetuksen, josta Tobiaksella oli usein tapana puhua. Opin, että jos yritän voittaa menemällä konfliktiin, tuo konflikti hallitsee lopulta minua. Naapurini ja minun välillä on matala aita. Mutta kun tappelin, en voinut nähdä sitä – näin vain paljon vihattavia asioita naapurissani ja hänen talossaan. Mutta keskustelumme lopuksi sanoin: "Jos välillämme on jokin ongelma, puhutaan siitä keskenämme." Sen sijaan, että käytin voimaa/valtaa konfliktin aiheuttamiseen, opin, että todellisen keskustelun aloittaminen vaatii sydämen rohkeutta.

Soveltaen tätä makroskooppiseen näkökulmaan, ajattelin asuinmaatani, koska maan kansallisenergia on läheisesti yhteydessä sen ihmisten yksilötietoisuuteen. Asun Koreassa, jaetussa maassa, joka on ollut varovaisessa aselevossa yli 70 vuotta. Etelä- ja Pohjois-Korean asukkaat, lähinaapurit ja myös perheenjäsenet, elävät jatkuvasti jännittyneessä energiassa, luottamatta toisiinsa. Sota on ehkä keskeytynyt joksikin aikaa, mutta se ei ole loppunut. Joskus kumpikin puoli ampuu nuolia, mikä paljastaa sotaenergian, pysymisen taistelussa.

Aivan kuten minulle ei ollut helppoa astua ulos taistelusta ja sopia naapurini kanssa, kansallisesta perspektiivistä katsottuna sodan lopettaminen Pohjois-Korean kanssa, rauhan saaminen ja yhdistyminen ei ole helppo prosessi. Mutta luulen, että sen täytyy alkaa tunnustamalla toistensa olemassaolo. Yhdistyminen – maani, ihmiskunnan, kaksinaisuuden – alkaa siitä, kun kumpikin puoli myöntää toisen olemassaolon.

Tobias piti 2009 työpajan Soulissa, ja siihen sisältyi viesti nimeltään "Muistatko?" Tuossa tapahtumassa puhuimme Etelä- ja Pohjois-Korean yhdistymisestä, ja Tobias sanoi, että Atlantiksen ja Lemurian energiat olivat juurtuneet syvälle korealaisten tietoisuuteen. Toisin sanoen, Etelä- ja Pohjois-Korea symboloivat Atlantiksen ja Lemurian energioiden ristiriitaa. Tällä hetkellä näyttelemme uudestaan tuon muinaisajan vastakkainasettelua ja jännitettä, mutta Korea yhdistetään pian. Etelä- ja Pohjois-Korean välinen selkkaus aiheuttaa jännitettä ulkopuolisille alueille, aivan kuten tappelut naapurini kanssa toivat jännitettä koko naapurustoon. Mutta Korean ainutlaatuinen lohikäärme-energia ilmestyy esiin transformoimaan ja integroimaan. Samalla se synnyttää myös muinaisen Lemurian ja Atlantiksen integroitumisen.

Adamus on sanonut, että lohikäärme tulee puhdistamaan syyllisyyden ja häpeän itsen sisältä, sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti. Lohikäärmeen avulla voit katsoa sisällesi ja nähdä, mikä on ollut tukahdutettuna. Konfliktissa naapurini kanssa, pidin aina itseäni uhrina, jota loukattiin. Mutta kuunneltuani häntä tuli selväksi, että olin myös hyökkääjä, joka loukkasi häntä. Se oli häpeällinen ilmaisumuotoni, jota en halunnut kohdata, mutta lohikäärme vaati sen.

Yhtä lailla kansallisella tasolla lohikäärmeet ilmestyvät auttamaan vanhojen energioiden siivoamisessa, ja kenties sen tapahtuessa myös Etelä-Korea ja Pohjois-Korea voivat saavuttaa vähitellen yhdistymisen ja integroitumisen.

Esteet aiheuttavat energiavääristymiä ja -tukoksia. Mutta kun niiden sallitaan tulla kauniiksi mataliksi aidoiksi, voidaan tuoda takaisin transformoiva energiataikuus. Tapa tulla Merliniksi on siivota rojut katsomalla itseäni rehellisesti. Itsen integroituminen on alkupiste kaikelle jälleenyhdistymiselle kaikilla tasoilla, eikä minulla ole mitään epäilystä siitä, että omien aspektieni integrointi johtaa myös kollektiiviseen integroitumiseen. Joskus ahdistus ja epäluottamus, myös aselevosta, voivat estää ihmisiä seisomasta matalan aidan takana. Mutta aikanaan lohikäärmeitä tupsahtelee ravisteleman asioita, avaten myös ihmisten syvän tiedostamattomuuden.

Tunnen, että lohikäärme josta Adamus puhuu, on yhteydessä Tobiaksen matalan aidan energiaan. Tunnen myös, että matalan aidan takana seisominen merkitsee Merlininä olemista, ja äskettäiset kokemukseni ovat saaneet minut oivaltamaan, että vaatii rohkeutta olla Merlin.

Nyt meillä on uusi sarja, Penkkeilyn taito, jossa Adamus johdattaa shaumbrat puistonpenkille, ja se antaa meille aina vain laajemman näkökulman. Nyt vain olemme, ilman taistelua ja ponnistelua, ja säteilemme omaa valoamme maailmaan, ilman painostusta tai agendaa ja Merlinin rohkeudella.

*****

Eun Jung Kim kuuli ja dramaattisesti tunsi Tobiaksen energian ensimmäistä kertaa 2007. Hän asuu Cheongjussa, Etelä-Koreassa, jossa hän opiskelee henkistä neuvontaa ja psykologiaa. Häneen saa yhteyden sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >