HomeViestejäShaumbra-lehtiSyyskuu 2021 - Lena Jey - Elämää energiamaagikkona

Syyskuu 2021 - Lena Jey - Elämää energiamaagikkona

ELÄMÄÄ ENERGIAMAAGIKKONA

Kirjoittanut Lena Jey (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia työntää sinua, kunnes vapautat valosi täysin. Olen aina tiennyt sen. Synnyin Venäjällä, ja siellä on sanonta: "Et voi tietää, miten pitkä olet, ennen kuin nouset seisomaan täyteen pituuteesi."

Olen aina pitänyt käytännön soveltamisesta ja muodosta – haluan nähdä, miten luon ja miten ilmennetään asioita. Haluan kokea fyysisen aistillisuuden, kun kosketan, sillä se antaa minulle paljon informaatiota ja aistimuksia. Yleisesti ottaen nautin tästä ihmisenä olemisesta.

Olen tehnyt tanssikoreografioita monta vuotta ja tiedän hyvin, miten näkymätön energia tuodaan fyysisyyteen. Se miten muokataan ja tehdään musiikki, geometria ja valo näkyväksi, on ollut työni ja intohimoni tässä elämässä, ja osaan sen paremmin kuin mitään muuta. Sitten löysin, että seuraava askel tulee, kun et enää liikuta energiaa luodaksesi, vaan annat sen palvella – kun sallit ja annat taikuuden luoda.

Odotukseni siitä, miten uuden energian mestarina pitäisi olla, särkyivät täysin, kun tänä vuonna aloin vaihtaa asuinpaikkaa kerran kuussa. Viimeisen kerran muutin taloon, johon minut ystävällisesti kutsuttiin jäämään, ja ymmärsin mestariroolini hyvin. Ymmärsin myös, että minun täytyisi laittaa jotain itsestäni tuohon kokemukseen. Joskus aiemmin olin käsitellyt sallimiseen, itserakkauteen ja yltäkylläisyyteen liittyviä energioita, mikä toi selkeyttä näihin asioihin ja niiden jatkuvaan laajentumiseen, joten ei ollut vastarintaa. Astuin vain tähän uuteen, itseluotuun tilanteeseen koko tietoisuuteni kera.

Siinä kohtaa törmäsin omaan haasteeseeni. Eräs buddhalainen ystäväni kertoi minulle kerran "harjoituksesta", jolla opetellaan ruumiillistamaan oman totuutensa. Olin käyttänyt paljon aikaa tutkien ikään kuin mikroskoopilla "elokuvaa", miten luon tietoisesti oman todellisuuteni. Ja nyt opiskeltuani, miten energiaa tuodaan luomiseen, hengitetään elämä siihen ja nautitaan tuosta luomisesta, huomasin, että asiat toimivat minulla eri tavalla tässä uudessa talossa. Kaikki aloitteeni, ideani ja ehdotukseni joita halusin tuoda, jakaa tai luoda, estettiin, erityisesti silloin kun halusin alkaa liikuttaa energiaa, vaikka olin oppinut tanssin kautta hyvin, miten annetaan energian liikkua. Nimittäin tanssijat liikuttavat energiaa kehollaan, kanavoiden fyysisesti musiikkia, rytmiä, melodiaa ja historiaa liikkumalla. Se on samanlaista kuin muunlaiset kanavoimiset, mutta eri ilmaisutapaa käyttäen. He tekevät sitä sekä itseään että muita varten, kuten yleisö ja tanssipartnerit. Aivan kuten muusikko tekee kuultavaa musiikkia jotain instrumenttia käyttämällä, tanssijat tekevät näkyvää musiikkia kehoaan käyttämällä.

Kuitenkaan tässä uudessa elintilassani nämä oppimani tavat eivät yksinkertaisesti toimineet. Esimerkiksi, kun halusin siivota ja pestä pyykkiä, kun halusin tehdä aterian tai luoda uuden tilan jollekin, kaikki tuntui kuin huutavan minulle: "Älä tee sitä! Kuuntele vain."

Olen ihmiselämässäni ollut melko jääräpäinen, sitoutuen aina tekemään tai luomaan jotain omalla tavallani ja ilmaisten usein taiteen kautta. Tietysti silloin kun yritän kontrolloida sitä ihmismielelläni, kaikki luomisyritykseni epäonnistuvat. Yhtenä aamuna, kun huomasin meneväni tähän suuntaan, oivaltaminen aiheutti ison jylinän kehossani (pää on nyt myös osa kehoani). Näin, että kaiken mitä haluan luoda todellisuudessani, joko kokemuksia tai fyysisiä asioita, voin nyt luoda Merlininä – ja vain Merlininä. Kaikki vanhat tavat ovat lakanneet toimimasta minulla.

Miten Merlin luo? Minulla se tapahtui vähitellen, alkaen pienistä kokemuksista ja sitten lopulta päästäen irti kaikesta. Jonkin luomiseksi – taiteen tai pienien elämän jokapäiväisten asioiden – käytän inspiraatioenergiaa. Toisin sanoen, tunnistan ja tunnen inspiraation erityisenä energiana, tavallisesti iloa ja jotain liikkeen kaltaista. Se ei ole välttämättä fyysistä – enemmän kuin tunne tai energiatuoksu, joka tuoksuu inspiraatiolta. Ja jos en tunne sitä, en tee mitään.

Uudessa fyysisessä tilassani on paljon kaaosenergiaa, joka on minulle hyvin tuttua. Kaaos on luovin asia, jonka tiedän, ja ilman sitä tunnen luomisen mahdottomaksi. Elän mieluummin siistissä, mukavassa ja kodikkaassa paikassa, mutta nyt olin henkilökohtaisessa elämässäni kaiken tämän kaaoksen keskellä. Se olisi esimerkiksi kuin asumista tanssistudiolla tai taidestudiolla, joka on täynnä maaleja, siveltimiä ja keskeneräisiä projekteja. Ei inhimillisesti kovin mukava paikka, mutta tämä kaaos auttoi minua hylkäämään viimeisetkin yritykset luoda vanhalla tavalla.

Oivalsin, että oleminen täysillä, kuka olen, on vain tuon inspiraatioenergian kohtaamista pelottomasti ja antamista sen palvella, miten ikinä se tapahtuukin – vapaasti ja ilman rajoituksia tai odotuksia. Minun täytyi lakata välittämästä yksityiskohdista tai siisteydestä ja luottaa vain jatkuvasti itseeni. Se merkitsee myös sen ilon ilmentämistä, mitä tunnen sisälläni, kaiken myötätunnon ja rakkauden kera jota minulla on itseäni kohtaan, ja se sitten säteilee muille, ilman että minä teen mitään. Ja energia tulee vain takaisin palvelemaan minua.

Esimerkiksi yhtenä päivänä näin, miten luon herkullisen "Napoleon-kakun" aamiaiseksi, ja se oli melko yksinkertaista. Mieleeni tuli ajatus: "Haluaisin syödä Napoleon-kakkua", mutta tarvitsematta sitä nyt tai tiettyyn aikaan, ainoastaan joskus. Sitten päästin ajatuksesta irti vetämällä henkeä. Parin päivän päästä ystäväni toi yhtäkkiä kotiin kaikki aineet ja teki kakun! Ja se oli valtava kakku, eikä se pieni kakku jonka aivoni olivat piirtäneet.

Yksinkertaisen sallimisen myötä näin, miten ruokaa josta pidän, valmistettiin minulle, miten luodaan uusi asuinpaikka ilman odotuksia tai ajatuksia siitä, miten siihen päästään, miten vieraat ihmiset vain alkoivat antaa minulle rahaa jne. Tunnistin, miten myötätunto ja hyväksyminen voivat esimerkiksi muuttaa veden hunajaksi (spontaanin keskustelun aikana vieraan ihmisen kanssa, josta lähdin kotiin mukanani odottamaton pullo herkullista hunajaa), ja energia liikkuu ja reagoi tietoisuuteen sallimiseni myötä. Ja kaikki tämä tapahtuu synkronissa kaiken muun kanssa. Tämä kaikki tuntuu olevan erittäin paljon yli sen, mitä olisin voinut kuvitella mielessäni.

Tässä on toinen esimerkki tuollaisten energiatransformaatioiden kokemisesta pelkästään luottamalla ja sallimalla. Minulla oli tuo "menetän kaiken" -jakso, ja oli aika muuttaa pois asunnostani. Käteinen oli melkein loppu, ja minulla oli riittävästi vain yhteen yöhön hotellissa. Kuitenkin luottaen itseeni tiesin, että energiaa oli ympärilläni yltäkyllin ja kaikki menisi hyvin. Oivalsin, että se oli uusi tapa ilman pelkoa.

Varasin hotellihuoneen yhdeksi yöksi. Seuraavana päivänä maksoin laskun ja kysyin, voisinko jäädä vastaanottoalueelle joksikin aikaa. Minulla ei ollut vielä selkeyttä ja tiesin, että minun täytyi vain odottaa, joten vietin koko päivän hotellilla. Tapasin vastaanottovirkailijan, hyvin herkän ihmisen, ja puhuimme energiasta ja tietoisuudesta. Kävin pari lyhyttä keskustelua shaumbra-ystävien kanssa. Minusta tuntui kuin pallolta, joka roikkui maailmojen välissä, ja hengitin kiivaasti, kun ihmiseni halusi varmistaa, että kaikki olisi ok. Tavalliselle ihmiselle tuo fyysinen tilanne näytti vähän pelottavalta – odottaa hotellilla matkatavaroiden kanssa ilman rahaa, talvella, voimatta mennä minnekään. Kuitenkin minulla oli sisäinen tieto, että kaikki tulisi täydelliseen aikaan.

Olin hotellilla iltaan saakka. Juuri kun oli aika lähteä, enkä vieläkään nähnyt, minne menisin, eräs mies tuli puhumaan kanssani, kysellen kaikenlaista, mitä tein ja mihin olin menossa. Hän kutsui minut päivälliselle, kertoi heräämisestään ja sitten kutsui minut asumaan asuntoon, joka oli vapautunut päivää aiemmin! Kaikki selvisi, koska tavoittelin energiaa ajattelemisen sijasta. Tiesin, että tämä oli paikka, joka oli valmisteltu erityisesti minua varten, joten lähdin hänen mukaansa. Myöhemmin hän esitteli minut perheelleen, meistä tuli ystäviä ja jäin kuukaudeksi kaupunkiin, jossa en ollut koskaan ennen ollut.

Näin, miten taikuus avaa täysin uusia polkuja elämässäni enemmän ja enemmän ja miten yksinkertainen – ja valtava – asia salliminen on. Aloin nähdä ja haistaa ne muutokset fyysisessä elämässä, joita tulee, kun tämän uuden "Merlin-käyttöjärjestelmän" kyvyt alkavat tulla esiin.

*****

Lena Jey on koreografi, uneksija ja luoja suurimman osan ajasta. Hän rakastaa tehdä jotain musiikin kanssa, luoda taidetta ja tanssia omalla ainutlaatuisella tyylillään. Hän on opettanut ihmisiä yli 20 vuotta, hip-hopista nykytanssiin, kertoen energiatyöstä tanssia ja kehoa käyttäen. Lena kirjoitti kirjan siitä, miten luodaan oma todellisuutensa, "Tietoisuutensa eläminen" (vain venäjänkielisenä), ja tarjoaa uuden energian valmennusta. Lenaan voi ottaa yhteyttä Facebookissa, sähköpostilla ja Instagramissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >