HomeViestejäShaumbra-lehtiHuhtikuu 2021 - Linda Dobson-Hacker - En taistele enää jästini kanssa

Huhtikuu 2021 - Linda Dobson-Hacker - En taistele enää jästini kanssa

EN TAISTELE ENÄÄ JÄSTINI KANSSA

Kirjoittanut Linda Dobson-Hacker (www.crimsoncircle.com)
Huhtikuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet shaumbrat ovat kysyneet: "Millainen suhteeni kumppaniin on Oivaltamisen jälkeen? Loppuuko se, tuleeko se paremmaksi vai huonommaksi vai tuleeko siitä jotain täysin erilaista?" Minäkin esitin tuon kysymyksen, ja koin huolentäyteisiä öitä sen vuoksi.

Aviomieheni, Erityinen K, ja minä menimme naimisiin 2001, vuotta aiemmin kun löysin Crimson Circlen. Hän kirjaimellisesti veti nimeni hatusta ilmaisen hieronnan saajaksi uudessa päiväkylpylässä, jossa hän oli töissä. Se itsessään kertoi, että jotain hyvin mielenkiintoista oli tekeillä. Ennen häitä järjestin tapaamisen new age -kirkon papin kanssa keskustellaksemme tulevista häistä. Pastori A on hyvin selvänäköinen ja yhdessä keskustelumme kohdassa hän katsoi huoneen nurkkaan ja totesi huolettomasti: "Linda, sinä ja Erityinen K olette tulleet yhteen tietystä syystä. Hän auttaa sinua jossain tärkeässä asiassa, ja kun se on valmis, te kaksi päätätte, pystyttekö yhdessä vai lähdette eri teille." No, minulla ei ollut kerrassaan mitään ajatusta, mitä tuolla kommentilla pitäisi tehdä, eikä se varsinaisesti kuulostanut hyvältä uutiselta kestävän suhteen kannalta!

Voin muistaa Tobiaksen ja Adamuksen sanoneen useamman kerran, että monet perheestämme ja kumppaneistamme tulivat tähän elämään tietäen jollain tasolla, että he olisivat eräänlainen maadoittumistuki tai -lieka (hirttosilmukka?) ja joskus provosoija, kun siirryimme heräämisen yli ja sallimme Oivaltamisemme. Ensimmäisellä kerralla kun Tobias mainitsi tämän, muistin, mitä tuo hyvä pastori kertoi minulle selvänäköisen selkeytensä hetkellä. Tarpeetonta sanoa, että Tobiaksen sanat olivat hyvin silmiä avaavat ja vastasivat joihinkin kysymyksiin.

Aviomieheni on tosiaankin ollut kaikkea yllämainittua minulle, ja olen varma, että oli aikoja, jolloin hän toivoi, ettei olisi koskaan tavannut minua! Jatkuva mustasukkaisuus, juominen, masennus, itkeminen ja ajoittainen työttömyys 2007–2014 vaativat epäilemättä veronsa hänestä. Ennen vuotta 2007 meillä oli hauska ja kannattava bisnes yhdessä monta vuotta. Olin sisustuskonsultti paikallisille rakennusfirmoille ja heidän asiakkailleen, suunnittelin mallikoteja ja olin seinämaalaus- ja erikoisuustaiteilija. Hän oli – ja edelleen on – maalausurakoitsija. Kun asuntokupla puhkesi, kaikki se hävisi pois ja putosin syvään masennukseen. Elämä Lindan kanssa on ollut vuoristorataa, ja olen varma, että monet teistä ymmärtävät ja ovat myös tuoneet omille perheilleen paljon murhetta. Kun ihmisiä asuu saman katon alla, AINA EI OLE HAUSKAA, erityisesti jos yksi heistä on sallimassa Oivaltamisen. Ja uskokaa minua, kun sanon, ettei myöskään Erityinen K ole aina ollut kovin erityinen.

Jo varhain minun täytyi hyväksyä, ettei hänellä ollut mitään halua tietää Crimson Circlestä. Siitä ei ollut epäilystä, kun hän sanoi yhtenä päivänä tiukasti: "En halua kuulla siitä." Olin pettynyt pitkään, mutta vuosien saatossa oivalsin, että luultavasti oli parempi, ettei hän tiennyt, mitä puuhailin, ja luultavimmin meillä oli jonkinlainen sopimus, että minun oli tarkoitus tehdä tämä yksin. Aina silloin tällöin leikkimielisesti ihmettelin, mitä helvettiä hän oli aiemmin tehnyt minulle, kun se täytyi sovittaa tällä tavalla! Mutta hänellä voi olla toisinaan suurta selkeyttä ihmisistä ja tilanteista, ja hän on taatusti kritisoinut nähdessään minussa jotain passiivis-aggressiivista käyttäytymistä (seksuaalienergiavirus). Minulla on läheinen shaumbra-ystävä, joka kutsuu häntä "kaappi-shaumbraksi". Hän saattaa olla oikeassa.

Seitsemän vuotta sitten olin hyvin syvässä kuopassa, ja minusta tuntui, että olin menettämässä kontrollin, ja parhaani mukaan yritin pitää tunnepuoleni kasassa. "Dreamwalk to the Crystal Caves" (= unikävely kristalliluoliin) oli julkaistu, ja kuuntelin sitä pari kuukautta päivittäin, ja joskus useamminkin, sallien jotain uutta tulla sisään. Sitä tosiaankin tuli, ja se oli potku persuuksille, jota tarvitsin. Ai niin, sivuhuomautuksena, jos kuuntelet "Dreamwalk to the Crystal Caves" –audiota yhtä paljon kuin minä, ole valmis muutokseen, koska se voi tylysti räjäyttää energiasi ja elämäsi, kuten minulla tapahtui. Mutta olin valmis siihen, muuten sitä ei olisi tapahtunut, ja loppujen lopuksi se antoi minulle enemmän sisäistä ja ulkoista vapautta, kuin olin kokenut vuosiin, mukaan luettuna tyydyttävä ja täysin odottamaton kirjoitustyö.

Jossain kohtaa sekä Erityinen K että minä olimme saaneet tarpeeksemme, joten päätimme erota. No, eroaminen oli sitä, että minä muutin talon etuosaan ja hän takaosaan, keittiön ollessa puolueetonta aluetta. Se olisi väliaikainen ratkaisu, kunnes pystyisin muuttamaan mökkiin, joka meillä on tontillamme. Menin jopa niin pitkälle, että pyysin ystävällisesti silloista vuokralaista muuttamaan pois, koska minun täytyisi asua siellä. Käy ilmi, että hän suunnitteli joka tapauksessa jo muuttamista, joten asia ratkesi. Vietin viikonloput ja illat mökissä itkien, maalaten, itkien, kuuraten ja itkien vähän lisää. Oli hyvin parantavaa istua autossa keskellä paikallisen katolisen kirkon valtavaa parkkipaikkaa, huutaa täysin palkein kaatosateessa ja hakata pienen Kia-sieluraukkani ohjauspyörää. Olen sen jälkeen pyytänyt siltä anteeksi ja kiittänyt "sieluani", että se on turvannut selustani aina.

En koskaan päässyt mökkiin saakka, koska päätimme noin kuuden viikon jälkeen vielä yrittää. Erityinen K tunnusti melko pitkän ajan jälkeen, ettei hän vain halunnut olla yksin, ja siksi hän muutti mielensä. On hemmetin hyvä asia, ettei hän sanonut sitä minulle alussa, tai muuten piru olisi päässyt irti.

Oli erittäin vaikeaa 3–4 vuotta sen jälkeen, ja sitten asiat alkoivat asettua. Tuolloin hän oli kovasti mukana paikallisyhteisömme teatterissa, joten hän oli paljon poissa kotoa, mikä antoi minulle monta iltaa ja valtavan osan viikonlopuista yksinolemiseen. Samaan aikaan, koska hän oli poissa niin paljon, käsittelin myös kiukkuisia, mustasukkaisia, vihaisia ja vihamielisiä aspekteja, jotka eivät voineet ymmärtää, miksi hän halusi olla poissa niin paljon. "Hei, jos haluat olla kanssani, pysy kotona, hitto soikoon!" Jälleen kerran jälkiviisaus on kaikki kaikessa, ja käsitän nyt jollain tasolla, että hän antoi minulle aikaa, jota tarvitsin Oivaltamiseeni avautumiselle.

Tiedän, että hän huomasi muutoksen minussa, muttei kysynyt siitä, eikä sillä ole merkitystä, huomasiko vai ei. Yksi asia on varma: olen huomannut ison muutoksen hänessä. Tietäen, että kaikki energia on minun ja täällä palvelemassa minua, se on tosiaankin palvellut muutamana viime kuukautena. Olemme saaneet "tyhjästä" tilaisuuksia, jotka sallivat meidän olla velattomia muutaman kuukauden kuluttua ja saada merkittävän tulolisäyksen. Se on nostanut valtavan taakan häneltä, koska hän oli jatkuvasti huolissaan siitä. Olemme alkaneet puhua eläköitymisestä, kun olemme vähän yli 60-vuotiaita, ja mahdollisesti lomakodin ostamisesta North Carolinan vuoristosta. Erityinen K on ystävällisempi ja hionut pois osan kovuudestaan, Oinas-kulmat (ei millään pahalla Oinaita kohtaan). Hän on huomaavaisempi, eikä yhtä äreä. Okei, hän äksyilee edelleen, muttei se ole mitään entiseen verrattavaa.

Mikä pointtini on kaikessa tässä? Se on, että oman sallimiseni ja luottamukseni myötä jästistäni on tullut jotain parempaa, kuin se on ollut vuosiin, jos koskaan. Pelit ovat poissa, ja sallimme täysin toistemme olla, keitä olemme. Onko meillä vielä erimielisyyksiä? Todellakin on, mutta ne selvitetään rauhallisesti, enkä enää tunne tarvetta heitellä häntä kengillä.

Adamus on ollut selkeä siinä, että ruumiillistunut Oivaltamisemme on suuri kokeilu, koska ihmiset eivät ole koskaan ennen sallineet sitä tällä tavalla. Jatkamme jokapäiväistä elämäämme kumppanimme, perheemme ja työmme kanssa, samaan aikaan sallien mestarin saattaa kaiken viisaudeksi, tulla esiin Merlininä ja pysyä ruumiillistuneena. Meidän täytyy nyt vain säteillä ja säteillä, ja se valaisee haaveilemattomia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia meille, muille omassa piirissämme ja planeetalle. Näen tosiaankin tätä tapahtuvan omassa suhteessani ja omassa elämässäni.

Muuten, olen kiittänyt Erityistä K:ta useita kertoja siitä, ettei hän halunnut olla yksin.

*******
Linda asuu maaseudulla Etelä-Floridassa Erityisen K:n, kahden suuren koiran ja kissan kanssa. Hän on tällä hetkellä "apurahahakemisen assistentti" oman yhteisönsä pienessä valtion collegessa, jossa hän huomasi kirjoittamisen olevan intohimonsa. Hän on hiljattain päättänyt sukeltaa myös muihin intohimoihinsa intuitiivisena meediona ja eläinkommunikoijana sekä luonut nettisivut, joista hän oli vain uneksinut aiemmin. Lindaan voi ottaa yhteyttä nettisivujen kautta, Conversations on the Other Side, tai sähköpostilla, ja hän RAKASTAISI, jos muut shaumbrat jakaisivat suhdetarinoitaan hänen kanssaan. Hän on käytettävissä meediona, lemmikkikommunikoinnissa, elämänvalmennussessioissa sekä freelance-kirjoitusprojekteissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >