HomeViestejäShaumbra-lehtiHeinäkuu 2020 - Onya de Corella - Rakas Adamus, kiitos!

Heinäkuu 2020 - Onya de Corella - Rakas Adamus, kiitos!

RAKAS ADAMUS, KIITOS!
(ETTÄ OLET SIETÄMÄTÖN PASKIAINEN)

Kirjoittanut Onya de Corella (www.crimsoncircle.com)
Heinäkuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomautus kirjoittajalta. Käytän tämän hetken kirjoittaakseni kiitoskirjeen rakkaalle ystävälleni, Adamus Saint-Germainille. Samaan aikaan kirjoitan itselleni, kunnioittaakseni matkaani ja niitä ahaa-elämyksiä, joita minulla on ollut matkan varrella. Lopuksi, kirjoitan tämän kiitoskirjeen kunnioittaakseni shaumbroja, jotka ovat olleet osa matkaani, ja osallistuakseni siihen upeaan tarinakirjastoon, josta Crimson Circlen tulokkaat ja tulevat shaumbrat ehkä nauttivat.
 
Rakas Adamus, kiitos, ettet tehnyt toukokuun 2020 shoudia niinkään "massoille" (jotka ehkä katselevat aina kuukauden ensimmäisenä lauantaina), vaan meille jotka vilpittömästi kutsumme itseämme shaumbroiksi ja olemme oikeasti valaistumisemme tai oivaltamisemme tai ruumiillistumisemme aatossa.
 
Arvostan sitä, miten rakastavasti upotit erityisiä "energiatökkäisyjä" lehmänkaatamis-merabhiin, kuten olet viime aikoina tehnyt myös "kutittaessasi" Mestarin tauossa "Olen totuudenmukainen" ja tietysti keahakissa. Kaikki tämä tuki tönäisemään "minä olen" -olemuksemme hieman lähemmäs ja murtamaan viimeinen ihmisvastarinta, otetaan suopeasti vastaan.
 
Teit hyvin selväksi, että olet "sietämätön paskiainen", mitä tulee shaumbroihin, jotka pitävät kiinni yltäkylläisyysongelmista. Tiedät minun tietävän, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun olet sanonut, että shaumbrojen on aika ohittaa uhrius. Eikö se ollut Yltäkylläisyysklinikka, joka julkaistiin kuusi vuotta sitten, jolloin taoit sitä perille sanomalla: "Antakaa uhrille miljoona dollaria ja vuoden päästä hänellä on velkaa kaksi miljoonaa dollaria"? No, tiedät minun LUULLEEN, että olin valmis siirtymään yltäkylläisyyteen. Kuuntelin tuon klinikan, maksoin ollakseni keahakissa ja tein DreamWalkin kristalliluoliin. Jep, olin valmis.
 
Kunnes päätin mennä syvälle köyhyys- ja puutementaliteetin gravitaatioon, tuohon hitaaseen ja tahmeaan kyytiin, kun luoja sukeltaa luomuksensa lentohiekkaan nähdäkseen todella, miten energia toimii.
 
On vaikeaa uskoa, että vasta kaksi lyhyttä vuotta sitten sanoin: "Ei enää!" – käytyäni juuri samannimisen Mestarin elämää -kurssin. Se iski minuun kovaa, kun sanoit: "On henkisen typeryyden määritelmä, että on keskijohtoa työpaikassa, jota vihaa, vain maksaakseen laskut." Jep, "sietämätön paskiainen" -asenteesi sai jalansijaa tuona vuonna.
 
Sanoin "ei enää" asunnolle, työpaikalle ja jokaiselle velvollisuudelle, paitsi oma henkilökohtainen kasvuni. Pakkasin koirani ja koko omaisuuteni pieneen autoon ja suuntasin Coloradoon, juurikaan valmistelematta sitä. Muistan elävästi tuon ajan syvän köyhyyden ja alhaisen itsetunnon. Nukuin shaumbra-ystävien sohvilla ja odotin yltäkylläisyysshekin saapumista postissa, pelkästään siksi että olin niin tosissani Crimson Circlestä.
 
No, osuin pohjaan ja ryömin takaisin kotiin vanhempieni luo Kentuckyyn, rahattomana ja edelleen määrätietoisena, että työ merkitsi kaivautumista 3D-elämään, että työpaikan hankkiminen merkitsi kiipeämistä takaisin siihen karuselliin, josta olin juuri vapaaehtoisesti hypännyt ja törmännyt maahan! Mutta Colorado-kokemukseni aikana lahjoitit minulle jotain erityistä, kun sanoit: "Olkoon tämä yltäkylläisyytesi alku" (tai jotain vastaavaa).
 
Nyt kaksi vuotta myöhemmin olen hämmästynyt, miten täydellinen kokemukseni on ollut. En herännyt yhtenä aamuna miljonäärinä, jolla on selkeä ymmärrys yltäkylläisyydestä. Sen sijaan opin, että uskomusmallien rikkominen merkitsee – ainakin minulla – selkeän ja tietoisen valinnan tekemistä joka nyt-hetki. Ja jokainen valinta rakentuu itse.
 
Tunnistin esimerkiksi, että luovuin jatkuvasti kodeista ja kyvystä asua omillani, koska samaistin sen tarpeeseen tehdä kovaa työtä. Kaikki mitä keräisin, tarkoitti (päässäni), että minun täytyi työskennellä enemmän ylläpitääkseni sen – oli kyse sitten kodista, autosta tai mistä tahansa. Ja mitä enemmän juurruin tuohon elämään, sitä vähemmän minulla olisi aikaa itselleni ja mahdollisuus vain valita ja olla vapaa!
 
Tämä on uskomus: enemmän yltäkylläisyyttä = enemmän työtä, enemmän vastuuta ja vähemmän vapautta. Kun olin tämän uskomuksen kanssa ja kuvittelin itseni taas omaan kotiini, rajoittavia ajatuksia ilmestyi:
 
"Sinulla on varaa katsoa vain tämän hintaluokan koteja."
"Epäonnistut hakuprosessissa luottohistoriasi vuoksi."
"Olet polttanut liian monta siltaa mainitaksesi ketään suosittelijaksi."
"Teet niin paljon työtä maksaaksesi sen, ettet koskaan voi nauttia siitä!"
 
TUOLLA HETKELLÄ (nyt-hetki) minun täytyi kohdata tuo rajoittava ääni suoraan ja sanoa: "EI, vaadin arvokkuuteni. Ja haluan olla tietyllä asuinalueella. Ja haluan suuremman paikan, kuin minulla on koskaan ollut yksin!" Silloin energia kuuli tuon selkeyden ja tunsi intohimon ja ASETTUI RIVIIN saaden asiat toimimaan.
 
Istun nyt kirjoittamassa tätä uudella tietokoneella (jossa on internet!) kauniilla kuistillani, heilutellen ystävällisille naapureille, joita kulkee ohi. En ole huolissani laskujen maksamisesta, edes näinä pandemian ja työpaikkojen menettämisen aikoina, koska päätän olla menemättä uhrimoodiin ja sanon KYLLÄ! yltäkylläisyydelle, helppoudelle ja armolle näinä aikoina.
 
Mutta jos sanon KYLLÄ kerran, minun täytyy sanoa se monta kertaa lisää, koska voisin luetella tuhat esimerkkiä siitä, miten aivoni ovat olleet – ja ovat edelleen – valmennettu vahvistamaan rajoittavia uskomuksiani. Esimerkiksi, päättäessäni ostospaikkaa, rajoittava mieleni sanoo: "Sadan dollarin budjetillasi saat rahoillesi enemmän vastinetta Dollar Tree -alennuskaupasta." Mutta arvokkuuteni muistuttaa minulle: "Tunnet ylpeyttä voidessasi ostaa Whole Foodsilta, ja nautit kokemuksesta ja tuon kaupan ja sen annin kauneudesta. Muutaman tavaran energia siellä palvelee sinua paljon paremmin, kuin itsesi muistuttaminen puutteesta alennuskaupassa."
 
Kaikki tämä "selkeän valinnan tekeminen hetkessä ja energian antaminen asettua riviin" on se, mitä uskoakseni sanot, Adamus, kun sanot: "Anna energian palvella sinua." Muistan, miten vastaanotin viime vuonna tuon "anna energian palvella sinua" -lauseen selkeyden. Tuolloin minulla ei vielä ollut säännöllisiä tuloja tai omaa paikkaa. Tein vain "keikan" siellä täällä, joten minun oli mieletöntä edes ajatella esiintymiskoetta avustajaksi Rude Awakening -filmiin, sillä se merkitsisi lento- ja hotellikustannuksia koko viikolta ulkomailla! Mutta jokin sanoi, että minun täytyi osallistua tähän monumentaaliseen tietoisuuden "kylvämiseen".
 
Pikakelauksena päivään, jolloin päätin koe-esiintyä. Kuultuani sinun sanovan, Adamus, että kun teemme valinnan, voimme tehdä luettelon, mitä tarvitsee tehdä (TOIMI niin, kuin se tapahtuisi!), mutta kertomatta miten. Jättäen sen luottamukselle, että energia palvelee meitä. No, sen tein. Tein luetteloni ja fokusoiduin "ensimmäisiin asioihin ensimmäisenä". 1) Laita sydämesi koe-esiintymiseen. 2) Odota näkeväsi, että sinut valitaan. 3) Hanki passi! Ja niin edelleen. En ollut huolissani hotellikustannuksista ennen lennon varaamista, koska lento tarvittiin ensin. Ja aina, aivan viime tingassa, annettiin ylimääräinen "keikka" tai "lahja" tuomaan rahat, joita tarvittiin varmistamaan, että minulla oli kaikki, mitä tarvitsin – vain kolmessa viikossa! En ollut koskaan ollut yhtä ylpeä itsestäni kuin tässä kokemuksessa. Astuin todella valokeilaan (kirjaimellisesti), viimeinkin pelkäämättä kutsua itseäni shaumbraksi, ja opin sen taikuuden, jota tapahtuu selkeän tietoisen valinnan ja minua palvelevan energian nyt-hetkessä.
 
Jälleen kerran, kiitos, Adamus, kaikista kerroista, kun olet sanonut yhtä paljon!!
 
Ja lopuksi, haluan todella kiittää kaikkia vinkeistä ja tempuista ja tarinoista, joita jaatte siitä, miten annetaan energian palvella meitä, koska se on avain siihen, että voi pysyä täällä ruumiillistuneena mestarina. Sartin osallistuminen shoudiin teki kaikesta tästä hyvin todellista. Nyt minulla on "jälleenyhdistymisesineeni", olen tehnyt selkeästi valinnan jäädä ja olen tuntenut Oivaltamistani, jotten huomaa sanovani "voi paska!" siirryttyäni rajan taakse.
 
Siis taas kerran, Adamus, haluan sanoa kiitos, että olet ollut sietämätön paskiainen! Minun täytyy kuulla sinun sanovan saman asian uudestaan ja uudestaan, kunnes olen valmis integroimaan sen, ja sinun täytyy tietää, miten paljon arvostan tökkimisiäsi, kutituksiasi, potkujasi persuuksille, huonoja vitsejäsi ja upeita tarinoitasi! Malja ruumiillistumiseni sallimiselle, sinun tukiessasi "matkan joka askeleella".  
 
Rakastan sinua, Adamus. (Vaikka on mahdollista rakastaa vain itseään. Näetkö, minä tosiaankin kuuntelen!)
 
*****
Itse itsensä mestariksi julistanut Onya de Corella (voiko olla muunlaista?) löysi Crimson Circlen 2007 ja on todella nauttinut jakamista ja kokemuksista muiden shaumbrojen kanssa. Crimson Circlen tarjoama turvallinen tila netissä, live-tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa ovat olleet tärkeänä apuna Mestari O:n opastamisessa heräämisen kautta tähän (asioiden) yhtymiskohtaan. Hän haluaa kiittää kaikkia energiansa lisäämisestä shaumbra-tarinaan. Jos haluat lähestyä Mestari O:ta, hänet tavoittaa sähköpostilla wizardboo@gmail.com.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >