HomeViestejäShaumbra-lehtiJoulukuu 2019 - Heidi Stäheli - Itsensä uudestisynnyttäminen - Adamus "une sage-femmenä"

Joulukuu 2019 - Heidi Stäheli - Itsensä uudestisynnyttäminen - Adamus "une sage-femmenä"

ITSENSÄ UUDESTISYNNYTTÄMINEN – ADAMUS "UNE SAGE-FEMMENÄ"*

Kirjoittanut Heidi Stäheli (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Äskettäisessä keahak-sessiossa Adamus johdatti meidät irrottamaan ja irtipäästämään tuhansia vuosia vanhan DNA:mme. DNA:n joka sisältää esi-isiemme kaiken informaation kehoon, mieleen, sosiaaliseen käyttäytymiseen ja elämisen malleihin liittyen. Se oli upea sessio, jossa hän näytti meille vanhan DNA:n muuttuvan viisauden tietämiseksi – valtava askel vapaata energiakehoa kohti.
 
Niin upea kuin tuo sessio olikin, kehoni reaktio ei ollut kovin miellyttävä. Tähän mennessä fyysiset kokemukseni ruumiillistuneesta oivaltamisesta ovat olleet hyvin tasaisia. Tietysti minulla on ollut selkäkivun ja muiden fyysisten vaivojen päiviä, mutta tiesin aina, että ne menisivät ohi. Tämä kerta oli erilainen. Sydämeni jyskytti, olin väsynyt ja oli vaikeaa päästä edes portaita ylös. Tunsin hienoista sydänkipua, mutta pelottavinta oli verenpaine.
 
Minulla oli edelleen verenpainemittari ajalta, jolloin työskentelin kätilönä, ja tein sen, mitä minun ei olisi pitänyt tehdä. Otin mittarin esille ja yllätyin nähdessäni, että verenpaine oli hyvin korkea – hyvin epätavallinen tilanne minulle. Aloin pelätä kovasti, ja mieleni alkoi pyörittää kaikkia asioita, joita voisi tapahtua, kuten aivohalvaus, sydänkohtaus ja muuta. (Siitä ei ole aina etua, että on koulutettu lääketieteellisissä asioissa!) Näin jo itseni sairaalassa, mikä tietysti sai verenpaineeni nousemaan vielä lisää. Sydän on ratkaiseva elämän kannalta, ja kun siinä tapahtuu jotain, se on vähän pelottavampaa kuin selkäkipu. Mutta sitten muistin Adamuksen sanat, kun hän mainitsi, että tämä prosessi voisi olla epämukava, ja muistutin itseäni tuntemaan omaa tietämistäni ja viisauttani ja kuiskasin rauhallisesti itselleni: "Kaikki on hyvin, tämä menee ohi."
 
Epämukavuus jatkui seuraavana päivänä, kun minulla oli jaksoittain korkeaa verenpainetta ja jyskyttävä sydän. Yhdessä kohtaa kutsuin Kuthumin hetkeksi vain istumaan viereeni sohvalle. Se oli hyvä asia, ja minä rauhoituin. Seuraavina päivinä päätin olla enää mittaamatta verenpainetta. Pystyisin käsittelemään huiput itse hengittämällä, sallimalla ja viisauteni läsnäololla. Kului noin viikko, ennen kuin tunsin, että kehoni oli täysin rauhoittunut, minkä vahvistin vielä viimeisellä kohtaamisella verenpainemittarin kanssa. Olin edelleen hengissä!
 
Noiden päivien aikana tuli esiin mielenkiintoisia ajatuksia. Oivalsin, mikä pettymys se olisi monille ystävilleni, asiakkailleni ja sukulaisilleni, jos olisin kuollut sydänkohtaukseen. Tulin tietoiseksi, että monet esi-isäni tarkkailivat minua ja sitä, mitä sallin itseni käydä läpi – en ollut siitä tietoinen aiemmin. Tietysti teen tätä itseni vuoksi, mutta ympärilläni on monia, jotka haluavat todella nähdä, että ruumiillistunut oivaltaminen on mahdollista.
 
Kokemukseni toivat mieleeni sen, mitä naiset käyvät läpi synnyttäessään lapsen. Olen saanut syvällisiä kokemuksia synnytyksessä tukemisesta, enkä koskaan unohda, mitä Adamus mainitsi taianomaisessa DreamWalk Birth -kurssissaan (DWB), jossa hän vertaa lapsen synnyttämistä itsemme synnyttämiseen. Hän sanoi, että DWB on hänen suosikkikurssinsa, koska siinä on kyse lapsen syntymän ihmeestä sekä suuremmasta itsemme synnyttämisen ihmeestä, pysyen edelleen fyysisessä kehossa. Taannoinen kokemukseni sai minut pohtimaan näiden kahden prosessin samanlaisuuksia ja sitä, miten läheisesti ne liittyvät toisiinsa.
 
Se on luonnollinen prosessi. Miten usein olemme kuulleet nämä sanat? Mitä vähemmän sekaannumme asiaan ja vastustamme, sitä helpompi se on – juuri sen kerron asiakkailleni.
 
Synnytysprosessissa on luonnollinen rytmi, ja koska tiesin tämän, aloin työskennellä yksityiskätilönä, sillä lääkärit (ja myös kätilöt) olivat alkaneet kontrolloida niin paljon synnytystä, että se pakotettiin tai käynnistettiin usein. Kotisynnytykset voitaisiin tehdä puuttumatta asiaan ja sallien täysin naisille heidän luonnollinen rytminsä. Adamuskin sanoi, että lapsen synnyttämisestä on tullut hyvin kliinistä, ja kaikki sen taikuus on poistettu, tulevaan olentoon ei ole melkein mitään yhteyttä ja jätetään pois Eesan uskomattoman kaunis, ravitseva ja pehmeä energia – Isiksen aspekti joka pystyy menemään "taivaalliseen kohtuun" tuoden tukea ja tasapainoa koko synnytysprosessiin. Muistan hyvin monia taianomaisia hetkiä vanhempien kotona sekä synnytyksen aikana että sen jälkeen. Silloin ilma on täynnä taikuutta!
 
Me, shaumbrat, valitsemme itsemme uudestisynnyttämisen ja tiedämme, että se on luonnollinen prosessi. Sallimme Homo Christoksen syntyä sisällämme sen sijaan, että käytämme kaikkea teknologiaa ja tekoälyä kehomme kykyjen lisäämiseen.
 
Tietysti tarvitsimme valmistautumista, ja aivan ensimmäinen asia oli päästää irti haavoistamme. Minä kertoisin naisille: "Sinun olisi hyvin viisasta päästää irti uhrienergiastasi jo ennen hedelmöitystä ja päästää irti haavoistasi. Olet todellisuutesi luoja. Mitä enemmän sallit puhdistumisen ja irtipäästämisen, sitä iloisemmin koet koko synnytyksen." Oli mielenkiintoista, että monet naiset tulivat luokseni toisen lapsensa kanssa, saatuaan traumaattisia kokemuksia ensimmäisen syntyessä. Tavallaan he heräsivät ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen ja tulivat luokseni kokeakseen iloisemman synnytyksen toisen kanssa. He saivat viisautta ensimmäisen synnytyksensä vaikeista kokemuksista. Muistan auttaneeni naista, jolle tehtiin keisarinleikkaus ensimmäisen lapsen kohdalla. Ennen toista raskauttaan hän teki paljon irtipäästämistä ja puhdistumista, ja synnytyksen aikana hän oli hurmoksessa ja huusi uudestaan ja uudestaan: "Olen maailman onnellisin ihminen."


Vanhempien ja kätilöiden jotka valitsivat kotisynnytyksen, täytyi ehdottomasti vapautua massatietoisuudesta ja ylittää niiden pelkojen, huolien ja moraalikysymysten paine, joita yhteiskunnalla on synnytykseen liittyen. Kuulemme usein sekä sukulaisilta että synnytysammattilaisilta: "Olet vastuuton. Synnytyksen aikana voi tapahtua hyvin monia komplikaatioita. Olet itsekäs ja ajattelet vain itseäsi. Entä lapsi?" Joskus vanhempien sukulaiset torjuivat täysin, mutta teimme silti tietoisen valinnan seurata sydäntämme ja muistaa unelmamme.
 
Siinä on kyse myös esi-isistä irtipäästämisestä. Täysivaltaiseksi ja vapaaksi olennoksi tulemisessa tämä on ehdoton pakko. Lasta synnyttäessä se riippuu siitä, mitä vanhemmat (tai nainen) valitsee. DWB:ssä opimme, että halu tulla raskaaksi olennosta, joka kuuluu esi-isien sukulinjaan, on hyvin, hyvin voimakas. Jos kuitenkin vanhemmille DWB-dynamiikka on tuttu, he voivat valita olennon, joka ei tule samasta sukulinjasta. Sen sijaan he voivat valita selkeän/puhtaan olennon, joka on hyvin valmistautunut seuraavaan inkarnaatioonsa, tai olennon joka ei ole ollut koskaan ennen maan päällä.
 
Koko prosessin ajan naisen kehon täytyy tehdä muutoksia sitä uutta energiaa varten, joka tulee sisään. Hän ei ole enää yksin. Joskus hänellä on huonovointisuutta, päänsärkyä, väsymystä ja muita vaivoja. Sama pätee ihmiseen, joka sallii uuden itsensä syntymän. Kehon täytyy tehdä monia muutoksia koko prosessin ajan, mikä voi aiheuttaa joukon epämukavia tuntemuksia. Kun synnytyshetki lähenee, on paljon kysymyksiä ja huolia siitä, että kaikki on ok, ja sama pätee ruumiillistuneeseen oivaltamiseen ja vapaaseen energiakehoon integroitumiseen.
 
"Miten pärjään?" Kätilö: "Et voi tehdä sitä väärin. Ei ole oikeaa tai väärää. Jokainen syntymä on ainutlaatuinen. Teet sen vain sillä tavalla, kuin sinä teet sen!"
 
"Onko kaikki ok?" Kätilö: "Kyllä, kaikki on hyvin." (Kätilönä täytyy olla hyvin kokenut ammatissaan, jotta pystyy antamaan tämän vastauksen.)
 
"Milloin se tapahtuu? Tämä kestää ikuisuuden!" Kätilö: "Et ole jumissa, pääset läpi. Pysy vain tässä hetkessä hengittämällä ja sallimalla."
 
Kaikesta valmistautumisesta, irtipäästämisestä ja puhdistamisesta huolimatta, kaikista Tobiaksen, Adamuksen ja Kuthumin sanoista huolimatta, oikeasti ei ole mitään muuta tehtävää, kuin pelkästään käydä läpi tuo kokemus. Ja kyllä, on hetkiä, jolloin joudumme epätasapainoon, kuten minulle tapahtui. Mutta emme voi palata taaksepäin yhtään sen enempää, kuin raskaana oleva nainen voi saada lapsensa tekemättömäksi. Syntymä on väistämätön. Tuollaisina haastavina hetkinä on hyvin rauhoittavaa saada hyvä ystävä rinnalleen, ystävä joka on jo käynyt läpi nämä kokemukset ja selvinnyt siitä, myötätuntoinen ystävä pitämään vain kädestä.
 
On kyse sitten lapsen synnyttämisestä tai itsensä uudestisynnyttämisestä, vaaditaan valtavaa luottamusta ja itsensä sallimista. Kun nainen kokee synnytyksen käynnistymisen ensimmäiset "huiput", hän voi menettää tasapainonsa. Sallimisen, hengittämisen, laulamisen, soinnuttamisen ja liikkumisen avulla hän voi löytää taas rytminsä. Juuri ennen lapsen ulostulemista on intensiivinen vaihe, jossa rytmi muuttuu ja naisen täytyy sopeutua siihen. Adamus on puhunut keahakissa rytmiemme muuttumisesta, kun keho aloittaa lopullisen integroitumisensa vapaaseen energiakehoon. Meidän täytyy vain sopeutua ja oppia ratsastamaan uuden rytmin aalloilla.
 
Se miten koemme tämän synnytysprosessin, riippuu siitä, miten sallimme energioiden palvella meitä, mitä valitsemme ja mihin fokusoidumme. Voimme valita tuskan ja vastustuksen, tai voimme avautua ja sallia viisauden ja tietoisuuden olla läsnä. Voimme valita hyväksymisen ja itserakkauden, tai voimme kokea kaiken valitsemalla ja-tilanteen – tuntien tuskan JA samaan aikaan tietäen, että syntymä on jo tapahtunut.
 
Lopuksi, voimme olla tietoinen, että tämä on hyvin, hyvin ainutlaatuinen ja kallisarvoinen prosessi. Ei tule toista kertaa. Heti lapsen synnyttä kerron vanhemmille: "Nauttikaa tästä ajasta. Ette koe sitä enää koskaan." Ja Adamus sanoo meille: "Nauttikaa prosessistanne, älkää kiirehtikö sitä. Ette koe tätä enää koskaan." Hän on une sage-femme, meidän jumalainen kätilömme!
 
*"Sage-femme" on kätilöä tarkoittava sana ranskan kielessä, sananmukaisesti se merkitsee "viisasta naista".
___________
 
Heidi on viimeinkin oppinut nauttimaan elämästä ja kaikesta, mitä se voi tarjota – luonnossa oleminen, huilun soittaminen, yhdessä kumppaninsa kanssa oleminen, hyvän aterian laittaminen ja syöminen, matkustaminen, ystävistä nauttiminen, puutarhanhoito ja muu. Hän on jäänyt eläkkeelle, mutta hän rakastaa edelleen opettaa SES- ja DWB-kurssia, olla pareille doulana ja toisinaan tehdä havaijilaisia lomi-hierontoja. Ennen kaikkea hän tuntee kunnioitusta ja iloa siitä, että on tällä planeetalla Merlininä juuri tänä aikana ja synnyttää itsensä aidoksi Itsekseen. Heidiin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: staeheli.heidi@bluewin.ch.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >