HomeViestejäShaumbra-lehtiLokakuu 2023 - Clare Gately - Ilon yllättämä

Lokakuu 2023 - Clare Gately - Ilon yllättämä

ILON YLLÄTTÄMÄ

Kirjoittanut Clare Gately (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisarukseni tytär juhli hiljattain syntymäpäiväänsä ja lähetti minulle videon pienestä 3-vuotiaasta pojastaan, Fiannista, joka auttaa isäänsä kantamaan kakun ja laulaa Paljon onnea vaan äidilleen. Kuten voit kuvitella, tämä ei ole ensimmäinen ihana video, jonka olen saanut pojan kolmivuotisen elämän aikana, joten yllätyin reaktiostani. Tunne, joka vaikutti kuin hyvin syvältä tunnetuskalta, syöksyi pintaan ja purskahdin kyyneliin.

Monesta syystä tuo video kannatti katsoa toisen kerran. Kun katselin tätä hurmaavaa, pientä poikaa laulamassa Paljon onnea vaan, huomasin, miten hän laittoi koko olemuksensa tuohon lauluun. Hän antoi sille 200%, ilman mitään rajoituksia. Ihan lopussa hän hyppi ylös alas, takoen nyrkkejä ilmaan ja huutaen ”hurraa, hurraa!” En usko koskaan ennen todistaneeni sellaista ilon, innostuksen ja rakkauden ruumiillistumaa.

Tunnetuska jäi, kun sain katsottua videon toisen kerran, mutta olin päätynyt myös selitykseen. Oivalsin, että minussa oli syvä kaipaus tuntea tuolla tavalla taas elämästäni, tuntea tuolla tavalla elämisestä maan päällä.

Oma syntymäpäiväni on pian, ja todella toivon, että voisin olla yhtä innostunut siitä, kuin pieni Fiann oli äitinsä syntymäpäivästä. Rakastaisin voida hankkia kakun ja kynttilöitä itselleni ja totuudenmukaisesti laulaa koko keholla Paljon onnea vaan itselleni, mukaan luettuna hurraat, nyrkiniskut ja hyppimiset. Todellinen julistus universumille, että rakastan elää enkä malta odottaa, mitä seuraava vuosi tuo. Tunnustus itselleni siitä, mitä olen tehnyt tällä planeetalla monien elämieni aikana. Mieleni kertoo minulle, etten ole siinä vielä tuolla innostustasolla, mestari sanoo: ”Se on vain hengenvedon päässä”, ja jokin aspekti työntää päänsä sisään ja vastaa: ”Just joo!”

Taivaan ristin jälkeen ja saatuani loppuun ulottuvuustyöntekijämissioni, tein sielutason päätöksen jäädä ja olla ruumiillistunut mestari, mutta se ei ollut ihmistason kokovartalopäätös ”kyllä elämälle”. Ei edes lähellä sitä. Se oli enemmän ”en ole käynyt läpi kaikkea sitä paskaa elämien ajan lähteäkseni juuri, kun hyvät jutut alkavat” -tyyppinen valinta. Kenties voit samaistua siihen!

Rakastan penkkeillä ja tiedän, että pelkkä läsnäoloni tällä planeetalla riittää. Olen aina tiennyt sen. Tiedän kuitenkin myös, että sisälläni on valtava luomiskapasiteetti, joka huutaa toimintaa, eikä ole tyytyväinen ”vain” istuessaan penkillä säteilemässä valoa.

Useimmat luomisideoista ja inspiraatioista joita on leijunut sisään kuluneiden 20 vuoden aikana, ovat alkuinnostuksen jälkeen kuivuneet kokoon melko pian. Olen pitänyt tätä energiapuutteeni aiheuttamana, mikä vuorostaan ehkä johtui itseni jakamisesta Maan ja kollektiivisen tiedostamattomuuden välillä, ottaen itselleni kaikenlaisen tahman puhdistamista (hölmö, hölmö sielu!). Kuitenkin tämä kyvyttömyys luoda johti valtavaan turhautumiseen ja epätoivoon. Kehitin aspektin, joka heti jonkin idean tultua kuiskasi viettelevästi: ”Miksi vaivautua? Tiedät, mitä tapahtui viime kerralla. Se ei johda mihinkään. Mitä itua on edes yrittää?”

Kaiken tämän myllerryksen alla on vuosien saatossa ollut ominaisuus, joka on saanut minut jatkamaan kaiken läpi, ominaisuus jonka luultavasti jaan useimpien shaumbrojen kanssa: päättäväisyys. Se on ollut minulla koko elämäni, ja se on pitänyt minut tällä planeetalla. Lapsena se oli päättäväisyyttä, että sitten kun olisin aikuinen, löytäisin vastaukset moniin kysymyksiin, joita minulla oli ja joihin kukaan ei osannut vastata.

Kaikkien puhdistamis-, prosessointi-, väsymys- ja turhautumisvuosien ajan oli päättäväisyys, että saisin selvää, mistä kaikessa ”siinä” oli kyse, ennen kuin kuolisin – olin päättänyt olla kuolinvuoteellani sanomatta: ”Mistä vitusta tässä elämässä oli kyse?” Ulottuvuustyöntekijänä oleminen on vastannut hyvin moniin noihin kysymyksiin, ja tunnen paljon enemmän rauhaa elämästä.

Ja nyt päättäväisyys, vanhin ja pitkäaikaisin ystäväni, on täällä pitämässä minut fokusoituneena siihen, että sallin todellisen intohimon ja ilon elämää kohtaan nousta sisälläni. Intohimon joka ylittää rutkasti kaiken, mitä olen aiemmin tiennyt – mikä pointti muuten olisi? Ei ole kyse palaamisesta johonkin aiempaan onnellisuusmittariin, vaan menemisestä eteenpäin tuntemattomille tasoille ja mahdollisuuksiin. Loppujen lopuksi, se on uutta energiaa, ei vanhan jauhamista.

Aitoon shaumbra-tyyliin kyse on iloriman nostamisesta koko ihmiskunnalla, havainnollistaen maailmalle, että ilo on luontainen syntymäoikeutemme eikä sen herääminen oli riippuvainen mistään ulkopuolellamme. Yhtä lailla, luontaisena olotilana olosuhteiden ei pitäisi voida ottaa sitä pois. Mestaruutta tosiaankin!

Todellisuudessa on Paljon onnea vaan meille kaikille, jotka olemme jääneet Taivaan ristin jälkeen ja opettelemme kävelemään ja puhumaan uutta energiaa. Kenties meidän kaikkien on aika – syntymäpäivä tai ei – saada kakkua ja kynttilöitä ja todella kunnioittaa sitä, kuka olemme, koska kukaan muu ei tiedä, mitä olemme käyneet läpi päästäksemme näin pitkälle.

Ja vaikka monista meistä ehkä tuntuu edelleen vähän ”Lilleri lallerilta”, ”roiskuneelta” ja hämmentyneeltä, muistetaanpa, että olemme uudessa energiassa, joten meidät voi todellakin koota takaisin yhteen. Meidän ei tarvitse odottaa mitään kuninkaan hevosia tai miehiä. Olemme mestareita. Teemme sen itse. Teemme sen sallimalla kaiken tulla yhteen itsestään.

Tunnen suurta kiitollisuutta pientä sukulaispoikaani kohtaan olemisesta ilon ruumiillistuma ja muistuttamisesta minulle, että minun on aika seurata perässä. Ja vaikka en ehkä pysty vielä antamaan kokovartalo-kyllä! elämälle ja elämiselle maan päällä, tiedän, että vanha ystäväni päättäväisyys on kanssani, eikä se ole koskaan vielä tuottanut minulle pettymystä.

***

Clare Gately

Clare asuu Skotlannissa. Hän on parhaillaan ”saneerauksessa” ja viettää suurimman osan ajastaan luonnossa kävellen, hengittäen ja säteillen. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >