HomeViestejäDaniel Scranton20.11.2022 - Viekö teknologia teitä 5D:hen?

20.11.2022 - Viekö teknologia teitä 5D:hen?

VIEKÖ TEKNOLOGIA TEITÄ 5D:HEN?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
20.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä nähdessämme, miten moni teistä käyttää teknologiaa tarkoituksenmukaisesti. Voitte käyttää teknologiaa yhdistyäksenne toisiinne. Voitte käyttää sitä päästäksenne käsiksi informaatioon, ja voitte käyttää sitä jakaaksenne aspektejanne maailman kanssa. Voitte olla hyvin luova sen kanssa, ja voitte käyttää sitä auttaaksenne muita ihmisiä ja saavuttaaksenne ne ihmiset, jotka tarvitsevat apuanne. Te jotka olette todella hereillä, käytätte teknologiaa näillä positiivisilla tavoilla, ja autatte muuttamaan kaikkien eri ihmiskollektiivien kollektiivitietoisuutta käyttämällä teknologiaa. Kuten kaikki, se on perimmiltään neutraalia, ja sitä voidaan käyttää positiivisesti, mutta sitä voidaan myös käyttää liikaa, väärinkäyttää ja edistää sillä jotain, mikä on negatiivista.

Siksi teknologiakäyttönne vaatii tietyn määrän erottelukykyä, ja teidän täytyy olla turvautumatta niin paljon teknologiaan, että unohdatte teillä olevan itsessänne jo kyky tehdä kaikki tämä. Se on seuraava askel kaikille teille, jotka olette hereillä. Seuraava askel on tunnistaa, että te ette tarvitse puhelinta voidaksenne kommunikoida rakkaan ihmisen kanssa. Se on tunnistaa, että voitte ladata, mitä tahansa informaatiota, mitä tarvitsette, ja teillä on se käytettävissänne koko ajan.

Olette valmis luomaan tyhjästä, sen sijaan että käytätte 3D-tulostinta. Voitte mennä vielä pidemmälle kuin tämänhetkinen teknologiataso, joka teillä on hyppysissänne. Ja teknologia on tekemässä siltaa siihen välille, missä olitte ennen, kuin teillä oli kaikki nämä vekottimet, ja mihin olette menossa, eli paikka jossa laitatte ne kaikki sivuun, koska oivallatte, että te ette tarvitse niitä.

Miksi maanulkopuoliset sitten matkustavat aluksilla? Se on ilmiselvä kysymys, ja meillä on vastaus. He matkustavat aluksilla, koska he haluavat saada kokemuksen yhdessä matkustamisesta. He haluavat luoda yhdessä toistensa kanssa. Lisäksi alusten on tarkoitus aktivoida jotain siinä ihmisessä, joka näkee aluksen. Teidän on tarkoitus tuntea olevanne lähempänä täyttä ja avointa kontaktia maanulkopuolisiin alushavaintojenne vuoksi. Ja näin ollen ne palvelevat monia tarkoituksia. Jotkut alukset ovat orgaanisia – ne ovat olentoja, joilla on korkea tietoisuustaso, ja ne haluavat kuljettaa ystäviään. Taas kerran, näin on, jotta saadaan ryhmäkokemus, yhdessä luotu tapahtuma rakkaiden olentojen kanssa.

Jotkut alukset saavat käyttövoimaa tietoisuudesta. Ne eivät tarvitse mitään polttoainelähdettä. Ette tarvitse ulkoista teknologiaa, silloin kun tunnistatte, että olette kaikki ja kaikkialle. Ette tarvitse mitään parantamaan itseänne, kun oivallatte, että olette jo parantunut, mutta tällä erää on erilaisia parannusmenetelmiä ja -teknologioita auttamassa teitä pääsemään tuohon paikkaan, jossa voitte sanoa kerta kaikkiaan: "Olen parantunut, ja tiedän sen", ja todella tarkoittaa sitä.

Olette pääsemässä siihen – olette pääsemässä teleportaation, telepatian, telekinesian ja aikamatkustuksen paikkaan, tarvitsematta siihen konetta. Siis teidän ei tarvitse olla huolissanne siitä suunnasta, mihin olette menossa tällä hetkellä yhteiskuntana, koska ne ovat vain astinkivi saamaan teidät siihen, minne olette oikeasti menossa, ja te jotka olette hereillä, tiesitte jo kenties tämän, mutta tarvitsitte muistutuksen. Ja kehotamme aina teitä laskemaan alas laitteenne ja menemään ulos, ja tämä on se syy. Te ette tarvitse tuota laitetta, vaan teidän täytyy nostaa värähtelynne korkeammalle tasolle, ja ulkona oleminen, yleisesti ottaen, auttaa teitä tekemään sen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >