HomeViestejäDaniel Scranton29.11.2022 - Miten valitset haluamasi aikajanan/tulevaisuuden

29.11.2022 - Miten valitset haluamasi aikajanan/tulevaisuuden

MITEN VALITSET HALUAMASI AIKAJANAN/TULEVAISUUDEN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
29.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Kykenemme näkemään monia eri aikajanaoja samanaikaisesti, koska olemme yhdeksännessä ulottuvuudessa, ja näemme eri aikajanoja teidän jokaisen edessä, jotka saatte näitä viestejä. Tiedämme, että uusia aikajanoja luodaan, kun käytätte mielikuvitustanne ja menette niiden uskomusten yli, joita on ympärillänne olevilla ja niillä, joita on ollut ennen teitä. Tiedämme, että olette hyvin luovia – itse asiassa kykeneviä kurkottamaan tähtiin, hyvin kirjaimellisesti. Monet teistä miettivät, milloin aluksia laskeutuu ympäri planeettaa, ja mietitte tätä sillä ajatuksella, että se on kirjoitettu kiveen tällä hetkellä.

Luulette, että nämä päätökset tekee ulkopuolellanne jokin muu olento tai olentoryhmä, mutta te saatte päättää, milloin se tapahtuu. Saatte päättää, milloin ihmiskunta pääsee käsiksi vapaaseen energiaan. Saatte päättää, milloin otatte kaiken sen, mitä teille on tulossa – kaikki lahjanne, kaiken mitä olette koskaan halunneet ilmentää. Kaikki on aivan siinä, ja odottaa, että vastaanotatte sen. Te päätätte. Te fokusoidutte. Te värähtelette. Te ajattelette, tunnette, toimitte, puhutte, ja kun pysytte harmoniassa sen kanssa, mitä haluatte, ja päästätte irti siitä, mitä ette halua, laitatte itsenne tuolle aikajanalle, joka tuntuu parhaalta teille.

Jos harmonisoidutte siihen versioon ihmiskollektiivista, joka on valmis täyteen ja avoimeen kontaktiin maanulkopuolisten kanssa ensi vuonna, saatte sen kokemuksen. Mutta jos katsotte ympärillenne ja sanotte: "Nuo muut ihmiset eivät ole valmiita", pysytte jumissa tuolla aikajanalla. Se riippuu teistä. Ajatelkaa parempaa kanssaihmisistänne ja itsestänne. Sen sijaan, että fokusoidutte vikoihinne ja heikkouksiinne, fokusoitukaa siihen, miten pitkälle olette tulleet, miten paljon potentiaalia teissä jokaisessa on, ja siihen rakkauteen, jota olette ja jota on kaikissa muissa ihmisissä. Ja kun olette siinä, fokusoitukaa siihen totuuteen, että kaikki olennot ympäri galaksia ovat rakkautta. He ovat Lähde-energiaa.

Ja varmasti monet heistä ovat käyttäytyneet tavoilla, jotka ovat paljon vähemmän, mitä odottaisitte Lähde-energiaolennolta, mutta se merkitsee vain, että voitte saada kokemuksen anteeksiantamisesta heille. Saatte nähdä parhaan joka olennossa. Se on teidän valintanne – se valinta tuntuu parhaalta teistä, silloin kun teette sen. Ei ole todellisuudessa muuta vaihtoehtoa, koska teidän täytyy tehdä tuo valinta voidaksenne olla, kuka oikeasti olette, ja kaikki tiet johtavat siihen, kuka oikeasti olette. Olette kaikki menossa kotiin Lähteeseen – olette kaikki siellä muistaaksenne, kuka oikeasti olette.

Siis älkää unohtako sitä. Älkää langetko siihen ansaan, että näette itsenne pienenä ja merkityksettömänä ja että kohtalonanne on saada tietyt kokemukset. Maailma on sellainen, minkä teette siitä. Elämänne voi olla parempi, myös korkeimpien standardien mukainen, jos sallitte niin olla. Ja teistä tulee korkeampi itsenne, viidennen ulottuvuuden itsenne, riippumatta siitä, mitä kuka tahansa muu tekee tai miltä tilanne joskus vaikuttaa. Valitkaa paras aikajana itselleen juuri nyt, olemalla tietoinen siitä, että te valitsette ja että se aikajana, joka tuntuu parhaalta teille, on todellakin olemassa.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >