HomeViestejäKim Semetis3.11.2020 - Enkelien läsnäoloa ja merkittäviä päivityksiä

3.11.2020 - Enkelien läsnäoloa ja merkittäviä päivityksiä

ENKELIEN LÄSNÄOLOA JA MERKITTÄVIÄ PÄIVITYKSIÄ
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
3.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olet ehkä huomannut, että fyysisessä kehossasi on menossa merkittävä päivitys, kun valmistaudumme siihen, mitä tulee joulukuussa. Koemme leimahduksena suurimman fotonivalo/gamma- ja plasma-aallon, joka on koskaan tullut maatasolle. Tämä aalto vaikuttaa kaikkiin maatasolla ja nostaa heidän tietoisuustasoaan. Monet eivät tiedä, mitä tapahtuu – kuitenkin he näkevät yhtäkkiä todellisuuden uudelta/korkeammalta tietoisuustasolta. Tämä on shokki heille ja heidän järjestelmälleen (fyysinen astia), ja olemme täällä auttamassa. Ikään kuin he olisivat juuri heränneet sumusta ja pyyhkivät unta silmistään. Älä odota, että heillä on sisäinen ymmärrys omalla tasollasi, koska se vie aikaa, kuten se vei sinulla. Ihmiskunta herää, ja meidän täytyy fokusoitua siihen.
 
Verho ei ole pelkästään hyvin ohut tällä hetkellä, vaan se tuntuu olevan poissa ja "henki koputtaa" oviimme ja ikkunoihimme ja ympäri taloa, yötä päivää. Enkeleitä on läsnä täällä erittäin paljon! Nytkin kun kirjoitan tätä, voin kuulla näitä koputusääniä lähelläni.
 
Kuulemme arkkienkelien kutsun, kun laitamme selkään enkelisiipemme ihmiskunnan vuoksi. Saatat huomata, että ne tuntuvat aktivoituvan selässäsi. Pelkästään rakastaen, lähetämme rakkauslaineita koko ihmiskuntaan. Päivänseisaukseen meneminen voi olla ja on kuoppaista tietä. Meillä ei kuitenkaan ole pelkoa ja olemme tehtävän tasalla. Meidät on yksitellen valittu, ja olemme päättäneet auttaa ylösnousemuksessa tänä aikana, mikä on monumentaalinen saavutus, jota ei ole koskaan ennen yritetty millään olemassaolotasolla. Päätimme tulla tänne, ja mikä kunnia onkaan olla täällä tässä ihmiskunnan ja tietoisuuden suurenmoisessa muutoksessa. Monet eivät oivaltaneet, että heitä on sorrettu tuhansia vuosia/ajan alusta. Meitä on muutamia (miljoonia), kuitenkin lukumäärämme kasvaa päivittäin, minkä vuoksi onnistumme tässä (miljardien) evoluutiossa. Tämä rauhanaika on kohtalomme, ja tämä aikajana tulee jatkuvasti esiin.
 
Ylösnousemuspäivityksiä tapahtuu kaikilla, ja se miten koemme nämä päivitykset, riippuu taajuudestamme ja siitä, missä kohtaa olemme ylösnousemusmatkallamme. Kuitenkin se tapahtuu kaikille sieluille maatasolla.
 
Nämä viimeaikaiset päivitykset ovat jatkuneet noin viikon. Tätä olen henkilökohtaisesti kokenut, kun lähestymme USA:ssa vaaleja, jotka vaikuttavat koko maailmaan.
 
* Voin nähdä neuronien syttyvän koko astiassamme, kun tunsin kaikkien solujen kehossamme värähtelevän, kun uuden Maan hermoratoja luodaan. Nämä ovat kristalliverkkojamme, jotka ovat päivittyneet vuosia ja sallineet meidän saattaa loppuun tämän uuden maamallin joka tasolla. Tätä on tapahtunut vaihtelevasti kuusi päivää.
 
* Saatamme tarvita enemmän unta näiden merkittävien päivitysten myötä.
 
* Meillä on ollut "kutinoita", kun galaktiset tähtihiukkasemme aktivoituvat lisää, eikä mikään tunnu helpottavan tätä kutinaa. Käytän roppakaupalla kookosöljyä! :)
 
* Saatamme huomata galaktisten tähtialusten läsnäolon ilmassa ja tietää intuitiivisesti, että heitä on täällä!
 
* Pimeys tietää, että se on hävinnyt, ja jotkut lähtevät jo maatasolta (ikuisiksi ajoiksi). Lopultakin valon on aika hallita maan päällä ja alla kauniilla Gaiallamme. Taistelu on melkein ohi, ja sitten kaikki kokevat todellisen vapauden, jota emme ole ennen kokeneet.
 
* Korvachakramme ovat virittyneet uusiin/korkeampiin taajuuksiin. Mitä korkeammalle menemme, sitä korkeampaa sointi on, ja se voi olla jatkuvia tai teräviä ääniä.
 
* Meillä on ollut äärimmäistä janoa viikkotolkulla, kun kehomme puhdistaa fyysisen astian epäpuhtauksia. Juo paljon puhdasta vettä auttamaan tässä puhdistumisessa.
 
* Ruokavalinnat ja -himot ovat olleet sekaisin, kun astiamme määrää meidät kasvipohjaisesta ruokavaliosta himoitsemaan "lohturuokia".
 
* Epäselvä näkö, kun käpylisäke ottaa hallinnan ja näemme selvemmin kolmannella silmällä.
 
Tämä ei ole kaikenkattava artikkeli. Kuitenkin tiedän, että monet teistä ovat kokeneet tätä ja muuta.
 
Kiitos teille kaikille kovasti, että päätitte olla täällä tänä aikana auttamassa ihmiskuntaa, jotta suurin herääminen ikinä voi tapahtua!!
 
Rakastan teitä kovasti.
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >