HomeViestejäKim Semetis7.11.2020 - Tuhatjalkaisenergiaa ja ajankohtaiset aikajanat

7.11.2020 - Tuhatjalkaisenergiaa ja ajankohtaiset aikajanat

TUHATJALKAISENERGIAA JA AJANKOHTAISET AIKAJANAT
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
7.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kauniit valot.
 
Viime aikoina olen nähnyt tuhatjalkaisia kotonani, joten minun täytyi tutkia sen energiamerkitystä, ja inspiroiduin jakamaan sen merkityksen kanssanne, kun se on viesti kollektiiville. Tämä informaatio on Ted Andrewsilta, jonka puoleen olen kääntynyt monta kertaa vuosien saatossa, kun minulla on hänen kirjansa "Animal Speak" ja se on yksi suosikkikirjoistani.
 
"Liikettä uusiin psyykkisiin yhteyksiin ja suhteisiin. Suojelua psyykkisiä huijauksia vastaan." Minun täytyy myös lisätä, että monet tuhatjalkaiset ovat sokeita, ja tämä voi olla muistutus luottaa sisäisiin havaintoihimme eikä ulkoisiin vaikutelmiin.
 
Analysoidaanpa tämän viestin toista lausetta, kun se liittyy ajankohtaisiin energioihin. Suojelua psyykkisiä huijauksia vastaan. Mistä löydämme näitä huijauksia? Pysy kanssani tässä, kun saatan puhkaista harhakuplasi 3D/4D-matriisista, joka on parhaillaan hajoamassa, ja itse asiassa romahtaa täysin hyvin pian.
 
Mitä jos kertoisin sinulle, että meitä on aivopesty ja manipuloitu koko elämämme? Kysyt ehkä kuka ja miksi. Täällä maan päällä on ollut käytössä kontrollijärjestelmä, joka on päättänyt kaiken puolestamme, antaen kuitenkin illuusion valinnanvapaudesta. Tällä rodulla (matelijat) on ollut hyvin pitkään suunnitelma pyhän maaäitimme haltuunotosta ja vuoden 2020 piti olla viimeinen "tappolaukaus". Pidä mielessä, että ne ovat olleet hyvin kärsivällisiä odotuksessaan … laittaen hitaasti ja systemaattisesti kaikkia järjestelmiä paikoilleen. Valtavirtamediassa,  koulujärjestelmässämme kaikilla tasoilla, hallinnossamme kaikilla tasoilla, kaikilla terveydenhoidon alueilla joka tasolla, poliisivoimissamme korkeimmilla tasoilla, viihde- ja musiikkiteollisuudessamme ja myös ns. henkisissä johtajissa ja tiennäyttäjissä (joissain tapauksissa).
 
Television – tell lie vision (= kerro valhe näkemys) – olemme nähneet siirtyvän jokseenkin viattomista ohjelmista pyörimään murhan, sodan, raiskauksen, hyväksikäytön (kaikilla tasoilla) ja monien synkkien skenaarioiden ympärillä. Ehdollistaen meitä jatkuvasti hyväksymään, että tällaista elämä on. Ehdollistaen meitä elämään epäluottamuksessa ja pelossa … ajattelemaan, että meidän täytyy ottaa pilleri kaikkeen, mikä vaivaa meitä, ja se on ainoa tapa parantua. Jotkut ajattelevat jopa, että media on taho, joka määrittää vaalien voittajan. Hullua, eikö??
 
Tämä on hetki ottaa punainen pilleri … ja jos et ota sitä nyt, saatat viivyttää täyttä heräämistäsi, mutta et pysäytä sitä, koska se on tulossa, ja pian. Tulee aika, jolloin me kaikki näemme totuuden ja siinä on paljon kestettävää. Kuitenkin olemme kaikki vahvempia, kuin luulemme. Kaikki eivät kuitenkaan pysty käsittelemään tätä totuutta ja päättävät lähteä tältä maatasolta.
 
Se mitä nähdään USA:ssa ääntenlaskennassa, on vilppiä/manipulointia/huijausta massiivisessa laajuudessa, kun he yrittävät saada oman sätkynukkensa valtaan, mikä leviää nopeasti maailmanlaajuisesti (mikä alkoi lavastettuna viruksena, joka ei ollut tappavampi kuin flunssa tai tavallinen vilustuminen). Lukumäärät ovat olleet harhauttavia, jotta meidät saadaan pelkäämään ja sulkemaan paikkoja. Sama pätee ääniin. Sitten kun avaamme silmämme täysin, voimme nähdä selkeällä 2020-näöllä (suom. huom. USA:ssa 20/20 tarkoittaa tarkkaa näköä). Ei fyysisillä silmillä, vaan kolmannella silmällä (käpylisäke). Sitten kun tämä uskomaton rauhanen on täysin auki, kaikesta tulee selkeää ja kaikki informaatio virtaa helposti meille, kuin joki myötävirtaan.
 
Onko tämä vuosi ollut helppo? Ei ole, kuitenkin se on ollut uskomaton paljastus toisensa jälkeen. Kun sanomme, että tämä vuosi on raamatullinen, tarkoitamme sitä oikeasti. Energia ei valehtele. Ei koskaan. Piste. Kun sinusta tulee energiamestari, näet todella selkeästi. Näet, keneen voit luottaa ja kuka on huijari. Hae aina vastauksesi sisältä, koska ne joihin olet katsonut, voivat olla petkuttajia. Voisin jatkaa ja jatkaa tätä, en kuitenkaan jatka, kun haluan olla tällä alustalla edelleen palveluksessa. Pian teen kysymys- ja vastaussession, joka pidetään zoomissa säilyttämään yksityisyytemme – jos haluatte liittyä seuraan.
 
Tämän ihmiskunnan tarinan loppu on kaunis, joten älä pelkää. Valolla on ollut tämä uskomaton suunnitelma koko ajan, kun se leviää tämän suuren maan yli ja maiden yli kaikkialla tällä maatasolla. Otamme takaisin kaikki maat kaikin tavoin. Tämä on monumentaalinen tehtävä, joten se vie jonkin aikaa. Kuitenkin tiedä tämä: Jumala voittaa ja on täysin kontrollissa tässä tilanteessa!
 
Antaa mennä, valotiimi!!!
 
Rakastan sinua hyvin paljon, ja lähetän teille kaikille isoja sydänhaleja,
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >