HomeViestejäJohn Cali29.5.2012 - Miten tiedämme todellisen polkumme

29.5.2012 - Miten tiedämme todellisen polkumme

MITEN TIEDÄMME TODELLISEN POLKUMME?

Kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 29.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yksi lukijamme esitti tämän kysymyksen hiljattain. Tässä on koko kysymys vähän editoituna:
 
"Miten tiedämme todellisen polkumme? Todellisen henkiopettajamme? Tai ketä seurata?"
 
Tässä on Hengen vastaus
 
Henki
 
Tämä on hyvä kysymys, joka meille on esitetty monta kertaa vuosien saatossa.
 
Olette luultavasti tietoisia viimeaikaisesta polemiikista liittyen uskonnollisiin ja henkisiin opettajiinne - tai guruihinne, kuten heitä joskus kutsutaan. Erityisesti niihin joiden tilaisuudet eivät ole päättyneet hyvin. (Henki viittaa James Arthur Rayn hikimajaseremoniaan, missä kolme ihmistä kuoli.)
 
Vaikkemme näe mitään väärää toisten viisauden seuraamisessa, erityisesti korkealle kehittyneiden henkisten johtajien, teille ei ole hyödyllistä koskaan korvata omaa sisäistä viisauttaan heidän viisaudellaan.
 
Tässä ei ole oikeaa tai väärää. Mutta kenellekään teistä ei ole korkeampaa tai parempaa auktoriteettia kuin oma sisäinen opastuksenne.
 
Meidän "mielestämme" on vain yksi pätevä kriteeri tietyn gurun tai opettajan seuraamiseen: kannustaako hän seuraamaan teidän henkistä polkuanne vai omaansa?
 
Kuka tahansa opettaja joka kannustaa tai rohkaisee teitä luottamaan itseensä oman sisäisen viisautenne ja oman polkunne kieltämisen kustannuksella, on väärä opettaja. Todellinen opettaja haluaa teidän pääsevän pisteeseen, missä te ette tarvitse häntä.
 
Kenen tahansa opettajan ainoa tarkoitus on näyttää teille, miten löytää oma polkunne ja tulla omaksi opettajaksenne. Kuten sanoimme, teillä ei ole ketään korkeampaa opettajaa kuin te itse. Teillä ei ole mitään korkeampaa polkua kuin itse valitsemanne.
 
Käyttäkää opettajianne vain saadaksenne selkeyttä siitä, mikä henkinen polku on paras teille - polku, jonka te olette valinneet, eivät he. Ei ole mitään etsittävää, ei ole mitään löydettävää, ei ole mitään paikkaa minne mennä - paitsi sisällenne.
 
Jokaisen opettajan tarkoitus on näyttää teille juuri se - kaikki on teidän sisällänne.
 

< PrevNext >