HomeViestejäTiffany Stiles15.10.2017 - Kukaan ei valitse helppoa tietä ylösnousemukseen

15.10.2017 - Kukaan ei valitse helppoa tietä ylösnousemukseen

KUKAAN EI VALITSE HELPPOA TIETÄ YLÖSNOUSEMUKSEEN

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
15.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On monia tasoja tai olemassaoloulottuvuuksia. On rinnakkaisuniversumeja tai olemassaoloaikajanoja, joilla sielumme sirpaleet elävät ja leikkivät päivittäin. Emme ole tietoisia niistä, ennen kuin ne alkavat esittäytyä. Siihen saakka kunnes nuo sirpaleet sulautuvat yhteen romahtavien aikajanojen kautta, on menetetty muisti yksilön nollapisteestä. Siihen saakka kunnes kundaliini nousee, on menetetty muisti yksilön 12 DNA-säikeen avautumisesta ja siitä täydestä metafyysisestä potentiaalista, johon kykenet. Ja sinun täytyy tehdä tarpeellinen henkilökohtainen työ päästäksesi siihen. Sinua ei voi saada siihen kukaan muu, paitsi sinä!

Edelläkävijät tulivat vapaaehtoisesti kokemaan tämän ensimmäisenä, näyttääkseen tietä, opastaakseen toisia, jottei heistä tunnu yksinäiseltä, ja nopeuttaakseen tätä prosessia (sadannen apinan ilmiö). Monet kokivat kaukaisessa menneisyydessä fyysisen kehon ylösnousemuksen, mutta eivät koskaan jakaneet kokemustaan toisten kanssa. Se oli henkilökohtainen matka, ei kollektiivinen. Kuten voit nähdä ja hyvin tiedät, on tuhansia edelläkävijöitä, jotka jakavat, opastavat ja auttavat sinua omalla matkallasi. Mutta … Varomme antamasta sinulle kaikkia vastauksia. Ymmärrämme, että jokaisen sielun matka on ainutlaatuinen. Laukaisemme sinut muistamaan ja aloittamaan oman matkasi.

Maatasolla on alemman värähtelyn ulottuvuuksia, mutta täällä on myös korkeampia ulottuvuuksia. Monet kokevat juuri nyt näitä korkeampia ulottuvuuksia.

Olen oppinut tällä matkalla, että olemme kaikki oman maailmamme luojia. Ne jotka sopivat yhteen värähtelytaajuutemme kanssa, näkevät ja kokevat samoja asioita kuin me. Itse olen nähnyt korrelaation veriryhmän ja säteillyn värähtelytaajuuden välillä, hallitsevan aurapuumerkin ja sen taajuuden välillä, joka korreloi sen kanssa. Ne jotka värähtelevät eri taajuudella, näkevät ja elävät jotain muuta … täysin muuta. Niinpä se mitä uskot ja missä taajuudessa värähtelet, on se, mitä näet tai koet tai elät päivittäin.

Kaikki on energiaa, myös ihmiskeho, Maa, esineet ja rakennettu 3D-harha … sitä se vain on, harhaa. Joskus me ihmiset otamme sen aivan liian vakavasti sen sijaan, että eläisimme hetkessä ja pitäisimme hauskaa!

Korkeampi itseni antaa sielulleni muistin laukaisijoita (muistivälähdyksiä), kun tiettyjä asioita esitellään minulle. Joko siirrän ne eteenpäin, kun ne eivät resonoi lainkaan, tai höristän korviani ja kuuntelen, koska minut on laukaistu muistamaan tämä tai tuo. Monet teistä jotka olette hyvin intuitiivisia, teette samoin. Jos ette, niin harjoitelkaa mutu-tuntumaanne erottelukyvyn hallitsemiseksi.

Käsiteltyäni eri olemassaoloulottuvuuksia lapsesta saakka, pystyn erottamaan taajuuden, värähtelyt ja energian. Se mikä kuulostaa todelta toisista, ei kuulosta ehkä minusta, ja toisinpäin. Olemme kaikki omalla matkallamme täällä, eikä kenenkään tehtävä ole pakottaa omia uskomuksiaan kenellekään toiselle tai tuomita ketään muuta, vaan esittää informaatiota noille laukaisijoille tai siirrettäväksi sivuun. Se mikä on minun todellisuuteni, ei välttämättä ole sinun, ja toisinpäin. Älä siis jää kiinni matkasi vertailemiseen jonkun muun matkan kanssa. Kanssaloit maailman, jossa elät päivittäin.

Herääminen merkitsee vain, että tiedostat itse, miten olet vuorovaikutuksessa itsesi ja muiden kanssa. Keskityt enemmän itsesi työstämiseen kuin siihen, mitä kukaan muu tekee. Saavutat korkeamman tietoisuus- ja hyväksymistason jokaisen ihmisen henkilökohtaisesta polusta. Et enää puutu kenenkään toisen matkaan. Se on yksin hänen – hän päätti tulla tänne oppimaan, kasvamaan ja kehittymään sillä. Ymmärrät universaaleja lakeja ja miten hallitaan alkemia. Ymmärrät, ettet voi ottaa pois kenenkään toisen elämänoppitunteja, jotka hän tuli tänne oppimaan. Annat heille heidän vapaan tahtonsa takaisin. Ymmärrät, että heidän täytyy kokea tiettyjä asioita oman karmansa selvittämiseksi.

Tässä matkassa on kyse kaiken karman selvittämisestä kaikilta aikajanoilta. Kun asioita tulee pintaan puhdistettavaksesi, keskity oppituntiin, älä tuskaan. Anna anteeksi itsellesi ja toisille ja päästä siitä irti! Mitä enemmän pidät kiinni, sitä vaikeampi tämä prosessi on sinulle. Ja jotkut saattavat tulla takaisin tekemään kaiken uudestaan, koska he eivät pystyneet päästämään irti. Pääse pois karmapyörästä – se on ainoa tapa, jolla voit lisätä värähtelytaajuutta. Kyse on anteeksiannosta ja irtipäästämisestä. Irrallisuudesta kaikkeen, ollen samaan aikaan yhdistynyt ja säteillen ehdotonta rakkautta ja omaa valoasi. Tähän ei kiinnitetä yhtään lankaa. Se annetaan vapaasti. Piste.

Monilla tämä heräämismatka alkaa traumaattisesta elämäntapahtumasta, joka pakottaa kääntymään sisäänpäin ja aloittamaan. Kun olet voittanut taistelun egosi kanssa, sinusta tulee aito itsesi. Alat värähdellä todellisessa värähtelytaajuudessasi. Alat vetää puoleesi sieluheimosi jäseniä tämän lähettimien avulla, jota kutsutaan "taajuudeksi". Oivallat, ettet ole yksin. Tuhansia niitä astuu esiin, joiden kanssa teit aiemmin sielusopimuksia, että heistä tulee sieluperhettäsi täällä. Ja näitä sieluja on ympäri maailmaa, mutta sinulla on luontainen telepaattinen yhteys heidän kanssaan. Tiedät täsmälleen, mitä he tarvitsevat, silloin kun he tarvitsevat, ja toisinpäin. Olette yhteydessä ja yhdistyneet kvanttitietoisuuteen.

Meidän jokaisen tehtävä on käyttää erottelukykyämme ja saavuttaa oma totuutemme menemällä sisäämme. Tekemällä omaa tutkimustamme. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on sisälläsi. Se on koodattuna DNA:hasi ja akaasisiin tiedostoihin. Ei ole ketään, kuka valitsee helpon tien fyysiseen ylösnousemukseen – valokehon kristalliaktivointeihin. Toistan, ei ketään!

Monilla edelläkävijöillä ei ole kaikkia vastauksia ja he ovat suostuneet kokemaan tiettyjä asioita, kun niitä tapahtuu, kyetäkseen laittamaan sen sanoiksi sinulle. Ja se että minä koen tätä tai tuota tiettynä aikana, ei merkitse, että sinäkin koet. Tai saatat aivan hyvin kokea täysin saman asian!

Ylösnousemusprosessissa on monta tasoa, ja jokaisella saavuttamallasi tasolla koet eri asioita. Monet kysyvät minulta, milloin tämä loppuu ja on perillä. Minulla on uutisia teille: tämä on pitkä ja työläs prosessi, jonka loppuunsaattaminen vie maavuosia. Mutta asioiden laajemmalla asteikolla se on vain silmänräpäys. Se vie vuosia, koska mieli joka on juurtunut harhaan, ei pysty ymmärtämään mitään tästä kerralla. Muuten sukeudut. Ihmiskeho ei kestäisi koko kehon värähtelypäivitystä 2-säikeisestä 12-säikeiseen DNA:han nopeasti – fyysinen keho hajoaisi. Vaatii vuosien vähittäisiä päivityksiä ja latauksia sopeutua ja integroitua uuteen käyttöjärjestelmääsi. Ja kun se tehdään, mikään elämässäsi ei ole enää samalla tavalla. Koet taianomaisia, välittömiä ilmentymisiä ja selittämättömiä asioita. Niinpä kärsivällisyys itsesi kanssa on avain sekä itsesi kunnioittaminen joka tasolla, jonka saavutat. Olemme valofotonivyöhykkeessä 2000 vuotta. Sinulla on aikaa, joten ole kärsivällinen.

Sähköpostiini tulvii viestejä joka päivä. Minun täytyi tehdä tietoinen valinta olla enää vastaamatta tuhansiin kysymyksiin, joita ihmisillä on. Olen yksi ihminen ja tasapaino omassa elämässäni on tärkeä. Tein ennen tätä työtä joskus 18 tuntia vuorokaudessa. Mutta kuten kaikessa muussakin, palaa loppuun, jos ei lataudu ja kunnioita itseään. En enää vastaa yksityisviesteihin, ellet ole asiakas, ellemme ole käyneet pitkähköjä keskusteluja aiemmin tai ellen tunne sinua henkilökohtaisesti. Ihmiset ovat kommentoineet: Tiffany, olen yrittänyt lähestyä sinua enkä ole saanut vastausta. Tästä syystä. Minulla on kaksi nettisivustoa: Tiffany-Stiles.com josta löydät metafyysisiä artikkeleita ja energiaraportteja, jotka ovat ilmaisia kaikille, ja TheMysticalLotus.com josta voit tilata minulta jonkin palvelun. Joskus postaan vain nopeita energiapäivityksiä sivulleni, joten jos haluat nähdä ne, paina "see first under the follow tab" ja postaukseni näkyvät ensimmäisenä uutissyötössäsi.

Mukaan otettavaksi: olemme kaikki täällä omalla matkallamme. Kohtele toisia kunnioittaen, huomaavaisesti ja empaattisesti. Edelläkävijät eivät ole velkaa teille 24 tuntia vuorokaudessa. Meilläkin on aikoja, kun meidän täytyy irrottautua ja prosessoida omia päivityksiämme ja latauksiamme. Meillä on perheet ja henkilökohtaiset vastuut hoidettavana, kun navigoimme 3D:tä, 5D:tä ja korkeammalla. Meillä on massiivinen työkuorma omien asiakkaidemme kanssa. Autamme kaikki teitä parhaamme mukaan sillä ajalla, joka meillä on käytettävissä joka päivä.

Paljon rakkautta, valoa ja siunauksia. Rakastan teitä kaikkia ja kunnioitan teitä jokaista matkallanne. Olen enemmän kuin siunattu ollessani yhteydessä teidän kaikkien kauniiden sielujen kanssa ympäri maailmaa.

Rakkautta, Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >