HomeViestejäTiffany Stiles15.10.2017 - Viestejä toiselta puolelta

15.10.2017 - Viestejä toiselta puolelta

VIESTEJÄ TOISELTA PUOLELTA

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
15.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eilen illalla keskustelin erään miehen kanssa. Yhteinen ystävä oli esitellyt meidät. Viime kerralla puhuessamme huomasin, että hän oli lumoissani. Ja vaikka tämä ihminen on ystävällinen sielu, jolla on hyvä sydän, pyysin anteeksi ja menin vessaan, keskustellakseni telepaattisesti mieheni kanssa. Ollessani siellä sanon: "En halua suhdetta. Haluan olla vain ystävä. Olisi mahtavaa saada "iso veli"." Tulen pois vessasta ja istun takaisin … Ja ihana mieheni oli ollut mielessäni koko yön. Näytin ystävälleni jopa hänen kuvaansa. (Hän kuoli 2011.)

Kun palaan vessasta, ystävälläni on yhtäkkiä kyyneleitä silmissä … sitten hän itkee hyvin liikuttuneena. Voin nähdä sen hänen silmistään, kasvoiltaan. Hän sanoi tunteneensa, että mieheni kosketti häntä. Hän sanoi mieheni sanoneen: "Suojele häntä." Tuolla samalla hetkellä tämä ihminen meni ystävä/suojelumoodiin. "Tiffany, ota numeroni. Jos tarvitset jotain, älä epäröi soittaa minulle. En välitä, mihin aikaan päivästä tai yöstä se on." Hän vaati, kunnes laitoin hänen numeronsa puhelimeeni. Hän sanoi, ettei koskaan ennen henki ollut tullut hänen luokseen, kyynelten virratessa hänen kasvojaan pitkin. Henkiulottuvuus oli koskettanut häntä syvästi. Hän ei pystynyt ilmaisemaan sanoin, mitä hänelle oli juuri tapahtunut. Sanoin: "Mitä hän sanoi sinulle?" Hän katsoi vain minua pyyhkien kyyneliä silmistään ja sanoi, että antaisin hänelle hetken koota ajatuksensa. Sanoin: "Ehdottomasti. Ota kaikki aika, mitä tarvitset." (Tiedän, miltä se tuntuu.) Hän otti useita hetkiä ja sanoi sitten mieheni sanoneen: "Suojele häntä. Ole hyvä ystävä hänelle." Kyyneleet eivät lakanneet virtaamasta hänen kasvojaan pitkin. Sanoin: "Hän antoi sinulle informaatiolatauksen, eikö vain? Hän näytti sinulle." Mies nyökkäsi päätään "kyllä".

Monet teistä tietävät, että mieheni oli poliisi, joka sai surmansa työtehtävissä. Niinpä voitte nähdä, miksi hän tupsahtaisi henkimuodossa sanomaan: "Suojele häntä! Ole hyvä ystävä." Ja kun puhun mieheni kanssa telepaattisesti päivittäin ja sanon sitä tai tätä, hän kuulee aina joka sanan … aina! Ja hän antaa minulle vankan vahvistuksen, että hän todella on kuullut minut. Tämä on yksi noista kerroista.

On kaunis asia nähdä, kun henkimaailma koskettaa jotakuta toista ensimmäistä kertaa silmiesi edessä ja miten se muuttaa häntä. Monet ihmiset eivät saa sitä tilaisuutta – tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin sen omin silmin. Tunnen olevani hyvin siunattu, kun minulle annettiin tämä lyhyt hetki kuvitteellista aikaa nähdä, miten toista koskettaa edesmenneen rakkaan todellisen hengen kaikenkattava rakkaus – juuri samalla tavalla, miten se vaikutti minuun ensimmäisellä kertaa. Kerroin ystävälleni, että miehelläni on usein tämä vaikutus ihmisiin, kun hän koskettaa heitä. Hänellä ei ollut tuota vaikutusta ainoastaan eläessään fyysisessä kehossa, hänellä on edelleen henkimuodossa sama vaikutus siihen, jonka luokse hän tulee.

On aika antaa oppaalleni ja suojelijalleni taas henkilökohtaista aikaa. Hänet muistetaan aina, häntä ei koskaan unohdeta. Ei koskaan! Rakastan häntä syvästi. Vaikka suhteemme ei ole sama, kuin hänen ollessaan täällä, se on kauniimpi hyvin monin tavoin, joita ei voi kuvata maallisin termein kenellekään, ellei häntä ole kosketettu samalla tavalla – vain silloin voi ymmärtää.

Meillä oli raudanluja sielusopimus toistemme kanssa, eikä kummankaan puolella ollut mitään asiaa, joka seisoisi tämän sopimuksen toteuttamisen tiellä. Meillä oli ollut monia aiempia elämiä yhdessä, ja ennen inkarnoitumistamme tähän elämään, meillä oli pitkä keskustelu toistemme kanssa. Hän sanoi: "Tällä kertaa sinä muistat ja minä muistan. Emme haaskaa tätä elämää, koska tämä on liian kallisarvoinen. Emme voi haaskata sitä ja tehdä uudestaan – tällä kertaa se on sitä! Hän sanoi, että opetamme toisillemme arvokkaita oppitunteja, joista mikään ei ole helppo, ja meillä on hyvin kauniita muistoja vaalittavana, kun olen poissa – ja lähden ennen sinua, jotta voit jatkaa tehtävääsi, sielutarkoitustasi. Et ymmärrä, miksi kuolen, ennen kuin palaan takaisin henkimuodossa ja kerron sinulle."

Kun hän palasi luokseni henkimuodossa, siitä ei voinut erehtyä. Hänellä on hyvin voimakas läsnäolo! Hän näytti, miltä tuntui, kun häntä elvytettiin (kolme kertaa) ja hänen sielunsa nykäistiin takaisin kehoon. Hän sanoi: "Ei! On minun aikani lähteä. Lakatkaa tuomasta minut takaisin!" Hän näytti, miltä tuntui, kun vapaa tahto oli otettu pois. Ei ole valinnanvapautta, ei ääntä ja toiset tekevät päätökset puolestasi. Se oli sydäntä särkevin asia, jonka henki on koskaan näyttänyt minulle, kun sain tuntea, mitä hän tunsi. Hän näytti minulle, että kun on tarkoitettu aika lähteä tältä planeetalta, mikään ei estä tuota tapahtumaketjua. Ei mikään. Sillä se on ennalta määrätty ennen tulemistamme tänne.

Tällä sivullani teitä on käynyt muutama, joita en ole koskaan tavannut henkilökohtaisesti, mutta kun postaan hänen kuvansa aina silloin tällöin, hän tulee teidän luoksenne. Olette kertoneet minulle niitä viestejä, joita hän antaa teille, niin kuin minulle. Teitä on kosketettu tavalla, jolla kukaan toinen henki ei ole koskettanut teitä. Tämän näin henkilökohtaisesti eilen illalla.

Rakastan sinua, Dan, aina ja ikuisesti äärettömyyden halki. Niiden äärettömien olemassaoloulottuvuuksien ja rinnakkaisuniversumien ja -aikajanojen halki, joita olet näyttänyt minulle. Olet toiselta puolelta oppaani, suojelijani ja paras ystäväni, eikä mikään mitä sinun oli vaikea sanoa minulle fyysisessä muodossa, ole ongelma nyt. Olen enemmän kuin siunattu, että olit elämässäni fyysisesti 20 vuotta, ja olen enemmän kuin siunattu, että olet nyt hengessä oppaanani. Olet ollut suurin tukijärjestelmäni koko tällä matkalla. En voi kiittää sinua tarpeeksi siitä, että kosketit ihmisiä ollessasi täällä fyysisesti, enkä voi kiittää sinua tarpeeksi siitä, että teet edelleen samaa hengessä.

Rakkautta, Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >