HomeViestejäKara Schallock9.5.2018 - Aktivointeja

9.5.2018 - Aktivointeja

AKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
9.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On tapahtunut hyvin paljon aktivointia! Tämä aktivointi on jatkuvaa ja se sysää meitä jatkamaan muuttumista, tehden niitä muutoksia, jotka tuovat meidät paikkaan, jossa emme ehdottomasti tunnista enää itseämme. Olemme syventyneet ja laajentuneet valokehoomme, jatkaen jumalaisen feminiinisyytemme ja jumalaisen maskuliinisuutemme yhdistämistä eheyteen. Tämä nostaa tietoisuutemme korkeampaan ilmaisuun niin, että elämämme muuttuu sopimaan yhteen sen kanssa. Aivomme kartoittavat itseään uudelleen, mikä auttaa meitä irrottautumaan lisää 3D-maailmasta. Tämä harmonia ja epäharmonia jatkuu jonkin aikaa. Jos sillä aikaa huomaat syyttäväsi jotakin tai jotakuta itsesi ulkopuolella tai antavan ansion sille, päästä siitä irti. Vain sinä luot sen maailman, jossa elät. Lähde on sisällä ja se on voimalähteesi.

Sen lisäksi, että teet tietoisia valintoja, jotka ovat positiivisia ja luovat seuraavia askeliasi, vietä aikaa sisäisessä turvapaikassasi, on se sitten sydämessä, korkeassa sydämessä tai käpychakrassa. Oma turvapaikkani on käpychakrassa, jossa arkkienkeli Mikael (aspektini) odottaa minua. (Muuten, hän mainitsi, ettei pidä siitä tavasta, jolla ihmiset niputtavat hänet yhdeksi aspektiksi, enimmäkseen suojelijaksi. Hän on paljon enemmän. Hän on moniulotteinen eikä ainoastaan suojele – hän myös tyynnyttää ja tekee sen soturienergialla.) Hän kertoi minulle kerran olevansa kristus. "Kristus" merkitsee vain mestaria, alempien 3D-kaksinaisuusulottuvuuksien mestaruutta. Hän (minuna) lohduttaa minua, kun hyvin paljon tapahtuu.

Anna itseäsi opastettavan siinä, mikä chakra on sinun turvapaikkasi. Jos sinut opastetaan sydänchakraan, löydä kolminkertainen liekki sisältä. Värit voivat olla sininen, kulta ja vaaleanpunainen. Sininen symboloi jumalaista lastasi/Pyhää Henkeä, joka sisältää jumalaisen feminiinisyyden (vaaleanpunainen) ja jumalaisen maskuliinisuuden (kulta) ykseyden. Jumalainen lapsi sisältää monia muita sieluominaisuuksia, jotka auttavat sinua monin tavoin. Korkea sydän sisältää iloa, ja sen väri on sinivihreä. Käpychakra on korkean ulottuvuuden energioiden jakaja, ja sen väri on syvä violetti. Tietysti tämä on vain opas sinulle, kun saatat tuntea intuitiivisesti eri värit ja eri aspektit. Anna sen olla, mitä on, äläkä heijasta sitä, mitä haluat.

Turvapaikka on kaunis tila, kun tunnet itsesi haastettavan, vaikka jokaisessa haasteessa onkin tiedostamisen lahja. Omassa turvapaikassasi oleminen auttaa sinua menemään syvemmälle tuohon haasteeseen ja olemaan vahva, sitkeä ja kiinnittymättä siihen. Voit kuunnella opastustasi (sielu) turvapaikassasi. Oivalla, että haasteet ovat itse asiassa tilaisuuksia, sillä ne auttavat sinua yhdistymään tietämiseesi … jos olet valmis hyväksymään etkä vain reagoi pintatapahtumaan. Valittamatta tai säälimättä itseäsi, kysy: "Mikä on syvin oppini tässä?" Minua auttaa kirjoittaminen, sillä tiedän, että totuus paljastaa itsensä minulle.

Kehitymme kaikki melko nopeasti. Jos tunnet, ettet ole kontrollissa, tämä johtuu siitä, ettet ole. Ei ole normaalia, ja vanha normaali on selvästi hajonnut. Tämä vaatii sinua olemaan rohkea, sillä mikään ei ole entisensä. Ei ole ennustettavuutta ja ainoa suunnistustapa on luottaa ja tunnustella vaihtoehtoja, kun niitä annetaan. Ei ole aika odottaa jotain tapahtuvaksi – meidän täytyy tehdä jokin valinta sydämemme ja sielumme opastuksen perusteella. Ole kärsivällinen, sillä sydämen valinnalla ei ole kiirettä. Jos asiat tuntuvat hitailta, anna niiden olla hitaita. Tämä on hyvin erilaista kuin vanha "puske, puske, puske" ja "tee, tee, tee".

Jos sinulla on jännitystä tai jokin muu tunne kaulan, niskan tai pään alueella, käsitä, että valokanavasi laajenee ja sieluäänesi vahvistuu. Tämä ei ole älykkyyden lisääntymistä, ja kuitenkin se voi olla myös vanhojen äänien häviämistä päästäsi. Ole joustava ja hyväksyvä, jos tätä tapahtuu sinulle. Laajennumme uusiin perspektiiveihin, mikä merkitsee tietoisuutemme laajenemista. Kun tietoisuutemme laajenee, myös elämä laajenee. Ehkä päätät elää eri tavalla, kuin olet aiemmin elänyt. Ehkä mietit, että sinulla on uusi rooli elämässä, suhteissa ja työssä. Jos et tiedä, mikä se on, se kehittyy ja näytät hetkessä saavan ison ahaa-elämyksen!

Mikään ei ole ulkopuolellasi. Luot kaiken elämässäsi, myös uskomuksesi ja havaintosi. Ne muuttuvat, kun sinä muutut. Kun tunnet tarvitsevasi jotain, oivalla, että sinulla on voima ilmentää se. Miten voit saada rakkautta, kun et rakasta itseäsi? Miten voit odottaa jonkun huolehtivan sinusta, jos et itse huolehdi itsestäsi? Miten toiset voivat hyväksyä sinut ja arvostaa sinua, jos tuota energiaa ei ole sisälläsi? Miten voit rakastaa toista, jos et rakasta itseäsi? Kun siirrät huomion itseesi, hämmästyt niitä ihmeitä ja siunauksia, joita vedät puoleesi.

Saamme jatkuvasti korkean ulottuvuuden taajuuksia, jotka menevät syvälle soluihimme. Aurinko auttaa meitä tässä, kun se korostaa ulottuvuusenergioita saadessaan ne ensin. Auringon tuijottaminen auttaa meitä vastaanottamaan lataukset helpommin, kuten myös maattuminen. Maattuminen yhdistää meidät Maahan, jotta voimme vastaanottaa Gaiasta. Kummankin näiden tekeminen auttaa meitä maadoittamaan taivaan Maahan kauttamme. Päästä irti vanhoista ajatuksista ja kaavoista, sillä ne transformoituvat ja vanhat esteet häviävät. Ainoastaan aurinko ei auta tässä, vaan luomme sen omalla halukkuudellamme osallistua tähän siirtymään/ylösnousemukseen/transformaatioon. Myös alempia chakrojamme päivitetään, kuten myös DNA:ta. Kun kuuntelemme kehomme ääntä ja kunnioitamme sitä, mitä tunnemme fyysisesti, rentoudumme latauksiin, joita vastaanotamme. Fyysinen keho imee valokehoa, ja kun tätä tapahtuu, meillä voi olla joitain oireita, kuten ruokaherkkyyttä, väsymystä, selkäsärkyä ja muuta. Maatu, tuijota aurinkoa ja meditoi. Juo puhdasta vettä. (Jos lisäät sitruunaa veteen, johdat energiaa ja näin sinusta tulee korkeamman ulottuvuuden energialatausten kanava). Keho kertoo, mitä se tarvitsee ollakseen nesteytetty.

Jatkamme heräämistä. Herääminen ei tapahdu kaikki kerralla – se on ylösnousemuksen tapaan jatkuvaa. Kun jatkamme heräämistä totuuteen, meistä tulee kevyempi, kun valokeho yhdistyy tiheämpään kehoomme. Heräämme totuuteen ja näemme varsin selvästi, millä valheilla vanha 3D-matriisi on yrittänyt kontrolloida meitä. Kun irrottaudumme vanhasta, näemme ja tunnemme kauneutta kaikkialla, erityisesti itsessämme. Kun virtaamme seuraamisen sijasta, heräämme enemmän. Meistä on tulossa enemmän ja enemmän rakkautta.

Olen kehottanut usein pysymään positiivisena, koska positiivisuus kaikessa, mitä tunnet, ajattelet ja teet pitää värähtelysi korkeana. Sellaiset ajatukset kuin pelko, mustasukkaisuus, läheisriippuvuus, viha yms. pitävät tietoisuutesi ja värähtelysi matalana, kun taas sellaiset tunteet (sieluominaisuudet) kuin rakkaus, täysivaltaisuus, itsenäisyys, totuus, luottamus, kärsivällisyys, ilo jne. pitävät tietoisuutesi ja värähtelysi hyvin korkeana. Sieluominaisuudet ovat sielun aspekteja, ja koska olet sielu, ne ovat osa sinua.

Sanoilla ilmaistuna tai ollen hiljaa, mikä on korkein ilmaistava polku? Kun joku haastaa sinut, on parasta olla hyppäämättä draamaan – sehän on hänen tarinansa, ei sinun. Käänny sen sijaan sisäänpäin ja pysy rakkauskeskuksessasi. Kun käytät sanoja, anna niiden olla rakastavia ja ystävällisiä. Sinun ei tarvitse puolustautua, ole vain uskollinen itsellesi. Kyse ei ole voittamisesta, kyse on rakastamisesta. Heijastakoot kaikki sanasi rakkautta, kohottakoot ne sinua ja muita. Sanat ovat energiaa, mitä energiaa heijastat? Vedät tietysti puoleesi sitä, mitä heijastat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >