HomeViestejäKara Schallock22.4.2018 - Muutoksia

22.4.2018 - Muutoksia

MUUTOKSIA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
22.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraavassa on jyväsiä pohdittavaksi ja meditoitavaksi, sillä vain sinä voit tietää totuuden, riippuen siitä, missä olet omassa evoluutiossasi/ylösnousemuksessasi.

Miten vetäydyt kaksinaisuusmaailmasta – tuosta erimielisyyksien, ahneuden, karman ja kaikkien niiden asioiden maailmasta, jotka tulevat syvästä uskosta erillisyyteen? Päästä irti syvään juurtuneista uskomuksistasi, että niitä edes on, sillä Uudessa niitä ei ole. Vain päästämällä irti näistä uskomuksista voit astua Uuden porteista. Auttaa, kun näkee, että jokainen näistä vanhoista uskomuksista, on harhakuva eikä harhakuvilla ole valtaa sinuun. Sinä pidät ne elossa valittamalla ja kiinnittymällä näihin erillisyyden, vanhan matriisin aspekteihin. Sitten kun olet päästänyt irti kaikista erillisyysaspekteista, voit olla Uudessa. Miten? Pidä ajatuksesi positiivisina ja korkeina, rakasta itseäsi ja kaikkia muita, sillä olette yhtä, ja päästä irti pelosta ja tuomitsemisesta. Sinua eivät kontrolloi toiset tai se, mitä vanha maailma haluaa sinun uskovan. Sinulla on vapaa tahto olla, kuka ja mitä valitset. Uskomalla kaiken, mitä näet ja luet, viivytät vain omaa astumistasi Uuteen, sillä ellet ole vain rakkautta, Uusi pysyy ulottumattomissasi. Et voi olla vanhaa ja Uutta samanaikaisesti, ja kuitenkin olemme kaikki jatkumolla, kun päästämme irti ja integroimme Uutta sisällemme. Tee jokin valinta. Mitä päätät kokea?

Sinulla saattaa olla ohikiitäviä vilauksia Uudesta. Kuitenkin niin kauan kun uskot kaikkea ja kaikkia, et ole Uudessa, ellet käytä omaa erottelukykyä tietääksesi, mikä resonoi kanssasi ja mikä ei. Totuus sinusta on puhdas rakkaus – kaikki muu on valheellista. Kuitenkin erillinen ego roikkuu kiinni valheellisessa, harhassa. Saatat leikkiä Uudessa olemisella, kuitenkin kummassakin maailmassa oleminen aiheuttaa hajaannusta sinussa. Haluat uskoa, että olet vain rakkautta – kuitenkin saatat ihmetellä, miksi epäilet ja miksi et ohita synkempiä ajatuksiasi. Tämä on erillisyyden aspekti. Ei ole hyvää ja huonoa, meitä ja heitä, oikeaa ja väärää, jne. Nämä ovat kaikki esimerkkejä erillisyydestä. Saatat miettiä, oletko todellakin jumalainen – kuitenkin sinulla on edelleen alempia ajatuksia ja tunteita. Muista, että olemme kaikki siirtymässä. Korkeampi totuus on, että olet jumalainen. Piste. Hyväksy erillinen egosi ja anna se olla sielusi ilmaisija. Kerro sille, ettei sen tarvitse taistella tai vastustaa, sen ei tarvitse roikkua vanhassa, sen ei tarvitse tuntea erillisyyttä sieluun, sillä todellisuudessa se ei ole erillään. Vain silloin kun lasket älysi varaan, voimaannutat erillistä egoasi.

Tiedä, että kun korkean ulottuvuuden energialatauksia virtaa sinuun, ne ovat neutraaleja. Riippuu sinusta, annatko latausten voimaannuttaa positiivisuuttasi vai negatiivisuuttasi. Lataukset voimaannuttavat sitä, missä tietoisuutesi on. Niinpä jos tunnet negatiivista itsestäsi, muista ja/tai maailmasta, lataukset korostavat sitä. Jos sinulla on vain positiivisia ja rakastavia tunteita ja ajatuksia, lataukset voimaannuttavat tätä. Se riippuu sinusta. Mikä on valintasi? Kuka olet? Mitä tietoisuutta projisoit maailmaan – Uutta vai vanhaa tietoisuutta? Kun lataus tapahtuu, se tuo esiin lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, riippumatta siitä, onko henkilön tietoisuus positiivisessa vai negatiivisessa. Se tuo irtipäästettäväksi lisää, mikä ei ole rakkautta, ja sinkoaa ulos mukavuusalueelta. Sitten asiat muuttuvat.

Tietoisuuteen tuodaan vanhoja uskomuksia ja solumuistoja syyllisyydestä ja häpeästä. On tärkeää ottaa vastuu kaikista valinnoistaan. Lapset eivät ole uhreja, hekin valitsevat … oivaltavat he sen tai eivät. He valitsevat olosuhteet, jotka auttavat heitä kehittymään. Lapset eivät ole uhreja, he ovat sieluja. Valitsemme kaikki kokemuksia, jotka auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään. Tuomme usein esiin, erityisesti lapsena, kokemuksia muista elämistä.

Valolataukset auttavat meitä päästämään irti näistä traumaattisista elämistä ja näin karmasta. Emme ole sidottuja mihinkään vanhoihin tarinoihin. Itse asiassa meidän tehtävämme on vapauttaa itsemme vanhoista malleista ja uskomuksista. Minua on henkilökohtaisesti opastettu lukemaan kirjoja naisista, joita on väheksytty, hyväksikäytetty ja tapettu sen vuoksi, että he ovat olleet omassa voimassaan. Tämä on ollut sieluni tapa auttaa minua päästämään irti näistä muiden elämien vanhoista malleista, kun tämä ei ole totuus minusta tai sinusta. Tiedä kuitenkin, että kaikki mitä on tapahtunut tässä elämässä tai muissa elämissä, on ollut korkeimman evoluutiomme vuoksi. Jos jatkamme edelleen jotain mallia ja tunnemme syyllisyyttä tai syytämme itseämme tai toisia jostain, se on tönäisy päästää irti ja olla rakkautta, voimakas ja vastuussa kaikesta, mitä olemme valinneet. Kaikki energia mitä tuodaan tietoiseen itseen, on tarkoitus vapauttaa ja transformoida rakkaudeksi. Meitä pyydetään katsomaan syvemmälle kaikkeen, mitä tapahtuu ja on tapahtunut, sillä siinä on viesti meille.

Silloin kun koet jonkin suuren muutoksen, kuten ihmisten lähteminen pois tai muutos liiketoiminnassa tai vauraudessa, katso syvälle löytääksesi syvemmän viestin, syvemmän totuuden. Tunne kaikkea – älä käytä älyä totuuden kertomiseen, sillä se ei voi kertoa. Jos pystyt menemään syvälle joka olosuhteeseen, vapaudut kahleista, jotka sitovat sinut vanhaan, ja olet todella vapaa. Vaikka on ollut paljon irtipäästämistä, nyt menet syvemmälle, sillä totuus on spiraali. Muutos ei ole nynnyjä varten. Se vaatii suurta vahvuutta, rohkeutta ja luottamusta. Muutos ei ole rajallinen – se kehittyy mukanasi ja tuo sinut lähemmäs ja lähemmäs Lähteenä olemista … sisäisenä Lähteenä. Olemme ruusuja. Ruusut avautuvat sisältä.

Useimmat eivät halua päästää irti harhakuvistaan. Useimmat eivät tietenkään halua tulla riisutuksi alasti, joten he roikkuvat kiinni harhakuvissaan. Jos kaikki elämässä on harhaa, mitä on jäljellä? Sinä Lähteenä on jäljellä, ja sille voit rakentaa, kuka päätät olla. Miten? Keskityt vain sieluolemukseesi ja siihen, mitä haluat tuntea. Jos haluat tuntea rauhaa, anna kaikessa olla kyse rauhasta elämässäsi. Tämä merkitsee, että annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla rauhaa, ilman epäilyä tai tuomitsemista, etkä valitse muuta kuin rauhaa. Jos haluat tuntea iloa, annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla iloa. Kun keskityt siihen, mitä haluat tuntea, kaikki mikä on vastoin sitä, tuodaan pintaan transformoimista varten. Jatkat transformoimista, kunnes jäljellä olet vain sinä – Lähde.

Muutos ei ehkä ole aivan sitä, miten kuvittelet sen, mutta se on aina, mitä tarvitaan … jos haluat oikeasti ylösnousta. Luovu odotuksistasi, millaista se on, ja virtaa sen kanssa, mitä annetaan, sillä luultavimmin se on jotain, mitä et odottanut. Kuitenkin se on jotain, mikä auttaa sinua siirtymään pois vanhasta ja mukavasta ja kehittymään.

Leiki/visualisoi, että seisot mahtavan Ozin edessä (tai jonkun jota pidät voimakkaampana ja tietävämpänä kuin sinä, kuten opas tai sielu tai opettaja). Hän sanoo: "Anna minulle jotain, mistä haluat päästää irti." Teet sen ja sitten hän sanoo: "Anna minulle jotain lisää." Tämä jatkuu, kunnes sinulla ei ole enää mitään annettavaa. Tätä sinulta pyydetään. Miltä tuntuu olla ei-mitään ja omistaa ei-mitään?! Pelottaako? Anna myös tämä. Tämä pieni harjoitus kuvaa todellista irtipäästämistä – se ei ole vain älyllinen harjoitus, vaan auttaa sinua todella päästämään irti. Täyty irtipäästämisen jälkeen jumalaisella rakkaudella, sillä olet luonut tyhjiön, joka täytyy täyttää rakkaudella.

Äly on harhaa, kuitenkin useimmat seuraavat vain älyään (joka tuntee vain entiset kokemukset) eikä sydäntään. Sydämensä seuraaminen merkitsee, että tunnustelee asioita – ei vain reagoi automaattisesti tavalla, jolla on aina reagoinut. Intuitio on sydäntä – se on tuntemista, ei ajattelemista. Aito intuitio on Uutta, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut sinulle. Intuitio voi tuoda sinut johonkin paikkaan, kuitenkin ilman toimeen ryhtymistä homma on kesken. Teko voi olla aikomus – ei älyllinen aikomus, vaan sydämen aikomus … tunnet sen. Mitä jos ei ole aikomusta ja tunnet vain tyhjyyden? Anna sen olla ok. Luota, että sinua opastetaan – intuitio on opastuksesi.

Muuttuminen ei tapahdu hetkessä tai silloin kun ajattelet, että sen pitäisi. Ylösnousemus on jatkuva ja ääretön. Ei ole mitään tavoitetta, paitsi kehittyä. Jokainen valintasi auttaa kehittymään tai taantumaan. Kukaan ei tee tätä puolestasi. Olet yksin vastuussa omasta evoluutiostasi. Tämä vaatii sinua olemaan hereillä ja tietoinen kaikista valinnoistasi. Et voi kehittyä älyä käyttäen. Sinun täytyy tunnustella kaikki valintasi selkeyden kera. Kysy: "Auttaako tämä vaihtoehto minua kehittymään vai taantumaan?" Tunne sydänalasi joko laajentuvan tai supistuvan. Laajentuminen = kyllä. Supistuminen = ei. Tee rauhallisesti tietoinen valintasi.

Jos elämässäsi on jokin haaste, mene syvälle siihen ja tunne tuo oppiminen. Vaikka se olisi toinen ihminen, joka peilaa sinulle, minkä olet torjunut tai mitä olet vastustanut, se on tilaisuus transformoida tuo energia sisälläsi. Äly kehottaa meitä juoksemaan toiseen suuntaan – sydän kehottaa meitä olemaan kärsivällinen ja katsomaan sisältä, sillä et olisi vetänyt sitä puoleesi, jos olisit vapaa tuosta vanhasta mallista, joka luo edelleen elämässäsi. Reagointi on kieltämistä, tuomitsemista ja vastustamista. Tietoinen toiminta on olla kiinnittymättä tuohon energiaan tai olla vastustamatta sitä ja ottaa huomioon, että se mitä erillinen ego haluaa paeta, on juuri se asia, jonka sielu haluaa sinun näkevän. Vanha sanonta kuuluu: "Se pysyy, mitä vastustat." Se on totuus, sillä kun vastustat jotain, se menee suoraan takaisin alitajuntaan, jossa se luo jatkuvasti, kunnes tartut siihen ja transformoit sen rakkaudeksi.

Luota, että sinua tuetaan ja opastetaan kaikissa sydänvalinnoissasi. Jokainen sydänpohjainen valintasi auttaa kaikkia, sillä jaat automaattisesti sen, mitä olet sisällä. Värähtelysi eheyttää tai kuluttaa. Mikä on valintasi? Sain äskettäin upean yhteyden henkilöön, joka asuu muualla päin maailmaa. Nimittäin ei tarvitse olla fyysisesti läsnä rakastaakseen ja ollakseen rakastettu, sillä rakkaudella ei ole mitään rajoja tai sääntöjä. Vedät puoleesi, mitä olet, ja heijastat samaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >