HomeViestejäKara Schallock3.5.2017 - Uuden ruumiillistaminen

3.5.2017 - Uuden ruumiillistaminen

UUDEN RUUMIILLISTAMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
3.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatkamme uuden kehomme kalibroimista päästämällä irti vanhasta ja ruumiillistamalla uutta. Taatusti helpommin sanottu kuin tehty. Kun integroimme niitä valtavia energioita, joita virtaa meihin, voimme yksinkertaistaa elämäämme päästämällä irti kaikesta, mikä ei enää palvele tai inspiroi meitä. Tähän sisältyvät ihmiset, asiat ja uskomukset. Kaiken mikä pitää menneisyyttä energiahyppysissään, täytyy lähteä, kun vanha ei yksinkertaisesti voi olla uudessa ja kaikki sisältää energiaa, sillä kaikki on energiaa. Tuo valokuva vanhasta poika- tai tyttöystävästä pitää sinusta yhtä helposti kiinni, kuin hän olisi fyysisessä tilassasi. Päästä siitä irti.

Monet tuntevat olevansa valmiita, ja tämän loppuunsaattamisen integroiminen koko elämään vie jonkin aikaa. Se voi olla hämmentävää ja sekavaa aikaa, ja kuitenkin se kaikki johtaa uudelle suuremmalle tarkoitustasolle ja uusiin tapoihin ilmaista sitä. Todellisuudessa yksilö voi vain ottaa askeleen kerrallaan, kun se esittäytyy. Kun päästämme irti, vastaanotamme myös enemmän valoa. Jokaisen irtipäästämisen myötä integroimme valoa määrän, joka vastaa irtipäästämäämme energiamäärää. Uusia vaihtoehtoja tulee tämän uuden myötä, ja jos yritämme tehdä päätöksiä vanhojen uskomusten tai sen perusteella, mitä olemme tehneet aiemmin, mitään ei tapahdu. Emme ole enää erillisiä – olemme täysivaltaisia jumalaisia valo-olentoja. Tiedosta, että jokaisen kalibroinnin täytyy kulkea solujemme, mentaali-, tunne-, fyysisen, astraali- ja monien muiden kehojen läpi, jotka tekevät meistä sen, kuka olemme. Tiedä myös, että jokainen olento on tiettyä ulottuvuutta, joten kalibrointi kulkee myös kotiulottuvuutesi läpi, joka on myös osa sitä, kuka olet. Sielusi järjestää kaiken tämän, joten rentoudu ja lähde pois älyllisestä egostasi, joka miettii, miten tämä tehdään.

Kun solusi imevät uutta valoa, tuo valo auttaa hävittämään vanhat uskomukset, jotka ovat energiaa ja joita pidetään soluissasi, ja tämä estää sinua toistamasta samoja tilanteita uudestaan ja uudestaan, sillä uskomukset luovat. Solujasi ruokkii DNA ja DNA:si on transformoitumassa uudeksi ja kaikki tämä vaikuttaa suunnitelmaasi, joka sisältää uuden potentiaalisi. Puhun uudesta suunnitelmastasi, en alkuperäisestä suunnitelmastasi, sillä se on vanhentunut.

Tämä siirtymä on helppo vain, jos annat sen olla, myös silloin kun tunnet fyysisesti paljon! Sinulla saattaa olla ylä- ja alamäkiä, saatat olla unohtelevainen, sinulla on päänsärkyä ja itket helposti. Tietoisuutesi on tarkka, ja tämä johtaa siihen, että olet hyvin intuitiivinen toisista ja kaikista draamoista. Saatat kuitenkin havaita, ettei sinua enää imetä mukaan tiedostamatta. Jos päätät pelata, tee se tietoisesti. Saatat tuntea, että on niin monia vaihtoehtoja, että sinua vedetään moneen eri suuntaan. Tarkkaile sitä kaikkea. Tarkkaile valheita ja manipulointia, joita tiedostamattomat ihmiset tekevät, ilman egotarvetta muuttaa heitä. Ole vain sinä, pysy maadoittuneena ja irrallaan ja ole joka tilanteessa, kuka olet.

Olemme siirtymässä lineaarisesta moniulotteiseksi, jossa ei ole aikaa. Saatat unohtaa, mikä päivä on, etkä ehkä halua osallistua toisten seremonioihin tai ryhmätilaisuuksiin. Et ehkä myöskään tunne, että haluat lisää informaatiota tai osallistua aina vain uuteen koulutukseen. Tiedä myös, että viides ulottuvuus on vain yksi monien joukossa. Olet melkein varmasti jo viidettä korkeampaa ulottuvuutta. Uuden Maan verkko on tehty monista ulottuvuuksista ja jokainen olento tuo oman ulottuvuutensa osaksi uuden Maan verkkoa. Näen sen ley-linjaverkkona, yksilön oman ulottuvuuden aktivoidessa jokaisen niistä. Pysy hetkessä. Koska emme ole enää lineaarisessa ajassa, ei ole menneisyyttä tai tulevaisuutta – kaikki on hetkessä. Nyt-hetki on ainoa paikka, jossa voit olla tietoinen. Tiedostaminen ei ole menneisyydessä tai tulevaisuudessa, sillä mennyt on valmis ja tulevaa luodaan niillä valinnoilla, joita tehdään nyt-hetkessä. Jos olet läsnä olevassa hetkessä ja jostain muistosta tulee tietoinen, niin sinulla on vaihtoehtona päästää siitä irti tai antaa sen jatkaa elämäsi luomista.

Kehosi muuttuu, kun siirryt uuteen. Saatat huomata olevasi herkempi kemikaaleille ja tietyille ruoka-aineille. Ihoosi saattaa tulla näppylöitä, kun poistat myrkkyjä. Ruokaan on tärkeää kiinnittää huomiota. Geenimanipuloimattoman ja tuholaismyrkyttömän luomuruuan syöminen auttaa valtavasti. Jos sinulla on maata, sinua saatetaan opastaa kohtelemaan sitä niin, kuin kohtelet itseäsi … pitäen huolta ilman tuholaismyrkkyjä (rakastan voikukkiani, kuten mehiläiset ja linnut). Sinulla saattaa tapahtua muutoksia nukkumisessa ja muissa asioissa. Mielesi sekoittuu sydämesi kanssa ja käytät enemmän arvostelukykyä siinä, mitä katselet, kuuntelet ja luet. Intuitiosi näkee harhakuvien ja valheiden läpi – tulevat ne sitten hallitukselta, mainoksista tai ihmisiltä. Sinusta tulee luovempi, mikä on itse asiassa yhteys sieluusi. Saatat valita enemmän hiljaisuutta ja omaa aikaa ja haluat olla ulkona. Aika on erilaista. Joskus se näyttää hidastuvan ja joskus nopeutuvan. Tämäkin on muutosta lineaarisuudesta moniulotteisuuteen.

Meditointi on oleellista, sillä se ei ainoastaan laajenna sydäntäsi, vaan myös yhdistää sieluun/Lähteeseen ja voimaannuttaa tietoisuutesi, jottet toista älyttömästi vanhoja järjettömiä kuvioita. Se tasapainottaa sinua ja harmonisoi chakrasi. Se auttaa sinua olemaan uudessa vanhan sijasta, jossa jatketaan 3D-matriisin tiedostamattomana sätkynukkena olemista.

Meistä on tulossa uusi, ruumiillistamme sitä. Kun älyllistämme uuden etsimällä enemmän ja enemmän informaatiota, se pitää meidät vain päässä eikä uusi voi ruumiillistua. Uusi täytyy integroida ja ruumiillistaa. Siirry sanoista tekoihin. Kiinnitä huomiota kaikkeen synkronismiin, sillä se opastaa sinua. Tiedosta, miten rajoitat itseäsi ja miten jonkin haasteen kohdatessasi vetäydyt … jos teet niin. Katso mieluummin, mitä tuo haaste opettaa sinulle. Näe tuo haaste kasvutilaisuutena.

On monenlaisia riippuvuuksia … ruokaan, toisiin ihmisiin, televisioon, asioiden osteluun … luettelo jatkuu. Se on tapa, jolla ego täyttää tyhjän tilan sisällä. Erillinen ego ajattelee aina, että on parasta mennä itsensä ulkopuolelle ollakseen onnellinen. Oikeasti? Riippuvuuksia luodaan joka kerta, kun yksilö tekee tiedostamatta jotain ja toistaa sitä uudestaan ja uudestaan. Riippuvuudet ovat kiinnittymisiä. Riippuvuudet ovat tapa välttää jokin. Vältteletkö jotain? Kysy joka hetki, mikä palvelisi sinua ja mikä pidättelee. Puhu rehellisesti ja ilmaise itseäsi rakastavasti. Kuuntele kehoasi ja kysy, mitä se tarvitsee. Kiinnitä huomiota ja seuraa intuitiotasi (opastustasi) aina.

Jumalainen kolminaisuus – usko, antautuminen ja virtaus – auttaa sinua heräämään (enemmän) ja voimaannuttamaan tietoisuutesi (enemmän). Kun luotat ja sinulla on uskoa, että olet paljon enemmän, kuin olet uskonut, kasvat. Kun luovut vanhasta ja virtaat elämän läpi seuraten intuitiotasi ja opastustasi, kasvat. Ole hyväksyvä ja kärsivällinen, sillä on aioneittain tiedostamattomia elämiä, jotka odottavat transformoimista. Ei ole kiirettä, emme ole missään kilpailussa eikä meillä ole aikataulua. Otamme vain askeleen kerrallaan, jotta tekemämme muutokset luovat perustan. Muuten kaikki on höttöä.

Maailma ja sinä transformoidutte itse asiassa nopeasti, vaikka se saattaa näyttää hitaalta. Emme ole lineaarisessa ajassa, jossa askel A johtaa askeleen B ja niin edelleen. Voi hyvin olla kasvua, integroimista, taaksepäin menemisen ja vanhojen mallien toistamisen tunnetta, sitten liikettä jne. ilman tiettyä mallia. Kaikki kasvu aaltoilee. Älä lannistu, jos ja kun huomaat toistavasi vanhoja malleja tai osallistuvasi vanhoihin draamoihin, sillä nämä ajat ovat vain vahvistamassa sitä, minkä aloitit. Luota, että se kaikki on osa kehittymistäsi enemmäksi.

Jos tunnet toisten stressin ja pelon, muunna se luonnossa. Erityisesti puut ovat upeita transformoivia olentoja. Kiinnitä huomiota kaikkeen elämään – ihmisiin, faunaan ja flooraan – sillä jokaisella on viesti sinulle. Pidän erityisesti Aodaoin Hathawayn (Dances with Dragons) luonnontipoista (oma nimeni niille). Ne sisältävät viestejä elementaaleilta, pyhistä paikoista ja vihreästä maailmasta. Montserrat (Sacred Feminine) on luonut viestejä valokoodeista, ja rakastan niitä myös. Nämä kaksi oraakkelia tasapainottavat Maan korkeampien ulottuvuuksien kanssa.

Yksinkertaista elämäsi, tee asioista helppoja. Uusi on yksinkertaista. Ei ole sääntöjä eikä uuvuttavaa miten-luetteloa. Pidän siitä! Silloin on helppoa pysyä hetkessä. Nukkuminen ikkuna auki siunaa minua lintujen varhaisaamun laululla ja kenties kojoottien ja pöllöjen laululla yöllä. Kuun ja tähtien katsominen on yksi lempisiunaukseni. Elämän pitäminen yksinkertaisena on tapa pysyä läsnä, maailman draaman pakahduttamatta.

Hengitä syvään sydämeesi – porttisilta alempien henkilökohtaisten ja ylempien henkisten chakrojen välillä. Ei ole tarvetta käydä pyhillä paikoilla ympäri maailmaa, kun juuri siellä missä olet, on pyhää. Se mitä päätätkin tehdä, siunaa aina Maata läsnäolollasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >