HomeViestejäKara Schallock24.5.2017 - Ruumiillistuminen

24.5.2017 - Ruumiillistuminen

RUUMIILLISTUMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
24.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme epäilemättä tehneet valtavan loikan eteenpäin muutaman viime viikon aikana ja tämä jatkuu – tunnetko sen? Elämä ei ole sellaista, mitä se on ollut. Se on täysin erilaista. Olemme päästäneet irti hyvin paljon ja jatkamme sitä. Se auttaa, kun ruumiillistaa sielun täysin. Sielu on aidoin ja täydellisin "sinä". En käytä sanaa "täydellinen" vanhalla tavalla, mikä indikoi, ettei ole enää kasvua. Käytän sitä indikoimaan evoluutiota joka hetki harmoniassa sielun viisauden kanssa. On myös kiehtovaa tarkkailla (tuomitsematta) toisia, jotka eivät näytä ottavan vastaan uutta. Näyttää siltä, etteivät he pysty irrottautumaan kaaoksesta ja draamasta elämässään. Tämä ei tahdo sanoa, että minä tai me olemme parempia kuin toiset, vain erilaisia. Tarkkailemme, kun säilytämme oman aitoutemme. Tämä voi painella toisten nappuloita, ja kuitenkin se mitä he päättävät tehdä elämällään, on heidän asiansa, ei meidän. Itse asiassa saatat näyttää näkymättömältä heille, sillä et enää ole harmoniassa juoruilun tai puolen valitsemisen tai muiden "vanhojen" asioiden kanssa. He eivät yksinkertaisesti voi kuulla tai ymmärtää sinua. (Minusta on epämukavaa käyttää sanaa "he", koska hekin ovat osa meitä.)

Korkean tietoisuuden kera eläminen ei ole mitään 3D:n kaltaista. Silloin kun tarkkailemme 3D:hen ankkuroituneita, he saattavat näyttää hyvin onnettomalta meistä (minun havaintoni). He ikään kuin haluavat asioiden olevan paremmin, kuitenkaan he eivät tiedä, mitä tehdä, joten he jatkavat draaman ja kaaoksen luomista (sillä tämän he osaavat). Sen sijaan, että ottavat vastuun omista valinnoistaan, he syyttävät kaikkea tai kaikkia muita kuin itseään. Itse asiassa he ovat upeita opettajia meille, sillä ei ole meitä ja heitä. Voimme vain rakastaa heitä sellaisena, kuin he ovat – rakastamme heitä itsenämme. Voi aina päättää irrottautua vanhoista ohjelmista. Emme voi pelastaa toisia. Voimme vain säteillä omaa valoamme ja tietoisuuttamme olemalla uskollinen itsellemme. Korkean tietoisuuden myötä mikään ei pääse ohitsemme. Opimme kaikesta ja tämä tietoisuus jatkaa meidän viemistämme korkeammalle ja selkeämpään. Tästä tiedostamisesta ei voi puhua – se on havainnollistettava valinnoilla ja toimilla. Sitä ei ole tarkoitettu muuttamaan kenenkään mieltä, se vain on.

Jatkamme itsemme puhdistamista vanhoista malleista ja uskomuksista. Itse asiassa vanha tuntuu niin vieraalta ja epämukavalta, että emme voi yksinkertaisesti ylläpitää pimeyttä tai tietämättömyyttä. Jos vanhaa on vielä jäljellä vanhoina, epämukavina malleina, selvitä ne. Ne eivät transformoidu, ennen kuin kohtaat ne rehellisesti ja olleen vastuussa itsestäsi. Jos sinusta tuntuu, että joku teki jotain sinua vahingoittavaa, sinulla on edelleen uhrienergiaa sisälläsi. Anteeksianto on todellisuudessa kiitollisuutta lahjoista tekojen alla – ne kumpikin vapauttavat sinut. Uhrienergia vahvistaa elämän tapahtumista sinulle, ei sinua varten. Se jatkaa tuskallisten kokemusten luomista, kunnes tajuat läksyn. Se antaa voimasi toiselle. Jos käytät Pyhää ruusua tai muita menetelmiä tästä energiasta irtipäästämiseen, sinun täytyy täyttää tuo tyhjä tila Lähderakkaudella. Muuten vanha palaa välittömästi takaisin ja täyttää tyhjän tilan. Vanha tulee pelon, häpeän, syyllisyyden, syyttelyn, katkeruuden ja niiden muiden alempien tunteiden kanssa, joita uhrienergia kantaa mukanaan.

Kuten olen kertonut aiemmin, taajuuksien kiihtyminen jatkuu. Aiemmin, kun tätä alkoi tapahtua, meillä oli lepojakso, jolloin voimme integroida energioita. Nyt integroimme mennessämme, toisin sanoen integroimme korkeammat taajuudet sillä hetkellä, kun vastaanotamme ne. Tämä voi tuntua stressaavalta, joten meditointi ja kehosi harmonisoiminen tulevien energioiden kanssa auttaa. Meditointi nimittäin pitää värähtelysi korkeana ja auttaa sinua harmonisoitumaan korkeampiin energioihin. Tiedä, ettei meditointi ole toimintaa, jota teet minuutin, ja sitten palaat "tavalliseen" elämääsi. Meditointi on jatkuva tapa olla elämässä. Meditointi ja ne korkeammat energiat joihin pääset meditaation aikana, jatkuvat kulkiessasi päiväsi läpi. Se auttaa sinua tiedostamaan kaiken elämässäsi ja perimmäisen viestin jokaisessa tapahtumassa, jonka kohtaat/luot.

Tiedä myös, että sydänchakrasi on puhdas, sillä siihen sielu yhdistyy. Kaikki vanhat energiat, kuten tuska, syyllisyys, katkeruus, häpeä ja muut erilliseen egoon perustuvat tunteet, puhdistetaan solar plexuksessa, joten on tärkeää pitää tuo chakra puhtaana. Kun puhdistat solar plexuksen, se sulautuu sydänchakraan luomaan valtavan sydämen, joka on vain rakkautta, myötätuntoa, ymmärrystä, hyväksyntää ja kaikkea, mitä rakkaus on. Kun kehitymme, ensimmäinen ja toinen chakra yhdistyvät myös sydämen kanssa. Tämä on osa ruumiillistumista, jotta kaikki tunteemme, ajatuksemme ja fyysinen ilmaisumme ilmaisevat vain sielua … sydämen kautta.

Ruumiillistuminen on täydellistä uppoutumista Kristus-tietoisuuteen, Kristuksena olemista. Kun ruumiillistuminen on integroitu täysin, koetaan vain kauneutta ja ykseyttä. Ei ole kaksinaisuutta. Siksi ei ole tuomitsemista tai erillisyyttä. Kaikkia elämän aspekteja ohjataan, kun ilmaisemme ja koemme vain rakkautta kaikessa, mitä ajattelemme, sanomme, kuulemme, näemme ja teemme. Kun integroit korkealla virtaavat energiat ja olet harmoniassa niiden kanssa, teet valintoja ja tekoja, jotka perustuvat sydämesi opastukseen. Jos et ole harmoniassa näiden energioiden kanssa, on enemmän fyysistä sopeutumista, kuten unettomuutta, päänsärkyä, ihottumaa, aivosumua ja muita fyysisiä säätöjä … mitä tahansa kehosi sopeutumisessa vaaditaankin. Voit aina puhua kehosi osille, joihin vaikutetaan, ja kysyä, mitä ne tarvitsevat sinulta. Fyysinen kehosi on erinomainen opettaja. Se opastaa sinua täydellisesti. (Tietysti, koska se on sielun fyysinen ilmaisumuoto!)

Kiinnitä huomiota, mihin resonoit. Se voi olla paikka, ihminen tai ihmiset, musiikki, ruoka … mitä tahansa ympäristössäsi. Vietä enemmän aikaa siinä, minkä kanssa resonoit, ja vähemmän aikaa siinä, mikä ärsyttää sinua. Asiat jotka ärsyttävät, eivät ole harmoniassa tietoisuutesi kanssa – ne voivat kuitenkin olla myös erinomaisia opettajia. Voit tuntea tämän voimakkaammin nyt.

Kun jatkamme ruumiillistumisemme integroimista, juhli sitä, jos jotain vanhaa tulee esiin! Kun voimme nähdä ja tuntea sen, voimme muuttaa ja transformoida sen. Jos se jää alitajuntaan ja näkymättömiin, se jatkaa luomista ja ihmettelemme: "Mitä teen väärin? Miksi jatkan tämän kokemista?!" Tämä on tietysti vain yksi tapa tarkastella sitä – olemme moniulotteisia. Ei ole vain yhtä tapaa nähdä jokin. Avaa sydämesi ja mielesi ja näe ne erilaiset tavat, joilla jokin voi ilmaista itseään.

Virtaa epävarmuuden kanssa. Se on varmasti lahja, sillä et voi tietenkään kontrolloida asioita, kun elämä näyttää epävarmalta. Ja kontrollointi on osa pelkoa. Näetkö, miten asiat kehittyvät aina eduksesi? Epävarmuus auttaa sinua olemaan spontaani ja virtaamaan tuntemattoman kanssa. Se auttaa sinua virtaamaan niiden monien yllätysten kanssa, joita tulee epävarmuuden myötä.

En sano: "Tätä koet", sillä se laittaisi sinut laatikkoon ja liimaisi lapun otsaasi. Sen sijaan ehdotan, että saatat kokea tätä tai tuota. Olemme kaikki eri kehityspaikassa. Sinun kokemuksesi ei ehkä ole minun kokemukseni, sillä koemme kaikki ainutlaatuisesti itseämme varten. Kun hyväksymme oman elämämme ainutlaatuisuuden (ei erityisyyttä, joka varmasti erottaa), löydämme oman vakaus- ja vahvuuspaikkamme, löydämme oman keskuksemme. Ei ole ylösnousemuksen "piparimuottia".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >