HomeViestejäVera Ingeborg12.9.2016 - Haaauukotus! Energiat väsyttävät sinut antautumaan

12.9.2016 - Haaauukotus! Energiat väsyttävät sinut antautumaan

HAAAUUKOTUS! ENERGIAT VÄSYTTYVÄT SINUT ANTAUTUMAAN
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
12.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Syyskuun energiat ovat todella jotain, hmm? Meidän täytyy tottua niiden voimaan, nopeuteen ja intensiivisyyteen. Ne ovat KUUMIA, beibi. Ja niin nopeasti kuin ne palavat, niin nopeasti ne aiheuttavat uupumuksen tunteen. Se on kuin opettelisi surffaamaan tällä polttavalla aallolla. Meillä on niitä hetkiä, kun seisomme laudalla ajatellen: "Joo, minä seison, surffaan, navigoin – miten autuasta!" Vain tullaksemme heitetyksi pois laudalta odottamattoman virtauksen vuoksi ja sukellamme taas tunnemyllerrykseen ja yliajatteluun.
 
Kaikki liikkuu paljon nopeammin ja saa monet meistä tuntemaan täydellistä hämmennystä, ja olemme täysin kyllästynyt tähän kaikkeen. "Luulin jättäneeni kaiken tämän taakseni jo kauan sitten! Miksi minulle esitellään tätä pa*kaa taas???" Monet meistä ovat ärsyyntyneitä, turhautuneita, vihaisia ja väsyneitä. Hyvin väsyneitä. Kyllästyneitä ylösnousemusprosessiin ja väsyneitä fyysisesti. Siihen pisteeseen saakka, ettemme kykene ajattelemaan yhtä kunnon lausetta ja haluamme vain nukkua. Siihen pisteeseen saakka, että sanomme vain: "Tiedätkö mitä? En vi*tu enää edes välitä, mitä tapahtuu."
 
Oletko tuossa kohtaa? Hienoa! Koska juuri siinä kohtaa universumi haluaa sinun olevan. Täysin antautuneena, irtipäästäneenä kaikista kiinnikkeistä. Jokainen pienikin osa sisälläsi, joka tarvitsi vielä parantumista, karistetaan nyt, jotta pääset tilaan, jossa voit rakentaa itsesi täysin uudelleen. Se on oikeasti kuin tuhkasta nouseva Feenix-lintu. Vanha itse ja sen mukana kaikki, mikä ei ollut aitoa sinua, poltetaan nyt pois. Kaiken mitä et tarvitse uudessa Maassa, on mentävä. Pelko, ettei ole tarpeeksi rahaa? Poltettu pois. Pelko, ettet ole koskaan tarpeeksi hyvä kumppanillesi? Poltettu pois. Kuolemanpelko? Poltettu pois … Jos sallit tulen tehdä työnsä, ne energiat jotka tuntuvat ensin tuhoavilta, tulevat nopeasti rakentaviksi. Löydät täysin uuden elämistavan, kun onnistut jättämään egosi/pääsi pois pelistä.
 
Harhakuvien läpinäkemisaika on alkanut
 
Syyskuun energiat haluavat riisua sinut alasti. Puhdas pöytä. Jotta voit olla, kuka oikeasti olet. Sinulla ei ollut tullessasi mitään ja lähdet ilman mitään. Miksi täytyy hössöttää niin kamalasti sillä välillä? Syyskuu auttaa sinua tunnistamaan jumaluutesi ja sisäisen eheytesi. Täydellisyytesi ja yhteytesi kaikkiin ja kaikkeen ympärilläsi. Ymmärtäen, miten vähän tarvitset ollaksesi onnellinen ja elääksesi tyydytystä tuovaa elämää. Löytäen itsestäsi lapsen, joka haluaa leikkiä ja tutkia. Sen joka vihaa rutiineja ja sääntöjä. Syyskuu auttaa sinua ymmärtämään, että kaiken mitä teet itsellesi, teet kokonaisuudelle. Erillisyydenpelko? Poltettu pois. Ei ole enää tilaa 3D-harhakuville. Aineellinen omaisuutesi ja kaikki missä roikut kiinni menettämisenpelosta? Poltettu pois. Alamme nyt tunnistaa, että meille annetaan aina se, mitä tarvitsemme – jos luotamme ja menemme eteenpäin ihmisseikkailussamme, jos tunnistamme täysin ykseyden kaiken olevaisen kanssa. Elämänhän ei ole tarkoitus olla suunniteltua – se on kokemus elettäväksi päivä kerrallaan.
 
Syyskuu alkoi paljosta vihasta irtipäästämisen kera, yhdistettynä täydelliseen eksymisen ja yksinäisyyden tunteeseen. Nämä tunteet laukaisi pääasiassa kollektiivin massahämmennys ja viha. Kun nämä energiat muuttuvat planeetalla, valtava ihmisaalto herää – ja oivaltaa, että jokin muuttuu eivätkä he halua osallistua vanhaan, kontrolloituna olemisen matriisipeliin. Heidän (itse)rakkauskaipuustaan tulee niin voimakasta, ettei sitä voi tukahduttaa enää. He tuntevat sisällään tämän tarpeen palata lähteeseensä. He tuntevat, että elämässä on oltava muutakin. Ja se saa heidän olonsa tuntumaan hyvin epämukavalta, pelokkaalta ja vihaiselta, koska he eivät ole vielä löytäneet tapaa selviytyä tästä pakahduksesta.
 
Olemme täällä auttamassa näiden energioiden muuntamisessa. Olemme suostuneet tekemään sitä, kunnes ihmiset ovat tarpeeksi hereillä ja kykeneviä tekemään sen itse. Taputa siis itseäsi olkapäälle ja ole kiitollinen ja ylpeä siitä, että pystyt tekemään tätä työtä. Syyskuun energiat haluavat sinun huutavan ja kirkuvan! Ne haluavat sinun vapauttavan kaiken tämän vihan rakentavalla tavalla. "Rakentava" merkitsee rakkauden valitsemista vapauttaessa. Osoita myötätuntoa, kiitollisuutta ja anteeksiantoa. Itseäsi ja kollektiivia kohtaan. Näin muunnat niitä nopeasti ja puhdistat "energiailmaa" meille kaikille. (Täältä löydät joitain hyödyllisiä vinkkejä energioiden muuntamiseen ja maadoittuneena pysymiseen.)
 
Merkuriuksen perääntyminen pakottaa meidät uudelleenkalibroitumaan
 
Samaan aikaan Merkuriuksen perääntyminen pakottaa meidät kääntymään sisäänpäin. Kun ulkoinen syöttö häiriintyy systemaattisesti tai sulkeutuu täysin Merkuriuksen perääntyessä, mielellä on taipumusta tulla hulluksi ja joutua ajatuskierteeseen, yrittäen saada kaikesta siitä tolkkua. Tämä kierre on tyypillisesti vähäisempää Merkuriuksen perääntymisen toisella puoliskolla, johon olemme nyt siirtyneet. Olemme edelleen hämmentynyt ja väsynyt ja haluamme vain ottaa aikaa itsellemme, vetäytyä ja antaa asioiden taas asettua. Ja tarvitset sitä! Seuraa vain näitä energioita parhaan kykysi mukaan ja ota tämä aika itsellesi ja integroitumiselle. On tietämisen aikoja ja tietämättömyyden aikoja, aivan kuten on olemisen aikoja ja tekemisen aikoja. Tämä on koko salaisuus täydellisen tasapainon oppimisessa kiinnipitämisen ja irtipäästämisen välillä. Antamisen ja vastaanottamisen. Virran mukana menemisen.
 
Olemme ylösnousemuksen alokasleirin lopputentissä
 
Syyskuu on nopeatahtinen muutosportti ja se valmistelee meitä nollapisteeseen: evoluutiohyppy uuteen olemassaolotapaan 5D-tietoisuudessa. Ja se lähestyy nopeasti. 2017 on uusien alkujen vuosi. Ja sitä se on. Tämä uusi Maa on kaukana hurjimpien mielikuviemme ja odotustemme yli. Emme ainoastaan koe ehdotonta rakkautta, vaan luomme myös fyysisen elämän sillä. Siitä syystä myös fyysinen kehomme rakennetaan täysin uudelleen kristallirakenteeksi, jotta se kykenee sisältämään valoa fyysisyydessä. Siihen tarvitaan paljon energiaa ja rakennusmateriaalia. Meillä on mitä kummallisimpia himoja ja keho-oireita. Pitkäaikaiset vegaanit tai raakaruuan syöjät saattavat tuntea eläinproteiinien tarvetta ja yleisesti voi olla korostunutta himoa makeaan ja tärkkelyspitoiseen sekä maadoittavaan ruokaan (leipä, peruna, porkkana, pähkinät …) Lisäksi tässä on suositeltavaa, ettei joudu paniikkiin ja ylianalysoi tai tulkitse. (Tietysti jos tunnet tarvetta mennä lääkäriin saadaksesi mielenrauhan, tee se.)
 
Monet meistä ajattelivat, että 999-portin pakko olla se: "Tuosta päivämäärästä lähtien olen onnellinen, ehjä ja kokonainen." Eikö niin ole? No, tuo päivämäärä on vain portaali asioiden loppuunsaattamiseen. Se on auki melkein koko syyskuun, jotta voimme tehdä työn ja saada asiat valmiiksi. Älä huijaa itseäsi ja jätä kaikkea numerologian ja planeettojen varaan. Sinun täytyy tehdä työsi ja osoittaa halukkuutesi antautua ja hyväksyä se, mitä tahansa tulee. Sinun täytyy hyödyntää tämä energiaportaali – kukaan ei raahaa sinua siitä läpi. Syyskuun energioissa on kyse siitä, että päästät irti kaikista kiinnikkeistä, epäilyistä ja kysymyksistä, joita sinulla on koskaan ollut, ja luotat, että asiat selviävät niin, kuin niiden pitäisi. Pikku mielemme ei pysty aina kuvittelemaan, miltä uusi maailma näyttää, kun sen opitut mallit suhteista, liiketoiminnasta, terveydestä jne. eivät sovi näihin uusiin energiamalleihin.
 
Onneksi syyskuun energiat auttavat meitä saavuttamaan tuon antautumistilan, koska ne todella väsyttävät meidät. Ja aika nopeutuu. Meistä tuntuu, että saamme tuskin enää mitään tehtyä ja aika kuluu hyvin nopeasti. Kuunpimennys 16.9. antaa meille uuden valtavan energiatyönnön, ja voimme käyttää sen nopeuttamaan ja vapauttamaan asioita Merkuriuksen perääntymisen viimeisessä vaiheessa (se päättyy 22.9.). Hyväksy, älä taistele. Olemme taistelleet ja kamppailleet tarpeeksi pitkään. On aika luottaa, ja jos tunnustelet syvältä sisältäsi, voit tuntea tämän totuuden niin syvästi, ettei ole tilaa epäilylle. Opi, että tunteet eivät ole mitään muuta kuin järjestelmäsi vapautustoimintaa niille energioille, jotka eivät enää kuulu sinne. Niitä ei tarvitse analysoida tai tulkita. Anna niiden vain kulkea läpi.
 
Video: How and Why to raise your Energetic Frequency
 
Kaikki kokemuksemme tähän mennessä ovat olleet vain ylösnousemuksen alokasleiriä. Valmistelemaan meidät tulevaan. Kyetäksemme pitämään valoa kehossamme ja opettamaan toisia saavuttamaan saman ymmärrys- ja taajuustason. Kirjoitamme historiaa samalla, kun olemme elävässä kehossa. Käymme läpi ihmisevoluutiota samalla, kun elämme. Millainen etuoikeus onkaan, ettei ainoastaan koe sitä, vaan myötävaikuttaa myös aktiivisesti uuden luomiseen. Kiitos teille kaikille olemisesta tässä yhdessä. Pystymme tekemään tämän. Olemme yhtä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

http://thewakeupexperience.eu/

< PrevNext >