HomeViestejäVera Ingeborg1.9.2016 - Tulessa! Syyskuun energiat tulevat täyttä vauhtia

1.9.2016 - Tulessa! Syyskuun energiat tulevat täyttä vauhtia

TULESSA! SYYSKUUN ENERGIAT TULEVAT TÄYTTÄ VAUHTIA
 
Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
1.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Raivokas, liekehtivä, räjähtävä, hurja … vain muutama sana kuvaamaan pelissä olevia energioita. Voiko tulla vielä tätä intensiivisemmäksi? Kyllä voi … joten kiinnitä turvatyö syyskuun kyytiä varten. Olemme astuneet voimakkaiden energioiden uuteen kierrokseen. Merkurius alkoi perääntyä eilen ja huomenna aloitamme syyskuun auringonpimennyksellä tämän uuden kuun aikana. Pari viikkoa olemme jatkuvasti saaneet hyvin korkeita energiataajuuksia, joita tulee planeetalle suodattamattomina, ja ne työntävät meitä ennenkuulumattomaan kasvuun. Energiat tuntuvat erilaisilta, mitä olemme kokeneet vuoden seitsemän ensimmäistä kuukautta. Ne olivat hyvin tunteellisia, vetisiä ja raskaita. Elokuu Leijonaportteineen oli siirtymäkuukausi vedestä tuleen. Ja sitä tunnemme nyt. Tulienergiat polttavat pois kaiken, minkä täytyy nyt mennä ja mikä on vielä täydellisen 5D:hen ankkuroitumisemme tiellä.
 
MELKEIN PERILLÄ! Tämä on toistuva viesti, jota olen saanut pari päivää. Nyt voi tuntua hyvin erilaiselta, mutta ole vakuuttunut, että kaikki kulkee paljon nopeammin kuin odotamme. Maskuliini- ja feminiinienergioita työnnetään nyt tasapainoon kollektiivitasolla. Maailma ja sen todellisuus muuttuvat nopeasti ja olemme nopeutuneella aikajanalla. Tämä tekee päällemme ja fyysiselle kehollemme vaikeaksi pysyä edelleen mukana. Niin paljon tapahtuu kerralla, että se voi hukuttaa meidät täysin – henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Meidät viedään oikeasti äärirajoille. Nekin jotka elävät jo uudessa Maassa ja ovat kirjautuneet täysin pois 3D-matriisista, voivat tuntea näiden voimakkaiden energioiden hautumisen, ja ne laukaisevat viimeisen paskan pintaan, jotta voi olla täysin avoin vastaanottamaan Jumalan/Kaiken olevaisen ehdotonta rakkautta.
 
Se on avaimemme uuteen: täydellinen haavoittuvuus ja meidät kaikki yhdistävän ykseyden tunteminen. Oivallamme, että kaiken mitä teemme jollekin toiselle, teemme itsellemme. Kaiken mitä teemme itsellemme, teemme kollektiiville. Oivallamme, että erillisyys on aina ollut harhaa. Kolmas suuri heräämisaalto on jo käynnissä. Monia ihmisiä herää nopeasti. Nopeammin kuin koskaan ennen. Ja he tarvitsevat tukeamme saadakseen tolkkua siitä kaikesta ja navigoidakseen tätä intensiivistä matkaa. Olemme täällä opastamassa ja näyttämässä tietä. Aika päästä toimintaan ja tehtävään – täyttä vauhtia eteenpäin.
 
Toisaalta, katsotaanpa tulevien viikkojen energioita.
 
Merkuriuksen perääntyminen tuo meidät lähemmäs Jumalaa
 
Merkuriuksen perääntyminen on aikaa, jota useimmat ihmiset panikoivat. Mutta oikeasti ei ole mitään pelättävää. Merkuriuksen perääntyminen on täydellistä aikaa kääntyä sisäänpäin. Kulutamme aivan liikaa aikaa kommunikoiden ulkoisesti, yrittäen selvittää asioita, korjata toisten asioita, puhua itsemme ongelmista läpi jne. Loppujen lopuksi se ei ole lainkaan tarpeellista. Kun opimme, miten universaalit energiat toimivat, oivallamme, että voimme muuttaa todellisuuttamme vain muuttamalla itseämme. Voimme puhua toisten kanssa jostain ongelmasta tai heidän käyttäytymisestään maailman tappiin vain oivaltaaksemme, että lipsumme samoihin malleihin taas jonkin ajan kuluttua.
 
Jos opimme katsomaan energiapeiliin ja selvittämään, mitä tilanne opettaa meille meistä ja haavoistamme, voimme muuntaa sen kiitollisuudella, huumorilla tai anteeksiannolla, syyttelyn, tuomitsemisen tai uhriroolissa pysymisen sijasta. Tällä tavalla muutamme todellisuuttamme nopeasti. (Lisätietoa viimeaikaisista artikkeleista: "Why feeling like crap is an essential part of lightwork" ja "15 tips how to become a master alchemist and transmute energies") Merkuriuksen perääntyminen auttaa meitä keskittymään sisäämme. Se yrittää häiritä ulkoista kommunikointia, opastaakseen meidät takaisin itseemme ja löytämään vastauksia sisältä. Se on yksi asia, jonka opimme matkamme aikana: emme koskaan löydä vastauksia ulkopuolelta.
 
Mitä enemmän matkustamme sisäänpäin, sitä lähemmäs tulemme Jumalaa, koska sitä olemme. Olemme osa kokonaisuutta ja kannamme Jumalaa sisällämme. Kaikki viisaus on siellä, kun olemme yhdistynyt kaikkeen ja kaikkiin samassa energiaverkossa. Käytä siis tämä jakso asettamalla aikomuksesi tehtävällesi ja tarkoituksellesi. Selvitä, kuka todella olet ja mitä varten tulit tänne. Niille jotka elävät jo tehtäväänsä, on aika harkita seuraavia askelia ja sopeutua tarvittaessa.
 
Auringonpimennys sytyttää kaiken tuleen
 
Huomenna meillä on auringonpimennys. Tämä sytyttää kaiken tulee, koska se palvelee kuin vahvistajana tuleville energioille. Ja se on vain suuret avajaiset ilotulituskuukaudelle. Syyskuu muuttaa paljon. Ja nopeasti – jos olemme riittävän rohkea menemään tuon räjähdysvirran mukana ja hyväksymään syleillen kaiken, mitä koemme. Auringonpimennykset auttavat aina saattamaan loppuun jonkin jakson ja aloittamaan uuden. Merkuriuksen perääntyminen auttaa meitä käsittelemään näitä energioita, jos seuraamme intuitiotamme ja otamme aikaa itsellemme. Ja se voi merkitä niiden tunteiden toteuttamista, joita tulee pintaan, ja mielihalujen ja energioiden seuraamista. Mitä kehosi haluaa tehdä näillä energioilla? Haluatko huutaa? Anna palaa! Haluatko juosta? Tee niin!
 
Opettelemme seuraamaan energioita tiukkojen sääntöjen ja "sinun pitäisi käyttäytyä näin" –mallien sijasta. Kaikki nämä asiat ovat tulossa loppuunsa. Opimme, ettei hyvinvointimme riipu säännöllisistä tuloista, vaan omasta asenteestamme, itserakkaudestamme, yhteisöstä jonka osa olemme, ja ihmisistä joihin olemme yhteydessä. Opimme, etteivät rakenteet, aikataulut ja rutiinit ole enää tarpeellisia, kun opimme seuraamaan taas energioita. Ihmiset jota tarvitsevat toisiaan, löytävät toisensa oikeaan aikaan. Löydämme oikean informaation oikeaan aikaan, tarvitsemamme oikeat asiat oikeaan aikaan jne. Se on vetovoimanlaki toiminnassa. Opimme, että mikään ei ole enää ponnistus, vaan se tulee meille luonnostaan, jos elämme sydämestä.
 
Uusi maa lähestyy nopeasti. Saattaa tuntua pelottavalta päästää irti kaikesta, mihin olemme kovasti tottuneet. Mutta oikeasti näille asioille ei ole tarvetta 5D:ssä, kun se on paikka ilman pelkoa tai pimeyttä. Ole rohkea. Ja se merkitsee, että annat tulienergioiden polttaa pois kaiken, joka ei palvele sinua enää. Se merkitsee oppimista luottamaan, että kaikki mikä kuuluu sinulle, pysyy eikä sitä voi ottaa pois sinulta. Tämän osaaminen avaa oven paratiisiin maan päällä. Tiedä vain, että kannat avainta sisälläsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >