HomeViestejäMatt Kahn29.9.2015 - Energiapäivitys: Ylösnousemus - en tunne sitä

29.9.2015 - Energiapäivitys: Ylösnousemus - en tunne sitä

ENERGIAPÄIVITYS: YLÖSNOUSEMUS – EN TUNNE SITÄ
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
29.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ennen kuin annan ylösnousemuspäivityksen uudesta tietoisuusaallosta niiden hyödyksi, jotka tutustuvat elämään korkeammassa taajuudessa, haluaisin puhua ensin niiden kokemuksesta, jotka ylösnousemuksen superverikuulähtölaskenta jätti kuiville.
 
On ymmärrettävää luoda odotuksia henkisesti latautuneista tapahtumista, jopa siinä määrin, että heijastaa epäluottamuksen tai turhautumisen niihin, joiden luuli myyneen itselle jonkinlaisen lupauksen.
 
Kuten totesin lähes kaksi vuotta sitten, 27.9.2015 olisi päivä, jolloin 1/3 planeetasta olisi harmoniassa 5D-tietoisuuden kanssa. Vaikka jotkut olivat harmonisoituneet jo ennen tuota päivää, tuon päivän universumi (oppaani) antoi minulle helpottamaan niiden pelkoa ja epävarmuutta, jotka olivat viettäneet vuosia loputtoman varjotyön juoksuhaudoissa.
 
Se mikä annettiin näkemyksinä kollektiivisista energioista, vaihtoi pelot ja epäilykset korkeisiin odotuksiin, joilla ei ollut mitään tekemistä minkään informaation kanssa, joka minulle annettiin tai jonka välitin.
 
Tapahtuiko tietoisuusmuutos? Kyllä. Tunsivatko kaikki sen? Ei. Täytyykö tuntua erilaiselta tietääkseen, että on täysin uudessa energiassa? Ei lainkaan. Aivan kuten heräämispolulla jotkut kokevat egon hajoamisen ja palaamisen todelliseen luontoonsa ilman tajunnan räjäyttävää kosmista ahaa-elämystä tai järisyttävää oivallusta, on niitä, jotka ovat siirtyneet korkeampiin taajuuksiin täysin tietämättömänä siitä.
 
Kysymyksesi jää, mikä estää tämän uuden tietoisuuden tunnistamisen? Ensisijaisesti se uskomus, että tiedät siirtyneesi, sitten kun tunnet jotain erilaista.
 
Vaikka värähtelymuutokset voi huomata muuttuvista tunnetiloista, usein vaihdellen polariteetista toiseen, hienovaraisten energioiden tiedostaminen voi tapahtua riippumatta siitä, miltä näyttää tuntuvan. Aivan kuten ei tarvita aaltoja, jotta meri näkyy, tunnemuutoksia ei tarvita, jotta pannaan merkille se jatkuvasti laajentuva tila, mikä merkitsee tietoisuusmuutosta.
 
Jos odotat aina erilaisia tunteita ja tuomitset matkan varrella nykyisen olosuhdeilmastosi, odotukset pilaavat tutkimusmatkasi, mikä voi johtaa vain turhautumiseen, pettymykseen tai jonkinlaiseen kärsimykseen.
 
Kun tietoisuutesi laajenee, usein tunne- ja fyysinen keho on viimeinen paikka, jossa huomaat todisteita muutoksesta. Paljon ennen kun evoluutiosi muuttaa surun iloksi, pelon jännitykseksi tai tuskan mielihyväksi, on tilaisuus huomata valtava tyhjyys sisälläsi – riippumatta siitä, miltä sinusta näyttää tuntuvan.
 
Tietysti jos valtava tyhjyys tuomitaan kokemukseksi sen tunteen puuttumisesta, jota odotat koko elämäsi, hahmotat väistämättä väärin elämän luonnollisen tilan toivottomuuden, masennuksen tai epätoivon tunteeksi.
 
Hyväksyessäsi, että tunteet liittyvät vääjäämättä muutokseen, mutta eivät ole ensisijainen todiste heräävästä tietoisuudesta, päästät irti kiinnittymisestä lopputulokseen – kerta kaikkiaan. Näin lopetat pattitilanteen elämän kanssa, jotta vapautat itsesi siitä koettelemuksesta, että teet yhdestä asiasta jota sinulla ei ole, vastauksen rukouksiisi. Kiinnittyneenä lopputulokseen on helppoa kiinnittyä niihin, joiden uskot voivan antaa sinulle, mitä haluat – vain käydäksesi heidän kimppuunsa aina, kun se mitä haluat, ei näytä olevan se lahja, jota he tarjosivat.
 
Tuntuuko sinusta tietoisuusheräämisen aikana vääjäämättä paremmalta oma itsesi, maailma ja kaikki ympärilläsi? Kyllä. Tuntuuko sinusta juuri siltä, mitä olet aina halunnut tuntea? Kyllä, mutta vain universaalin tahdon mukaisesti, joka antaa jokaisen kokemuksen tukemaan korkeinta evoluutiotasi. Tämä merkitsee, että sinusta tuntuu erilaiselta juuri sillä hetkellä, kun sinusta on tarkoitus tuntua erilaiselta.
 
Voit vapaasti ristiä kätesi ja anoa universumia nopeuttamaan prosessia, mutta lopulta tämä muuttaa värikkään henkisen seikkailusi, henkilökohtaisen myllerryksen helvetilliseksi matkaksi.
 
Riippumatta siitä, tuntuuko sinusta hyvin erilaiselta viime viikonlopun muutosten jälkeen vai et tuntenut yhtään mitään vai tunsit kenties avautumisen, mutta se integroitui niin nopeasti, että se sai sinut uskomaan, että olit kadottanut sen jotenkin – riippumatta kokemuksestasi tällä hetkellä, tärkein tekijä tietoisuuden tutkimisessa ei itse asiassa ole oikea värähtely, oikea tunnetila tai oikea ymmärrys, vaan oikean asteen tuominen matkalle.
 
Juurtuneena tuhoon tuomittuun uhriasenteeseen on tavallista ajatella:
 
"Milloin kaikesta tulee sellaista, mitä haluan?"
 
"Mitä minun on tehtävä saadakseni tahtomani?"
 
"Miten ihmeessä toiset saavat kokemuksia, joita haluan?"
 
"Entä minä?"
 
"Enkö ole tehnyt riittävän kovasti työtä?"


"Jos en saa niitä kokemuksia, joita toisilla on, niin kaikki on valhetta!"
 
"Tämä ei ole reilua!"
 
"Se oli siinä. Haluan mennä kotiin."
 
Uhriudessa "minun tahtoni tai ei mitään" –uhkavaatimus voi voimistua, jos henkistä  matkaa käytetään yhtenä keinona kuvitteelliseen loppuun. Jos et kuitenkaan yritä käyttää energiaa tapana manipuloida elämää yksipuoliseksi seikkailuksi, voit vapaasti tutkia sielukehityksesi majesteettista ihmettä elämän täsmällisillä ehdoilla ja olosuhteilla.
 
Juurtuneena sydänkeskeisen tietoisuuden kypsään asenteeseen on tavallista ajatella:
 
"Tämä ei ole, mitä halusin, mutta tiedän, että elämä vain "vehkeilee" minun parhaakseni ja varmistaa taianomaisimman kasvuni."
 
"En tiedä, miksi tämä tapahtuu, mutta olen varma, että se on täällä auttamassa minua."
 
"On ok, ettei tahtoni toteudu. On ok, että minusta tuntuu, etten voi olla onnellinen, ennen kuin saan, mitä haluan."
 
"Kenties olen vain turhautunut, jotta saan tilaisuuden rakastaa ehdottomammin sitä, joka on turhautunut."
 
"Riippumatta siitä, miltä elämäni näyttää, luotan jumalaisen suunnitelman täydellisyyteen, ja se muistuttaa minulle joka hengenvedossa, että kaikki on hyvin."
 
"Jos minusta tuntuu joltain, mitä en halua tuntea, kenties se on elämän tapa auttaa minua voittamaan tuomitsemiseni tiettyjä tunteita kohtaan, ja näin auttaa minua päästämään irti kiinnittymisestä lopputulokseen. Hei, kurjat kokemukset, kiitos, että autatte minua."
 
"On ok, että toisilla on uskomattomia kokemuksia, joita minulla ei ole. Ne pelkästään enteilevät sitä, mikä tulee pian minunkin todellisuuteeni. Kiitos vahvistuksesta."
 
"Katso, miten täydellisesti elämä näyttää minulle, kuka minusta tulee, kun en saa tahtoani läpi. Tässä hetkessä ansaitsen enemmän rakkautta – ei vähemmän."
 
Juurtuneena oikeaan asenteeseen pystyt tutkimaan olemassaolon ääretöntä potentiaalia, universumin pitäessä kädestäsi ja opastaessa eteenpäin. Kuitenkin silloin kun yrität kontrolloida matkaa ja vaatia, että elämä saa sinut kokemaan sellaista, mitä se ei ole, syvempi matka sydämelle antautumiseen purkaa kaikki puolustukset, kunnes ei ole muuta jäljellä, kuin tahto tutkia, mitä elämä aikoo paljastaa.
 
Koska tietoisuusmuutoksia ei määrittele tunnetilamuutokset, tärkein harjoitus matkasi kehittämiseksi on itserakkauden tutkiminen. Tämä sallii jokaisen turhautumis-, pettymys-, neuvottelu-, sarkasmi- ja puolustautumishetken muistuttaa sinulle juuri niistä hetkistä, jolloin vaadit enemmän ystävällisyyttä, lempeyttä, hyväksyntää ja huomiota itseltäsi.
 
Aivan kuten monet kuvittelevat, että tietoisuusmuutoksiin täytyy liittyä tunnekokemusten parantumista, on yhtä lailla niitä, jotka eivät usko, että itserakkaus on voimakasta, ellei heistä tunnu erilaiselle kuin ennen. Miten elämä voi siirtää sinut kohonneeseen tilaan, jos edelleen vertailet ja tuomitset huonommaksi sen tilan, missä olet? Universumi on halukas edistämään matkaasi jännittävämpiin kasvu- ja laajentumisjaksoihin heti, kun päästät irti kaikesta taipumuksesta tuomita nykyinen kokemusympäristösi.
 
Oikealla asenteella, yksi itserakkaushetki kerrallaan, kehität luottamusta kohtaloon, joka ei vaadi sinua löytämään, mitä uskomattomia todellisuuksia et pysty välttämään. Työsi hedelmät ovat vääjäämättömiä, mutta voidaksesi avautua ikuisen autuuden loputtomalle armolle, sinun täytyy olla valmis luopumaan jokaisesta odotuksesta, toiveesta ja halusta, jotta nykytodellisuutesi voidaan hyväksyä hedelmälliseksi maaperäksi, jossa elämä valmistelee sinua vastaanottamaan kaiken, mikä odottaa saapumistasi.
 
Perimmiltään valintasi eivät määrää, mikä toteutuu, koska jokaista lopputulosta orkestroi kohtalon kädet. Sen sijaan vapaa tahtosi määrää kokemustesi laadun sillä perustella, miten päätät nähdä käsillä olevat olosuhteet. Tämä merkitsee, että sinulla voi olla kummallisen riemukasta odottamattomina epäonnen hetkinä, riippuen siitä, miten päätät tulkita kokemuksesi symboleja. Yhtä lailla sinulla voi olla pettymystä aiheuttava kokemus jossain elämän suurimmista juhlista, jos päätät katsoa elämää tuhoon tuomitun uhriuden linsseillä.
 
Miten voin nähdä tämän hetken luottamuksen silmin? Miten rakkaus käsittelisi tämän kokemuksen? Mitä korkeampi itseni tekisi tällaisena aikana? Nämä ovat oleellisia kysymyksiä, jotka auttavat sinua vaihtamaan oikeaan asenteeseen, jotta jatkuvasti kehittyvä tietoisuutesi voi miellyttää sinua sydänkeskeisen ilon tutkimisella sen sijaan, että jättää sinut epätoivoisemmaksi, nälkäisemmäksi ja yksinäisemmäksi, kuin ennen matkasi alkamista.
 
Olet sitten niitä monia, jotka ovat konkreettisesti huomanneet ehdottoman muutoksen todellisuudessaan, tai yksi niistä, jotka eivät pysty tunnistamaan energian laajentumista, ennen kuin elämä menee heidän tahtonsa mukaan, joka tapauksessa et koskaan ole yksin matkallasi sekunnin murto-osaakaan.
 
Lohduttakoon universaalin tahdon totuus, loisto, kauneus ja täydellisyys jokaista vaikeutta ja pyyhkiköön pois jokaisen kyyneleen – vuodatetaan se sitten turhautumisesta tai ilosta – paljastamaan korkeimman potentiaalisi hurmio juuri sillä tavalla, mikä on täydellinen sinulle. Se ei ehkä ole juuri se, mitä haluat, mutta se on aina täydellinen ympäristö antamaan sinulle kaiken, mitä tarvitset inspiroimaan laajentumismatkaasi.
 
Monin siunauksin,
 
Matt Kahn
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev