HomeViestejäKim Hutchinson19.12.2018 - Ylösnousemusnäky - sateenkaari- ja kukkalapsi

19.12.2018 - Ylösnousemusnäky - sateenkaari- ja kukkalapsi

YLÖSNOUSEMUSNÄKY – SATEENKAARI- JA KUKKALAPSI

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
19.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen saanut hyvin monia ylösnousemusviestejä tässä kuussa. Tähän mennessä paras tuli meditoidessani Jumalalähteen kanssa. Tuo näky joka minulle näytettiin, osoittaa, että tietoisuutemme on laajentunut riittävästi saavuttaakseen 5D-tasot. Ratkeamme saumoistamme, kun odotamme sitä siirtymätapahtumaa, joka vapauttaa meidät 3D-rajoituksistamme. Vapauduttuamme nousemme nopeasti viidenteen ulottuvuuteen. Siellä elämme täysin harmoniassa luonnon kanssa turmeltumattomalla maapallolla ja tunnemme olevamme täysin rakastettu ja turvassa. Vapautuneena pysyvästi alemman värähtelyn huolistamme, peloistamme ja traumoistamme, nautimme iloisesta lapsuusrenessanssista, joka on täynnä ihmetystä, kauneutta, taikaa ja iloa.
 
Ylösnousemusnäky
 
Kukkalapsi
 
Näky alkaa Stevestä, joka on sullottuna pieneen pleksilasilaatikkoon. Vaikka seinät ovat puolittain läpinäkyvät, ne ovat erittäin paksut, rajoittavat ja ääntä vaimentavat. Ne vääristävät myös hänen näkökykyään. Yhtäkkiä hänet vapautetaan vankilastaan. Steve nousee seisomaan ja alkaa venytellä käsiään ja jalkojaan. Hän alkaa myös kasvaa pidemmäksi. Hän jatkaa kasvamista, kunnes on 4.5 metriä pitkä … mutta hän näyttää pikkupojalta! Sitten hänen jalkansa muuttuvat kasvin varreksi. Varsi jatkaa kasvamista. Niin pitkä kuin onkin, Steve-kasvi on täysin sopusuhtainen ympäristössään – kaikki on korkeampaa. Pituutensa tukemiseksi Steven juuret kasvavat syvälle Maahan, jossa ne yhdistyvät sädehtivän kirkkaan veden akviferiin. Hänen yläpuolellaan Isä Aurinko säteilee kultaista valoaan, mikä saa Steven terälehdet avautumaan. Hän puhkeaa onnelliseksi ja hymyileväksi päivänkakkaraksi.
 
Sateenkaarilapsi
 
Näyn toisessa osassa minäkin olin pienen kotelon vankina. Pleksilasilaatikon sijasta olin jättimäisessä teräksisessä ruuvipuristimessa, joka muistutti paninigrilliä. Kehoani puristettiin tuskallisesti erittäin pieneksi ja tiiviiksi. Sitten tuo puristin avautui, ja minä vapauduin. Steven tapaan kasvoin nopeasti jättiversioksi itsestäni. Nousin ylöspäin ja ylöspäin, kunnes olin 5D-maassa. Kun olin lopettanut laajentumisen, olin 3.5 metriä pitkä. Katsoin ympärille ja näin, että olin koskemattomassa, reheväkasvuisessa, vihreässä ympäristössä. AIkuisitseni muuttui sitten pikkutytöksi, ja olin täynnä valtavaa ja hillitöntä iloa. Aloin hyppiä ja pomppia. Silloin huomasin, että minulla oli sateenkaarenvärinen viipperä. Kun tanssahtelin riemuissani, kurkotin ylös viipperälläni ja suureksi ilokseni se teki sateenkaaria taivaalle. Jatkoin tanssimista ja taivaan koskettamista sateenkaaritaikasauvallani.
 
Tulkintaa
 
Pleksilasilaatikko ja metallinen puristin/paninigrilli: Nämä ihmisen tekemät tavarat edustavat kolmatta ulottuvuutta, jossa on rajoittava ja tiheä atmosfääri ja runsaasti teknologiaa.
 
Kasvu ja pituus: Nämä symboloivat tietoisuuden laajentumista. Jättipituus sopii myös viidennen ulottuvuuden ihmisten korkeuteen.
 
Kukkalapsi ja päivänkakkara: Steve muuttui "kukka/kukkaislapseksi", 60-luvun idealististen teinien nimi. Hipit kylvivät ylösnousemuksen siemeniä ja me korjaamme niiden satoa. Päivänkakkara näytettiin, koska se edustaa paluutta viattomuuteen.
 
Juuret: Viidennessä ulottuvuudessa olemme oleellinen osa ekosysteemiä, ja elämme harmoniassa kaiken elämän kanssa. Olemme juurtuneet syvälle Gaiaan, joka elättää meitä elämän antavalla energialla.
 
Aurinko: Aivan kuten aurinko edesauttaa kukan kasvamista, sama pätee myös henkiseen heräämiseemme ja evoluutioomme. Aurinko on vastuussa polttoaineen antamisesta kollektiiviylösnousemuksellemme.
 
Viipperä: Tämän yksinkertaisen lelun symbolismi on rikasta. Se edustaa paluuta lapsenomaiseen iloon, leikkisyyteen, viattomuuteen ja huolettomaan elämään. Se merkitsee myös positiivista transformaatiota, hyvää onnea, hyvää terveyttä ja pitkäikäisyyttä – meillä on näitä kaikkia viidennessä ulottuvuudessa. Lisäksi sen pyöriminen edustaa sekä ulottuvuuksienvälistä pyörrettä että merkabaa, ylösnousemuskulkuneuvoamme.
 
Sateenkaaret ja sateenkaarilapsi: Sateenkaaret symboloivat sateenkaari-valokehoamme sekä sitä taianomaista paikkaa, joka 5D-maa on. Termi "sateenkaarilapsi" viittaa niiden uusien lasten aaltoon, jotka ovat täällä auttamassa ylösnousemuksessa. Jotkut ovat tähtisiemeniä hyvin kehittyneiltä planeetoilta, ja toiset ovat korkeamman ulottuvuuden sieluja.
 
Yhteenveto: Riippumatta siitä, miten tämän tulkitsee, se on hyvä näky! Kuvat olivat hyvin kirkkaita ja puhtaita, ja ilo oli kouriintuntuvaa.
 
Onnellista ylösnousemusta!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >