HomeViestejäKim Hutchinson13.11.2018 - Aikajanahyppelyä, osa 2

13.11.2018 - Aikajanahyppelyä, osa 2

AIKAJANAHYPPELYÄ, OSA 2

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
13.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluisitko olla ajanherra? Kuvittele matkustavasi rinnakkaistodellisuuksissa ja kokevasi menneiden, nykyisten ja tulevien todellisuuksien muunnelmia. Tarvitset vain perusymmärryksen ajan luonteesta ja valmiutta ajatella (poliisipuhelinkoppi)laatikon ulkopuolella. (Tämä on Doctor Who -viittaus, jos satut ihmettelemään.)

Ajan luonne

Sielutasolla tiedämme, ettei aikaa ole. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa samanaikaisesti. Kuitenkin ihmistasolla olemme päättäneet kokea todellisuuden lineaarisesti, mikä antaa meidän kokea ilmiön, jota kutsumme ajaksi. Todellisuutemme sisältää kaikki mahdollisuudet. Kukin on olemassa erikseen, omalla aikajanallaan. On melkein ääretön määrä aikajanoja, jotka edustavat todellisuusversioita, ja ne tapahtuvat kaikki samanaikaisesti. Valitsemme tiedostamatta näistä loputtomista mahdollisuuksista päivän joka hetki. Useimpina päivinä liu'umme saumattomasti aikajanalta toiselle ja teemme pienempiä valintoja mennessämme. Toisiaan teemme kuitenkin luottamushypyn, ja se sinkoaa meidät monen aikajanan yli kerralla. Tämä ei muuta ainoastaan nykyisyyttämme ja tulevaisuuttamme, vaan myös menneisyyttämme. Tämä johtuu siitä, että jokaisella aikajanalla on oma ainutlaatuinen versionsa menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Meillä on voima muuttaa menneisyyttämme ja valita tulevaisuutemme, ja sen tehdessämme muutamme nykyistä elämäämme.

Miten aikajanoilla hypitään

Ensimmäisestä artikkelistani saakka 2013 ("Mitä pitäisi tietää aikajanahyppelyssä" 22.6.2015) olen saanut monia kyselyjä ihmisiltä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan, miten aikajanoilla hypitään. Latasin hiljattain yksityiskohtaiset ohjeet, jotka jaan mielelläni kanssanne. Aikajanoilla hyppimisen taito ei ole ainoastaan metafyysinen harjoitus tai esoteerista ajanvietettä. Sitä voi soveltaa ja hyödyntää reaalimaailmassa. Joitain esimerkkejä tästä ovat mm. ongelmien ratkaiseminen, vaivojen parantaminen ja toiveiden ilmentäminen. Seuraava tekniikka voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi muutokset elämässä.

* Tunnista katalyyttisi. Katalyytti on muutosagentti. Yksinkertaisesti ilmaistuna, tarvitset syyn hyppiä aikajanoilla. Normaalisti se johtuu ongelmasta tai haasteesta. Kysy: "Mikä alue elämässäni vaatii positiivista muutosta?"

* Tunnista tavoitteesi. Nyt kun tiedät, mikä ongelma tai haaste on, seuraava askel on selvittää, mitä haluat sen sijaan. Ajattele katalyyttiäsi ja kysy itseltäsi: "Jos mikä tahansa olisi mahdollista, mikä olisi ihanneratkaisuni?"

* Ole sydänkeskeinen. Ohjatun aikajanahyppysi onnistuminen riippuu sydänkeskeisyydestä. Näin on, koska sydän on sielusi sija, ja se luo yhtenäisen mahdollisuuskentän. Kytkeydy irti teknologiasta ja keskitä itseäsi hetken. Laita käsi sydämelle, sulje silmät ja ajattele jotakuta, jota rakastat. Tunne sydänenergian lämmittävän kämmentäsi. Saatat tuntea myös värähtelyä rinnassa tai kuulla musiikkia sydämestä.

* Fokusoidu. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa, joten se merkitsee, että on minimissään yksi aikajana kaikelle, mitä voisit kuvitella. Tämä merkitsee, ettei sinun tarvitse luoda haluamaasi lopputulosta – se on jo olemassa! Siirryt pelkästään aikajanoilla, kunnes saavutat sen, mitä haluat. Fokusoidu ihannetavoitteeseesi pysyen sydänkeskeisenä. Tämä tavoite on nyt aikahyppelymääränpääsi. Mitä todemmalta haluamasi lopputulos tuntuu sinusta, sitä helpompaa se on saavuttaa. Siis varmista, että käytät kaikkia aisteja kuvitellessasi sen. Jatka keskittymistä sisäisesti haluamaasi lopputulokseen.

* Luota. Sitten kun olet fokusoitunut aikajanahyppyyn, sinun täytyy uskoa tuohon lopputulokseen. Tuon uskon säilyttämiseksi haluat ehkä käyttää visualisointia (eli tee aarrekartta) ja affirmaatioita (eli "elän unelmaelämääni"). On myös hyödyllistä tuntea tunteita, jotka liittyvät haluamaasi lopputulokseen. Näet sen, kun uskot siihen.

Mitä enemmän harjoittelet, sitä helpommaksi se tulee. Pian hypit kuin ajanherra! Älä vain unohda ääniruuvimeisseliäsi. (Kyllä, tämä oli toinen nyökkäys Doctor Wholle.)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >