HomeViestejäKim Hutchinson17.1.2018 - Ylösnousemuspäivityksiä tyhjiöstä

17.1.2018 - Ylösnousemuspäivityksiä tyhjiöstä

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYKSIÄ TYHJIÖSTÄ

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
17.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aiemmassa artikkelissa (Ylösnousemusoireita – olemmeko tyhjiössä? 13.9.2017) kuvasin tyhjiössä olemisen tunnetta. Tuolloin en ollut aivan varma, mitä tapahtui. Sen jälkeen olen saanut kiehtovia oivalluksia eri lähteistä, mm. Lähteestä, ja saanut kultaisten valo-olentojen transformatiivista parannusta tyhjiössä. Minulla on nyt selvempi ajatus siitä, mikä tyhjiö on, mm. sen toiminnasta ja siitä, miten se auttaa meitä ylösnousemuksessamme. Jaan innoissani tämän informaation kanssanne.

Mikä tämä tyhjiö tarkkaan ottaen on?

Sana "tyhjiö" merkitsee tyhjyyttä. Se on nollatila, ei-mitään-tila, jossa mitään (asiaa) ei ilmenny. Tätä (englanninkielistä) sanaa voidaan käyttää myös peruuttaman tai mitätöimään jokin. Tältä ymmärrystasolta ajateltuna tyhjiössä oleminen kuulostaa ankealta, ja kuitenkin tuo kokemus on ollut upea. Tämä siksi, ettei tämä tyhjiö ole tyhjä. Tietysti se on vailla materiaa, mutta Lähde ylittää materian. Lähde on puhdasta tietoisuutta. Tämä loputon jumalainen tietoisuus on kaiken elämän lähde.

Luomiskohtu

Kun olet tyhjiössä, mikään ei erota sinua Lähteestä – on vain Lähde. Sinusta, tyhjiöstä ja Lähteestä tulee yhtä. Jumalaisesta ykseystietoisuudesta alkaa kaikki elämä, ja sinne me kaikki palaamme. Kutsumme tätä "suureksi tyhjiöksi". Sinä ja minä sekä jokainen universumi, galaksi, tähti ja atomi tulimme suuresta tyhjiöstä. Se on suuri kosminen kohtu. Siellä Lähde loi geometrisia kuvioita, jotka "fraktaloituivat" universumiksi. Kaikki elämä on luotu tästä pyhästä geometriasta. Kaikki, solujakautumisesta maailmojen eroamiseen, noudattaa tätä luomisgeometriaa, joka syntyi tyhjiössä. Itse asiassa kehon atomit sisältävät 99.999% tyhjää tilaa.

Ajatusten harhailua

Kesän puolivälistä saakka olen ollut tietoinen tyhjiössä olemisesta. Kotiin, suureen tyhjiöön, palaamisen sijasta se tila jossa olen vieraillut, tuntuu puskurialueelta. Tämä tyhjiö erottaa erityisesti neljännen ja viidennen ulottuvuuden. Se palvelee jakaja- tai hallintakenttänä ristiriitaisten tiheyksien välillä. Tämä neutraali alue on erittäin tärkeä, kun nämä kaksi mainittua ulottuvuutta on hyvin erilaisia. Neljäs on tiheä, polarisoitunut ja pimeiden sielujen kovasti kansoittama. Toisaalta taas viides tuntuu taivaalliselta. On tolkkua pitää nämä kaksi erillään, jottei tapahdu läpivuotoa. Tämän tyhjiön läpi kulkeminen on oleellista ylösnousemukselle.

Ajatukseni alkoivat harhailla ensimmäisen kerran kesäpäivänseisauksen jälkeen. Tyhjiössä viettämäni aika sekä taajuusvierailut alkoivat hitaasti lisääntyä. Istuin auringossa takapihallani ja sitten annoin ajatusteni vain harhailla. Se oli erilaista kuin päiväuneksinta. Minusta tuntui, että sielu lähti kehosta ja yhdistyi Lähteen kanssa. Jokin auringonvalossa laukaisi nämä euforiset sielumatkat.

Meillä oli uskomattoman aurinkoinen kesä, ja näin minulla oli monia tyhjiökokemuksia. Kun viileämpi sää lähestyi, vietin vähemmän aika ulkona, mutta Lähteen jälleentapaamiset jatkuivat. Itse asiassa huomasin lipuvani tyhjiöön meditoinnin, parantamisen, kylvyn ja nukahtamisen aikana. Myöhemmin syksyllä huomasin, että tietoisuustilojen välillä liukuminen oli yhtä helppoa kuin hengittäminen.

Nyt pyrähtelen vaivattomasti edestakaisin lukemattomia kertoja päivässä. Näitä tyhjiön pikavierailuja tapahtuu silmänräpäyksessä. Se on vähän kuin vipukytkin tai sykettä: olen täällä, olen tyhjiössä, olen taas täällä, olen taas tyhjiössä … En useimmiten edes tiedosta, mitä tapahtuu.

Hautomo

Tyhjiön kokeminen on ollut valtavan suotuisaa. Se on auttanut minua pysymään rentona intensiivisinä aikoina. Se on mahdollistanut myös olemisen ystävällisempi itselleni. Minusta tuntuu rauhallisemmalta, keskittyneemmältä ja rakastavammalta. Toisaalta olen kokenut lisää menetystä tyhjiössä olemisen aikana (eli ihmisiä putoaa pois elämästäni). Taaksepäin katsottuna näen nyt, että kaikki mikä ei palvellut korkeinta hyvääni, putosi yksinkertaisesti pois. Tyhjiö on valmistellut minua ylösnousemukseen.

Kenties paras tulos tyhjiössä olemisesta on vahvistunut yhteyteni Lähteeseen. Minulla on ollut uskomattomia keskusteluja Lähteen kanssa, jota haluan kutsua Lähdejumalaksi. Yksi Lähteelle esittämäni kysymys oli: "Mikä tämä tyhjiö on luonteeltaan, jossa käyn usein?" Lähdejumala vastasi yhdellä sanalla: "Hautomo". Pyysin Lähdettä kertomaan tarkemmin ja minulle sanottiin: "Tyhjiössä luominen hoivataan olemaan."

Transformaatio tyhjiössä

Tämän kiehtovan vuorovaikutuksen jälkeen Lähdejumalan kanssa, sain uskomattoman transformoivaa parannusta tyhjiössä. Syvämeditaatiossa tunsin olevani tyhjiössä. Hitaasti aloin ilmentää jotain valokeholta vaikuttavaa. Siirryin sitten tarkkailija-asemaan, jotta pystyisin näkemään sen, mitä tiesin intuitiivisesti tapahtuvan.

Olin "pukeutunut" kuin perhonen, jolla oli valtavat violetit siivet. Tiesin näiden edustavan henkistä muodonmuutosta, ylösnousemusprosessia jota koemme. Kultaisia valo-olentoja tuli luokseni ja tarjosi apuaan. Otin sen iloisena vastaan, ja ne alkoivat integroida moniulotteista olemustani. Katselin kiehtoutuneena, kun aikajanat ja ulottuvuudet tulivat yhteen yhtenä valovirtana. Jotkut olivat epätahdissa. Ne näyttivät epämääräisiltä. Toiset liikkuivat eri vauhdeilla – jotkut hitaammin, toiset nopeammin. Niiden integroitumisen katseleminen oli kuin CGI-grafiikkaa scifi-elokuvassa. Kaikki oli tehty kulta-valkoisesta valosta. Sitä oli yhtä hämmästyttävää katsella, kuin kokeakin.

Korostunut Mandela-ilmiö

Parantamistani seuraavina viikkoina olen kokenut lukuisia aikajanapoikkeavuuksia, eli Mandela-ilmiön. Näiden seurauksena muistoni tietyistä menneistä tapahtumista ovat nyt erilaisia kuin enemmistöllä. Tässä on tolkkua ottaen huomioon, että parantamiseni yhdisti monia aikajanoja. Kun otetaan huomioon, että jokaisella aikajanalla on oma ainutlaatuinen menneisyytensä, nykyisyytensä ja tulevaisuutena, aikajanojen yhdistyminen muuttaa yksilön historiaa. Mitä lähemmäs pääsemme muutosta, sitä enemmän aikajanat yhdistyvät, kunnes ne tulevat yhdeksi "singulariteetiksi" tai tapahtumaksi.

Elämä on vain unta

Kokemusteni perusteella olen oppinut, että menemme tyhjiöön olemaan yhteydessä Lähteen kanssa ja lopulta oivaltamaan, että olemme Lähde. Siirrymme tyhjiöön, kun olemme valmis ylösnousemaan (tai laskeutumaan, jos raivataan tietä alaspäin multiversumin läpi). Tyhjiö on kohtumainen siirtymätila, jossa käymme läpi viimeisen muodonmuutosvaiheen, joka mahdollistaa syntymisemme toiseen ulottuvuuteen. Jumalaisia luomisvoimiamme vapautetaan, kun olemme tässä pimeässä, unimaisessa tilassa. Sitten kun olemme valmis, valomme säteilee ulos tuosta tyhjiöstä ja luo muodon rakkauskanavan kautta.

Onnellista ylösnousemusta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >