HomeViestejäVidya Frazier16.7.2022 - Olemmeko selviytymässä matriisista?

16.7.2022 - Olemmeko selviytymässä matriisista?

OLEMMEKO SELVIYTYMÄSSÄ MATRIISISTA?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
16.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet tuntemani ihmiset kertovat näinä päivinä oman elämänkokemuksensa kummallisuudesta. Tapahtuu jotain uutta, mutta melko hienovaraista. Kenties voit samaistua joihinkin näistä kokemuksista:

Uusi tietoisuustila. Oivallat jotenkin olevasi uudessa tietoisuustilassa, muttet osaa oikein kuvailla sitä vielä. Olet ikään kuin astunut uuteen todellisuuteen, joka on tavallaan tyhjä ja hiljainen, eikä siinä tapahdu usein paljon mitään.

Kaikesta maailman kaaoksesta huolimatta tuntuu, että on jotenkin irrallaan siitä nyt, kuin se tapahtuisi jossain toisessa rinnakkaistodellisuudessa.

Uutiset ovat melko pitkästyttäviä. Itse asiassa, sinulla ei ole enää kovin paljon kiinnostusta kaikkiin uutisiin, joita ennen luit ja kuuntelit – mikään ei koskaan näytä oikeasti muuttavan sitä sotkua, jossa maailma on. On vain jatkuvasti toistuvia uutisia pandemiasta ja USA:n vaaleista – asioita jotka olet tiennyt ja ymmärtänyt jo pitkään. Vaikka näyttää tapahtuvan pieniä, mahdollisesti positiivisia asioita, et viitsi enää innostua edes niistä.

Eläminen tässä ja nyt. Tunnut olevan enemmän tässä ja nyt. Olet kuullut vuosia sen olevan korkea henkinen tietoisuustila, mutta se tuntuu yleensä melko arkiselta ja tapahtumaköyhältä ja joskus jopa tylsältä. Saatat myös miettiä: "Onko tässä kaikki?"

Järkytystä ja irtipäästämistä on edelleen. Toisinaan saatat edelleen kokea isoja töyssyjä, joskus melko tuskallisia. Sinun täytyy ehkä edelleen päästää irti tietyistä asioista tai suhteista, jotka eivät enää toimi. Kenties nousee traumoja, jotka sinun täytyy kokea uudelleen ja parantaa – tai jatkuvat fyysiset, taloudelliset tai suhdeongelmat kiusaavat sinua edelleen. Mutta irtipäästäminen ja parantuminen tuntuu paljon nopeammalta tässä kohtaa. Nämä töyssyt näyttävät jotenkin lopulta tasoittuvan, ja olet taas tässä uudessa ja kummallisen tasaisessa ja tapahtumattomassa todellisuudessa.

Henkisyyden harjoittaminen tuntuu tylsältä. Myös henkisyyden harjoittaminen tuntuu jotenkin tylsältä – se ei toimi enää, mikä toimi ennen. Opetukset eivät enää innosta tai virkistä sinua. Kaikki entiset henkiset huumasi ja läpimurtosi tuntuvat kuuluvan entiseen todellisuuteen.

Ja kuitenkin …

Selkeämpi, vapaampi. Ja kuitenkin kenties oivallat, että sinusta tuntuu hyvin selkeältä uudella tavalla, ja vähemmän kuormittuneelta tai alaspainetulta tunteellisesti. Tunnet olevasi tasapainoisempi, enemmän hereillä ja kykenevämpi rentoutumaan. Olet jotenkin vapaampi tunteellisesti ja mentaalisesti. Jotain raskasta on nostettu pois sinulta.

Ruumiillistuneempi, voimaantuneempi. Sinusta tuntuu myös ruumiillistuneemmalta ja maadoittuneemmalta. Tämä saa aikaan tunteen, että on voimaantuneempi, ikään kuin enemmän kapteenin paikalla elämässäsi, ohjaten sitä tietoisemmalla tavalla.

Vapaampi olemaan itsesi. Olet vapaampi olemaan, kuka olet, sanomaan, mitä ajattelet, ja toimimaan ilman tavallisia rajoituksia. Ja entiset asiat eivät enää vaivaa sinua – vie jotenkin liikaa energiaa olla huolissaan niistä.

Vähemmän ärsyttäviä ja kriittisiä ajatuksia. Itse asiassa oivallat, että mielessäsi on yleisesti ottaen enemmän hiljaisuutta – se vanha nauha alkaa ikään kuin hävitä, joka ennen pyöri jatkuvasti, kommentoiden kaikkea tapahtumia ja kertoen sinulle, mitä ajattelet ja tunnet. Jopa tuon vanha ja rasittava sisäinen kriitikko tuntuu olevan hiljaisempi ja vaikuttavan vähemmän.

Syvemmällä tässä ja nyt. Vaikka toimiminen jatkuvasti tässä ja nyt voi tuntua arkiselta ja tylsältä, voit joskus oivaltaa, että jos vain pystyt virittymään hiljaa siihen, mitä tällä hetkellä on läsnä, voit päästä vielä syvempään tässä ja nyt -tilaan.

On tunne astumisesta tilaan, jota voitaisiin kutsua ikuiseksi tässä ja nyt -tilaksi – ajaksi ajan ulkopuolella – jossa on syvä ja rauhallinen hiljaisuus. Tietoisuus jossa jopa arkisimmat asiat ja toimet saavat täysin uuden ja kiintoisan merkityksen. Tämän löytämisestä voi olla hiljaista iloa, myös autuudentunnetta.

Voimakkaita kokemuksia. Ja ihanasti voit toisinaan saada kokemuksia ylitsevuotavasta rakkaudesta, jotka ilmestyvät tyhjästä, tai lävitsesi virtaa herkullinen ja syvä seesteisyydentunne. Kenties sisälläsi kuplii uutta luovuutta.

Mitä tapahtuu?

Jos voit samaistua johonkin tästä, saatat ihmetellä, mitä tapahtuu. Missä me, jotka koemme näitä asioita, oikein olemme? Onko tämä 5D?

No, ei tämä tunnu ihan olevan se, mitä voitaisiin kutsua 5D:ksi. Ja kuitenkin se vaikuttaa olevan jotenkin sisäänkäynti täysin uuteen, korkeamman ulottuvuuden todellisuuteen. Se on selkeämpi, hiljaisempi, vapaampi, vähemmän rajoittunut ja kontrolloitu.

Emme tunne enää egon vanhojen rajoitusten vetävän meitä. Tai niiden syvien surun- ja tuskantunteiden jotka ennen vetivät meitä alas. Näytämme olevan jättämässä koko valheellisen identiteetin, joka ei koskaan ollut se, kuka oikeasti olimme.

Kenties se mitä koemme, on selviytymistä ulos siitä kontrolloidusta kolmannen ulottuvuuden matriisista, jonka vankina ihmiskunta on ollut tuhansia vuosia.

Tämä voi olla hämmentävä ajatus. "Historiallinen" ei alkuunkaan kuvaa sitä.

Voi olla, ettemme ole täysin vapaita vielä. Ja emme ole vielä täysin ruumiillistuneet uuteen Maahan, mutta olemme ehdottomasti syntymässä siihen. Avaamme silmiämme uuteen ja tyhjähköltä näyttävään todellisuuteen, hiljaiseen olemassaoloon, jossa kaikki vain odottaa tulla luoduksi – meidän luomaksemme.

Elämässämme ei ehkä tapahdu vielä paljon, mutta kenties näin on, koska meidän täytyy ottaa aikaa tutustua siihen, miten kaikki toimii tässä uudessa todellisuudessa.

Aika tutkia

Joka tapauksessa tämä uusi maailma on ehdottomasti jotain, mitä pitää tutkia. Mitä täällä tarkkaan ottaen on? Miten luominen toimii tässä uudessa todellisuudessa? Mitä uusia seikkailuja on ulottuvillamme? Mitä uusia iloja ja nautintoja?'

Ja tämä uusi tunne, kuka me olemme, on myös ehdottomasti jotain, mitä pitää tutkia. Mitä tämä uusi kokemus on mielessämme? Tunteissamme? Kehossamme?

Mikä on muuttunut? Mitä meistä on tulossa? Mitä haluamme?

Ja miten voimme pysyä tässä uudessa, esiintulevassa, korkeamman taajuuden maailmassa ja jatkaa sen rakentamista, vaikka vanha maailma ympärillämme jatkaa romahtamistaan ja luultavasti tulee vielä synkemmäksi jonkin aikaa?

Nämä ovat kysymyksiä tutkittavaksi muiden ympärillämme olevien kanssa, jotka myös alkavat asua tässä uudessa maailmassa.

Kenties on jonkinlaisen juhlimisen aika – jopa bileiden!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >