HomeViestejäVidya Frazier6.6.2022 - Uuden sinun synnyttäminen

6.6.2022 - Uuden sinun synnyttäminen

UUDEN SINUN SYNNYTTÄMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
6.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pari viime vuotta on ollut kuin esteratamaraton useimmille meistä – non-stoppina haasteellista painamista dramaattisten muutosten läpi, merkittäviä menetyksiä ja vanhojen selvittämättömien traumojen käsittelemistä.

Kaikki tämä käsitellen syvää pelkoa maailman tapahtumista, jotka eivät näytä loppuvan ihan pian.

Ehkä uskot, ettei niitä hälyttäviä katastrofeja joita mediassa ja internetissä raportoidaan, luultavasti tapahdu. Ja kuitenkin saatat tuntea, että siinä on luultavasti jotain totta, mitä kuulet ruokapulasta, jatkuvista terveysuhista, sodanlietsonnasta ja talousjärjestelmän romahtamisesta jollain tavoin.

Ja kenties joskus mietit, miten kauan vielä pystyt jatkamaan tällä tavalla. Tiedät, että olet täällä ylösnousemassa 5D-tietoisuuteen ja myös auttamassa muita tällä polulla, mutta miten kauan vielä pystyt kestämään romahtamatta kaikkea siihen liittyvää stressiä, pelkoa ja sisäistä myllerrystä? Toisinaan uupumus voi olla ylivoimaista.

3D-kuolemaprosessi

Voi olla hyödyllistä ymmärtää, että se mitä käyt läpi, on periaatteessa syvä kuolemakokemus. Tämä on monumentaalista – ja se aiheuttaa paljon siitä uupumuksesta, jota sinulla on.

Niiden 5D-taajuuksien vuoksi joita virtaa Maahan, vanha ohjelmoitu 3D-itsesi kuolee, ja kuitenkin se taistelee, pitää peloissaan kiinni ja yrittää pysyä ohjaksissa.

On tärkeä tiedostaa, että osana tätä kuolemakokemusta sinut pakotetaan lakkaamaan luottamasta, että mieli – 3D-itsesi merkittävä aspekti – opastaa sinut elämäsi läpi. Useimpien ihmisten tapaan olet luultavasti turvautunut – ja myös samaistunut – mieleen hyvin pitkään, ja on vaikea nähdä, että tämä alemman tiheyden, ehdollistuneen itsesi osa ei mene kanssasi 5D:hen.

Selkeyden vuoksi, kun siirryt uuteen 5D-itseesi, rationaalinen mieli on edelleen kanssasi ja auttaa sinua ratkaisemaan tiettyjä älyllisiä kysymyksiä ja tekemään yksinkertaisia, arkisia päätöksiä, mutta enimmäkseen et käytä sitä merkittävien päätösten tekemisen elämässäsi. Ja mikä tärkeää, et samaistu siihen.

Tätä voi olla pelottavaa pohtia. Mieli on ollut hyvin oleellinen osa ihmisen rakennetta 3D-todellisuudessa.

Mutta tiedosta, ettei mielesi ole ainoastaan matalan taajuuden kaavojen rajoittama ja haittaama – se on vastuussa myös viesteistä, joita saat jatkuvasti siitä, että sinä et ole okei.

Se kertoo jatkuvasti sinulle, että jotain täytyy tehdä korjaamaan se, mikä on pielessä elämässäsi ja sinussa. Se on väärinkäyttänyt luonnollista älykkyyttäsi tukemaan omaa negatiivista ohjelmointiaan. Jos ajattelet asiaa, se on jokseenkin aina aiheuttanut levottomuuden ja tyytymättömyyden tunnetta elämääsi.

Niin kummallista ja pelottavaa kuin ehkä onkin lakata luottamasta mieleen oppaanasi elämässä, eikö olisi upeaa olla samaistumatta enää tähän rajoittuneeseen ja kontrolloituun 3D-aparaattiin? Mitä jos sisälläsi syntyy jotain muuta, mikä korvaa tarpeesi samaistua mieleen – jotain mikä ei ole suunniteltu pitämään sinut vuodesta toiseen tyytymättömyydessä, pelossa ja tuomitsemisessa?

Uudestisyntymä

Mitä jos myös sen myllerryksen keskellä, jota parhaillaan koet, voit virittyä täysin uuteen identiteettiin – upeaan uuteen Itseen, joka tulee esiin sisälläsi? Sellaiseen jossa voit kokea syvää iloa, jollaista et ole koskaan ennen tuntenut?

Tämä uusi moniulotteinen Itse syntyy tosiaankin sisälläsi. Se ei ole enää mitään sellaista, mihin yhteydessä ollaksesi sinun täytyy kurkottaa johonkin tuntemattomaan ulottuvuuteen. Se on itse asiassa asettumassa nyt kehoosi ja yrittää ankkuroitua sisällesi.

Katso, voitko tulla tietoiseksi tästä. Virity kehoosi – fokusoituen erityisesti aistimuksiin rinnassasi – ja koe uusi tietoisuussyvyys, johon voit nyt pudota. Ota aikaa aistia täysin tämä syvempi tila, joka on sisälläsi. Näet, että moniulotteinen Itsesi on todella tulossa läsnäolevaksi kehoosi ja se ulottuu yläpuolellesi ja kaikkialle ympärillesi. Tunne, miten suuri ja valontäyteinen olet.

Voit löytää vapauden tässä uudessa SINUSSA – syvän rauhan ja voimaantumisen tunteen. Jos otat aikaa virittyä siihen, voit oivaltaa, että tämä SINÄ on hyvin tietoinen kaikesta kaaoksesta, mitä tapahtuu, niin maailmassa kuin sisälläsi – ja kuitenkin se on täysin rento kaiken sen osalta.

Se ei ole huolissaan, koska se tietää, että kaikki on hyvin ja kaikki on täysin raiteilla sitä varten, mitä täytyy tapahtua.

Harmonisoituessasi tämän uuden SINUN kanssa, voit tuntea olevasi voimakas, uusi tietoisuus, joka on todella kontrollissa koko ylösnousemusprosessissasi. Voit tietää, että sinusta pidetään ehdottomasti huolta koko pimeysjakson ajan, jonka läpi edelleen kuljemme näinä siirtymäaikoina. Ja että sinusta tulee sellainen, joka pystyy täysin ruumiillistamaan 5D-taajuudet ja olemaan täällä auttamassa ihmiskuntaa siirtymään eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusi sydämesi

Tule erityisesti tietoiseksi, että uusi sydän on tullut hiljattain mukaan joukkoon tässä moniulotteisessa Itsessä.

Aiemmin olet luultavasti kokenut sydämessäsi sen syvän rakkauden, joka on todellisen luontosi tärkeä aspekti. Sieltä olet luultavasti myös aina tuntenut intuitiosi tulevan.

Mutta nyt saatat havaita, että myös sydämesi on muuttunut. Se värähtelee paljon korkeammalla taajuudella, JA se on nyt myös uusi "mielikeskuksesi". Itse asiassa ajattelet jo tässä osassasi.

Tarkista se itse. Voit löytää, että siinä syvässä hiljaisuudessa, joka leviää uuteen sydämeesi, on myös ajatuksia – ajatuksia jotka ovat yhtenäisiä, rauhallisia ja erittäin älykkäitä. Mikä löytö! Tämä mieli opastaa sinua jokaisessa tärkeässä päätöksessä, joka sinun täytyy koskaan tehdä. Kuuntele sitä tarkkaan.

Kehon tärkeys

Ja jos tämä uusi mieli ei ole sinussa aivan vielä käytössä, älä ole huolissasi. Tule vain tietoiseksi siitä, miten tärkeää on nyt siirtää fokuksesi päästä/mielestä kehoon, jossa tapahtuu suuri osa sisäisestä transformaatiosta.

Tämän tehdessäsi voit löytää sen uskomattoman älykkyyden, jota kehossasi on, ja ne täsmälliset viestit ja tulkinnat, joita se jo jatkuvasti antaa sinulle.

Jos et kuule sanoja, sinulla on luultavasti tuntemuksia, jotka merkitsevät nopeita vastauksia, kuten "kyllä" tai "ei", tai "mene" tai "unohda". Noudata saamiasi viestejä, ja kehosi kommunikointi voimistuu ja tarkentuu.

Mitä tahansa teet tai huomaat tapahtuvan sisälläsi, tiedä, että ainutlaatuinen ylösnousemusprosessisi kehittyy nyt täydellisesti niin, kuin se tarvitsee. Ei ole mitään universaaleja täytyy- tai pitäisi-asioita – vain se mikä on ainutlaatuisen täydellistä sinulle. Luota tähän parhaasi mukaan ja rentoudu. Kaikki on todellakin hyvin.

*****

On upea koreankielinen sana, jolla ei ole englanninkielistä vastinetta tai käännöstä: han. Se viittaa musertavaan suruun ja ikävään, niin syvään murheeseen ja kaipaukseen, että se tunkeutuu sieluun saakka, mutta siinä on myös hitunen sinnikkyyttä ja toivoa. Eivätkö monet meistä koe tätä näinä aikoina?

Tunnetaanpa syvästi tuo suru ja murhe sisällämme, jotta voimme päästää siitä irti, mutta ollaan myös tietoisia siitä sinnikkyydestä, jota kehitämme, ja toivosta jota tunnemme. Fokusoidutaan sen tietämiseen, että pääsemme läpi näistä ajoista ja lopulta koemme sen uuden Maan kauneuden ja vapauden, joka tulee nyt esiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >