HomeViestejäVidya Frazier22.9.2020 - Ylösnousemusvalotyöntekijän haasteita covid-19-kriisin keskellä

22.9.2020 - Ylösnousemusvalotyöntekijän haasteita covid-19-kriisin keskellä

YLÖSNOUSEMUSVALOTYÖNTEKIJÄN HAASTEITA COVID-19-KRIISIN KESKELLÄ
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
22.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siitä ei ole kovin kauan, kun ns. valotyöntekijänä oleminen tuntui melko helpolta – siihen sisältyi pelkästään oleminen tietoisesti henkisellä polulla, valon ja rakkauden pitäminen yleisesti kaikille ja muiden palveluksessa oleminen.
 
Tänä päivänä tarina on erilainen. Nyt kun maailma on täysin ylösnousemuksen kourissa Maahan tulvivien korkean taajuuden valoaaltojen vuoksi, valotyöntekijänä oleminen ei ole kovin helppoa. Maailma hajoaa, monilla ihmisillä on pelkoa ja tuskaa sekä menetys, muutos ja epävarmuus vallitsevat kaikkialla. Roolistamme on tullut intensiivisempi, fokusoituneempi ja vaativampi.
 
Emme auta muita vain niillä tavallisilla tavoilla, joilla autoimme ennen – olemme muuttaneet muotoa ylösnousemusvalotyöntekijöiksi, jotka auttavat ihmisiä heräämisessä hyvin nopeasti valtavasti korkeampaan tietoisuustilaan – teemme tätä sitten näkyvällä ja aktiivisella tavalla, tai ylläpidämme hiljaisemmin korkeaa valotaajuutta muiden koettavaksi.
 
Ylösnousemusvalotyöntekijän rooli
 
Asioita mutkistaa se, että meidän täytyy samaan aikaan parantaa myös omia selvittämättömiä traumoja, entistä karmaa ja vääriä uskomuksia itsestämme ja todellisuudesta. Voi tuntua siltä, että meitä työnnetään jatkuvasti pois mukavuusalueeltamme ja meidät pakotetaan päästämään irti aiemmin luotettaviksi havaituista tukimuodoista. Havaitsemme, että meidän täytyy luottaa elämään enemmän, kuin olemme koskaan luottaneet.
 
Lisäksi monet meistä puhdistavat karmaa kokonaisten sukupolvien puolesta, joita on ollut ennen meitä omassa sukulinjassamme, tai tiettyjen kollektiivitietoisuusaspektien puolesta. Ei mikään ihme, että monilla meistä on ajoittain syvää väsymystä!
 
Pimeyden muuntaminen valoksi
 
Yhdellä tapaa voitaisiin sanoa, että yleistehtävämme ylösnousemusvalotyöntekijöinä on muuntaa pimeyttä valoksi. Olemme täällä nähdäksemme selvästi kaikki ne pimeät poikkeamat ja vääristymät, joita on luotu ihmiskunnan ollessa kolmannessa ulottuvuudessa, kokeaksemme ne ja sitten muuntaaksemme ne sen voimakkaan rakkauden ja valon kautta, jota meillä on syvällä sydämissämme. Teemme kaikki tätä, jokainen omalla tavallaan, omilla ainutlaatuisilla taidoillamme ja lahjoillamme.
 
Mutta kuten kaikki opimme, tämä on monumentaalinen tehtävä. Hyvin paljon väkivaltaa, polarisoitumista ja vihaa paljastuu ja tapahtuu nyt, ja ihmiset kärsivät ympäri maailmaa.
 
Oman kokemukseni mukaan, tästä syystä monilla valotyöntekijöillä on houkutusta välttää kiinnittämästä huomiota tähän tietoisuuden pimeään puoleen – he yrittävät fokusoitua pelkästään valoon. Erityisesti, joskus on taipumusta sivuuttaa kaikki ehdotukset, että todellista pimeyttä edes on olemassa tai että planeetalla saattaa olla pieniä eliittiryhmiä, joilla on pimeät agendat koko ihmiskuntaa vastaan. Se tuntuu liian negatiiviselta omaksuttavaksi. Ja liian pelottavalta edes harkittavaksi. Tämä on tietysti ymmärrettävää.
 
Ja kuitenkin, voimmeko oikeasti auttaa ihmiskuntaa kaaoksen läpi, viidennen ulottuvuuden paljon korkeampaan tietoisuuteen, jos kartamme pimeyden läsnäolon tunnustamista, vaikka se on todella hyvin ilmiselvää? Meidän ei tietenkään kannata fokusoitua täysin siihen tai jäädä jumiin siihen – se ei palvelisi meitä. Mutta tuntuu siltä, että meidän täytyy ainakin tunnustaa sen läsnäolo ja saada tietoa siitä pimeydestä, jota meitä kutsutaan muuntamaan valoksi.
 
Epäselvyyttä covid-19-pandemiasta
 
Tässä mielessä keskiössä on luonnollisesti ollut ns. covid-19-viruspandemia.
 
Ne haasteet joita kaikki ovat käyneet läpi tämän viruksen osalta, ovat musertavia. Mutta monet meistä ovat huomanneet, että tässä pandemiassa on paljon enemmän opittavaa ja omaksuttavaa kuin nämä vastoinkäymiset, joista me kaikki tiedämme. Huomaamme, että on vielä synkempiä asioita löydettävänä – nimittäin niistä jotka antavat meille virallisen tarinan ja määräyksiä tilanteessa.
 
Vaikka ehdottomasti on totta, että monia ihmisiä on sairastunut virukseen (erityisesti alussa kun tuntui leviävän tarttuvampaa kantaa) ja ihmisiä on myös kuollut siihen, asiaa tutkineille on tullut selväksi, ettei todellisuudessa ole koskaan ollut mitään pandemiaa. Jopa Yhdysvaltain tautikeskus on hiljattain raportoinut, että vain 6 % kuolemista, joista on aiemmin raportoitu, on ollut yksinomaan tämän viruksen aiheuttamia.
 
Mitä tapahtuu?
 
Kuten tulee selväksi, kun alkaa tutkia tätä aihetta, meille on virallisessa kerronnassa valehdeltu niin monin eri tavoin covid-19:stä, että se saa pään pyörälle. Tulee selväksi, että on salainen agenda, jonka tarkoitus on heikentää maailmantaloutta ja myös heikentää ja kontrolloida ihmisiä huonon terveyden ja köyhyyden avulla.
 
Jos tämä kuulostaa salaliittoteorialta, voit havaita pienellä tutkimisella – ja olemalla vähän rohkea – ettei se ole lainkaan teoriaa, vaan totta.
 
Sadat eturivin lääkärit USA:ssa ja Euroopassa sekä immunologit, epidemiologit ja itsenäiset journalistit ovat raportoineet kuukausia niistä valheista, joita meille kerrotaan –tartunnan saaneiden ja kuolleiden ihmisten paisuteltu määrä, virustestauksen virheelliset tulokset, sulkemisten, maskien tai sosiaalisen etäisyyden tarpeettomuus ja hoitotapa siihen, joka on ollut kielletty USA:ssa.
 
E-kirja korona-19-viruksesta
 
Jos olet kiinnostunut saamaan lisää tietoa kaikesta tästä, voit katsoa täältä* lyhyen e-kirjan, jonka olen kirjoittanut aiheesta "What You May Not Know about the Covid-19 Virus". Se saa ehkä sinut aloittamaan oman tutkimuksesi tekemisen sisältäessään linkkejä kymmeniin lähteisiin. Jos mikään tästä informaatiosta ei ole uutta sinulle, haluat ehkä lähettää sen ystäville ja perheenjäsenille, jotka ovat valmiita kuulemaan siitä.
 
Selvyyden vuoksi sanottakoon, etten väitä tietäväni, että kaikki se mitä olen sisällyttänyt tähän e-kirjaan, on ehdottomasti totta. Uskon vain, että noiden lähteiden luotettavuuden perusteella, informaatio luultavasti sisältää paljon totuutta ja sitä kaikkea täytyy harkita ja tutkia.
 
Tuntuu tärkeältä, että ylösnousemusvalotyöntekijöinä saamme mahdollisimman paljon tietoa tästä tilanteesta, koska se on yksi sen pimeyden aspekteista, jota olemme tällä muuntamassa näinä aikoina. Meidän täytyy herätä ja olla tarpeeksi rohkeita nähdäksemme mahdollisimman selvästi tositarinan virallisen kerronnan takana, jotta voimme vastata siihen rakkautemme, viisautemme ja korkeavärähteisten energioidemme voimalla, voidaksemme alkaa muuntaa sitä.
 
Samaan aikaan, jos tämä on ensimmäinen kerta, kun perehdyt tällaiseen materiaaliin, voi olla tärkeää valmistautua sen lukemiseen ja kuuntelemiseen. On hyödyllistä ympäröidä, täyttää ja suojata itsesi jumalaisella valolla, pitämään sinut puolueettomana katsoessasi tätä informaatiota.
 
Ja pyydä aina sisäistä opastusta informaatiosta – kaikki mikä vastustaa virallista linjaa netissä, ei pidä paikkaansa, vaan kummallakin puolella on väärää informaatiota. Muista, ettei sinun tarvitse uskoa mitään siitä tai tulla mihinkään johtopäätökseen – ole vain avoin näkemään, mikä lopulta selkenee sisälläsi todennäköiseksi totuudeksi.
 
Pimeyden integroiminen
 
Jälleen kerran, on erittäin tärkeää, ettemme jää kiinni kontrollointi- ja manipulointitarinoihin ja elä niiden matalavärähteisissä pelko-, epätoivo-, viha- ja polarisoitumistiloissa. Meidän täytyy ylläpitää tasapainomme ja rakkaustietoisuutemme ja kokea jatkuvasti mahdollisimman paljon iloa elämässämme.
 
Mutta meidän täytyy kuitenkin ymmärtää, mitä tapahtuu, ja integroida se omaan ymmärrykseemme todellisuudesta, koska jossain kohtaa kaikki se mitä on tähän saakka julkaistu vain vaihtoehtosivuilla internetissä, luultavasti paljastuu myös suurelle yleisölle.
 
Ja on myös todennäköistä, että vielä hälyttävämpää informaatiota kulissien takaisesta toiminnasta tulee julki. Niinpä meidän täytyy olla valmistautuneita siihen, sillä se saattaa hyvinkin järkyttää meitä hyvin syvältä.
 
Ja jos se järkyttää meitä, voimme vain kuvitella sen pelon, epätoivon ja raivon, mitä herää ihmisenemmistössä, jolla ei ole pelkästään ollut aavistustakaan kaikesta siitä, vaan jolla on myös vähän tai ei lainkaan henkistä heräämistä, johon turvautua.
 
Valonsotureiksi tuleminen
 
Siis mitä enemmän tiedämme siitä pimeästä tarinasta, johon ihmiskunta on jäänyt kiinni, ja mitä enemmän pystymme integroimaan sen tunnepuolella itseemme, sitä tehokkaampia voimme olla toisten auttamisessa näiden aikojen läpi.   
 
Tämä vaatii rohkeutta. Periaatteessa, näinä aikoina meidän tarvitsee ehkä omaksua enemmän soturitietoisuus – ja tulla valotyöntekijöiksi, joilla on rohkeutta katsoa pimeyttä silmiin ja tietää, että voimme auttaa sen kukistamisessa. Pelkkä sen näkeminen säpsähtämättä pelosta, auttaa sen muuntamisessa, koska pimeys ruokkii itseään pelolla. Yhdellä tapaa meidän ei tarvitse tehdä muuta, kuin pitää tätä rohkeaa energiavoimaa sydämessämme.
 
Siirtymäajat eivät kestä ikuisesti
 
Muista, että olemme astuneet nyt hyvin syvälle siirtymäaikoihin, jotka lopulta ohjaavat meidät viidenteen ulottuvuuteen. Eivätkä nämä ajat kestä ikuisesti.
 
Itse asiassa, mitä useammista meistä tulee jollain tavalla rohkeita ylösnousemusvalotyöntekijöitä, sitä paremmin pystymme vaikuttamaan sen ajan pituuteen, mikä vaaditaan siirtymiseen näiden aikojen ohi ja viidennen ulottuvuuden loistavaan rauhaan.
 
Yhdessä olemme suuri voima. Voimme vaikuttaa valtavasti, kun päätämme astua täysin henkisiin tehtäviimme ja sytyttää sen voimakkaan rakkauden, jota meillä on syvällä sydämissämme.
 
 
*Suom. huom. Linkki ei toiminut jostain syystä kopioituna. Pääset katsomaan e-kirjaa alkuperäisen artikkelin kautta täältä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >