HomeViestejäVidya Frazier4.7.2020 - 5D-valokuplassa eläminen

4.7.2020 - 5D-valokuplassa eläminen

5D-VALOKUPLASSA ELÄMINEN
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
4.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Niin uskomattomalta kuin se saattaa tuntuakin, on raportteja siitä, että tämän vuoden toinen puolisko voisi olla vielä intensiivisempi kuin ensimmäinen. Nuo lähteet sanovat, että saattaa tulla viruksen toinen aalto, joka on paljon tarttuvampi, maailmantalous horjuu edelleen ja monet tutut instituutiomme hajoavat. Tulevaisuus on yhä epävarmempi, sekä ulkoisessa maailmassa että useimpien meidän henkilökohtaisessa elämässä.
 
Enemmän kuin koskaan tuntuu olevan kaksi vaihtoehtoa siinä, miten navigoimme elämäämme: joko rakkauden tai pelon kera. Mutta vaikka valitsisimme rakkauden, miten voimme tehdä sen jatkuvasti? Miten voimme pysyä 5D-tietoisuudessa kaikkien niiden haasteiden kera, joita on edessämme sekä maailmassa että henkilökohtaisessa elämässämme?
 
5D-valokuplan luominen
 
Yksi tapa on luoda 5D-valokupla, itse luomasi ainutlaatuinen 5D-tietoisuusympäristö, jossa voit elää elämääsi. Sen luomalla pystyt olemaan jatkuvammin positiivinen ja tuntemaan, että olet tuettu ja kohotettu riippumatta siitä, minne menet tai mitä teet. Ja huomaat, että on helpompaa pysyä ajatustesi ja tunteittesi ohjaksissa ja olla horjumatta ulkoisen maailman tapahtumien tai sen vuoksi, mitä muut ovat mieltä noista tapahtumista.
 
Lisäksi huomaat, että silloin kun et ole valppaana ja jokin laukaisee tunteesi, tämä korkean taajuuden valokenttä antaa sinulle automaattisesti tunteen rauhasta ja tuesta, jo ennen kun virityt siihen.
 
Sinun ei tarvitse yrittää muistaa, mitä sinun täytyy tehdä pitämään värähtelysi korkeana tai miten reagoit – on jo valokenttä pitämässä sinut tasapainossa.
 
Miten valokupla luodaan
 
Tässä on joitain ehdotuksia 5D-valokuplan luomiseen.
 
Kutsu jumalaista valoa. Alkajaisiksi sulje silmäsi, rentoudu ja kutsu jumalaista valoa täyttämään sinut, ympäröimään sinut ja suojelemaan sinua. Näe tämän valon muodostavan kuplan ympärillesi, joka on täynnä rakkautta, iloa ja rauhallisuutta. Rentoudu, kun tämän kuplan muodostuminen jatkuu. Tunne, miten valo täyttää ja ympäröi sinut täysin ja luo suojaavan kilven ympärillesi. Täyttääksesi sen sitten korkealla värähtelyllä, kutsu niiden arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja galaktisten oppaiden energioita, joihin tunnet yhteyttä. Tunne turvallisuus tässä valopallossa ja sen tuoma helppous ja rentous.
 
Tuo sisään lisää korkeavärähteisiä energioita. Tuo nyt kuplaasi optimismin, luottamuksen ja kiitollisuuden tunnetta. Lisää naurua, nautintoa, hauskuutta, kauneutta – ja mitä tahansa muuta korkeavärähteistä tunnetta ja uskomusta, joka tulee mieleesi. Kenties vahvuutta, tasapainoa ja itseluottamusta. Pelkkä tällaisten positiivisten ja korkeavärähteisten sanojen sanominen muuttaa tunnetta sisälläsi. Ota sitten aikaa tuntea jokaista niistä syvästi.
 
Jos sinulla on vaikeuksia tuntea jotain niistä, muistele hetki aikaa, jolloin tunsit sitä menneisyydessä. Kun kutsut tuota muistoa mieleesi, näet, että kehosi alkaa muistaa tuon tunteen. Nauti ajan kanssa tuosta muistosta ja kehotuntemuksesta, ja tunne tämän energian leviävän kuplaasi. Tämä antaa aivoillesi viestin vahvistaa tuon muiston ja tuntemuksen hermoratoja ja tuo ne enemmän ulottuvillesi.
 
Lisää nyt tunne rakkaudesta itseäsi kohtaan. Ja arvostus, tunnustus ja kiitollisuus itsellesi siitä, että jatkat eteenpäin ja teet parhaasi riippumatta siitä, mitä elämä heittää eteesi.
 
Voit itse asiassa tuoda kuplaasi mitä tahansa – mikä tahansa tuo sinulle iloa ja rauhaa. Kenties tietyt värit rauhoittavat sinua tai rakkaus tiettyjä elämäsi ihmisiä kohtaan tai tietoisuus tietyistä saavutuksista, jotka tunnet hyviksi. Tai myös osia luonnosta, kuten lempijärvesi tai lempilintujasi tai lempipuitasi. Elävöitä henkilökohtainen 5D-ympäristösi kaikella, mikä kohottaa henkeäsi.
 
Avaa silmäsi. Kun tunnet olevasi valmis tämän 5D-kuplan luomisessa, avaa silmäsi ja tiedä sen olevan edelleen läsnä kaikkialla ympärilläsi ja sisälläsi. Se on energiakenttä, jonka voi tuntea ja melkein nähdä. Se on kirkas, virtaava, hoivaava ja elävä. Jatka lisävalon kutsumista siihen ja tunne ne korkeavärähteiset tunteet ja ajatukset, jotka leviävät siihen.
 
Nouse jossain kohtaa seisomaan ja ala liikkua ympäri ja kokea, miten se liikkuu mukanasi. Kuljeskele kodissasi ja mene sitten ulos. Mene kävelylle ja pysy tietoisena, että se on edelleen kanssasi. Leiki sillä, ja tee kokeiluja sillä. Se saa luultavasti sinut hymyilemään.
 
Jatka sen vahvistamista. Kun olet luonut sen ja vienyt koekierrokselle, ota joka päivä vähän aikaa vahvistaaksesi sitä kiinnittämällä huomiota siihen – kun heräät aamulla, illalla ennen nukkumaanmenoa ja mahdollisimman usein päivän aikana. Jonkin ajan kuluttua näet, että kun virityt siihen, se on jo siinä odottamassa, että tiedostat sen.
 
5D-valokuplasi hyötyjä
 
5D-valokuplasi voi palvella sinua tietyillä tavoilla, kuten:
 
Toimiminen mukavasti ulkoisessa maailmassa. Jos muistat 5D-kuplasi, kun menet maailmaan, minkä tahansa negatiivisen asian kohtaaminen siellä häiritsee sinua paljon vähemmän. Esimerkiksi, kun näet kaikkien käyttävän maskeja, seisovan etäällä toisistaan ja näyttävän pelokkailta, yksinäisiltä tai epätoivoisilta, nuo negatiiviset värähtelyt eivät leviä 5D-kuplaasi kovin helposti. Ne kohtaavat sen ilon, rakkauden ja rauhan, jota olet luonut siihen, mikä pehmentää iskua. Tunnet edelleen syvää myötätuntoa kaikkia kohtaan, joita näet, ja ehkä liikutut olemaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ystävällisesti ja lempeästi, mutta mikään kohtaamasi negatiivisuus ei vaikuta sinuun yhtä paljon.
 
Elät ikään kuin omassa henkilökohtaisessa "uuden Maan" maailmassasi kaikkialla, minne menet. Näet ihmisten elävän edelleen "vanhassa Maassa" ja he alkavat ehkä näyttää jokseenkin vierailta tai kummallisilta sinusta, kuin he olisivat täysin eri planeetalla – tunne joka saattaa hätkähdyttää sinua ensin. Mutta 5D-kupla ympärilläsi, navigoit vanhaa Maata helpommin. Ja tiedät, että oma 5D-värähtelysi muuttaa taajuutta ympärilläsi, minne tahansa menet.
 
Itsesi parantaminen. Saattaa olla haastavampaa, kun negatiivisia tunteita ja muistoja nousee pintaan omasta tietoisuudestasi. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän nykyään kaikilla, kun Maa siirtyy asteittain viidettä ulottuvuutta kohti. Kaikki mitä piilotajunnassasi on matalaa värähtelyä – selvittämätöntä traumaa, haavoittumista tai karmaa – nousee sisälläsi, koska se ei voi mennä mukanasi viidenteen ulottuvuuteen. Se täytyy nähdä, parantaa ja päästää irti.
 
Kun muistat visualisoida ja tuntea 5D-kuplan valon sisälläsi ja ympärilläsi, se tehostaa kovasti ponnistelujasi käsitellä nämä epämukavat ja joskus pelottavat tunteet, joita tulee ehkä pintaan. Kuplan energia antaa lempeämmän ja tukevamman ympäristön yrityksellesi parantaa haavat kohtaamalla täysin nuo traumaattiset tunteet myötätunnolla itseäsi kohtaan – ja lopulta vapauttaa ne valoon.
 
Lähteeseen luottaminen. Nämä ovat aikoja, jolloin luottamus Lähteeseen/Jumalaan on oleellista. Monin tavoin ei ole muuta vaihtoehtoa, kun kaikki tavalliset tavat elättää itsensä ja pitää itsensä turvassa tuntuvat häviävän. Erityisesti jos taloudellinen tilanteesi näyttää vakavalta tai terveysongelmasi ovat lisääntyneet, saatat tuntea pelkoa selviytymisestäsi. Ja tämä voi olla kauhistuttavaa, jos et ole oppinut luottamaan, että sinusta huolehditaan tavalla tai toisella – aivan kuten aina on huolehdittu.
 
Kuitenkin eläessäsi 5D-kuplassa olet rennompi ja luottavaisempi luottamukseen siirtymisen osalta, ja sinulla on rohkeutta toimia sen mukaan. Tämän myötä näet, miten taikuutta alkaa tapahtua. Löydät sinua kiusanneisiin ongelmiin vastauksia, joita et ole koskaan ennen nähnyt, ja alat rentoutua tavoilla, jotka ovat yllättäviä sinulle.
 
Tietoisuus siitä, mitä luot. Niin haastavaa kuin voi ollakin toisinaan, reagoiminen tilanteisiin mahdollisimman korkealla värähtelyllä on helpompaa 5D-tietoisuuskentässä. Muistat, että sinulla on vaihtoehtona reagoida rakkaudella, ymmärryksellä, ystävällisyydellä ja myötätunnolla – ja jos mahdollista, ilolla, kiitollisuudella ja rauhalla. On helpompaa pysyä tietoisena ajatuksistasi ja tunteistasi. Ja muistaa, että kvanttikenttä tallentaa kaiken, mitä ajattelet ja tunnet, ja vastaa antamalla sinulle takaisin sen, minkä ajattelemiseen kulutat aikaa ja mistä tunnet voimakkaasti.
 
Sydämessä pysyminen. Tietoisena pysyminen 5D-kuplastasi auttaa sinua muistamaan, että viidennessä ulottuvuudessa on periaatteessa kyse rakkaudesta. Se muistuttaa sinua pysymään rakastavana riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Fokuksesi on sydämessä, jossa Lähteen rakkaus koko luomakuntaa kohtaan luonnostaan asuu. Ja mikä kenties tärkeintä, on helpompaa fokusoitua itsensä rakastamiseen ehdottomasti, riippumatta siitä mitä teet tai sanot tai tunnet.
 
Hetkessä pysyminen. Olet luultavasti havainnut, että joka kerta kun huomiosi siirtyy tulevaisuuteen, joka ei ole pelkästään hatara ja epävarma, vaan näyttää myös vakavalta toisinaan, pelko ilmestyy esiin ja värähtelysi putoaa. Kuplassasi on turvallisuuden tunnetta. Voit tietysti tehdä suunnitelmia tulevaisuuden tapahtumiin tai asioista, joita teet, mutta voit pysyä joustavana ja virtaavana niiden osalta.
 
Sinusta tulee tietoinen, että ainoa turvallinen ja tervejärkinen paikka on nykyisyys – ja itse asiassa juuri se hetki, jota elät. Koet, että läsnä oleva hetki on todellinen ja luot siinä tulevaisuuttasi. Näet, että jos pidät itsesi onnellisena ja positiivisena hetkessä, luot tämän kokemuksen seuraavaan hetkeen ja sitä seuraavaan ja sitä seuraavaan.
 
Itsesi pitäminen terveenä. Näinä aikoina on erityisen tärkeää pitää fyysinen kehosi terveenä ja tehdä voitavasi tukeaksesi immuunijärjestelmääsi, liikkuaksesi ja syödäksesi terveellistä ruokaa. Energia kuplassasi edistää näitä asioita. Se auttaa myös sinua pysymään maadoittuneena.
 
Summa summarum, voit transformoida koko elämäsi luomalla ympärillesi tämän 5D-valokuplan, joka tukee ja nostaa sinua ainutlaatuisesti joka tilanteessa. Se vaatii vain aikomusta ja tietoisuutta siitä, mitä on läsnä, kun olet luonut sen.
 
Ei haittaa, jos unohdat sen joskus. Kun olet käyttänyt aikaa sen luomiseen ja vahvistamiseen, se on siinä. Se vain vahvistuu lisää, mitä enemmän kiinnität huomiota siihen. Voit kenties laittaa alussa lappuja kotonasi eri huoneisiin muistuttamaan sinua siitä. Ja pyydä myös oppaitasi muistuttamaan sinua siitä. Kun muistat sen, voit nopeasti uusia sen vahvuuden positiivisilla ajatuksilla ja tunteilla ja tuntea taas kerran, miten se tukee sinua.
 
Fokusoidu suurempaan kuvaan
 
Jos on edelleen aikoja, jolloin sinut imaistaan pelkoon tai epätoivoon maailmasta, voit tehdä vielä jotain. Ja se on astua etäämmälle, pois epävakaan poliittisen kuvan suosta, pois kaikkien katastrofien raportoinnista joita et edes varmuudella tiedä olevan, ja alkaa katsella tuota "show'ta" kauempaa.
 
Muista, että olemme "siirtymäajassa", "lopunajoissa" ja "väliajassa" ennen Tapahtumaa ja Maan lopullista ylösnousemista viidenteen ulottuvuuteen. Toinen tapa sen näkemiseen on, että todistamme Kali Yugan viime päiviä, ennen kun Sattva Yuga voi syntyä. Elämme ajassa, jota ovat ennustaneet vuosituhansia alkuperäiskansojen vanhimmat ja profeetat monissa eri henkisissä teksteissä ympäri maailmaa. Eikä kukaan sanonut, että se olisi helppoa.
 
Kyse on monumentaalisesta tietoisuushypystä, joka ihmiskunnan täytyy tehdä. Ja ennen kuin tämä hyppy voi tapahtua, suuren pimeyden täytyy nousta pintaan, jotta se voidaan nähdä, käsitellä ja ratkaista. Kaikkien järjestelmien jotka ovat toimineet korruption, vihan, valheiden, manipuloinnin tai ahneuden avulla, täytyy romahtaa. Kaaosta täytyy olla jonkin aikaa, kun kaikki lajitellaan ja valmistellaan uudelleenrakennettavaksi huolellisemmin.
 
Siis parhaasi mukaan vetäydy ja vain todista sitä kaikkea myötätunnon ja toivon kera, ja muistaen, mitä synnytetään tänä aikana: kokonaan uusi aikakausi Maa-planeetalle ja kaikille ihmisille. Miten uskomatonta aikaa elää! Tunne kaiken tämän jännitys.
 
Nämä ovat aikoja, joihin päätit osallistua. Voit itse asiassa nauttia niistä, jos elät 5D-valokuplassasi!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >