HomeViestejäVidya Frazier1.4.2023 - Uuden identiteetin syntymä

1.4.2023 - Uuden identiteetin syntymä

UUDEN IDENTITEETIN SYNTYMÄ

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
1.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näyttää siltä, ettei ylösnousemus kokemuksena ole enää vain hieman haastava. Jotenkin lämpöä on nyt nostettu, ja on kuumat paikat.

Jos ajattelimme aiemmin, että asiat tulivat vaikeiksi, voimme hämmästellä, mitä nyt tapahtuu elämässämme. Siirtymisestä korkeampaan taajuuteen on tullut vielä mutkikkaampaa, sotkuisempaa ja hämmentävämpää – ja myös pelottavaa toisiaan.

Huomaamme, että jos roikumme edelleen vanhoissa kaavoissa, uskomuksissa ja tunnereaktiossa, tai suhteissa ja olosuhteissa, jotka pidättelevät meitä heräämisprosessissamme, tämä painostus päästää niistä irti voi olla melko karua. Olemme nyt nousemassa nopeasti korkeampaan taajuuteen, ja se mitä tähän liittyy, voi olla joskus tuskallista tunnepuolella – ja joillakin myös fyysisesti.

3D-itsen kuolema

Se voi olla vähän helpompaa, jos pysymme tietoisena, että se mitä koemme, on eräänlainen kuolema. Vanha 3D-identiteettimme on kuolemassa, ja jos emme pysty helposti jättämään niitä asioita, jotka liittyvät tähän identiteettiin, ne riisutaan meiltä joskus melko arvaamatta/tylysti.

Meidän täytyy ymmärtää, että planeetan uudet korkeataajuiset energiat eivät enää salli meidän jatkaa vanhalla, rajoittuneella ja matalavärähteisellä ymmärryksellä itsestämme. Se on liian pieni, liian rajoittunut, liian voimaton sille, kuka oikeasti olemme.

Niinpä joskus täytyy tapahtua radikaaleja muutoksia. Joskus niitä asioita jotka ovat todella tärkeitä meille, tuntuu vetävän pois ulkoiset voimat – mutta oikeasti syvempi Itsemme tekee tämän. Meidän täytyy luottaa, että jos jokin häviää elämästämme, näin on, koska emme voi enää ottaa sitä mukaamme.

Uudestisynnymme myös

Ja kuitenkin samaan aikaan tämän 3D-itsen kuolemisen kanssa, uudestisynnymme myös. Uusi 5D-identiteetti nousee sisällämme. Kun vanhoista kaavoista luovutaan, tehdään enemmän ja enemmän tilaa tämän uuden Itsen ilmentymiselle sisällämme.

Se ei yleensä vain yhtä näkyvä, kuin vanha identiteetti, joka häviää pois. Voi olla vaikea huomata sitä, silloin kun meillä on tuskaa, hämmennystä tai uupumusta.

Ja kuitenkin voimme, jos pystymme siirtymään pois vanhasta ja tutusta 3D-tietoisuudestamme ja rajoittuneen ja väkinäisen 3D-elämämme passiivisesta hyväksymisestä. Voimme tiedostaa, että ylösnousemuksen syntymäprosessi voi olla – fyysisen syntymän tapaan – tuskallista, sotkuista ja uuvuttavaa, kunnes olemme syntyneet kokonaan ja vapaa.

Ja voimme myös alkaa nähdä itsemme 5D-tietoisuuden silmin, ja tunnistaa sen suurenmoisuuden, kuka oikeasti olemme voimakkaana, moniulotteisena olentona – ja oivaltaa, miten elämämme alkaa jo toimia 5D-todellisuudessa. Voimme luottaa, että meitä opastetaan parhaaseen mahdolliseen suuntaan päästäksemme perille – täysin uuteen maailmaan ja elämään, joka toimii radikaalin uudella tavalla.

Uusi Youtube

Olen postannut hiljattain uuden youtube-videon, joka voi auttaa sinua tunnistamaan tämän kuolema/uudestisyntymäprosessin merkit ja navigoimaan tiesi sen läpi – ja sitten olemaan vakuuttunut, että jossain kohtaa pääset siitä läpi, koska pääset. Olet nyt synnytyskanavassa.

Korkeampi itsesi ja oppaasi ovat kanssasi ja opastavat sinua hyvin tarkkaan tässä kohtaa. Sinun täytyy vain luottaa prosessiin ja uskoa, että mitä tahansa tapahtuukin elämässäsi, sillä on ehdottomasti tarkoitus – se vie sinua sinne, missä sinun tarvitsee olla tulevina aikoina.

Birth of Your New Identity -video

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >