HomeViestejäVidya Frazier18.4.2023 - Heräämistä tapahtuu!

18.4.2023 - Heräämistä tapahtuu!

HERÄÄMISTÄ TAPAHTUU!

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
18.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On mielenkiintoinen ilmiö, että vasta muutama vuosi sitten termin "5D" mainitsi vain pieni ihmisryhmä, joka näki, että planeetalla alkoi tapahtua merkittävää siirtymistä suurempaan henkiseen heräämiseen.

Nykyään kaikki heittelevät tuota termiä. Jopa epätodennäköisimmältä näyttävät ihmiset viittaavat tähän siirtymiseen 5D:hen – kuten kovan linjan "totuudenkertojat" jotka raportoivat maailman poliittisista tapahtumista, tai sukulaiset ja ystävät jotka eivät ole koskaan ennen olleet kiinnostuneita henkisyydestä ilmiönä. Tosiaankin näyttää siltä, että globaalia heräämistä tapahtuu.

Mutta todella jännittävä asia on, että myös ne jotka ovat olleet jonkin aikaa henkisesti hereillä, kokevat nyt uusia heräämistasoja. 5D-taajuuksia tulvii selvästi planeetalle tässä kohtaa, mikä luo enemmän ja enemmän tilaisuuksia herätä helpommin kuin koskaan ennen sille, kuka todella olemme.

Henkisen heräämisen merkkien huomaaminen

Saatat huomata tätä tapahtuvan omassa elämässäsi. Vaikka haastavia asioita tapahtuisi, kenties toisinaan saat kokemuksia, jotka paljastavat enemmän kuin koskaan, kuka olet syvemmällä tasolla. Tai ymmärrys henkisestä ydinolemuksestasi on yhtäkkiä selvempi, kuin ennen.

Kenties saat syvällisiä kokemuksia, joissa tunnut hetkellisesti tupsahtavan korkeampaan todellisuuteen, ja koet itsesi paljon voimakkaampana, valontäyteisenä olentona. Ja haluat sen kestävän kauemmin, ja haluat tietää, miten sitä saa enemmän.

Kaikki nämä kokemukset ovat merkkejä uudesta heräämisenergiasta planeetalla, ja se transformoi nopeasti jokaista elävää olentoa, valmisteluna siirtymiseen 5D:hen.

Ja voit tietoisemmin virittyä tähän energiaan ja käyttää sitä hyödyksi henkisellä matkallasi. Jos kiinnität siihen huomiota ja ilmaiset aikomuksen siirtyä nopeammin korkeampaan 5D-identiteettiisi, huomaat ehkä pystyväsi tekemään sen helpommin.

On totta, että hyvin nopeaa henkistä kehitystä tapahtuu jokaiselle, joka tapauksessa. Riippumatta siitä, mitä teet tai et tee tässä kohtaa, sinua transformoidaan paljon korkeampaan versioon itsestäsi.

Mutta sinä voit määrittää, miten tuo transformaatio tapahtuu – miten kivikkoista ja tuskallista tai tasaista ja helppoa se on – sillä miten tietoisesti teet tuon siirtymän. Voit olla enemmän hereillä sille, miten 5D-itsesi alkaa jo tuoda itseään esille, ja olla tarkkana siinä, miten tämä tapahtuu.

Äkillisiä kokemuksia 5D-itsestä

On paljon tapoja tehdä tämä. Yksi on olla valppaana siinä, että näitä "kuristuksia" todelliseen luontoosi voi tapahtua milloin tahansa ja monilla eri tavoilla. Niitä voi tapahtua silmiesi ollessa auki tai kiinni. Ne voivat olla hetkellisiä, tai kestää jonkin aikaa, jopa kuukausia.

Kenties sinulla on ollut niitä toisiaan meditoidessa tai toisentyyppisen henkisen harjoituksen aikana, tai kasvirohtojen avulla. Tai kenties myös silloin, kun vain elät jokapäiväistä elämääsi.

Olet ehkä huomannut, että joskus nämä kurkistukset todelliseen luontoosi voivat tuoda elämääsi joksikin aikaa hiljaista iloa ja rauhaa. Mutta jos olet joskus saanut todella syvällisen kurkistuksen syvempään luontoosi, olet ehkä tuntenut räjähtäväsi hurmion ja ekstaasin tunteeseen, mikä on muuttanut elämääsi hyvin syvällisellä tavalla.

Jotkut tällaiset radikaalit heräämiset keskittyvät erityisesti sydämeen. Tunnet yhtäkkiä syvää rakkausenergiaa huuhtoutuvan lävitsesi.

Pakahduttavaa myötätuntoa, iloa, yhteydentunnetta ja intohimoa tulvii koko olemukseesi. Kyyneleitä saattaa tulla yhtäkkiä, kun tämä syvällinen kokemus ikuisesta 5D-itsestäsi säteilee koko olemukseesi.

Pilkahduksia jotka voivat mennä ohi

Ei haittaa, jos sinulla ei ole koskaan ollut tuollaista vaikuttavaa heräämiskokemusta. Sinulla on ehkä jokapäiväisen elämäsi aikana muita kokemuksia todellisesta ikuisesta luonnostasi, joita et tunnista, koska ne tuntuvat hyvin vaimeilta tai ohikiitäviltä.

Mutta jos voit tulla tietoiseksi niistä, voit tehdä asioita, jotka saavat ne syventymään merkittävämmäksi kokemuksiksi. Ja on myös tapoja pitkittää niitä.

Jos olet kiinnostunut oppimaan, miten se tehdään, haluat ehkä kuunnella uusimman videoni. Puhun myös siitä, miten käsitellään kokemuksia, joita sinulla voi olla, kun nämä pilkahdukset alkavat häipyä.

Jos olet tuntenut vaikeiden tapahtumien haastavan sinut ylösnousemusprosessissasi viime aikoina, tai sinulla on paniikkia ilman selvää syytä, voi tuoda elämääsi vähän valoa ja iloa löytää, miten 5D-itsesi tulee näkyviin nyt ja kutsuu sinua kokemaan itsensä. Ja voit oppia, miten jalostetaan sisäistä ympäristöäsi, tuomaan lisää näitä 5D-kokemuksia elämääsi.

Experiencing Your 5D Self -video

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >