HomeViestejäMichelle Walling25.9.2014 - Sisäänpäin kääntyminen - ovi korkeampaan tietoisuuteen

25.9.2014 - Sisäänpäin kääntyminen - ovi korkeampaan tietoisuuteen

SISÄÄNPÄIN KÄÄNTYMINEN – OVI KORKEAMPAAN TIETOISUUTEEN
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
25.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mitä sisäänpäin kääntyminen merkitsee? Tämä kysymys on useimpien niiden ihmisten mielessä, jotka heräävät tämän todellisuuden moniulotteisuuteen. Monilla ihmisillä on erilaisia kokemuksia, mutta yhdestä samanlaisesta säikeestä kaikkien ihmisten täytyy tietää.
 
Sisäänpäin kääntymisen merkitys
 
Termi "kääntyä sisäänpäin" on menetelmä, jolla löydämme sen, kuka todellisuudessa olemme.
 
Sisäänpäin kääntyminen merkitsee yksinkertaisesti olemista itsesi kanssa, itsesi ja korkeamman itsesi kuuntelemista ja itsesi tuntemista tyynnyttämällä mieli ja siivoamalla roskat, mikä antaa enemmän tilaa korkeampien ajatustesi tulemiselle olemukseesi.
 
Miten käännyn sisäänpäin?
 
Sisäänpäin kääntyminen on ollut sidottuna meditointiin ja vaikka se on erinomainen tapa tehdä tämä, on myös muita tapoja, joita ei ehkä sanota meditoinniksi. Useimmiten käännymme sisäänpäin edes oivaltamatta sitä:
 
* päiväunelmointi
* autolla ajaminen (tapahtuu luonnostaan, mutta ei ole paras aika lakata keskittymästä!)
* makaaminen sängyssä ennen nukahtamista tai herätessä
* luonnossa oleminen
* laulaminen, maalaaminen, kirjoittaminen, musiikin soittaminen jne.
* tiskaaminen, ruohon leikkaaminen, puutarhanhoito tai jonkin toistotehtävän tekeminen
* suihkussa oleminen tai kylpeminen
* lukeminen
* television katseleminen
 
Jos ajattelet, mitä mielesi tekee näitä asioita tehtäessä, oivallat, mitä sisäänpäin kääntyminen merkitsee. Tuntuu siltä, että siirrät fokuksen pois ulkoisesta maailmasta ja lähdet pikku matkalle sisäänpäin, juuri ennen kuin saat itsesi kiinni ja palaudut takaisin kyseisen tehtävän hetkeen.
 
Seuraava asia on aikomuksen lisääminen. Kun istut itseksesi, ilmaise aikomuksesi sulkea aistisi ja vetäytyä maailmasta, missä olet tottunut olemaan. Keskity siihen, kuka olet tietoisuutena, ja tunne, millaista se on. Tunnusta tämä tietoisuus ja aio tuoda enemmän tätä tietoisuutta kehoosi.
 
Itsensä tiedostaminen vahvistaa yhteytä korkeampaan itseesi, kiinnittämällä huomiosi siihen. Kun jatkat tämän tekemistä, yhteyden vahvistuminen jatkuu.
 
Kun harjoittelet tätä, näet ehkä asioita tai sitten ei. Jotkut ihmiset saavat kirjaimia, numeroita tai symboleja sielunsa silmiin. Jotkut ihmiset tuntevat kihelmöivää lämpöä ja rakkautta. Jotkut ihmiset saavat ajatuksia tai elokuvia. Jotkut ihmiset kuitenkin hahmottavat saavansa pelkästään "ei mitään", mutta se on itse asiassa heidän todellisen itsensä rauhaa ja seesteisyyttä.
 
Mitä se tekee minulle?
 
Kun käännyt sisäänpäin, alat avata ovea korkeampaan tietoisuuteen. Sen pohtiminen, kuka olemme, muodostaa taas sen yhteyden, mitä on heikennetty ihmiskunnan geenimanipuloinnin viime kierroksella. Ajan viettäminen itseksesi tämän yhteyden parantamiseksi, avaa oven enemmän ja enemmän moniulotteiseen itseesi.
 
Kun alat oivaltaa moniulotteisen elämäsi, saat kyvyn antaa anteeksi toisille ja nähdä asiat korkeammasta rakkauden ja ymmärryksen perspektiivistä. Saatat erota luonnostaan konflikteista ja ihmisistä, jotka eivät enää resonoi kanssasi. Rakennat totuuden ja tietämisen tuntua äärettömyydessäsi ja alat ymmärtää polariteettia ja kaksinaisuutta sisälläsi. Oivallat, että olet yhdistynyt kaikkeen ja kaikkiin, ja matka tasapainoon alkaa.
 
Kun olet harjoitellut sisäänpäin kääntymistä, ruumiillistat sen. Olet aina yhteydessä moniulotteiseen itseesi ja pystyt pääsemään käsiksi tähän osaasi yrittämättä. Tämä on se yksi säie, joka on sama kaikille tänä aikana. Elämäsi virtaa ja synkronismia ja ennakkotietoa ilmestyy näyttämään sinulle tietä. Tämä on todella suurin etu sisäänpäin kääntymisestä ja se on koettava itse, jotta sen voi täysin ymmärtää. Ota aikaa yksin pohdiskellen sitä, kuka ja mitä olet, ja taika alkaa!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >