HomeViestejäJennifer Hoffman18.4.2024 - Henkisen kuplan rikkominen

18.4.2024 - Henkisen kuplan rikkominen

HENKISEN KUPLAN RIKKOMINEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
18.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos asut USA:ssa, tämä viikko alkoi tilinteonpäivällä. Se on henkilökohtaisten verojen päivä, jolloin monet ihmiset ovat vihaisia, järkyttyneitä ja peloissaan – erityisesti jos he eivät pysty maksamaan verojaan. Verojen maksaminen ei ole hauskaa, ja sen surkean esityksen myötä, jota saamme hallituksiltamme (ympäri maailmaa), verojen maksaminen rahoittamaan heidän korruptiotaan, petostaan, ahneuttaan ja vilppiään on viimeinen asia, jonka kukaan meistä haluaa tehdä. Mutta itse maksan veroni hymyillen, vaadin kymmenkertaista palautusta ja menen eteenpäin.

Olemme edelleen pimennyksen 8.4. energiakaiuissa ja tuossa kummallisessa astrologisessa rivistössä, jossa kaikki planeetat (Pluto mukaan luettuna) ovat kahdessa ensimmäisessä ja kahdessa viimeisessä merkissä. Tämä vetää meidät pimeyden ja valon yhteenottoon yksilö- ja kollektiivitasolla. Ja Pluton pitäessä valoa Vesimiehessä, muistuttaen meille, että 5D-energia on tavoitteemme, ja pitäen tuota energiatilaa meille, tiedämme, mikä lopputulos on.

Tämä on täyttä integrointia nyt – integroimme täysin 5D:n 3D:hen ja näemme tulokset. Pitäkää valo palamassa ja lähtekää ulos henkisestä kuplastanne. On aika fokusoitua kollektiiviin, ei pimeyteen, etkä voi tehdä sitä, jos eristäydyt siitä, mitä kutsut ”maailmaksi”.

***

Katselin läpi 21 vuoden artikkeliarkistoni, joka sisältää yli 5000 artikkelia ja erilaista sisältöosioita, enkä usko, että olen koskaan ennen kirjoittanut tästä aiheesta. Kenties siksi, että ennen 5–6 viime vuotta meidän täytyi olla henkisessä kuplassa, koska niin teimme energiatyötämme ja ylläpidimme energiatasapainomme. Mutta nyt asiat ovat eri tavalla. Olemme hyvin matkassa ylösnousemuspolulla, meitä on läsnä paljon suurempi määrä, kollektiivinen energiataajuus on hyvin korkea ja olemme tehneet paljon 5D-integrointia 3D:hen, joten tiheys ei ole ongelma. Siis mitä tapahtuu?

Postasin hiljattain sosiaaliseen mediaan, että näemme täysin polarisoituneen 3D-maaverkon, valo vs. pimeys. Toisessa päässä meillä on 3D-tiheyden täysi pimeys ja toisessa päässä 5D-valo ja -energia, ja niiden välillä on suuri energiakuilu. Menemme kaksinaisuuteen, mikä on moniulotteisuutta. Tämä on ajatus taivaasta maan päällä, ja pystymme nyt integroimaan sekä 3D:n että 5D:n – ei enää erillisyyttä tai verhoa henkisen ja aineellisen maailman välillä.

Vastakkaisuus/polariteetti ja kaksinaisuus eivät ole sama asia, mitä olen sanonut vuosia. Nämä sanat eivät edes tarkoita samaa asiaa – etsi ne. Niinpä silloin kun kuulen ihmisten käyttävän niitä samassa lauseessa kuvaamaan erillisyyttä henkisen ja aineellisen maailman välillä, se ärsyttää ja harmittaa. He eivät tiedä, mistä puhuvat, ja jos he vaivautuisivat etsimään nuo sanat, he tietäisivät sen.

Olemme siirtymässä vastakkaisuudesta kaksinaisuuteen, joka on täyttä moniulotteisuutta, kykyä integroida monia ulottuvuuksia todellisuuteemme. Se on vasta alkuvaiheissa, minkä vuoksi voit tuntea olevasi epätasapainossa, epäsynkronissa, pudottelet asioita, kompastelet tai kaadut, koska tilantuntosi on muuttunut. Harjoittelemalla tilanne paranee ja tulee helpommaksi käsitellä. Tällä erää ole varovainen ja kiinnitä huomiota fyysiseen ympäristöösi, koska kun toimit moniulotteisella tasolla, on helppoa satuttaa itsensä, pudottaa asioita tai menettää tuntunsa fyysiseen tilaan. Teemme paljon tätä integrointityötä päivittäisten ”koomatorkkujemme” aikana, mutta sitä voi tapahtua meille myös päivän aikana.

Tämä 3D-todellisuutemme polarisoituminen on täysin selvää, ja näemme sitä kasvavassa tietoisuudessa siitä illuusiosta, jonka olemme tunteneet todellisuutenamme, ja totuudesta jonka se on kätkenyt. Varaudu siihen, että tätä tulee lisää tänä vuonna, ja luulen, että jotkut noista totuuksista ovat tajunnanräjäyttäviä. Muista, että 2024 on resonanssin, takaisinvaatimisen, elpymisen ja tajuihinsa tulemisen vuosi (josta puhuin vuoden 2024 ennusteissa ja GPS 2024 -ohjelmassa).

Resonanssista tulee avainsuodattimemme yhteyden osalta.

Takaisinvaatiminen on tapa, jolla integroimme jälleen voimamme ja energiamme.

Elpyminen on liikettämme eteenpäin 5D:hen ja jatkuvaa 3D:n integrointia.

Tajuihinsa tuleminen on herääminen potentiaaliimme, jonka olemme hylänneet tai laiminlyöneet, koska olemme fokusoitunut karmamissioihimme tai elämme henkisessä kuplassa.

Pimennys 8.4. laittoi liikkeelle (lopullisen) energiayhteenoton pimeyden ja valon välillä. Tämä on myös yhteenotto 3D:n ja 5D:n välillä, karmaperintömme ja 5D-potentiaalimme välillä. Se on epämiellyttävää ja pelottavaa, koska se häiritsee elämien mittaisen karmapolkumme elämistä ja siitä irtipäästämistä, saamatta myöskään lopputulosta, jonka haluamme. Surullista sanoa, mutta todennäköisesti emme liity iloisesti yhteen karmakumppaniemme kanssa, syleillen rakastavasti anteeksiannossa, jälleenyhdistymisessä ja 5D-voimaantumisessa.

Lopputulos todennäköisesti on – ja tämän täytyy olla harkinnassa ja vaihtoehto – että päästämme irti karmamissioistamme lähteäksemme omaan suuntaamme. Olen sanonut tätä monta vuotta, ja se tulee nyt nollapisteeseen. Olen nähnyt tämän tapahtuvan omassa elämässäni, ja tiedän sinunkin näkevän sen omassasi.

Joku kommentoi postaukseeni vastakkaisuudesta, ettei hän tiennyt, mihin viittasin, koska hän ei katsonut uutisia. Sanoin hänelle, että hän täytyi tietää, mitä siinä maailmassa tapahtui, jossa hän eli.

Hän ei ehkä arvosta kommenttiani, ja se on ok. Suoraan sanottuna, en arvosta sitä ajatusta, että 3D-työ on jonkun muun vastuulla, eikä hän viitsi vaivautua osallistumaan. Kenties tämä on vähän ankarasti sanottu, mutta tiedän, miten kovasti olen työstänyt 3D/5D-integrointia reilut 20 vuotta (kuten monet teistä), eikä niin ole, jotta ihmiset voivat elää henkisessä kuplassa, tuntien turvaa ja vakautta – samaan aikaan kun muut tekevät kovan työn, he istuvat kädet ristissä ja kertovat meille, mitkä kohdat meiltä meni ohi.

Kuvittele, että sinulla olisi joku, joka ilmestyisi kotiisi päivällisaikaan melkein joka ilta, ei toisi ruokaa tai viiniä, eikä auttaisi ruuanlaitossa, ja kun ateria on ohi, hän nousisi pöydästä ja lähtisi kotiin, jättäen sinut siivoamaan ja tiskaamaan likaiset asiat.

Miten kauan sinulta kestäisi kertoa hänelle, ettei hän ole enää tervetullut syömään pöytääsi?

Luulen, että toisella kerralla kun hän sopivasti ilmestyisi ateria-aikaan eikä toisi mitään, lähettäisin hänet kotiin. Ja sanoisin jotain sellaiselle, joka ajattelisi, että päivällispöytäni on ravintola eikä hänen tarvitse siivota jälkiään.

Tiedän, että jotkut ihmiset tekevät työtään sivussa, kun taas toiset ovat ulkona kärkijoukossa. Mutta liian monista on mukavaa sivussa, ja he toivovat hiljaa iloisempaa ja tyydyttävämpää elämää, ollen haluttomia astumaan pois henkisestä kuplastaan. Ei olisi mitään peliä, jos kaikki olisivat sivussa/sivustakatsojia. Jollakin täytyy olla rohkeutta astua kentälle ja ryhtyä toimeen.

On kasvava rajalinja niiden väillä, jotka tekevät henkistä työtä ja jotka nauttivat sen eduista. Myönnän, että 20 vuotta sitten vain rohkeat ja uskaliaat nousivat ylös säteilemään valoaan. Olin yksi heistä, ja muistan jakaneeni viestejä ja informaatiota ja julkaisseeni sisältöä pienelle yleisölle, joka lopulta kasvoi, mutta olin yksi hyvin pienestä ihmisryhmästä, jotka tekivät enemmän kuin suosittua henkisyyttä ja raapaisivat energiatyön ja ylösnousemuksen pintaa.

Ajat ovat muuttuneet, ja maailma on hyvin erilainen nyt, kun henkisyydestä on tullut valtavirtaa ja kaikki hyppäävät nyt henkiseen karavaaniin, koska sellaiset termit kuin ylösnousemus, resonanssi, 5D ja energiamestaruus ovat siistejä ja hyväksyttäviä. Ja minusta se on mahtavaa. Mutta on edelleen ihmisryhmä, joka pelkää lähteä henkisestä suojakuplastaan, koska samaan aikaan kun maailmaamme on tulvinut valoa, se on paljastanut paljon pimeyttä, ja heillä on pitkä karmahistoria vainoamista, kritisointia, tuomitsemista ja pettämistä henkisten uskomustensa vuoksi.

Tämä ei ole kenenkään tuomitsemista. Tiedän aivan liian hyvin sen eristyneisyyden ja torjumisen, jota henkinen polku voi tuoda. Siitä huolimatta, että olen globaalisti arvostettu henkinen opettaja, kukaan melko suuressa suvussani ei mainitse työtäni. Itse asiassa, he välttävät tarkoituksella mainitsemasta sitä mitenkään. Kukaan heistä ei ole ostanut kirjojani, tilannut uutiskirjettäni, osallistunut yhteenkään live- tai nettitapahtumaani, kuunnellut viikoittaisia Enlightening-livelähetyksiä (joita on ollut toukokuusta 2005 saakka), tai käynyt mitään kymmenistä kursseistani.

Jos perustaisin hyväksyntäni ja hyväksyttävyyteni heidän osallistumiseensa, olisin lopettanut kauan sitten ja hankkinut ”oikeita töitä”, kuten he ovat vihjanneet vuosien saatossa. Ja tämä resonoi todennäköisesti monien teidän kanssa. Siis mikä on ratkaisu? Pysy henkisessä kupassa, vai avaa ovi maailmaan?

Vastaus on näiden kahden yhdistelmä, ja minun täytyy lisätä, että henkiseen kuplaan sisältyy se, että on turvallisesti henkisen yhteisön jäsenten ympäröimä. Kun aloin kanavoida ja kirjoittaa, arkkienkeli Uriel kertoi minulle, että henkisten ihmisten oli aika lopettaa hengaaminen toistensa kanssa. On turvallista olla ihmisten kanssa, jotka jakavat filosofiasi ja mielipiteesi, ja jos sinulla on vainoamisen karmahistoria, on vaikea astua pois tuolta turva-alueelta ja lähestyä juuri niitä ihmisiä, jotka kerran tuomitsivat sinut ankarasti uskomustesi vuoksi.

Mutta meidän on aika tehdä juuri se. Tämä ei merkitse, että meidän täytyy katsoa ”isoa mediaa” tai tulla toimeen ihmisten kanssa, joista tiedämme, etteivät he ole lainkaan harmoniassa henkisen energiamme kanssa. Mutta se tarkoittaa valon laittamista ikkunaan niitä varten, jotka eivät ole varmoja ja voivat olla avoimia perspektiivillesi. Kuten sanonta kuuluu, ”et tiedä, mitä et tiedä”.

Tästä ei pidä päätellä, että sinun täytyy seistä kadunkulmassa ja julistaa julkisesti uskomuksiasi jokaiselle, joka sattuu kulkemaan ohi. Minäkään en tekisi sitä. Mutta se tarkoittaa, että on aika tutkia uusia vaihtoehtoja jakaa ja ilmaista energiaasi maailmassa.

Kävin hiljattain keskustelun erään asiakkaan kanssa, joka oli erittäin tyytymätön ja kyllästynyt elämäänsä. Kerroin, että hänen täytyi alkaa taas laulaa. Hän oli taitava laulaja, jolla on kaunis ääni ja joka oli lopettanut laulamisen vuosikymmeniä sitten sen jälkeen, kun hänen äitinsä oli voimakkaasti kritisoinut hänen laulamistaan. Hän ei pystynyt enää nousemaan lavalle noiden sanojen soidessa hänen korvissaan.

Muistutin hänelle, että hänen äidillään – joka on voimakkain karmakumppanimme – oli ollut kilpailuhenkisiä elämiä hänen kanssaan ja äitiä ajoi mustasukkaisuus ja halu estää häntä käyttämästä lahjojaan. Kun kävimme tämän keskustelun, saatoin tuntea, että hänen energiansa muuttuu ja hänen itseluottamuksensa laulamiseen alkaa palata. Hän alkoi puhua siitä, miten paljon hän nautti laulamisesta yleisön vastakaiun vuoksi ja miten paljon iloa se toi heille. Muistutin hänelle, että laulaminen oli tapa jakaa lahjojaan maailman kanssa. Tämä pätee myös sinuun.

Mikä on sinun lahjasi? Yksi omistani on kirjoittaminen. Olen lahjakas kirjoittaja ja olen aina ollut. Kenties niin on, koska lapsuuteni toiminta oli hyvin rajoittunutta – olin viisi vuotta halvaantunut ja kyvytön kävelemään, joten en voinut kunnostautua fyysisessä toiminnassa. Koska en pystynyt kävelemään, kirjoitin. Kirjoittaminen on aina ollut yksi tapa ilmaista energiaani, ja kirjoitukseni on jaettu miljoonien ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Saan viestejä ja palautetta joka päivä ihmisiltä, jotka ovat lukeneet jokin artikkelini, joskus sellaisen jonka kirjoitin lähes 20 vuotta sitten, ja he kertovat, miten paljon se auttoi heitä. Sinun lahjasi ja taitosi ovat sinun tapasi jakaa energiaasi. Mikä on sinun? (Vinkki: luultavasti sinulla on useampia.)

Mikä lahjasi on? On aika tutkia sitä. Sinusta ei tarvitse tulla olympiatason urheilija tai ”maailman paras” missään. Sinun täytyy tehdä vain parhaasi ja ilmaista itseäsi parhaalla tavalla, johon pystyt. Se voi olla mitä tahansa, ja jos olet huomannut, jotkut sosiaalisen median suosituimmat kanavat sisältävät luovuutta, kuten ruuanlaitto, ompeleminen ja luova itseilmaisu.

Ajattele termiä ”luova itseilmaisu”. Mitä se inspiroi sinussa? Mitä olet valmis tekemään tai jakamaan tai ilmaisemaan nyt? Valmistaudu, koska tilaisuus tehdä se on tässä, ja jos olet henkisessä kuplassasi, jokin voi tulla poksauttamaan sen ja antamaan sinulle uuden perspektiivin maailmaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >