HomeViestejäJennifer Hoffman2.4.2024 - Huhtikuun 2024 energiaraportti

2.4.2024 - Huhtikuun 2024 energiaraportti

HUHTIKUUN 2024 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oliko maaliskuu sinusta tarpeeksi jännittävä? Siirrymme nyt huhtikuuhun, ja tämä on se kuukausi, josta kaikki ovat puhuneet, koska siinä on täydellinen auringonpimennys. No, meillä on niitä melko usein, ja ne ovat vaikuttavia, mutta se ei ole ainoa jännittävä asia huhtikuussa. Meillä tapahtuu paljon edessä olevina päivinä ja viikkoina, ja puhumme siitä tämän kuukauden energiaraportissa.

Jos tuntuu siltä, että 3D muuttuu hullujenhuoneeksi ja asiat ovat päivä päivältä vain järjettömämpiä ja absurdimpia, se on osa heräämistä. Se on 3D:n hajoamista ja sen tiiviin verhon poistamista, jonka kanssa olemme eläneet vuosisatoja. Kun 5D-energia tökkii reikiä 3D:hen, alamme nähdä, mistä oikeasti on kyse. Ei enää illuusioita tai itsepetosta – tämä on aito totuus edessämme. Mutta meillä on vaihtoehtoja tuolle hullujenhuoneelle, ja oma polkumme on paras ratkaisu, koska olemme transformaatioagentteja – olemme niitä, jotka tuovat valoa sallimaan ylösnousemuksen tapahtua. Ja meillä on paljon tilaisuuksia siihen huhtikuussa.

Tämä laajentuminen, kasvu ja transformaatio jatkuu koko vuoden, joten älä luule, että sinun on tehtävä se kaikki tässä kuussa. Pääse vain alkuun ja katso, mitä tulee seuraavaksi. Se on Huhtikuun energiaraportin viesti.

***

On uusi kuukausi, ja jos ihmettelet edelleen, mitä maaliskuussa tapahtui, sinulla ei ole kovin paljon aikaa ajatella sitä, koska huhtikuu on uutta värähtelyä ja paljon toimintaa, vaikka kuukauden alussa Merkurius alkaakin taas perääntyä. Eikö olekin mielenkiintoista, että vuosi 2024 alkoi vuoden 2023 viimeisen Merkuriuksen perääntymisen päättyessä, ja Merkuriuksen perääntymisessä on kyse tarkastelusta, uudelleenharkinnasta, uudelleenaloittamisesta, ja eipä unohdeta lepoa ja rentoutumista. Meillä on uusi kuukausi, iso pimennys, olemme jo pimennysportaalissa, ja näemme ylösnousemustoimintaa kaikkialla ympärillämme, vaikka näyttääkin hyvin kummalliselta tällä hetkellä.

Huhtikuu on 4-kuukausi 8-vuodessa, joten meillä on 12- tai 3-värähtely (1+2=3), joka on hyvin luovaa, kommunikoivaa ja yhdistynyttä. 3 edustaa jumalaista kolminaisuutta – keho, mieli ja henki, tai ihminen, korkeampi itse ja Lähde, tai pyhä kolminaisuus kristinuskossa on Isä, Poika ja Pyhä Henki. Ja Nicola Tesla tunnetusti sanoi: ”Jos ymmärrät numeroiden 3, 6 ja 9 merkityksen, ymmärrät universumin avaimen.” Se ei ehkä tapahdu kokonaisuudessaan tässä kuussa, mutta voimme päästä hyvään alkuun.

Huhtikuun ensimmäinen lahja on Merkuriuksen perääntyminen, joka alkaa 1.4. Se on Oinaassa, mikä voisi olla todellinen harmi kaikille Oinaille tai kenelle tahansa toimeen ryhtyjälle, mutta Oinaan hallitsija, Mars, on Kaloissa, mikä luo alfa-omega-portaalin, ja tämä on inspiraation lähde, ei turhautumisen ja ärtymyksen. Tämä hidastaa meitä, jotta voimme harkita kaikkia vaihtoehtoja, katsoa joka tilannetta joka suunnasta, sen sijaan että tarkastelemme vain sitä, mikä on suoraan edessämme, tai yritämme päästä karkuun sitä, mikä jahtaa meitä, emmekä jätä harkitsematta ainoastaan monia toimintamoodeja, vaan myös eri mahdollisuuksia. Jos irtipäästäminen on vaihtoehtosi, tee se. Mutta jos se ei ole ainoa vaihtoehtosi, harkitse uusia ja erilaisia mahdollisuuksia ratkaisuksi. On aika nousta ja nostaa tasoa.

Miten moni teistä on tapaolento – teette samat asiat samalla tavalla koko ajan, aivan kuten vanhempanne tai perheenne teki, ja heidän vanhempansa ja perheensä ennen heitä? Muistatteko tarinani greipistä ja siitä, etten tiennyt, että sen voi kuoria samalla tavalla kuin appelsiinin? Kerron sen podcastissa, ja vaikka tuo tarina kertoo, miten uusi tapa syödä greippiä paljastui minulle, siinä on enemmän kyse siitä, mitä emme tiedä, koska kukaan tuntemamme henkilö ei tiedä tarpeeksi tietääkseen, että on jokin erilainen tapa olla tai tehdä asioita.

Merkuriuksen perääntyminen on myös meille tilaisuus käyttää intuitiotamme, kuunnella sisäistä opastustamme ja antaa itsellemme energiaa, aikaa ja tilaa harkita uudelleen, uudistua ja rentoutua, kun kohtaamme valinta- ja päätöskohtia. Kyllä, yleensä meidän täytyy tehdä asioita uudelleen Merkuriuksen perääntyessä, mutta niin on tavallisesti siksi, että meillä on liian kiire, emmekä kuuntele tai ota onkeemme intuition varoitusmerkkejä, jotka pyytävät meitä hidastamaan ja pitämään tauon.

Minulla oli samanlainen kokemus erään Merkuriuksen perääntymisen aikana, kun en kuunnellut intuitiotani. Ainoa kerta jolloin olen jäänyt lentokoneesta saapumalla liian myöhään kentälle, oli Merkuriuksen perääntymisen aikana, ja vaikka koko intuitioni kehotti minua perumaan tuon matkan ja menemään kotiin, jatkoin sinnikkäästi todelliseen Oinastyyliini – odotin kaksi tuntia seuraavaa lentoa ja saavuin tapahtumaan vähän myöhässä, mutta valmiina toimimaan. No, se osoittautui katastrofiksi, ja päätin olla osallistumatta tuohon kumppanuuteen, mutta olisin voinut säästää itseni kolmen päivän kaaokselta ja draamalta ottamalla onkeeni koneesta jäämisen antaman viestin ja peruuttamalla matkani ja osallistumiseni.

Tämä Merkuriuksen perääntyminen ja kaikki Oinastoiminta tässä kuussa tekee tästä jaksosta aikaa, jolloin kannattaa kaivaa esiin luovuutesi ja tehdä uusia suunnitelmia energiasi ilmaisemiseen. Kaikilla on luovia lahjoja – emme vain tutki, mitä ne ovat, ja rohkeasti ja pelottomasti tavoittele niitä. Kumpikin noista energioista – rohkeus ja pelottomuus – ovat Oinaan ominaisuuksia, ja tuota energiaa on ylitsevuotavasti tässä kuussa.

Sitten kun olemme päässeet ohi Merkuriuksen perääntymisestä kuukauden alussa, edessä on 8.4., suuren täydellisen auringonpimennyksen päivä. Meillä oli tämä sama pimennys 8.4.2005, mutta pimennysvyöhyke oli silloin hyvin kapea. Tämän vuoden pimennyksellä on hyvin leveä vyöhyke, ja se on hyvin pitkä pimennys. Pimennykset luovat portaaleja muutokseen ja transformaatioon, ja ne ovat nopeita, rohkeita ja päättäväisiä, pitkän toimintaikkunan kera. Voimme kokea pimennyksen vaikutuksia 6–12 kuukautta (tai kauemmin) sen tapahtumisen jälkeen.

Jos Merkuriuksen perääntymistä voi verrata takaisinpalaamiseen polulla, pimennystä voi verrata seinään törmäämiseen vauhdilla. Älä pidä pimennyksiä pahana asiana, koska ne eivät ole. Ne tuovat tarvittavaa muutosta, jota olemme vältelleet, mikä voisi merkitä äkillistä loppua tilanteessa, jonka loppumista emme voisi sallia tai sallisi, tai äkillistä muutosta olosuhteissa, kuten lottovoitto, mikä sysää meidät uudelle julkisuus-, kuuluisuus- ja omaisuustasolle, ja kaikkiin ongelmiin, joita tulee tuollaisen elämäntapahtuman myötä.

Pimennykset tuovat epämiellyttävää muutosta ja tasapainoa tilanteisiin, jotka ovat olleet kauan poissa tasapainosta. Tämä pätee henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla, ja siihen sisältyy myös yhteiskunnallinen ja geopoliittinen taso. Jos ihmettelet, miten korjaamme sen hullujenhuoneen, jonka näemme maailmassa, saamme apua tästä pimennyksestä.

Yksi mielenkiintoinen asia pimennyksessä 8.4.2024 on sen asteluku – Oinas 19 astetta – jonka saabinen symboli on ”lentävä matto”. Mitä lentävä matto tekee? Se lentää korkealla maan yläpuolella ja antaa lintuperspektiivin maisemaan alapuolella. Tämä näkökulma 15 kilometrin korkeudesta antaa erottelukykyä, uuden perspektiivin ja uuden valintakohdan. Siinä ei ole kyse lopun näkemisestä, ennen kuin päätämme osallistua tuohon prosessiin. Se on enemmän koko noutopöydän katsomista, ennen kuin teemme valintojamme. Jos pidät noutopöydistä, tiedät, ettei ole hyvä ajatus täyttää lautasta heti pöydän alussa, koska sinulla ei ole yhtään tilaa lautasella, kun pääset asioihin, joista todella pidät ja joita haluat saada.

Tämä taikamaton asteluku voi edustaa myös illuusiota, itsepetosta ja jymäyttämistä, mikä merkitsee jonkun käyttämistä hyödyksi tai manipuloimista uskomaan, että jokin on totta, silloin kun ei ole. Olen puhunut pitkään henkisistä puoskareista, joita näen netissä, ja heitä on monia, jotka lupaavat kaikenlaista parannusta, rikkauksia ja kuuluisuutta, jos seuraat heidän menetelmiään, tuet heidän työtään ja osallistut heidän kalliille kursseilleen ja ohjelmiinsa. Monet heistä markkinoivat omaa hohdokasta elämäntyyliään, vaikka tiedän useita, joilla ei ole lainkaan sellaista elämää ja jotka pettävät oikeasti yleisöään. Voitko uskoa, että he vuokraavat koteja ja tiloja, joissa he ottavat kuviaan, ja sitten teeskentelevät, että siellä he asuvat. Olin kerrassaan järkyttynyt nähdessäni todisteita tästä, mutta se on totta. Kaikki kuuluisuuden, gloorian ja rahan vuoksi.

Olen jo huomannut aika monien menettävän yleisönsä ja kaupallisen vetovoimansa, ja tämä suuntaus jatkuu. Jos et ole ollut halukas käyttämään tai jakamaan lahjojasi laajemmalle yleisölle, koska ajattelit markkinoiden olevan jo täynnä tai et pitänyt tuosta etiikasta, harkitse sitä uudelleen, koska tämän alan vanha 3D-energia on nopeasti muuttumassa ja joidenkin uusien energioiden on aika nousta huipulle ja saada ansaitsemaansa ylistystä ja yleisö ­– ilman tunnetta, että alan ovat ottaneet hallintaansa epäeettiset, epärehelliset ja epäluotettavat ihmiset. Heitä on, mutta he eivät ole enää yhtä suosittuja. Astu esiin – nyt sinun on hyvä aika aloittaa.

Aion tehdä ennustuksen tässä, koska se on esimerkki pimennyksistä toiminnassa ja tämä aihe on vaivannut minua monta vuotta. Muistatko ns. vuoden 2008 pankkikriisin ja ”liian suuri kaatumaan” -propagandan, joka salli miljardeja dollareita annettavan pankeille, jotka olivat hoitaneet todella huonosti varojaan? No, tuo pimennys huhtikuussa 2005, jolloin tämä kaikki luotiin, tulee päivälleen ja asteelleen taas 8.4.2024. Katsotaan, miten pankit pärjäävät tässä pimennyksessä.

En ennusta pankkikriisiä, vaan ennustan oikeita totuuksia pankeista ja näkemyksiä siitä, että pankit kirjaimellisesti tyhjensivät USA:n kassan omaksi hyödykseen. Meille kerrottiin, että pankit maksoivat takaisin tuon rahan, mutta en ole koskaan nähnyt todisteita mistään shekeistä tai talletuksista. Oletko sinä?

Ja toinen ennuste joka on jo osittain toteutunut, on kiinteistöala. Tiedätte, että olen puhunut naurettavasta ja tilastollisesti mahdottomasta asumiskustannusten noususta kuluneina 4–5 vuotena, ja minulla on ekonomistin oppiarvo ja yliopisto-opintoja tilastotieteessä ja kvantitatiivisessa analyysissä, joten olen pätevä tekemään näitä havaintoja.

Olen sanonut, että talojen hinnat laskisivat ja kiinteistömarkkinat muuttuisivat. No, kiinteistövälittäjäliitto (NAR) hävisi ryhmäkanteen, koska kiinteistöala oli velottanut liikaa välityspalkkioita asiakkailta, erityisesti myyjiltä. Nyt heidän täytyy palauttaa nuo rahat ja muuttaa tapaansa tehdä bisnestä. Tämä muuttaa perustavanlaatuisesti kiinteistöalaa, erityisesti sitä miten kiinteistövälittäjille maksetaan, ja tuo lopulta provisioneuvotteluja, jotka auttavat myyjiä vähentämään myyntikustannuksiaan.

Pidä silmällä lisämuutoksia tällä alalla, ja jos olet kiinteistövälittäjä, sinuna ottaisin tämän tilanteen tilaisuutena luoda vakaan liiketoimintasuhteen, jolla on vahva asiakaspohja, koska näet asioiden muuttuvan dramaattisesti tänä vuonna. Jos olet puuhastellut kiinteistöjen kanssa satunnaisten isojen tuplaprovisioiden vuoksi, sinuna etsisin toisen ammatin.

Huhtikuun teema on henkiinherääminen, ja päätimme maaliskuun pääsiäissunnuntaina, suurimpana henkiinheräämisen juhlana, ja siirrymme kuukauteen, joka liitetään aina kevääseen, uudestisyntymän ja uudistumisen vuodenaikaan. Tämä on lempiaikani vuodesta, kun kasvit ja kukat tulevat talvihorroksestaan esiin uuden kasvun myötä. Syreenini alkavat kukkia, narsissiaika on jo ohi, ja atsaleat kukkivat pian. Asun etelässä, ja kevät tulee tänne varhain.

Henkilökohtaisessa elämässäsi huhtikuu on kutsu herätä henkiin ja uudestisyntyä, mutta yrittämättä korjata vanhoja ongelmia vanhoilla tavoilla. Tämä on ”mitä et tiedä” -hetki, joka kehottaa sinua venyttämään tietoisuutesi tuntemattomiin ulottuvuuksiin – mutta ei mahdottomiin. Muista, että mahdollisuuskenttäsi sisältää potentiaalisi ja mahdollisuutesi, joten et aloita nollasta – kurkotat vain uusille mahdollisuustasoille, jotka vastaavat uusia energiatasojasi, kun siirryt 3D-rajoittuneisuudesta 5D-laajentumiseen. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään juuri nyt, ole vain valmis uuteen perspektiiviin ja kokeilemaan jotain uutta.

Huhtikuussa on myös valtava planeettojen stellium (iso ryhmä) Oinaassa, ja lopulta siellä on kaikki henkilökohtaiset planeetat, Kheiron ja Pohjoissolmu, mitä tukee Pluto Vesimiehessä. Mars, Oinaan hallitsija, on Kaloissa koko kuukauden. Kenties joku unohti antaa hänelle muistion (vitsi, vitsi), mutta se on merkittävää, koska yksi asia josta Oinas on tunnettu, on mennä eri suuntiin arvioimatta tai harkitsematta seuraamuksia – ja olen itse Oinas, joten voin puhua henkilökohtaisen tiedon ja kokemuksen perusteella.

Kyllä, se voi olla yksi niistä piireistä, jotka tekevät Oinaan elämän hyvin mielenkiintoiseksi ja toisinaan hyvin kaoottiseksi. Mutta Marsin ollessa Kaloissa, Oinaalla on uusi perspektiivi, todellista lentävällä matolla kulkemista koko kuukauden, jolloin se voi saada yleisnäkymän alueesta, ennen kuin miettii valintojaan, ja näkee kaikki vaihtoehdot ja mahdollisuudet ennen sitoutumistaan.

Kun sekä Kheiron, haavoittunut parantaja, että Pohjoissolmu, joka edustaa elämänpolkuamme ja sielumissiotamme, ovat Oinaassa, lähellä pimennyksen astelukua tai sen asteluvussa, meillä on tähtitilaisuus syvälliseen elämän transformaatioon, aloittaen katsomalla tarkkaan haavojamme ja näkemällä, mitkä palvelevat meitä ja mistä olemme valmis päästämään irti, sallien niiden parantua ja umpeutua. Kheiron edustaa haavoja, jotka eivät koskaan parannu – sielutason traumaa ja surua, joista olemme pitäneet kiinni elämien ajan.

Tästä surusta tulee fokuksemme, emmekä pääse koskaan sen yli, koska siitä vapautuminen vaatii sellaista parantumistasoa, joka muuttaa koko perspektiivimme ja elämäntarkoituksemme, mutta ilman sitä täyttymystä, jota etsimme. Se on, kuin jahtaisimme elämien ajan omaa häntäämme ja samaan aikaan toivoisimme, ettemme koskaan saa sitä kiinni, koska uskomme, että sitten kun saamme hännän kiinni, meillä on kaikki vastukset, täyttymys, tyydytys ja loppuunsaattaminen, joita haluamme.

Tämä ei ole kuitenkaan vain Oinaalle. Katso astrologisesta kartastasi, missä sinulla on Oinaan huone ja Mars, ja siellä tämä energia vaikuttaa sinuun eniten.

Siirrytäänpä nyt henkiinheräämiseen, huhtikuun energiateemaan. Sitä käytetään yleensä viittauksena palaamiseen kuolleista, mutta se merkitsee myös ”ottamista takaisin käyttöön”, joten voisimme herättää henkiin unelmat, tavoitteet, suunnitelmat, ideat, toiveet ja ihmeet tässä kuussa.

Voimme herättää henkiin sen osan itsestämme, jonka laitoimme pois elämän, perheen, ihmisten ja asioiden vuoksi ja koska meillä ei ole tarpeeksi selkeyttä tai itseluottamusta viedä sitä loppuun.

Voimme herättää henkiin sen osamme, jonka laitoimme pois tehdäksemme muista onnellisen, kun himmensimme omaa valoamme, jottemme olisi parempi muita, jolloin laitoimme sivuun sen, mitä halusimme, siinä palvelussa jonka ajattelimme olevan karmavelvollisuutemme heille.

Se on nyt ohi. Meidän ei enää tarvitse tehdä sitä – tiedätte, koska olen sanonut sitä jo pitkään. Mutta vaikka tuo tilanne on ohi, olemme edelleen kiinni niissä vanhoissa uskomuksissa ja peloissa, että jos astumme tiettyjen rajojen yli, huonoja asioita tapahtuu meille tai jollekin muulle. Se on täysin perätöntä.

Emme ole enää vastuussa muiden lopputuloksista – ei silti, että olisimme koskaan olleet vastuussa heistä, mutta olemme ottaneet tuon vastuun ja kantaneet sitä edessämme kuin lippua elämien ajan. Nyt meidän täytyy herättää henkiin kaikki nuo aspektimme, joiden luulimme tai meille kerrottiin olevan epämukavia, hankalia, sopimattomia tai täysin kelvottomia, ja valmistautua niiden paljastamiseen ja ”lanseeraamiseen” huhtikuussa. Sen ei tarvitse olla mitään kovin uskaliasta tai pöyristyttävää, mutta olemme kaikki haudanneet unelmia ja suunnitelmia, ja tämä on täydellinen aika tuoda en takaisin näkyviin.

Huhtikuun hyristessä eteenpäin on paljon isoa ja rohkeaa energiaa, ja kaikki tapahtuu hyvin synkronoidulla tavalla. Kun 5D-energiaa tulee syrjäyttämään 3D-energian ja nostamaan sen tasoa, samaan aikaan on hyvin voimakas aalto ja tapahtuu ”valumista alas” Siis on energiavirta, joka tuo 5D:tä sisään, syrjäyttää ja nostaa 3D:tä, juoksuttaa ulos sitä, mikä ei ole linjassa tuon transformaation kanssa, ja sitten aiheuttaa pimeän 3D-energian uusia tasoja, lisätiedostamista ja lisäheräämistä varten. Siitä syystä kaikki näyttää hullulta ja tasapainottomalta nyt, koska se on hullua ja se on osa ylösnousemussykliä.

Heti kun vetäydymme 3D-illuusiosta, näemme polarisoitumisen, emmekä voi enää koskaan katsoa 3D:tä samalla tavalla. Se luo energia-aukon enemmälle 5D-energialle, ja tuo kierto jatkuu. Jokainen 3D-elementti joka syrjäytetään ja hajoaa, on poissa iäksi, eikä se koskaan enää palaa. Jokaisella 5D-energiaelementillä joka ottaa sen paikan, on eksponentiaalinen vaikutus energiaan ympärillään. Siis jokainen askel ei ole plus yksi – se on enemmänkin kertaa 10 tai 100 tai 1000. Sitä kaikkea tapahtuu nyt.

Yksi asia joka antaa potkua tälle ylösnousemussyklille huhtikuussa, on Jupiterin ja Uranuksen yhtymä Härässä. Tämä on harvinainen aspekti, ja se on voimakkaasti mukana niiden ennusteiden toteutumisessa, joita tein muutama minuutti sitten. Härkä edustaa arvoa – jotkut sanovat rahaa, mutta siinä on enemmän kyse aineellisesta mukavuudesta ja nautinnosta. Härän vastamerkki on Skorpioni, joka tunnetaan itsesabotoinnista, kaunasta, kuolemasta ja kostosta. Kun ne laitetaan yhteen laajentumisen planeetan – Jupiter – ja yllätysten ja odottamattomien lopputulosten planeetan kanssa – Uranus – kuka tietää, mitä voi tapahtua. Härässä Uranus on ympäristössä, josta se ei pidä – sellaisessa joka palvelee nautinnonhaluista, jääräpäistä, määrätietoista, muutoshalutonta, melko itsekästä ja itsekeskeistä. Härkä on neliössä (90 astetta) Uranukseen, Vesimiehen hallitsijaan.

Minusta tämä on hyvä asia, ellet ole osallistunut huhtikuusta 2005 saakka itsekkäisiin, ajattelemattomiin, pikkusieluisiin, nautinnonhaluisiin ja melko epärehellisiin toimiin, kuten globaaleihin suuryrityksiin ja pankkitoimintaan ympäri maailmaa. Luulen, että niiden joutsenlaulua esitetään jo. Katsotaan, mitä tapahtuu, kun valtava määrä maailman ihmisistä alkaa sivuuttaa ne ja luoda omia toimintamallejaan näitä tyrannimaisia oligarkkeja vastaan.

Näemme sitä jo tapahtuvan. Jatka paikallisten maatilojen, maanviljelijöiden ja karjatilallisten tukemista. Opettele hoitamaan puutarhaa, opettele tekemään ruokaa, leipomaan ja säilömään ruokaa. Tue pieniä yrityksiä. Meidän täytyy päästä takaisin hyvään fyysiseen terveyteen, ja yksi tapa sen tekemiseen on lakata syömästä sitä myrkkyä, jota markkinoidaan nykyään ruokana. Uusiokäytä vaatteesi ja kotisi tavarat, sen sijaan että ostat pikamuotia ja ”pikahuonekaluja”. Olemme olleet kuluttajayhteiskunta jo tarpeeksi kauan – nyt meistä voi tulla luojia. Ja se on 5D-energiaa.

Ja Jupiterin ja Uranuksen yhtymän kera, on Skorpionin täysikuu 23.4., ja se tuo Skorpioninenergiaa tuohon yhtymään. Samaan aikaan kun Skorpionitaipumuksia voidaan ylikorostaa, tämän ajan energiayhdistelmä lisää uuden toimintakerroksen jo ennestään hyvin aktiiviseen energiajaksoon.

Ja huhtikuun päättyessä Mars on valmis siirtymään Oinaaseen, hallitsemaansa merkkiin, juuri kun kaikki Oinastoiminta on ohi. Mutta se ei ole huono asia, koska Mars Kaloissa samaan aikaan, kun meillä oli kaikki tämä Oinastoiminta, tuki tuon Oinasvoiman paljon tehokkaampaa ja toimivampaa käyttöä – se ei ole yhtä merkittävää ollessaan pirstoutunutta ja fokusoitumatonta.

Huhtikuun avainteemoja ovat henkiinherääminen, toimeen ryhtyminen, uuden perspektiivin saaminen, uusien asioiden kokeileminen ja ennen kaikkea, valintojen tekeminen karmasta, elämänpolusta, vaihtoehdoista ja suunnasta. Olemme voimakkaassa siirtymämoodissa tällä hetkellä, ja se merkitsee, että valintoja ja päätöksiä täytyy tehdä. Joskus ne tehdään puolestamme, kuten silloin kun henkilö jonka jättämisen kanssa tuskailet, päättää yhtäkkiä, että hänen on aika lähteä. Tai silloin kun et osaa päättää, milloin lopultakin lähdet työstä, jota inhoat voimakkaasti ja joka pilaa terveytesi, saat irtisanomisilmoituksen. (Älä huoli, se tapahtui minulle kuusi kertaa kahdeksan vuoden aikana.)

Päätös jättää karmakumppanimme on kenties vaikein päätöksemme, koska se on syy, miksi olemme täällä, miksi valitsimme perheemme, elämämme ja elämäntyylimme, missä synnyimme, ja elämämme jokaisen aspektin. Ja nyt meitä kehotetaan jättämään se kaikki taakse. Ei siksi, että olemme epäonnistuneet, vaan koska meidän täytyy valita joko 3D tai 5D, karma tai luominen, olla rajoittunut ja jumissa tai vapaa ja laajentuva, polarisoituminen tai kaksinaisuus. Ja kaikki muu mitä tapahtuu elämässämme, riippuu tästä valinnasta, joten harkitse vaihtoehtojasi ja tee se, mikä tuntuu oikealta ja parhaalta sinulle juuri nyt. Jos se on käyttää hyödyksi huhtikuun henkiinherääminen ja laajentuminen, anna palaa. Jos et ole vielä valmis, niin odota ja anna universumin lähettää sinulle merkkejä ja tukea, että tämä on oikein sinulle.

Ei ole ehdottomasti aika odottaa sitä, että kaikki on ohi, valmista, ja kaikki valot vihreitä, ennen kuin ryhdymme toimeen. Tiedän, että monet teistä ovat, minun tapaan,i käyneet läpi haastavia aikoja muutamana viime vuotena, eikä elämä ole ollut helppoa. Olen kertonut terveyshaasteistani teille, ja minulla oli monta vuotta hyvin rankkaa aikaa. Olen yllättynyt, että olen edelleen hengissä. Mutta olen viimeinkin toipumassa, ja minun pitäisi olla täysin liikkuva ja parantunut huhtikuussa, tai niin oppaani kertovat minulle.

Kun käytät huhtikuun energiaa ja henkiinheräämisteemaa vaihtoehtojen miettimiseen, muista, että voit valita ja sinulla on muita mahdollisuuksia elämässäsi. Ei ole enää täyttymyksellistä tai tyydyttävää jatkaa vanhoilla tavoilla, tehdä asioita niin, kuin olemme aina tehneet, ja meidän kannattaa harkita uusia ja erilaisia mahdollisuuksia ja tutkia uutta ja ennen tutkimatonta aluetta, jota emme tunne, koska myöskään kukaan tuntemamme henkilö ei tiedä siitä.

Hyväksy Oinaan pioneerihenki ja ole ensimmäinen perheessäsi, karmaryhmässäsi ja sieluryhmässäsi, joka tutkii ja ottaa avosylin vastaan uuden potentiaalin ja luo uusia mahdollisuuksia elämälleen, mukaan luettuna mahdollisuus menetykseen, täyttymykseen, vapaaseen itseilmaisuun, uuden tason itsetietoisuuteen ja karmattomaan ja ilontäyteiseen elämään.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >