HomeViestejäDenise Le Fay21.5.2020 - Välähteleviä valoja silmässä

21.5.2020 - Välähteleviä valoja silmässä

VÄLÄHTELEVIÄ VALOJA SILMÄSSÄ

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
21.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen kokenut tätä muutaman kerran parina viime vuotena enkä ole puhunut siitä, koska en ollut ehdottoman varma tuolloin, mitä se oli. Ja mutkistamaan asioita, olin kokenut jotain samanlaista, mutta se oli negatiivista, ja kirjoitin siitä TRANSITIONS-sivuilla 2016.
 
"Minulla on ollut silmissä migreenivaloja, joita minulla oli muutama vuosi sitten, mutta ei ole päänsärkyä, ja mietin, onko se taas ruumiillistamisprosessi, joka aiheuttaa niitä. On pelottavaa, kun näkö heikkenee edes 20 minuutiksi, ja olen melko uupunut muutaman tunnin sen jälkeen. Onkohan kukaan muu kokenut tätä?" – Linda P., 21.5.2020
 
Koska Linda P. kysyi minulta tästä kommenteissa tänä aamuna, torstaina, näyttää siltä, että minun tarvitsee kertoa se, mitä koin tiistaina. Kiitos Linda P. jakamisesta ja kysymyksistä.
 
En ole koskaan kokenut "silmissäni migreenivaloja", kuten hän on. Minulla on ollut paljon migreeniä pari- ja kolmekymppisenä, ja olen nähnyt valoja, mutta ei ole koskaan ollut näitä kahta yhdessä. Mutta saan kyllä hemmetinmoista päänsärkyä tunneiksi nähtyäni niitä erityisvaloja, joista puhun. Puretaanpa tätä, koska se on melko mielenkiintoista ja luultavasti siitä tulee joillakin ihmisillä yleisempää ylösnousemusprosessin toisen vaiheen aikana.
 
Tiistaina 19.5.2020 noin puolenpäivän aikaan näin yhtäkkiä jotain ruskehtavaa ja läpinäkyvää ilmestyvän oikealle puolelleni, olohuoneen seinän viereen, noin 3.5 metrin päähän istumapaikastani. Se ei ollut humanoidihahmo, ja se oli 2.5 metriä korkea. Tiedän tämän, kun mittasin tuon alueen, jolla näin sen, koska olin utelias sen koosta. Kun tämän tyyppisiä ulottuvuuksienvälisiä fyysisiä ja ei-fyysisiä vuorovaikutustilanteita tapahtuu, ne ovat tyypillisesti hyvin nopeita. Tässä tapauksessa se kesti vain kolme sekuntia.
 
Tämä 2.5-metrinen ruskehtava ja läpinäkyvä muoto ilmestyi oikealle puolelleni ja siirtyi nopeasti olohuoneen poikki vasemmalle puolelle, ja kuulin yhden törmäys- tai mätkähdysäänen taloni seinästä. Tämä on melko yleinen energeettinen jälkiseuraamus siitä, kun ei-fyysinen olento on ilmentynyt jossain muodossa fyysiseen tilaasi. Tähän ruskehtavaan olentoon liittyi hetkeksi pieni pyöreä valkoinen valo ja pari muuta energiavääristymää, tai siltä se näytti minusta. Ne näkyivät vain kolme sekuntia ja sitten olivat poissa.
 
En nähnyt tai tuntenut niitä tämän kokemusosuuden loppumisen jälkeen. En myöskään tuntenut, että ne olisivat negatiivisia, ja koko kokemus tuntui energeettisesti hyvin neutraalilta, tarkoitukselliselta ja erityiseltä juuri minulle. Se ei ollut joidenkin maan ulkopuolisten olentojen tai enkeleiden vaikuttava valoshow eikä negatiivinen eetterihyökkäys. Se oli kolme sekuntia 2.5-metristä läpinäkyvää muotoa, joka liikkui nopeasti olohuoneessani, seuranaan hetken pieni kirkas valopiste ja joitain mitättömiä energiavääristymiä, jotka muistuttivat kuumuudesta johtuvaa kangastusta.
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2019/12/blkcolortri1.jpg?w=325
 
Neljännellä sekunnilla näin nopeasti välähteleviä kolmionmuotoisia ja jalokivenvärisiä valokuvioita. Koska olen nähnyt uusia kolmionmuotoisia kristallikolminaisuuskoodeja joulukuusta 2018 saakka – sekä pastellisateenkaarenväreissä että syvemmissä jalokivenväreissä mustalla taustalla – tunnistin ne välittömästi. He olivat erilaisia vain siinä mielessä, että ne olivat erityisen muotoisia oikeassa silmässäni ja välähtelivät jatkuvasti ja hyvin nopeasti, pyörivät horisontaalisti jonkin aikaa, muuttivat suuntaa, paikkaa ja muotoa vähän, välähtelivät vertikaalisti jonkin aikaa ja sitten rullasivat jonkin aikaa. Tätä kesti melkein 25 minuuttia, ja katselin ja tunnustelin tarkkaan sen lisäksi, mitä näin oikeassa silmässäni, myös kaikkea, mitä saattaisi tulla tilaani sen aikana, minkä uskon olleen toisen vaiheen vaatima kristallikolminaisuuskoodien muutoslataus.
 
Koska olen kokenut jotain vastaavanlaista, joka oli negatiivinen eteerinen energiabarrikadi – linkki yllä – ensimmäinen reaktioni oli havaita koko tämän kokemus niin nopeasti, kuin pystyin. Yli 40 vuoden pakkokanssakäymisen jälkeen pimeystiimin kanssa, monissa eri muodoissa fyysisyydessä, eetterissä, astraalissa jne., olen yliherkkä heille, kuten kenestä tahansa vapaaehtoisesta valonsoturista tulisi. Voisin jopa sanoa, että minulla on vapaaehtoisen traumaperäinen stressihäiriö, joka johtuu elämästä, jossa erilaiset pimeystiimin olennot ovat hyökänneet kimppuuni tämän universaalin ylösnousemuksen aikana. Työstän sitä, aivan kuten työstän kaikkia muita asioita, joita minun on tarvinnut työstää koko tämän ajan, koska se kuuluu tähän työtehtävään.
 
Pimeystiimi ei pysty muuttamaan tai piilottamaan energiapuumerkkiään, joten sitten kun ne ovat hyvin tuttuja, tunnistaa välittömästi niiden energiataajuuden. Sama pätee valoon, ja jos on rehellisesi ja intiimisti tuttu näiden kummankin kanssa, pystyy helposti ja välittömästi tietämään, kuka on kuka ja mitä tapahtuu, kun on kyky tulkita ja tunnistaa energeettisesti nämä kaksi pääenergiaa hyvin vanhasta kaksinaisuussyklistä. Mahtava uutinen on, että olemme kehittyneet vanhasta kaksinaisuussyklistä uuteen kolminaisuussykliin – näin ollen uudet kolminaisuuden kolmiokoodit ja muut, jotka kuuluvat kolminaisuuteen tässä uudessa suuressa syklissä.
 
Muutama tunti tuon 25-minuuttisen oikean silmän kolminaisuuskoodien muutoslatauksen jälkeen, sain hemmetinmoisen päänsäryn vasemmalle puolelle loppupäiväksi ja yöksi. Epäilen, että tämä saattoi osittain johtua myös kallon/pään vasemman puolen negatiivisesta eetterivammasta, jonka sain 2010. Joka tapauksessa minulle annettiin uudenlainen muutoslataus, joka sisälsi uusia kristallikolminaisuuskoodeja, jotka olivat erityisesti minulle henkilökohtaisesti, ja siitä toipuminen vaatii vähän aikaa, kuten kaikki ylösnousemukseen liittyvä ruumiillistaminen. Seuraavana päivänä tuntui hyvältä, ja päänsärky oli täysin poissa. Sain kuitenkin pientä kuumetta myöhään eilen, ja tänään olen väsynyt, jäykkä ja luita ja niveliä särkee. Lisää valmistelutyötä sekä muita hyvin nopeita muiden ulottuvuuksien avustusmuutoksia siellä, missä niitä tarvitaan nyt, ennen kuin menemme syvemmälle henkilökohtaiseen ruumiillistumisprosessiimme tänä vuonna.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >